Homepagina » Het Complot » Wikipedia, de niet zo vrije encyclopedie
Wikipedia, de niet zo vrije encyclopedie

Wikipedia, de niet zo vrije encyclopedie

Veel mensen zien Wikipedia als een onafhankelijke informatiebron op het internet en een democratisch middel in het informatietijdperk.

Niets is minder waar. Onder het mom van democratie, vrijheid van meningsuiting en een open samenleving is Wikipedia ontwikkeld om de publieke opinie te beïnvloeden.

Eén van de grondleggers en prominent financier van de Wikimedia Foundation is de Amerikaanse miljardair en zakenman George Soros. Hij is één van de belangrijkste investeerders in de oliewereld en de farmaceutische sector.

Alternatieve energiebronnen

Om hun belangen te verbergen schuiven oliebedrijven en farmaceuten marionetten naar voren die zij in hun macht hebben. Een goed voorbeeld is Jimmy Wales, die wordt neergezet als medeoprichter van Wikipedia.

Alle informatie die een bedreiging vormt voor de belangen van de oliereuzen en de farmaceuten wordt verwijderd of aangepast door zogenoemde poortwachters. Het gaat daarbij om ontwikkelingen op het gebied van ‘alternatieve energiebronnen’ en natuurlijke gezondheid.

Via zijn Open Society Institute steunt George Soros de Wikimedia Foundation. Door de jaren heen heeft Soros zwaar geïnvesteerd in de farmaceutische sector en biotechbedrijven. Hij kocht duizenden aandelen in onder meer Pfizer, Merck en Monsanto.

Council on Foreign Relations

Melissa Hagemann van het Open Society Institute zit tegelijkertijd in de adviesraad van de Wikimedia Foundation, de organisatie achter Wikipedia. Hagemann werkte eerder voor de omstreden Bill & Melinda Gates Foundation.

Ethan Zuckerman is ook lid van de adviesraad van Wikimedia en werkt voor het Open Society Institute van George Soros. Een ander lid van de adviesraad van Wikimedia, Trevor Neilson, werkte voor bedrijven die zijn opgericht met geld van Soros, Gates en de Amerikaanse mediamagnaat Ted Turner. Neilson is ook lid van de beruchte Council on Foreign Relations, waar filantroop David Rockefeller erevoorzitter van is.

Vaticaan

Enkele jaren terug meldde nieuwssite PhysOrg op basis van een Spaanse studie dat redacteurs de internetencyclopedie massaal begonnen te verlaten. Op 26 november 2009 maakte de Wall Street Journal melding van de studie van Dr. Felipe Ortega van de Universidad Rey Juan Carlos in Madrid.

Bovendien oordeelde het Britse Office of Qualifications and Examinations Regulations (Ofqual) dat schoolkinderen Wikipedia zouden moeten mijden omdat de encyclopedie niet ‘gezaghebbend of accuraat is’ en in sommige gevallen ‘geheel onwaar is’.

Merk op dat de CIA, de Britse Labour Party en het Vaticaan enkele van de grootste weldoeners van Wikipedia zijn en niet alleen maar hun eigen pagina’s bijwerken.

Virgil Griffith, de ontwikkelaar van de WikiScanner, heeft Wikipedia tot besluit openlijk beschuldigd van manipulatie, vervalsing en gewetenloosheid.

Gerelateerd:

 Vind je dit interessant? Deel het dan met mensen die je kent op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

49 reacties

 1. Het moge duidelijk zijn.

  0 likes
 2. oke en nu vernietigen die boel.

  0 likes
 3. WackyPedia.

  0 likes
 4. Zionisten worden massaal opgeleid om Wikipedia naar behoeven aan te passen. Bekijk dit video-item van Israëlisch blad Arutz Sheva:

  http://www.youtube.com/watch?v=t52LB2fYhoY

  0 likes
 5. Ik was op de hoogte waar het woord NAZI voor staat maar ik heb De Dikke van Dalen en Wikipedia geschreven en kreeg geen reactie op mijn uitleg dat het staat voor NAtionalisme en ZIonisme omdat Adolf Hitler in 1923 een alliantie tekende. Alles om je heen is gemanipuleerd zelf de ingrediënten van een fles water. We leven in 1 grote Maffia gemeenschap vol met patenten om het onmogelijk te maken voor andere.

