Homepagina » Buitenland » Duizenden mensen hadden medische hulp nodig of konden niet werken na coronavaccin
coronavaccin

Duizenden mensen hadden medische hulp nodig of konden niet werken na coronavaccin

Duizenden mensen waren na het coronavaccin niet in staat om te werken of hadden medische hulp nodig. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC. Op 18 december waren er volgens de dienst 3150 mensen die na hun vaccinatie zogeheten Health Impact Events hadden gemeld. Dat betekent dat ze niet in staat waren om dagelijkse activiteiten uit te voeren of te werken, of hulp nodig hadden van een arts of zorgprofessional.

De mensen hebben de bijwerkingen gemeld via V-safe, een app die je op je smartphone kunt zetten. De CDC en Pfizer, de fabrikant van het coronavaccin dat momenteel wordt uitgerold in de Verenigde Staten, waren niet bereikbaar voor commentaar, schrijf de krant The Epoch Times.

De informatie is zaterdag gepresenteerd door dr. Thomas Clark, een epidemioloog van de CDC. De dienst liet weten dat er in totaal 272.001 doses zijn toegediend. Bij zes mensen trad na het vaccin anafylaxie op, een ernstige allergische reactie.

Twee dagen in het ziekenhuis

Minstens vijf zorgmedewerkers uit Alaska kregen last van ernstige bijwerkingen nadat ze het Pfizer-vaccin hadden gekregen, schreef de Anchorage Daily News. Eén van hen lag twee dagen in het ziekenhuis. Een ziekenhuis in Illinois is tijdelijk gestopt met vaccineren nadat vier medewerkers last kregen van bijwerkingen.

Dr. Peter Marks van de Amerikaanse geneesmiddelenwaakhond FDA speculeerde dat polyethyleenglycol in het Pfizer-vaccin kan leiden tot allergische reacties. “Dat kan de boosdoener zijn, maar we weten het op dit moment nog niet.”

Mensen die het coronavaccin krijgen, zouden minstens een kwartier lang gemonitord moeten worden, aldus de CDC. De vaccinontwikkelaars kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade.

[The Epoch Times]
4.4 51 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
72 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
mee 2
mee 2
3 maanden geleden

en dan willen ze dat ik vaccine neem ?

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  mee 2
3 maanden geleden

Ja. Eh nou nee, ze chanteren ons om dat vaccin te nemen. Maar ja wat moeten we daar nou mee hè? Een logische redenering; Als een ongevaccineerde een gevaar zou zijn voor een gevaccineerde? Wat is er dan aan de hand? Dan werkt het vaccin gewoon niet goed! Laat dat nou net aan de hand zijn. Een gevaccineerde is naar het schijnt wel beschermd maar kan toch het virus aanpakken(drager zijn) en toch ook doorgeven??? Dat deugt er dus niet aan het vaccin, en is dus gewoon de mensen tegen elkaar opzetten. Hier moet je met gezond verstand toch niet aan meewerken! Laten ze nou eerst eens met een vaccin komen wat dus wel beschermd het virus niet bij je binnen laat komen zodat je het als gevaccineerde dus ook niet meer aan een ander door kan geven. Dit is gewoon een heeeel vies spelletje waarmee mensen tegen elkaar op worden gezet.

Anti-Rutte
Anti-Rutte
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
3 maanden geleden

Er bestaat geen vaccin tegen virussen,heeft ook nog nooit bestaan.En voor een virus wat voor 98% van de bevolking ongevaarlijk is moet je een risico nemen om te vaccineren?ik vind de vaccinatie enger en gevaarlijker dan corona.

Chantal
Chantal
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
3 maanden geleden

Precies als het zo goed werkt waarom zou je dan bang zijn als je gevaccineerd bent.
En degene die geen vaccin hebben raken mogelijk besmet en ontwikkelen groepsimmuniteit.

hamala
hamala
Reactie op  Chantal
3 maanden geleden

zo is dat!

Jobke
Jobke
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
3 maanden geleden

Het gaat hier over een normale griep die natuurlijk muteert… er is geen politiek die ons leven belangrijk vindt, kijk naar de andere infectie ziekten, kanker ,leukemie etc. Das nu ff niet belangrijk, maar kost nu wel 2 personen in mijn omgeving het leven…. Belangrijk zijn de doelen, niet ons welzijn… het is gewoon misdadig wat er gebeurd..

anargie
anargie
Reactie op  Jobke
3 maanden geleden

Ja. Die muteert sowieso tot 2028. De scripts liggen al klaar vanaf 2017. Net zoals Event 201 het startsein was voor de huidige “pandemie”.

