BuitenlandCorona

Duizenden mensen hadden medische hulp nodig of konden niet werken na coronavaccin

Help anderen door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Duizenden mensen waren na het coronavaccin niet in staat om te werken of hadden medische hulp nodig. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC. Op 18 december waren er volgens de dienst 3150 mensen die na hun vaccinatie zogeheten Health Impact Events hadden gemeld. Dat betekent dat ze niet in staat waren om dagelijkse activiteiten uit te voeren of te werken, of hulp nodig hadden van een arts of zorgprofessional.

De mensen hebben de bijwerkingen gemeld via V-safe, een app die je op je smartphone kunt zetten. De CDC en Pfizer, de fabrikant van het coronavaccin dat momenteel wordt uitgerold in de Verenigde Staten, waren niet bereikbaar voor commentaar, schrijf de krant The Epoch Times.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De informatie is zaterdag gepresenteerd door dr. Thomas Clark, een epidemioloog van de CDC. De dienst liet weten dat er in totaal 272.001 doses zijn toegediend. Bij zes mensen trad na het vaccin anafylaxie op, een ernstige allergische reactie.

Twee dagen in het ziekenhuis

Minstens vijf zorgmedewerkers uit Alaska kregen last van ernstige bijwerkingen nadat ze het Pfizer-vaccin hadden gekregen, schreef de Anchorage Daily News. Eén van hen lag twee dagen in het ziekenhuis. Een ziekenhuis in Illinois is tijdelijk gestopt met vaccineren nadat vier medewerkers last kregen van bijwerkingen.

Dr. Peter Marks van de Amerikaanse geneesmiddelenwaakhond FDA speculeerde dat polyethyleenglycol in het Pfizer-vaccin kan leiden tot allergische reacties. “Dat kan de boosdoener zijn, maar we weten het op dit moment nog niet.”

Mensen die het coronavaccin krijgen, zouden minstens een kwartier lang gemonitord moeten worden, aldus de CDC. De vaccinontwikkelaars kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade.

[The Epoch Times]

4.4 51 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

72 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
mee 2
mee 2
3 jaren geleden

en dan willen ze dat ik vaccine neem ?

Herman de Graaf
Herman de Graaf
3 jaren geleden

Mag dit een reden zijn om van overheidswege het toedienen van een vaccin op te schorten, gecombineerd met een waarschuwing aan het publiek??
Je mag toch weten waaraan je begint wanneer je je beschikbaar stelt.
Vragen in de Tweede Kamer.
Het gaat om een acute dreiging als gevolg van vigerend beleid.

Michiel Slegten
Michiel Slegten
3 jaren geleden

Omgerekend was 1,2 % onwel door het vaccine en kon niet werken die dag. De korte termijn klachten zijn echter het minst belangrijke nadeel. De lange termijn gevolgen van gechipt te zijn met nanotechnologie die je DNA beïnvloed, dat is ’t werkelijke doel en gevaar.

Henk R
Henk R
3 jaren geleden

Ook het vaccin van modeRNA is goedgekeurd maar is niet geschikt voor ouderen . Is dit voor de superspearders ? Nou geloof geen goed nieuws voor de jongeren.

Back to top button
72
0
We lezen graag je reactie!x