  0 likes
 6. we gaan allemaal naar de kloten als ik zo deze dingen elke dag op deze site lees 😀

  0 likes
 7. Dit is een beproefde manier om iets zwart te maken: willekeurige verbanden zoeken en die presenteren als bewijs.
  Als je er maar genoeg achter elkaar plakt lijkt het net alsof er een oorzakelijk verband is en is je stelling “bewezen”.

  Goede journalistiek past hoor en wederhoor toe, maar dat is wat lastig voor een redactie die alles van internet plukt en alleen virtueel onderzoek pleegt en dat presenteert als bewijs.

  Of wikipedia wel of niet ontwikkeld is om de publieke mening te beïnvloeden is op grond van dit stuk in ieder geval niet duidelijk.

  0 likes
 8. De volgelingen van de wereldbanhken Lehman-Brothers en Goldman-Sachs die nu praktisch Amerika besturen. Welke blinde ziet het nu nog niet ?

  0 likes
 9. [quote name=”Rabbithole”]Zionisten worden massaal opgeleid om Wikipedia naar behoeven aan te passen. Bekijk dit video-item van Israëlisch blad Arutz Sheva:

  http://www.youtube.com/watch?v=t52LB2fYhoY%5B/quote%5D

  Als je dit filmpje bekijkt zie je dat idd iedereen de artikelen op wikipedia kan aanpassen. De vrouw in het filmpje wil de regels leren van het editen van wikipedia om wat zij onjuist vindt aan te kunnen passen.
  Of jij het met haar eens bent of niet: dit laat zien dat wikipedia een medium is dat gereguleerd wordt door iedereen die daar behoefte aan heeft. Heb jij dat: lees de gebruiksaanwijzing en ga je gang.

  0 likes
 10. @Pascal

  Goed gevonden, je kon wel eens gelijk hebben, want ik las deze verklaring op Wiki, maar klopt natuurlijk voor geen meter….Het woord ‘nazi’ is afkomstig van Nationalsozialist. Dan zou het toch echt NASI, moeten heten.
  Ik ben niet gelovig, maar weet zeker dat dit leven niet HET leven is en er een hogere -onzichtbare- geestelijke of planetaire orde is die ons dat laat doen wat we moeten of misschien zelfs zelf willen of mogen doen.
  Of misschien zijn we een experiment en moet het juist allemaal zo, omdat de kosmos, de energie, de golfbeweging or whatever, ons dwingt in de richting die vaststaat.
  Dit alles met een hoog gehalte aan ‘misschien’ dus, simpel omdat niets zeker is in dit leven, behalve dan de (stoffelijke)dood.
  Reken maar dat als we als ratten in de val zitten en we worden gechipt als schapen (feitelijk zijn we dat al, met de bankpas in onze hand en de code in ons hoofd) en we -totaal- niet meer baas zijn over ons leven, gedachte, financiën of huishouden en we zijn verworden tot slaven, de satanische wereld klaar is.
  Zodra de NAZI’s, de idioten en psychopaten ons ‘gevangen’ hebben dan zal dat natuurlijk een gigantische orgasme en een climax voor ze zijn. Het punt waar het allemaal om draait bij de zieke en satanische geest is dan bereikt. Stel je voor de NWO NAZI’s en hun absolute macht, dat moet een feest voor ze zijn. Maar wat daarna? Ik denk dat iets van een echt hogere orde en macht de heren en dames die dat nu nog niet willen geloven, totaal en finaal met de grond gelijk zullen worden gemaakt. Ik ben er namelijk van overtuig dat of de hogere macht of de natuur ooit die dingen zal corrigeren en herstellen die nu totaal verrot en uit het lood zijn geslagen en de wereldheerschappij zal vernietigen ten behoeve van de echt zuivere Nieuwe Wereld Orde, waarin ieder mens vrij zal zijn en zelf baas is over eigen leven en gedachte. Eerst moet de wereld finaal kapot eer er een ECHT nieuwe zal komen.

