Homepagina » Buitenland » Beruchte miljardair Epstein gearresteerd wegens seksueel misbruik minderjarigen. Deze documenten kunnen prominente politici en wereldleiders ontmaskeren
Beruchte miljardair Epstein gearresteerd wegens seksueel misbruik minderjarigen. Deze documenten kunnen nu machtige politici en wereldleiders ontmaskeren

Beruchte miljardair Epstein gearresteerd wegens seksueel misbruik minderjarigen. Deze documenten kunnen prominente politici en wereldleiders ontmaskeren

De beruchte Amerikaanse miljardair Jeffrey Epstein, een vriend van oud-president Clinton, is gearresteerd op verdenking van het seksueel misbruiken van minderjarigen.

Bronnen bij justitie zeggen tegen persbureau AP dat hij wordt verdacht van het betalen van tienermeisjes voor massages, om ze vervolgens in zijn woningen in New York en Florida te misbruiken.

In 2007 werd Epstein aangeklaagd voor het op grote schaal misbruiken van bijna 30 meisjes van tussen de 13 en 16 jaar. Sommigen werden zelfs als seksslaaf gebruikt.

Machtige vrienden

De openbaar aanklager sloot indertijd in het geheim een deal met de miljardair. De slachtoffers hoorden hier pas achteraf van, toen Epstein al weer vrij was.

Een federale rechtbank heeft daarnaast geoordeeld dat 167 pagina’s aan documenten over Epstein openbaar moeten worden gemaakt.

In de documenten zouden veel van zijn machtige vrienden worden genoemd.

Wereldleiders

Het zou onder meer gaan om ‘een aantal prominente Amerikaanse politici, machtige zakenmagnaten, buitenlandse presidenten, een bekende premier en andere wereldleiders’, aldus zakenblad Forbes.

De stukken werden eerder verzegeld als onderdeel van de geheime deal.

Nietig

Eerder dit jaar oordeelde een rechter dat de aanklagers de slachtoffers hadden moeten inlichten over deze deal.

Er wordt nu bekeken of de deal nietig kan worden verklaard.

[Forbes]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Rob schreef:

  Waarom wordt niet het hele verhaal verteld? Epstein heeft / had een privé eiland (Little St James Island) waar satanische rituelen plaats vonden. verkrachting en moord op jonge meisjes en vrouwen en meer satanische sh*t. Op google maps staan zelfs reviews waar het in gezegd wordt. Op maps is op het eiland een deel te zien dat op een grafplaats lijkt. Er is een lijst vrij gegeven met namen van hooggeplaatste figuren die daar zijn geweest. En dat zijn er veel, heel veel. https://tinyurl.com/y4xkxr24

  22 likes
  • eksegese schreef:

   Quote : De openbaar aanklager sloot indertijd in het geheim een deal met de miljardair.

   Eigenlijk is dat de zinsnede die alles duidelijk maakt. De overheid en alles wat zich boven ons heeft weten te stellen is door en door verrot. En Donald Trump zit er tot aan zijn oren zo diep in.

   In een eerdere rechtszaak waren er meer dan 40 vrouwen die tegen Epstein getuigden, maar dankzij zijn invloedrijke connecties was de uitslag in 2008 door onderhandelingen met de aanklagers, niet meer dan een 18 maanden durende gevangenisstraf, waar hij er daadwerkelijk 13 maanden van heeft uitgezeten.

   De stroom meisjes en vrouwen die aanklachten indienden tegen Epstein bleef in de loop der jaren maar doorgaan en begin dit jaar verschenen er een aantal onthullende artikelen in de Miami Herald over op welke corrupte manier die deal met de aanklagers destijds tot stand was gekomen. Dit was gebeurd onder de regie van een huidige minister in de regering van Donald Trump, Alexander Acosta.

   Epstein verdween echter niet levenslang achter de tralies, omdat er een deal werd gemaakt door de openbaar aanklager en de advocaat van Epstein.