T H E
S P A R S
P A N D E M I C
2 0 2 5 – 2 0 2 8
https://www.centerforhealthsecurity.org/our-work/pubs_archive/pubs-pdfs/2017/spars-pandemic-scenario.pdf

Wordt wakker man…

https://www.bitchute.com/video/8yLDOZaUr1NN/

hamala
hamala
Reactie op  anargie
3 maanden geleden

hier zit meer achter dat mensen eerder dood gaan doordat ze niet behandeld worden vanwege kanker en andere ernstige klachten is moord!

Ruud
Ruud
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
3 maanden geleden

Goh kom je daar nu pas achter?
Dit is een gefabriceerde Nep Crisis Deze Nep Vaccins zijn maar voor 1 doel Depopulatie Wereldbevolking.
Pshyopaat Bill Gates komt hier openlijk voor uit.
Talloze intervieuws waarin hij dit met een enge grijns op zijn smoel dit vertelt.
Bill wil de wereld redden, helaas moeten er dan wel 350.000 mensen per dag opgeruimd worden!
U raadt al met de nepvaccins.
Covid 19 is o.a een Rookgordijn voor Depopulatie Wereldbevolking.
De Lockdowns en de Maatregels zullen alsmaar verlengd worden om de mensen op die manier zo murm te maken dat ze straks op hun knieen smeken om de spuit.
De val van het kabinet heeft daarop geen enkel invloed.
Ons land wordt allang niet meer geregeerd door onze overheid.
Rutte en zijn trawanten namen en nemen orders van Hogerhand aan.
Complete vernietiging Economie en Samenleving.
Agenda 2030 wordt uitgerolt voor onze ogen en wij staan etbij en kijken erna zonder enige tegenstand laten wij deze Nachtmerrie gewoon doorgaan.
Wij krijgen wat wij verdienen!

mikkie
mikkie
Reactie op  mee 2
3 maanden geleden

polyethyleenglycol is antivries

Rebel&Girl
Rebel&Girl
Reactie op  mikkie
3 maanden geleden

Jaren geleden, hebben ze ook eens anti-vries in olijfolie gedaan in, ik meen Spanje, daar zijn ook mensen aan overleden en nu spuiten ze het in??? Net als die z.g andere adjuvans z.a. aluminium en Thiomersal wat een fancy naam is voor kwik, ja hoor het meest giftige wat er bestaat, spuiten ze linea recta in je bloedbaan. En dat doen ze al jaren. Ze zijn altijd al bezig geweest ons te vergiftigen kijk wat er in Chemtrails zit, vroeger als ik afstofte zat er stof in mijn doek, nu allemaal zilverkleurig spul allemaal aluminium shit. Kijk naar de neurotoxische eigenschappen van bepaalde stoffen die b.v. in pesticiden zitten. Waarom geen minder giftig alternatief het blijkt dat een heleboel boeren in India hun gewassen bespoten met coca cola en dat werkte net zo goed als die dure pesticiden. Toen ik een kind was, herinner ik mij dat er iets was dat heette mercurochrome en als je gevallen was en een gat in je knie had werd dat er op gesmeerd daar zat ook kwik in… die zo…. linea recta in je bloedbaan kwam,
Daar kwam kritiek op, werd uit de handel gehaald en toen besloten ze het in vaccins te stoppen want het moest en zou in je bloedbaan komen..Geeft je te denken allemaal…hoorde gisteravond, ik was bezig met iets anders dus met een half oor geluisterd, zo van… die vaccinatie, die doe je niet voor jezelf maar voor een ander.
Ik denk verdorie net als het mondkapje etc. Met andere woorden als je het niet wil, iets wat ten koste gaat van jou, dan ben je asociaal maar bovendien, wie is die abstracte onzichtbare ander, voor wie we het doen???
Als het voor jou niet werkt, dan werkt het toch ook niet voor die ander???
De gaatjes in je mondkapje zijn zowel aan de binnenkant… als aan de buitenkant van hetzelfde formaat, dus ra ra… wie weet het antwoord op deze kromme puzzel, wellicht een voor mij onbekende vorm van logica ingegeven door een portie coke, ben ik ook niet bekend mee.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
3 maanden geleden

Mag dit een reden zijn om van overheidswege het toedienen van een vaccin op te schorten, gecombineerd met een waarschuwing aan het publiek??
Je mag toch weten waaraan je begint wanneer je je beschikbaar stelt.
Vragen in de Tweede Kamer.
Het gaat om een acute dreiging als gevolg van vigerend beleid.

salvar
salvar
Reactie op  Herman de Graaf
3 maanden geleden

rutte: bekhouden

Chantal
Chantal
Reactie op  Herman de Graaf
3 maanden geleden

Plus vrijwaring bij gezondheidsschade door de regering gegeven aan de vaccinmakers.

