Het Complot

Aflevering Family Guy offline gehaald na aanslagen Boston

Help door dit met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Amerikaanse televisiestation Fox heeft een aflevering van de animatieserie Family Guy offline gehaald, nadat op internet een filmpje werd verspreid waaruit zou blijken dat de serie de aanslagen in Boston voorspelde.

Woordvoerster van Fox Gaude Paez zei dat de aflevering van Fox.com en Hulu.com is verwijderd.

In de aflevering, die op 17 maart werd uitgezonden, wordt hoofdpersoon Peter Griffin door sportverslaggever Bob Costas gevraagd naar zijn prestatie tijdens de marathon. In een flashback is te zien hoe Peter marathonlopers omver rijdt. Later in dezelfde aflevering krijgt Peter een mobiele telefoon. Hij belt ermee en laat daarmee onbewust verschillende bommen afgaan.

Beide scènes zijn aan elkaar gemonteerd waardoor het lijkt alsof de serie de aanslagen in Boston voorspelde. Het filmpje werd op verschillende websites geplaatst waarna sommigen beweerden dat er een verband was tussen de serie en de explosies in Boston.

Bedenker van de serie Seth MacFarlane noemde het bewerkte fragment weerzinwekkend. “Wat er is gebeurd is een misdaad en een tragie. Mijn gedachten zijn bij de slachtoffers,” liet hij via Twitter weten.

Fox heeft op dit moment geen plannen om de aflevering ooit nog te zullen uitzenden.

Het bewerkte fragment:

Bron: AP

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
35 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dovav
Dovav
9 jaren geleden

Ik denk dat het zo zit dat als veel mensen zich ergens op focussen – en daarbij het leuk vinden – dat je dat een gedachtekracht effect krijgt. Dus dit soort afleveringen zijn alleen voedend voor bijvoorbeeld in dit geval aanslagen.. Neemt niet weg dat het ook positief te gebruiken valt, maar helaas is dat vooralsnog weinig tot niet op -vooral mainstream- media

dymphna
dymphna
9 jaren geleden

Ik ben benieuwd wanneer de mensen uit USA voorzich zelf op gaan komen en een paar mensen uit hun huizen gaan jagen want dit kan niet langer zo ,,,,

Falco
Falco
9 jaren geleden

En zoals altijd worden er leuke dingen verziekt door butthurt mensen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

35
0
We lezen graag je reactie!x