   Die openbaar aanklager, Alexander Acosta, was destijds hoofdofficier van Justitie in Miami en is tegenwoordig Minister van Arbeid in het kabinet van Donald Trump. Acosta had een ontmoeting met Jay Lefkowitz, een vroegere collega uit de tijd dat ze samen voor hetzelfde advocatenkantoor werkten. Lefkowitz was de advocaat van Epstein en in oktober 2007 hadden die twee samen een ontmoeting in een hotel, hetgeen ongebruikelijk was, want normaal zou die ontmoeting plaatsvinden in het kantoor van Acosta.

   Het resultaat van die ontmoeting was een fantastische deal voor Epstein. Hij zou twee mindere dingen bekennen en daarvoor een staatsrechtbank worden veroordeeld en niet door een federale rechtbank.

   Het lopende onderzoek door de FBI naar alle medeplichtigen zou onmiddellijk worden stopgezet, wat betekende dat veel belangrijke mensen werden gevrijwaard van vervolging voor seks met kinderen. Pikant detail is dat Rober Mueller die nu bekend is geworden door zijn Russiagate onderzoek, destijds het hoofd van de FBI was.

   DE DEAL WERD DUSDANIG OPGEZET DAT IEDERE MEDEPLICHTIGE IMMUNITEIT KREEG VOOR VERVOLGING, TERWIJL DEZE NIET BIJ NAAM WERDEN WERDEN GENOEMD IN DE OVEREENKOMST.

   Nu is Jeffrey Epstein zaterdag opnieuw gearresteerd en zal aankomende week in staat van beschuldiging worden gesteld voor mensenhandel met minderjarige meisjes en misbruik.

   En het lijkt erop dat dit keer alles zal worden meegenomen en ook dat de deal die hierboven staat beschreven opnieuw tegen het licht zal worden gehouden. Een pikant detail is dat nu ook eindelijk de aanklachten van Victoria Roberts zullen worden meegenomen. Zij werkte als 15-jarige destijds op het landgoed van Donald Trump en werd daar gerekruteerd als seksslaaf.

   Bron : https://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=14195:zullen-er-nu-echt-koppen-gaan-rollen&catid=20:het-complot&Itemid=33

   Ik hoop dat ze nu woord gaan houden en dat er echt koppen gaan rollen. Er moet echt hoog nodig grote schoonmaak gehouden worden in de top van de wereld wil er ook maar ooit iets veranderen.

   9 likes
  • O.K. schreef:

   Ik hoop niet dat je denkt dat alle namen in zijn ‘little black book’ ook op LSJ zijn geweest. Als je het doorgenomen hebt, zie je dat er ook hotels (wereldwijd), wasserettes, schoenmakers, financiele instellingen etc op staan. Het is een adresboek.
   Een betere bron, voor wie op zijn eiland is geweest, is het log-bestand van de lolita-express.

   1 likes
  • Straalmans schreef:

   Wanneer er geen wezen bestaat genaamd Satan, hoe kunnen er dan satanische rituelen worden uitgevoerd?
   Demonen bestaan wel, dus demonische rituelen kunnen wel worden uitgevoerd. We hebben allemaal een demon (die onze innerlijke Licht verduisterd) in ons. Sommigen hebben het overwonnen, anderen (nog) niet.

   0 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Het is al lang bekend wat deze rat en de grootste rat van allemaal Jill Clinton allemaal uitspookt. Het puntje van de ijsberg zullen we zeggen. Maar waarschijnlijk toch aan Trump te danken dat deze pedo’s aangepakt gaan worden.

  25 likes
 • William schreef:

  De Telegraaf heeft het over massages met halfnaakte meisjes… ze zijn verkracht, misbruikt als seksslaaf.. ik hoop dat deze BEERPUT nu eindelijk opengaat.. en dat meneer Epstein gaat praten.. hij heeft toch niets meer te verliezen.. krijgt levenslang.. nu de Nederlandse pedofiele beerput nog aanpakken.. de pedo ring is zo groot en machtig dat al deze mensen op hoge funkties onaantasbaar denken te zijn.. ben benieuwd .. of zal het schuiven van een paar honderd miljoen weer een doofpot genereren ? Vergeet niet dat alle politici die zich ooit hebben verleidenom hier aan mee te doen, allemaal chantabel zijn.. en die zijn makkelijk door de Cabal aan te sturen…

  23 likes
  • Bataaf schreef:

   Chantabel bedoel je.daarom dat Nld zo naat de @#$%& gaat.dat is de reden dat zij meegaan in de economische en daadwerkelijke genocide van west europa.