  0 likes
 11. @7 Cahrlotte

  Goede journalistiek past hoor en wederhoor toe, maar dat is wat lastig voor een redactie die alles van internet plukt en alleen virtueel onderzoek pleegt en dat presenteert als bewijs.

  Precies, en dat geldt dus ook voor Wikipedia! Who the fuck is Wikipedia?…Here on the Whole Wide INTERWEBBE!?

  0 likes
 12. [quote name=”Pascal”]Ik was op de hoogte waar het woord NAZI voor staat maar ik heb De Dikke van Dalen en Wikipedia geschreven en kreeg geen reactie op mijn uitleg dat het staat voor NAtionalisme en ZIonisme omdat Adolf Hitler in 1923 een alliantie tekende. Alles om je heen is gemanipuleerd zelf de ingrediënten van een fles water. We leven in 1 grote Maffia gemeenschap vol met patenten om het onmogelijk te maken voor andere.[/quote]
  Nog erger,de grootste bazen van die maffia zijn blood menselijk zuigers of VAMPIEREN dit is geen grapje,vooral blood van kinderen ,worden op feesten via rituelen afgeslacht en hen bloed gedronken,je zou nu mischien begrijpen waarom in de wereld veel kinderen zijn vermist en nooit teruggevonden.

  0 likes
 13. Nu weer even ‘on topic’. Er wordt nogal wat beweerd over WIKIPEDIA.
  Een korte blik op wat Wikipedia over Monsanto heeft te melden leert dat het met die afhankelijkheid van haar geldschieters wel mee valt.Daar staan heel wat kritische opmerkingen te lezen.

  0 likes
 14. [quote name=”IIS”]@7 Cahrlotte

  Goede journalistiek past hoor en wederhoor toe, maar dat is wat lastig voor een redactie die alles van internet plukt en alleen virtueel onderzoek pleegt en dat presenteert als bewijs.

  Precies, en dat geldt dus ook voor Wikipedia! Who the fuck is Wikipedia?…Here on the Whole Wide INTERWEBBE!?[/quote]

  Het principe van hoor en wederhoor:
  Het bieden van volledige en evenwichtige informatie. Veel nieuws krijgt pas betekenis door de context, respectievelijk door tegenspraak. Wederhoor mag nooit in het bericht ontbreken als er ernstige kritiek, beschuldigingen of verregaande kwalificaties in staan.

  Kort gezegd dient wederhoor drie doelen: Het helpt de journalist uit te vinden hoe iets zit. Het geeft de lezer de gelegenheid zelf een oordeel te vormen. Het biedt de persoon in het nieuws gelegenheid zich op ordentelijke wijze te verdedigen.

  Op wikipedia kan iedereen de berichten aanpasssen, zodat alle kanten van een kwestie bekeken cq beschreven kunnen worden. Dat is de virtuele verse van hoor en wederhoor.
  Op een willekeurige nieuwssite zoals bv Niburu kan dat niet en zal dat dus door de redactie zelf gedaan moeten worden.

  0 likes
 15. [quote name=”Pascal”]Ik was op de hoogte waar het woord NAZI voor staat maar ik heb De Dikke van Dalen en Wikipedia geschreven en kreeg geen reactie op mijn uitleg dat het staat voor NAtionalisme en ZIonisme omdat Adolf Hitler in 1923 een alliantie tekende. Alles om je heen is gemanipuleerd zelf de ingrediënten van een fles water. We leven in 1 grote Maffia gemeenschap vol met patenten om het onmogelijk te maken voor andere.[/quote]

  Ahum… In het Duits is nationalisme ‘nazionalisme’, vandaar de afkorting 😛

  @ISS: NASI slaat uiteraard helemaal nergens op, als we jouw manier van redeneren volgen zou het dan in ieder geval NASO worden.

