Binnenland

Nederlanders zijn wanhopig: ‘Waar blijft de volksopstand?!’

Help anderen door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!

Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) heeft op Twitter een e-mail gedeeld van een wanhopige Nederlander. Hij ontvangt dergelijke mails naar eigen zeggen met grote regelmaat.

“Doodsangst. Dat is wat ik ervaar. Ik kijk naar m’n gezin, en ik ervaar innige tragiek. Mijn lieve kinderen. Mijn ontketende vrouw. Het vreet mij op en ik weet niet hoe ik mij verhouden moet. Dit collectief vernietigt alles. Het kan niet anders dan dat het nazisme nooit is weg geweest. Deze mensen zijn knetter. Allemaal en stuk voor stuk pathologisch. Het volk moet ze wel stoppen. Er is geen andere manier,” schrijft de persoon.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Hij zegt dat hij bijna zelfmoord heeft gepleegd. “Maar ik zag mijn gezin. Ik kan het niet. Ik moet bij ze blijven en ze zo lang mogelijk beschermen. Het is mijn plicht als vader. Dan draag ik het leed maar.”

Schrijnend

“Gaaf land, hè?” vraagt Van Houwelingen aan premier Rutte.

Journalist Annelies Strikkers schrijft dat de schrijnende tweets over de hoge energierekening haar om de oren vliegen. “Er komt verregaande wetgeving aan (coronawet, asielwet, stikstofwet) waarmee vrijheid aan banden wordt gelegd. Ik vraag me oprecht af wat er nog voor nodig is voor mensen eens écht de straat op gaan?”

Regelrechte aanval

Advocaat en fractievoorzitter van FVD in Sittard-Geleen Amira Lotfy zit met dezelfde vraag. Ze wijst erop dat slager Jurriaan Rexwinkel werd geconfronteerd met een rekening van 6000 euro per maand en zijn deuren moest sluiten. Bij bakker Kor Schreuder stegen de energiekosten van 30.000 euro naar 370.000 euro.

“Het stilzitten van het kabinet is een regelrechte aanval op het mkb!” twittert Lotfy. “Gezinnen in de kou. Ondernemers de nek omgedraaid. Ondertussen profiteert de overheid van de stijgende energiekosten. Waar blijft de volksopstand?!” vraagt ze.

4.9 166 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

298 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Albatros
Albatros
1 jaar geleden

Helaas blijven mensen slapen dus geen opstand

Arnie
Arnie
1 jaar geleden

De wederopstanding van het marxisme is bijna een feit.

Lisa
Lisa
1 jaar geleden

Zo snel mogelijk. Wie vindt dat ook?

Erwin
Erwin
1 jaar geleden

Hebben jullie het nog niet door. Mkb moet kapot en zo maken lukt dat heel goed. En ze zeggen het gas is zo duur en Poetin dit en Poetin dat

Back to top button
298
0
We lezen graag je reactie!x