   1 likes
 • Bernhard Schat schreef:

  Ohm namo narai !

  Tussen 1967 en 1997 ben ik herhaaldelijk dermate onhoffelijk en onbehoorlijk benaderd dat ik u hiervan de verdere details zal besparen .
  Het werd onoverkomelijk toen ik weer met de zelfde zaken te maken kreeg terwijl we net een pril gezinnetje hadden in het begin van de 90er jaren ..
  Een aantal hooggeplaatste personen met hun internationale gevolg in hun kielzog, een groot aantal inmiddels veroordeelde pedofielen, waren destijds in Groningen aan de studie.
  Tot overmaat van ramp kwam ik hierdoor op een 9e cirkel voorstelling terecht.
  Een voorstelling waar (je) je geen voorstelling van kunt maken.
  Als gevolg hiervan kreeg ik 1995 een uiterst ongeloofwaardige en niet te bewijzen diagnose toegeschreven.
  Mijn klachten betroffen mijn ervaringen rond seksueel kindermisbruik en mijn vrees dat mijn kinderen het zelfde lot zou treffen.
  Mijn klachten werden niet serieus genomen.
  In combinatie met dwangmedicatie, het voorafgaande en andere complicaties leidde dit tot agressieve uitingen van mij .
  Dit liep uit op een dwangopname en een veroordeling van mij, eind 1997 .
  Daar werd het allemaal niet veel beter van want ik kreeg telkens weer met dezelfde personen te maken.
  Tot die tijd had ik nog een blanco strafblad.

  Voor, tijdens en na mijn veroordeling waarschuw ik voor 9-11 en Sumatra Tsunami Kerst 2004.
  Begin maart 2004 vertrek ik voor langere tijd naar India en loop daar via Ujjain Khumba mela na die 2004 Kerst tsunami de tempel in.
  Tijdens het Khumb, halverwege 2004 had ik ze daar al verteld over die te verwachtten ´natuurramp´ met Kerst 2004.
  Ik krijg daar dan na die Kerst tsunami in 2004 terecht een mooi baantje in de Tempel.
  Om mij verder te bekwamen in Tsunami´s Aardbevingen en donderbuien .
  Iets wat ik zelf eigenlijk nooit voor mogelijk had gehouden tot en met Kerst 2004.
  Na wat heen en weer gereis ben ik in 2010 weer terug in Nederland.
  Stuitende op een muur van valse onwetendheid en echte onwil .
  Ik had ze hier immers voor vertrek over die Kerst tsunami verteld en later bij een kort verblijf in het slaaphuis eind 2008 over L’Aquila aardbeving April 2009 !?
  Aardbevingen zijn legitiem als gerechtelijke uitspraken ter ondersteuning van Gods dienaren tegen onder andere die van de satan en zijn personeel .

  Na terugkomst in Nederland begin ik een carrière als blogger op internet, mede omdat ik daar als vrijwillig jongerenwerker in 1981 al afspraken over had gemaakt .
  Dit in verband met schrijnende klachten die we destijds kregen van jongeren die met name uit rijksinstellingen waren weggevlucht .
  In verband met een geheimhoudingsverklaring die door sommige sociaal werkers was ondertekend voor de duur van 30 jaar, hadden we dertig jaar later op internet afgesproken.
  In de tijd dat nog bijna niemand een computer had.
  In India en andere landen hadden we inmiddels al veel voorbereidend werk gedaan .
  Vanuit mijn positie in de Tempel kreeg ik daar uiteindelijk in de praktijk nou eenmaal meer voor elkaar dan hier destijds in Nederland.