  Het is heel simpel, in het Duits is nazionalsozialismus een woord en geen twee, vandaar de afkorting voor volgers van die ideologie: Nazi’s

  0 likes
 16. #13 Charlotte

  Beste Charlotte, je zult wel een heel leuke studie hebben gevolgd waarin jij als toegewijde adolescent die dmv staatsindoctrinatie correct is afgericht en waardoor jij denkt zeker te weten hoe men zaken dient te benaderen. Velen echter doen dat dus niet en hebben geen zin meer om platgetrapte paden te bewandelen. Jij dus -nog- wel, jij als lijfeigene en onderdaan van een (eeuwenoude) religieuze, staats en machtselite maakt dat jij niet anders bent en denkt dan miljoenen mensen die jou zijn voorgegaan en zich ook hebben onderworpen. Dat soort mensen zijn goed afgerichte, horige en goedgelovige slaven die menen dat wat men in deze corporatistische en collectivistische machtswereld krijgt onderwezen van grote belang is.
  En helemaal ongelijk heb je niet, want in een gezonde, vrije honderd procent zuivere wereld, waarin leugens, list en bedrog geen onderdeel zou jouw opsomming der dingen werkelijk zin hebben en houtsnijden.

  De gehele maatschappij is van onder naar boven totaal verrot en aan zijn einde,zeg maar ‘van god los’ maar dan vele malen erger. En daarin leef jij, net als zovele goedgelovigen en braaf afgerichte burgers en mainstream verslaafden, nog in een wereld die er ooit was maar er al helaam niet meer is.
  In de huidige steeds verder afglijdende wereld met zijn compleet vanuit de elite opgezette façade en geënsceneerde en voorgekookte crisis en verschrikkelijke oorlogen voor olie en dollars heeft “hoor en wederhoor” en al dat soort chique aangeleerde ideeën totaal geen zin meer. Jij tapt met dergelijke quotes simpel uit een ander vaatje, was het eerst ridiculiseren en belachelijk maken van complotters, komen er nu mensen bij zoals jij die ‘het’ proberen via een nieuwe ingang.

  …”most of the people are not ready to be unplugged. And many of them are so inured, so hopelessly dependent on the system, that they will fight to protect it.”

  0 likes
 17. [quote name=”IIS”]#13 Charlotte

  …”most of the people are not ready to be unplugged. And many of them are so inured, so hopelessly dependent on the system, that they will fight to protect it.”[/quote]

  Leuke film, the Matrix, en een quote die je op veel manieren kunt gebruiken. Maar mensen wegzetten en afschrijven , zodat je hun argumenten niet hoeft te ontkrachten was volgens mij niet de bedoeling daarvan. 😛
  Creatief gebruikt, chapeau!

  Op de man spelen is een spelletje als je argumenten tekort schieten en je toch wilt ‘winnen’.

  0 likes
 18. Zeker niet zo vrij. Als iemand een verbetering plaatst wordt die vaak weer verwijderd. Dus nep vrijheid. Iemand schreef ‘unplugged’ worden. Dat betekent ook los komen van genoegens. Ofwel verhoogd bewustzijn. Dan kom je er achter in wat voor hel je leeft. Geen zinnig mens wil zo leven.

  0 likes
 19. #16 Charlotte

  Beste Charlotte, sorry dat het voor jou voelt alsof ik op de man/vrouw speel. Ik heb denk ik alleen een ander blikveld en andere ervaringen en haak in op het feit dat de wereld al honderden, zo niet duizenden jaren absoluut gebrainwasht is en vooral nu meer dan ooit afglijd naar een maatschappij die totaal onder controle zal komen te staan van één machtselite die geen ruimte meer zal laten voor afwijkende mensen met vrije ideeën, visies en meningen.

  Zeg maar gedag tegen je vrijheid als mens die toch moet kunnen beschikken over zijn eigen leven, gedachten en financiën, ja toch? “Of ben ik al meer dan gek?” zij de man, de ‘gek’, die zijn recht op vrijheid verdedigd.
  Zeg gedag tegen alles wat nu nog maakbaar lijkt en gedag tegen hetgeen je denkt in vrijheid te kunnen bereiken…Een geconditioneerde slaaf kun je niets kwalijk nemen, die weet uiteindelijk ook niet wat vrijheid is of werkelijk betekent, hij kan het begrijpen, maar vindt het allemaal maar zozo en onzin natuurlijk met al die onsamenhangende schrijfsels op het nu nog vrije internet, “belachelijk gewoon”..”Pff, een slaaf die vrij moet kunnen zijn? Welke idioot heeft dat bedacht??”.