Waarom een vrijwaring? Het is toch zo goed? ja zo goed om te twijfelen aan de mogelijke uitwerkingen die het vaccin kan hebben, omdat het erg kort getest is.

Rebel&Girl
Rebel&Girl
Reactie op  Chantal
3 maanden geleden

Big Farma is alleen van halen, niet van brengen, dat mogen wij betalen als er schade ontstaat, is toch te gek voor woorden. In Italie heel veel claims t.a.v. autistische kinderen door vaccinatieschade uitgekeerd door de italiaanse staat.

spuitje
spuitje
Reactie op  Herman de Graaf
3 maanden geleden

en jij denk dat het Hugo en Rutte etc is kan schelen, nou zeg

Michiel Slegten
Michiel Slegten
3 maanden geleden

Omgerekend was 1,2 % onwel door het vaccine en kon niet werken die dag. De korte termijn klachten zijn echter het minst belangrijke nadeel. De lange termijn gevolgen van gechipt te zijn met nanotechnologie die je DNA beïnvloed, dat is ‘t werkelijke doel en gevaar.

hans
hans
Reactie op  Michiel Slegten
3 maanden geleden

ik ben het met u eens, het gaat ze echt niet om die”” paar centen “‘die ze met die vaccins verdienen.samen met de 1,5 meter ,5 g en met die chips zoals u zegt,zijn we permanent te volgen ,kijk bijv naar china met zijn social credit score. als ze dit soort berichten lezen zoals de uwe en de mijne komt dat onze score niet ten goede en gaan we in de min.

LUCIA
LUCIA
Reactie op  Michiel Slegten
3 maanden geleden

Juist maar het is de magician en de hoed en de hand, de aandacht wordt van het ene afgeleid terwijl het bij het andere gebeurt . Wat denk je van kanker, er zit een kanker-cellijn in, heeft dat blonde mens van jansen en jansen zelf verteld op de TV, ze zei letterlijk, dat er cellen gekweekt waren uit het netvlies van een geaborteerde baby, noemde het ook nog met een lachje roze vla en zei i.t.t. normale cellen gaan deze cellen nooit dood….cellen die nooit dood gaan zijn kankercellen als anders was dan hadden u en ik het eeuwige leven.

Henk R
Henk R
3 maanden geleden

Ook het vaccin van modeRNA is goedgekeurd maar is niet geschikt voor ouderen . Is dit voor de superspearders ? Nou geloof geen goed nieuws voor de jongeren.

spuitje
spuitje
Reactie op  Henk R
3 maanden geleden

wij leven al heeeeeel lang samen met virussen, en nu kan dit niet meer?? wie zeg dat Rutte, Hugo etc

Henk R
Henk R
Reactie op  spuitje
3 maanden geleden

Inderdaad, het is begonnen met mazelen, de bof en rode hond vaccins. Kinderziektes dit mag natuurlijk niet meer. Ik heb mijn vaccinaties in de jaren zestig en begin zeventig gehad tegen polio en zo . Zelf heb ik rode hond en de bof gehad en ook op school hoorde je wel dat kinderen de mazelen kregen. Nog nooit gehoord dat er iemand aan dood is gegaan. Misschien jongens die niet de bof gehad hebben, voor de puberteit vaccineren tegen de bof. Maar de laatste tijd lijkt het of we niet meer ziek mogen worden en overal maar een vaccin voor moet komen. Nu nog maar wachten op het vaccin tegen een lichte verkoudheid.

LUCIA
LUCIA
Reactie op  Henk R
3 maanden geleden

Daarom Henk zoveel kinderen tegenwoordig met kanker, kanker van 1 op 5 mensen die kanker krijgen, nu verschoven naar 1 op 3 en het is de ziekte met het hoogste dodental hier in Nederland.Hier een interessante link;
https://www.quest.nl/mens/gezondheid/a31776831/ziekte-sterfgeval-corona-nederland-wereldwijd/
Blijkt dat het hoogste aantal doden van Corona in Maart lag… 19 per dag maar er gaan in Nederland 420 mensen per dag dood;
nr1) Kanker nr2) Hart en vaatziekten, nr3) Longziekten.
Als je nou geen onkundig en dikbetaalde min. van volksgezond-heid was, maar iemand met gezond verstand i.t.t. volksverlakkerij…dan zou je toch ten strijde trekken tegen kanker op zijn minst, of de andere 2 doodsoorzaken… als je Joris heet vecht je toch tegen de draak en niet met het kleine Coronadwerg hagedisje ernaast, tenzij je een nep-Joris bent met nepzwaard en wie de nepschoen past die trekke hem aan…

LUCIA
LUCIA
Reactie op  spuitje
3 maanden geleden

We leven ook al veel te lang met hen, dat zijn 2 hele nasty virussen op poten!!!