  Ik ga op de diverse blog sites vrolijk door met tsunami´s , aardbevingen , onweer en vulkanen en ben de gebeurtenissen vaak ver vooruit.
  Inmiddels vrijgegeven rapportjes geven mij hierbij in één beweging meer inzicht in de problematiek.
  Met een korte terugblik hierop refererend aan blogjes als:

  Jammer dat de Pedopausen niet zo goed naar hun Penopauze hebben geluisterd .

  Nog voor Paus Ratzinger als de gesmeerde bliksem het Vaticaan uitvloog, compleet met bliksem inslag en gedonder in het Vaticaan.
  Daaraan toegevoegd het donder en bliksem concert van 2014.
  Te beginnen op 5 December 2013 tot en met 13 november 2014 .
  Onder het motto van: de satan in de Popmuziek ? Alsof de duvel er mee speelt !
  Er worden, zoals vooraf gemeld op en om en nabij speciale datums, feestdagen en met name op Popconcerten beste donderbuien afgeleverd .
  Nauwkeurig bijgehouden op de diverse blogsites.
  Mijn grieven hier in Nederland op de huidige Bananen monarchie, de pedocratie en de door GGZ ers vervangen inquisitie ventilerend .
  Mooi voor een inmiddels gevorderd Tsunami, aardbevings, vulkanen en donder en bliksempredikant .

  Ik beschouw Nederland inmiddels als een middeleeuws inquisitie staatje, een bananen monarchie naar zuid Amerikaans model .

  Mijn vrouw en kinderen heb ik sinds eind 1997 nauwelijks weer gezien.

  Het gaat iedereen in mijn directe omgeving schijnbaar onopgemerkt voorbij en men houd tegen beter weten in vol mij niet te geloven .
  Om die reden kunnen ze bij mij dan ook geen aanspraken maken op de voordelen van de door mij afgeleverde bewijsvoeringen in de vorm van Tsunami’s, aardbevingen en donderbuien.
  Dat zou immers geheel tegen hun handelen dus hun wil indruisen.
  Het zou hun diagnose ontzenuwen, dus hun hieruit voortvloeiende gerechtelijke uitspraken illegitiem .
  Hierbij wijs ik nogmaals op Sumatra Kerst tsunami 2004 en L’Aquila aardbeving half April 2009 .
  Eind vorig millennium waren Tsunami’s en Pausen in onze kringen nog vrij onbekende fenomeentjes.

  Vandaar het volgende . Ter verdediging en-of ter ondersteuning.

  De gegeven datums en data zijn ter indicatie .
  Let hierbij s.v.p. niet op een paar uurtjes, een paar dagen of een paar kilometer.
  De gegeven feiten ter verificatie en staan verder niet ter discussie.

  7 plus 2 x 7 jaar na mijn veroordeling Sumatra tsunami.
  Ongeveer 7 jaar na vertrek Japan tsunami en weer 7 jaar daarna onweer in Nederland .
  Idem ca. 25 jaar na dato op de walpurgisnachten 22 en 30 April.
  Het venijn zat ´m uiteindelijk eind 2018 gedeeltelijk in die Kerst aardbevingen en vulkanen in Zuid Italië .

  Met het venijn bedoel ik kortweg gezegd de satan en zijn personeel.
  Met onder andere , De Rothschilds , De bohemian grove club , vrij metselaars en inrichtingen diensten* aan de ene kant en aan de andere kant de koningshuizen , 9e cirkel , ndrangetta en RK Kerk.
  Ruwweg gezegd; fascisten en satanisten .
  Mensen die het , om hun talenten , intelligentie en capaciteiten te compenseren op een akkoordje met de satan hadden gegooid .
  Iets waar ze hier in Nederland zonder schroom overal openlijk vooruitkomen .
  Zodanig zijn zij verworden tot duivelse zielen en satanische geesten, die met geen mogelijkheid voor rede vatbaar zijn .
  Met visuele excessen zoals de satanskerk, hellraizer feesten en de vele onzichtbare geheime genootschappen.
  De duistere machten achter de schermen en de (zodoende door de oververtegenwoordigde Roomse kerk en satanische geheime genootschappen gedomineerde) overheden
  Zowel psychiaters als de juristen kunnen geen of maar schaarse bewijzen leveren van hun door satanisten gemanipuleerde veroordelingen .(zie hiervoor: gaslightning)
  Belangrijk hierbij zijn de datums van de geleverde feiten .
  Zodat van reactie geen actie en van actie geen reactie kan worden gemaakt.