  Als we allen verder gaan in het geloof dat de geesteszieke opperhoofden macht over ons mogen en moeten hebben dan zijn we vervloekt en niet meer dan slaven onder dwang, wetten, regels, leugens, oorlog, confiscatie, vrijheidsberoving en onteigening in een elitaire machtswereld die totaal geestesziek is en ons klinisch dood maakt. Een liefdeloze zombie wereld, zeg maar, waarin we elkaar zullen afmaken en opvreten.

  Verder wens ik je veel succes in de Matrix.

  0 likes
 20. #14 Aurelia
  Je hebt gelijk, maar nasi bekt iets beter dan naso. “Ich bin ein naso/nasi” zou beide niet lekker hebben geklonken.
  Hitler en zijn trawanten waren echte pr jongens en alles wat ze deden moest huiveringwekkend en krachtig overkomen…De Germanen kwamen met veel tamtam en tromgeroffel om te imponeren. Vandaar dus, NAZI?
  Vind wel, gezien de spelletjes die toen ook al door de zionisten in de VS werden gespeeld het woord nationaal zionist helemaal niet zo heel ver gezocht. De zieke geest van de heersende elite is creatief, ook met verstoppen van dergelijke ‘codes’. Zou het waar zijn dan is dit heel zieke symboliek in optima forma.
  Overigens, en dat moet bij velen wel bekend zijn, maar de nazi’s deden heel goede zaken met o.a. de Amerikanen.
  Er wordt zelfs gesproken over het feit(??) dat de WOII mede en vanuit de toenmalige voorgekookte crisis uit de koker van de VS is gekomen.
  Pearls Harbor is te vergelijken met 9/11 en heeft om dezelfde reden plaatsgevonden, namelijk het kunnen deelnemen en opstarten van een offensief in deze oorlog die veel geld in het laatje zou brengen. Ook toen verdienden de (centrale) bank(en) en oorlogsindustrie goed aan de overheid die geld moest lenen bij de Fed om de boel te financieren. Overal moest geld vandaan worden geplukt om de oorlog tegen de nazi’s te kunnen financieren en ik gok dat de Fed zeer zeker de helpende hand heeft uitgestoken als reddende ‘engel’.
  Met alleen National Warbonds die toen der tijd in de VS werden uitgegeven om daarmee een oorlog te kunnen financieren zou de VS er niet zijn gekomen. Verder werden deze bonds ook uitgegeven om het moraal en de betrokkenheid onder de burgers te versterken en natuurlijk om zo ook de slappe economie een boost te kunnen geven met gespaard dood geld wat op de planken lag (gebeurd nu ook weer in ander vorm!!).
  Er zijn nog slaven met tegengeluid http://tinyurl.com/co5vmbu
  andersom ook.. http://tinyurl.com/culjs5k

  0 likes
 21. [quote name=”IIS”]#13 Charlotte

  Beste Charlotte, je zult wel een heel leuke studie hebben gevolgd waarin jij als toegewijde adolescent die dmv staatsindoctrinatie correct is afgericht en waardoor jij denkt zeker te weten hoe men zaken dient te benaderen. Velen ec..zuivere wereld, waarin leugens, list en bedrog geen onderdeel zou jouw opsomming der dingen werkelijk zin hebben en houtsnijden.

  De gehele maatschappij is van onder naar boven totaal verrot en aan zijn einde,zeg maar ‘van god los’ maar dan vele malen erger. En daarin leef jij, net als zovele goedgelovigen en braaf afgerichte burgers en mainstream verslaafden, nog in een wereld die er ooit was maar er al helaam niet meer is.
  In de huidige steeds verder afglijdende wereld met zijn compleet vanuit de elite opgezette façade en geënsceneerde en voorgekookte crisis en verschrikkelijke oorlogen voor olie en dollars heeft “hoor en wederhoor” en al dat soort chique aangeleerde ideeën totaal geen zin meer. Jij tapt met dergelijke quotes simpel uit een ander vaatje, was het eerst ridiculiseren en belachelijk maken van complotters, komen er nu mensen bij zoals jij die ‘het’ proberen via een nieuwe ingang.