Pieter
Pieter
3 maanden geleden

Mensen die een vaccin nemen tegen een ziekte waar van de kans dat je er aan dood gaat 0,05% (onder de 70 jaar) zouden zelf slimmer moeten zijn en dat gevaarlijk vaccin niet moeten nemen.

Chantal
Chantal
Reactie op  Pieter
3 maanden geleden

Zo fantastisch blij zijn ze dat Rutte en de Jonge ze isoleren. Wat denken ze nu wel dat ouderen daar blij mee zijn nu al bijna een jaar gevangenisstraf en de familie niet mogen zien. En dat vaccin schijnt voor ouderen niet geschikt dus worden ze misschien nog langer gescheiden van familie. Laat de ouderen stemmen wat ze willen.

Jobke
Jobke
Reactie op  Pieter
3 maanden geleden

Klopt, maar er zijn nog steeds schapen.. We moeten nu doorwerken tot 67 en boven de 70 krijgen we een spuit en zijn we uitgerangeerd..nutteloze mensen voor de maatschappij

Norbert1982
Norbert1982
3 maanden geleden

Tja, en dan is het de schuld van je genen dat je bijwerkingen krijgt, wtf!! Dit wekt dus op zijn zachtst gezegd ook geen vertrouwen in de farmaceutische industrie!!

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Norbert1982
3 maanden geleden

Alleen het feit al dat deze makers ervan niet aansprakelijk gesteld kunnen worden???

bloem
bloem
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
3 maanden geleden

Als iemand geen verantwoording voor zijn daden wil nemen zegt dat mij genoeg.

Pluis
Pluis
3 maanden geleden

Dat is dus 1 op de 86 mensen, die directe klachten heeft, en dan weten we nog niet hoeveel mensen er over een paar weken, maanden, of jaren, blijvende, neurologische of andere fysieke invaliderende klachten gaan krijgen als gevolg vh vaccin. En beroertes en hartklachten staan ook op de lijst v bijwerkingen, maar bewijs maar eens dat het van dat horrorvaccin komt. Ook blijvende steriliteit is een vd bijwerkingen… En dat voor een, voor de meeste mensen onschuldig griepje?
En dan weten we nog niet eens wat voor verrassingen er nog meer verstopt zitten in die prik.
Daar kunnen de miljoenen kinderen uit Afrika en India van mee praten die na een vaxx van Bill Gates en de Who blijvend invalide zijn geworden, dan wel stiekum gesteriliseerd bleken te zijn.

Edward
Edward
3 maanden geleden

Het dringende advies blijft dus om deze vaccinatie absoluut niet te nemen.
De fabrikanten van deze gifspuiten zijn overigens totaal niet aansprakelijk voor de schade, u kunt bij uw overheid terecht voor de schadeclaims. NOT !

Zeus
Zeus
Reactie op  Edward
3 maanden geleden

Kijk maar hoe het gaat met de slachtoffers van de belastingdienst en de bevolking in Groningen.

mikkie
mikkie
Reactie op  Zeus
3 maanden geleden

klopt, was er maar ter vergelijking een aardbeving geweest als gevolg van bijv de NOORD-ZUID LIJN..

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Edward
3 maanden geleden

Nou dat zal lekker zijn hoor succes! Bij de overheid. Thuh.

ena maas
ena maas
3 maanden geleden

Dat zou best weleens zo kunnen zijn. Vertel wie is hier de grote verdiener?? Enorme miljoenenorders vliegen je om de oren. Check dat maar eens!!

Bas
Bas
3 maanden geleden

En dan willen ze het direct dan wel indirect verplicht gaan stellen.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Bas
3 maanden geleden

Nou gechanteerd.

Edward
Edward
Reactie op  Bas
3 maanden geleden

Rutte en de Jonge willen je direct of indirect kapot maken.

x

Check Also

vrouwen

Verontrustend: vrouwen ‘kregen miskraam’ nadat ze bij gevaccineerde mensen in de buurt waren geweest

Tientallen vrouwen laten weten dat ze last ...

vaccin

Verpleegster betrokken bij vaccinatieprogramma spreekt zich uit: ‘Dit is genocide’

Een klokkenluider en verpleegster die al 23 ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

72
0
We lezen graag je reactie!x