  De duistere machten achter de schermen en de overheden .

  Ze kunnen hun eigen diagnoses niet bewijzen, doen de door mij geleverde bewijsvormingen als de duivel teniet of trachtten die als de satan ten eigen bate te gebruiken .
  Beletten mij het spreken en trachtten mij het zeggen te doen .
  Schijnen over mijn hebben en willen te kunnen beschikken en worden om die redenen door mij voor religieus en spiritueel zwakzinnig verklaard .
  Blijkbaar niet in staat om hun eigen geloofszaken naar behoren te kunnen behartigen .
  Zo zijn ze hier in al hun ijver voorbij gegaan aan een groot aantal fundamentele geloofsprincipes .
  Kunnen zodoende bij mij geen beroep doen op de voordelen van de door mij geleverde bewijsvoeringen.
  Het zijn niet hun argumentaties of bewijzen tegen mij .
  Hebben zo hun eigen kliek op voorhand uitgeprocedeerd en dood gezwegen .
  Ze zijn tegen beter weten in niet tot inkeer gekomen en hebben zo hun leven niet kunnen beteren.
  Omdat het niet veel meer zijn dan domme lafbekken en leugenaars.
  Ik heb het hier nogmaals over ,ruwweg gezegd, fascisten, satanisten en hun poortwachters bij de overheid.

  De meeste datums en data waren ver vooraf door mij te kenen gegeven en probeer hiermee al Hindoe Babba onder andere het bewijs te leveren dat God bestaat .
  Dit is inmiddels door veroordelingen en andere omstandigheden onlosmakelijk aan mijn persoon verbonden.
  Zoals je dat al duidelijk kon opmaken uit het hieraan voorafgaande stukje tekst.

  ! Wel wil ik voorop stellen dat God natuurlijk zelf op zo’n manier van zijn bestaan laat weten !
  Nog nooit eerder vertoond in Nederland.

  Van kleinere orde maar van groot belang en ter verificatie;

  Soms op speciaal verzoek aan en van de allerhoogste Goddelijke macht op maat afgeleverd, op verjaardagen ter ondersteuning of ter verdediging .
  Sommige uitspraken zijn hierbij tweeledig.
  Die donderbui van 8 maart 2018 op iemand zijn verjaardag en 14 jaar na vertrek …
  Die donderbuien ca. 25 jaar na dato op de walpurgisnachten 22 en 30 april waren ook recentelijk bedoeld tegen die groepsstalkers van de inlichtingen diensten*.
  Mensen die 50 jaar aaneengesloten overladen met verontschuldigingen en vol beloftes ”even” komen kijken en nog wel ”even” zullen zien.
  Zodat ze er wel even ” iets over kunnen zeggen ”, van alles dachten maar nooit iets hebben geweten.
  Mensen die in de praktijk uitsluitend en alleen maar vragen stellen.
  Vol verontschuldigingen en beloftes met hun tekortkomingen, onwetendheid en incompetentie argumenteren.
  Domme vragen tot in den treuren herhalen. (zie : N.T.T.)
  Hun argumentaties betreffen hierbij vaak niet veel meer dan een paar lettertjes of een paar loze woorden .
  Ja maar .. ik dacht
  Ik ben..
  Ik heb …
  Ik wil ..
  En het nog even vlug veranderen van 4 lettertjes niet in 3 lettertjes wel t.a.v mijn persoon als het over het al dan niet geloven van bewijs gaat.
  Een verschil van welgeteld 1 lettertje .
  Bijna altijd gaat hier het onontkoombare, geërodeerde en inmiddels onacceptabele ”sorry” aan vooraf.
  In al hun arrogantie om in ruil voor hun praktijken, veroordelingen en valse ongeloof nog een enkeltje naar de Hemel of het Paradijs gegarandeerd te kunnen krijgen van mij.