  …”most of the people are not ready to be unplugged. And many of them are so inured, so hopelessly dependent on the system, that they will fight to protect it.”[/quote]
  Ja hoor, we zijn er weer.

  Wanneer je geen argumenten meer hebt kun je altijd nog de persoon aanvallen in de hoop dat niemand je zwaktebod doorheeft.

  Jij hebt natuurlijk helemaal geen studie gevolgd, jij hebt je info van schimmige conspiracysites op het internet. Dat is veel betrouwbaarder.

  Stom van ons dat we dat niet doorhebben. Jij bent wakker, wij slapen.

  0 likes
 22. Dit geld zelfs voor de wiki over de “slimme meter” als je daar probeert meer uitgebreide informatie neer te zetten is het binnen 5 minuten weg.

  0 likes
 23. [quote name=”Pascal”]Ik was op de hoogte waar het woord NAZI voor staat maar ik heb De Dikke van Dalen en Wikipedia geschreven en kreeg geen reactie op mijn uitleg dat het staat voor NAtionalisme en ZIonisme omdat Adolf Hitler in 1923 een alliantie tekende. Alles om je heen is gemanipuleerd zelf de ingrediënten van een fles water. We leven in 1 grote Maffia gemeenschap vol met patenten om het onmogelijk te maken voor andere.[/quote]
  Oo stom van ons.

  De nazi’s wilden helemaal geen joden wegsturen uit Duitsland, ze wilden graag een nieuw Israel stichten op de plaats van het historische Israel en Judea.

  Wat voor alliantie heeft Hitler in 1923 gesloten? Het riekt naar zeer kwalijke nonsens wat je hier neerpent.

  Heb je enige bronnen waar je dit vandaan komt?

  (ik gok dat ik al weet welke alliantie je bedoelt maar dan is het een geval klok horen luiden en niet weten waar de klepel hangt. 2 hints: 1) het is nooit bevestigd of bewezen dat er een alliantie was, 2) die vermeende onbevestigde aliantie was niet met Hitler, zelfs niet met de nazi’s maar met de “Hakenkreuzlers”.)

  Nazi staat overigens voor NAtionalsoZIalist.

  0 likes
 24. [quote name=”IIS”]#14 Aurelia
  Je hebt gelijk, maar nasi bekt iets beter dan naso. “Ich bin ein naso/nasi” zou beide niet lekker hebben geklonken.
  Hitler en zijn trawanten waren echte pr jongens en alles wat ze deden moest huiveringwekkend en krachtig overkomen…De Germanen kwamen met veel tamtam en tromgeroffel om te imponeren. Vandaar dus, NAZI?
  Vind wel, gezien de spelletjes die toen ook al door de zionisten in de VS werden gespeeld het woord nationaal zionist helemaal niet zo heel ver gezocht. De zieke geest van de heersende elite is oorlogsindustrie goed aan de overheid die geld moest lenen bij de Fed om de boel te financieren. Overal moest geld vandaan worden geplukt om de oorlog tegen de nazi’s te kunnen financieren en ik gok dat de Fed zeer zeker de helpende hand heeft uitgestoken als reddende ‘engel’.
  Met alleen National Warbonds die toen der tijd in de VS werden uitgegeven om daarmee een oorlog te kunnen financieren zou de VS er niet zijn gekomen. Verder werden deze bonds ook uitgegeven om het moraal en de betrokkenheid onder de burgers te versterken en natuurlijk om zo ook de slappe economie een boost te kunnen geven met gespaard dood geld wat op de planken lag (gebeurd nu ook weer in ander vorm!!).
  Er zijn nog slaven met tegengeluid http://tinyurl.com/co5vmbu
  andersom ook.. http://tinyurl.com/culjs5k%5B/quote%5D
  Je wordt niet gehinderd door enige feitenkennis.

  Ten eerste kun je de tweede wereldoorlog zien als een uitvloeisel van de eerste wereldoorlog die erom ging wie de nieuwe hegemon in Europa zou worden, die was onbeslist en dat resulteerde in een nieuwe machtsstrijd.

