Buitenland

Thierry Baudet over Australië: ‘Ze zijn daar echt helemaal GEK geworden’

Help mee door deze info met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De ‘COVID-19 Response Commander’ van de Australische deelstaat Victoria, Jeroen Weimar, heeft gewaarschuwd dat de deltavariant ‘je gezin zal vinden’ als mensen de coronaregels aan hun laars blijven lappen.

“Corona is meedogenloos. Het [virus] zal jou en je gezin vinden en door de ramen komen als mensen niet zoveel mogelijk thuisblijven en isoleren,” benadrukte Weimar vrijdag tijdens een persconferentie.

“Ze zijn daar echt helemaal GEK geworden,” reageert FVD-leider Thierry Baudet. “Ik vrees dat die gekte ook naar onze landen komt deze herfst. Als de besmettingen weer stijgen, komen nieuwe lockdowns en nieuwe injecties. De mensen die vertrouwen op hun eigen afweersysteem (de “ongevaccineerden”) krijgen de schuld.”


Daarnaast is er een einde gekomen aan de dagenlange klopjacht op een man die ‘op de vlucht was geslagen’ nadat hij positief was getest op corona en in quarantaine moest.

Baudet:


Quarantainekamp

Deze week kondigde de premier van Queensland aan dat nabij Toowoomba een quarantainekamp wordt gebouwd met 1000 bedden. Mensen die in quarantaine moeten, krijgen toegang tot ‘een balkon’ en ‘frisse lucht’.

De Australische premier Scott Morrison liet eerder weten dat hij achter de strenge lockdowns blijft staan. De Australische regering maakte eind vorige maand bekend dat zij van plan is om lockdowns in te blijven zetten als manier om corona-uitbraken ‘onder controle te houden’.

4.8 63 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
148 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jan
Jan
1 jaar geleden

Niet alleen Australië is gek geworden de hele wereld is gek geworden het word tijd voor harde acties

koddebeier
koddebeier
1 jaar geleden

Daar zijn krankzinnige fascisten aan het bewind.

Annette
Annette
1 jaar geleden

Mijn God, in WAT voor wereld zijn wij met z’n allen terechtgekomen? IK kan daar maar één ding op zeggen: in ieder geval niet MIJN wereld. Dit is een wereld waarin ik in ieder geval niet wil leven.
Ik ben hartstikke blij dat ik 72 jaar ben en hoe dan ook verwacht niet al te lang meer in deze krankzinnige wereld te hoeven blijven.
ZELF had ik mij m’n oude dag wel heel anders voorgesteld.
Zoals Thierry Baudet al zegt over Australië: ze zijn daar echt helemaal gek geworden.
TOCH kun je Australië nu beschouwen als een zeer grote proeftuin, waar de duistere plannen van de grootste misdadigers aller tijden tot op de letter worden uitgevoerd.
Hier zullen ze dus proberen om het plan, gepresenteerd door het World Economic Forum tot op de letter uit te voeren.
ALS dat lukt, komen ze natuurlijk ook voor ons.
Het doel is, uiteraard door middel van lockdowns, angstpsychoses, heel veel prikken de “mens” uit ons te halen.
Wat er over zal blijven is een zielige robotmachine, die, zoals enthousiast is aangekondigd: niets meer zal bezitten en gelukkig zijn.
Ik kan daar maar één ding op zeggen: over my dead body.
Ik hoop dat het grootste deel van de mensheid op aarde hier net zo over zal denken en met alle middelen, die wij hebben, zich hier tegen zal verzetten.
De rijksten der aarde hebben zonder meer de oorlog verklaard aan ALLE mensen. Onze misdaad? Niets anders dan dat wij bestaan.

Exegese
Exegese
1 jaar geleden

Totaal mesjogge wereldwijd al bijna 2 jaar lang. Wie had dit voorheen ooit voor mogelijk gehouden ?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

148
0
We lezen graag je reactie!x