  Personen die op zo’n manier mijn ideeën te gelde hebben gemaakt zonder mijn toestemming vallen dan ook onder de DSM5 gebruikers.
  Hun praktijken kennende geloof ik niet wat ze zeggen.

  23 Juni onweer Nederland en een half jaar na dato ,waar het allemaal ooit eens begonnen was, aardbeving Zuidlaren 23 december 2016 .
  St.Maarten en St.Maarten met Kerst .
  Als de zee er rijp voor is i.v.m. die aardbevingen in en nabij Zeerijp 8 januari en 13 April 2018 .
  De onweersbuien zoals 8 maart 2018 (14 jaar na vertrek ),
  13 November 2015 plus 22 en 30 April 2018 zijn gemakkelijk te verifiëren.
  De aardbevingen die ik ver vooraf te kennen had gegeven zijn o.a. nogmaals Sumatra Tsunami 2x , L’Aquila Italië April 2009 , Christchurch 2x , Nepal en vele andere .

  Zoals beloofd op o.a. 9 for news is er met Pasen inderdaad een Hemelpaleis op aarde neergedaald !

  Dit bovenstaande is officieel gedeeltelijk te verifiëren in observatie rapporten en gerechtelijke stukken opgemaakt tussen 1967 – 1995 – 1997 en na 2008 te Groningen en Zuidlaren .

  Voor de regio ,
  Zomer 2015 Noordlaren 2018 Noordenveld .

  Moge mijn vrienden naar de Hemel gaan en mijn vijanden naar de hel …
  Ik gooi ze een donderbui op hun kop vooraf en een aardbeving op hun kop achterna !

  13 november 2015 Onweer in Nederland [aansluitend op 2014] . 1 jaar na dato (2016)aardbeving in Nieuw Zeeland. 1 jaar daarna Costa Rica en Iran Irak border en tot slot 25 november 13 november retour dit jaar .

  Wetende dat ik die aardbevingen en donderbuien niet uit mijn binnenzak haal beschouw ik hiermee, hoe je het ook wend of keert , het bestaan van God als bewezen .

  Daarom lijkt mij het logische gevolg hiervan dat, zoals in de praktijk is gebleken, zowel uw grondwet als wel uw roomse kerk bijbel vervangen worden door de DSM5 bijbel.
  Daar hadden ze tot nog toe het meeste aan gerefereerd .
  In de openbaringen van de DSM5 bijbel is middels opgenomen dat alle DSM5 bijbel gebruikers en-of iedereen die daarmee zijn voordeel heeft gedaan voor religieus en spiritueel zwakzinnig worden verklaard.
  Omdat zij zo massaal de satan hadden verkozen en tegen beter weten in halsstarrig volhouden mij niet te geloven.
  Dit is inmiddels met gerechtelijke uitspraken op de schaal van richter onderstreept bekrachtigd .
  Ter bescherming van hun omgeving en van zichzelf wordt ze daarom een dwangopname in de hel aangeboden voor de duur van 1000 jaar .
  Zij zijn hiermee dan ook mooi gezegend .
  Diverse personen zijn dan ook met een donderbui en-of aardbeving op hun geboortedag mooi gefeliciteerd.
  Ik kan ze wel als getuigen voordragen maar het probleem hierbij is dat we elkaar blijkbaar niet op ons woord kunnen geloven.
  Zij zeggen mij niet te geloven en vanuit mijn positie bekeken heb ik geen enkele reden om hun wel te geloven.
  Hun praktijken kennende geloof ik niet wat ze zeggen.

  Ondanks herhaaldelijk verzoek heb ik nog steeds geen correspondentie of andere schriftelijk stukken mogen ontvangen .