  Ten tweede is de aanval op Pearl Harbor uitgevoerd door Japan (een oorlogsverklaring dus). Wat volmondig wordt erkent door Japan.

  Ten derde verklaarde Duitsland de VS de oorlog en niet andersom.

  0 likes
 25. #20 Wesley

  Hoi Wesley, ik wil niemand kwetsen, maar wil gewoon laten merken dat het heel moeilijk is om te begrijpen dat de mainstream media en de elite ons zand in het ogen gooien. Ik ben nog lang niet goed wakker en droom af en toe ook nog van de wereld die ooit mooier was dan de huidige en vrees dat ook ik pas echt wakker ben of doorheb hoe de vork in de steel zit als het te laat is. Ik ben ook zoekende en weet dat er veel, heel veel onzin staat op het internet. Maar niet alles wat er wordt geschreven door mensen, die ook zo denken als jij en ik, is totale onzin. Zo wil men ons dat wel verkopen, omdat de elite ‘m knijpt en wij te dicht bij de waarheid komen??
  En er wordt natuurlijk ook bewust veel onzin geschreven op het internet om daarmee de waarheid te smoren (rookgordijnen) en zo op allerlei mogelijke manieren de waarheid te ridiculiseren.

  Ik vrees dat de waarheid pas na de leugens en totale vernietiging of ondergang komt. Wij zijn al meer dan slaaf, we zijn, zonder al te dramatisch te doen, totaal kapot!! Alleen realiseren wij ons dat nog niet zo heel goed, want de liegkast, de tv en kranten en de gevestigde media vertellen toch iets totaal anders, en vertikken wij het daarom ook dit te geloven. De diverse media spelen spelletjes en doen alsof de neus bloed, maar Voorbeeld, kijk alleen even naar het aantal werkloze mensen in de wereld, zie hoe de economie en beurzen weer kunstmatig worden opgeblazen, kijk hoe het hoogtepunt achter ons ligt en hoe de mens ergens is verzadigd en vol in de schulden zit. Denk of geloof je werkelijk dat met dit gegeven dit een goed einde zal nemen en we niet verder zullen worden onderworpen om zo de boel in het gareel of in stand te kunnen houden? We moeten zelfs slaaf worden of nog simpeler, misschien wel alle overbodige mensen -gewoon- dood, om er voor te zorgen dat voor de elite de boel overeind kan blijven en hun rijkdommen en ziekelijke wereldmacht niet omvallen.

  0 likes
 26. IIS, ik begrijp werkelijk niet wat jij bedoelt en waar jij naar toe wilt met je diverse betogen. De enige conclusie die ik er uit trek is dat jij niet heel tevreden bent met je leven. Je beschuldigt de maatschappij en machthebbers van allerlei zaken.

  Misschien dan zelf wat aan doen?

  0 likes
 27. [quote name=”IIS”]#20 Wesley

  Ik vrees dat de waarheid pas na de leugens en totale vernietiging of ondergang komt. Wij zijn al meer dan slaaf, we zijn, zonder al te dramatisch te doen, totaal kapot!! Alleen realiseren wij ons dat nog niet zo heel goed, want de liegkast, de tv en kranten en de gevestigde media vertellen toch iets totaal anders, en vertikken wij het daarom ook dit te geloven. De diverse media spelen spelletjes en doen alsof de neus bloed, maar Voorbeeld, kijk alleen even naar het aantal werkloze mensen in de wereld, zie hoe de economie en beurzen weer kunstmatig worden opgeblazen, kijk hoe het hoogtepunt achter ons ligt en hoe de mens ergens is verzadigd en vol in de schulden zit. Denk of geloof je werkelijk dat met dit gegeven dit een goed einde zal nemen en we niet verder zullen worden onderworpen om zo de boel in het gareel of in stand te kunnen houden? We moeten zelfs slaaf worden of nog simpeler, misschien wel alle overbodige mensen -gewoon- dood, om er voor te zorgen dat voor de elite de boel overeind kan blijven en hun rijkdommen en ziekelijke wereldmacht niet omvallen.[/quote]Welk punt wil je nu maken? Je klaagt over alles en iedereen.