  Bedankt voor je aandacht.
  Met vriendelijk groet.
  Bernhard Schat
  Sri sri Magnitude / Tsunami Giri Babba
  AardbevingsGroninger
  Donder en bliksem predikant

  * Note :
  Onder de code naam `Operatie paperclip` , zijn vlak voor het eind van de 2e wereldoorlog via het Vaticaan een groot aantal hoge nazi´s naar Amerika weggemoffeld .
  Daaronder kampbeulen als Mengele (dr.Green), Gothlib en geleerden als Werner von Braun ( Rocketeers ) en meer van dat soort engerds .
  In het geheim hebben zij hun experimenten voortgezet resulterend in projecten als MK Ultra, Project Monarch, Gaslightning en Operatie Mockingbird.
  De delta programmering van MKUltra is dan ook uiteindelijk mijn eigen diagnose onder de noemer van trauma based mind controle .

  Conclusie:

  Terwijl er door minstens 100 verschillende ambtenaren bijna 50 jaar is gewerkt aan mijn dossier en zij hierbij minstens een halve kilometer aan rapportages hebben aangelegd, is hier bij navraag niet veel meer van over dan een halve pagina .
  De helft hiervan beslaat dan weer, en nog steeds , die stigmatiserende, maar niet te bewijzen diagnose .
  Er van uitgaande dat ik die resterende kwart pagina dan zelf ook wel had kunnen schrijven, zeggen ze hiermee dan ook meer over zichzelf dan over mij .
  Ik wens dan ook onder andere om die redenen verder niet zo stigmatiseren te worden weggezet als gepland door telkens weer een nieuwe ambtenaar die van niets schijnt te weten .
  Omdat mij inmiddels aan alle kanten vakkundig de mond is gesnoerd.

  17 likes
 • Cleopatra schreef:

  En ook Trump was een regelmatige bezoeker van Epsteins’s “plezier” eiland .

  0 likes
 • John schreef:

  The only thing that I can say about President Trump is that he is the only person who, in 2009 when I served a lot of subpoenas on a lot of people, or at least gave notice to some pretty connected people, that I want to talk to them, is the only person who picked up the phone and said, let’s just talk. I’ll give you as much time as you want. I’ll tell you what you need to know, and was very helpful, in the information that he gave, and gave no indication whatsoever that he was involved in anything untoward whatsoever, but had good information. That checked out and that helped us and we didn’t have to take a deposition of him in 2009.

  https://www.thegatewaypundit.com/2019/07/prosecutor-in-2009-epstein-case-said-donald-trump-was-the-only-one-who-helped-him/

  3 likes
 • Straalmans schreef:

  Dit zijn mensen die in hun vorige leven waarschijnlijk dier zijn geweest. Het dierlijke is nog steeds dominant in hun denken en instinct.

  0 likes
 • Silbereye schreef:

  Vermoedelijk gebeurd er niets, mensen welke in de weg zouden staan van dit satanisch geweld worden of meegesleept in het kwaad of vinden een jammerlijk levens einde.
  We hebben het in Nederland gezien in de top van het Nederlands OM, deze zou een aantal Turkse kinderen hebben misbruikt, het Turkse OM zou wel enig actie hebben ondernomen maar uiteindelijk is het vaag afgelopen, de persoon is niet uitgeleverd aan Turkye, iets wat je niet zou verwachten van zo een standvastig offensief land.
  (misschien dat deze persoon ooit op een spectaculaire wijze wordt ontvoerd om uiteindelijk toch berecht te worden)

  0 likes
 • Jerrel schreef:

  En Henry Kissinger vergeten.

  0 likes
 • x

  Check Also

  lange frans

  Lange Frans zet Nederland op z’n kop met ‘Een Voor Allen’, en haalt uit naar Hugo de Jonge

  Lange Frans neemt ons dieper mee het ...

  advocate

  Advocate doet boekje open over Obama, Biden en ‘criminele Clinton-kliek’: ‘Veel erger dan we dachten’

  Sidney Powell, advocate van oud-generaal Michael Flynn, ...

  >