  Wat wil je nu zeggen over schulden? Dat hebben mensen zelf in de hand. Als je geen schulden wilt moet je niet lenen maar sparen. Ik heb €0,- schuld.

  0 likes
 28. #25 Frederik

  Wie zegt dat jij iets moet begrijpen dan? Door mij wordt je in ieder geval niet gedwongen ook maar iets te geloven of te begrijpen, door jouw meesters, de slavendrijvers, je pijnigers wel. Ik ben toch niet jouw overheid, jouw autoriteit, jouw meerdere of meester, ik ben niet DE HAND die je voedt. Vertel eens, uit wiens hand eet jij en in welke wereld houd jij je op en wil je daarom niets begrijpen. Je bent in ieder geval niet eigen baas, laat dat duidelijk zijn, want dan had je mijn reacties zeker begrepen, misschien nog wel meer dan ik zelf.

  Of ligt de lat voor jouw te hoog of ben je reeds zo vooringenomen als slaaf dat je helemaal niets wilt begrijpen., Misschien eens handig om je te verdiepen in het fenomeen waar veel mensen zich tegenwoordig mee bezighouden, namelijk; thema vrijheid en macht. (zie bijvoorbeeld het libertarisme)

  Betaal eens geen belasting aan je afpersers en zeg dat je alles voor jezelf nodig bent of kom eens op voor je rechten als vrij mens, eens zien of je het dan misschien begrijpt. Als je het dan nog niet begrijpt, dan ben je een heel hardnekkig geval en is er geen hoop meer op een leven als vrij mens.

  Wat doe jij eigenlijk op deze site die vol staat met zaken die jij niet wilt of kunt begrijpen???…En of ik tevreden ben ben met mijn leven? Stel die vraag eerst eens aan jezelf voor je die aan een ander stelt, tenminste, kan een slaaf tevreden zijn met zijn leven? Wel als hij niets begrijpt, misschien??

  0 likes
 29. #26 Wesley

  Heb ik niet het recht of de vrijheid om te klagen over iedereen en alles? Klaag jij nooit en ben je altijd tevreden? Mooi, houden zo en vooral voor de meesters flink en nederig blijven buigen en kruipen. Misschien mag je zelfs eerdaags als het een beetje verkeerd uitpakt met één of andere moordwapen naar het front in dienst van je meesters, niets is nog zeker, dus je weet maar nooit!?

  Wat de schulden betreft, denk je werkelijk dat jij als FED slaaf geen schulden te hebt? La me nie lachu….

  0 likes
 30. Voor degene die het basisprincipe van vrijheid niet begrijpt, hier uitleg in een simpele animatiefilm….

  http://www.youtube.com/watch?v=Ovl8ip3steM

  0 likes
 31. Veel mensen zien Wikipedia als een onafhankelijke informatiebron op het internet en een democratisch middel in het informatietijdperk.

  Dit toont enkel de geestelijke beperkingen aan van de mensen die dit dneken. Een informatiebron waar ioedereen doodleuk mag aanpassen wat hij of zei wil, en waar de moderators elk ongewenst geluid dat niet in de politieke en ideologische denkbeelden past verwijdert. Moet je voor de gein eens de waarheid over kostenen levenduur, alsmede de energie capaciteit die windmolens echt opwekken daar uit de doeken doen, de volgende dag is het al weg.

  Op de scholen hier is het ten strengste verboden om van de verzonnen infromatiebron op het internet onderzoek te doen voor werkstukken, juist omdat het zo onbetrouwbaar en gemanipuleerd is als de neten.

  Maar er zullen best mensen zijn die niet begrijpen dat informatie die door iedereen is aan te passen niet echt informatie is!

  0 likes
 32. [quote name=”Charlotte”]In wederhoor:
  Het bieden van volledige en evenwichtige informatie. Veel nieuws krijgt pas betekenis door de context, respectievelijk door tegenspraak. Wederhoor mag nooit in het bericht ontbreken als er ernstige kritiek, beschuldigingen of verregaande kwalificaties in staan.

  Kort gezegd dient wederhoor drie doelen: Het helpt de journalist uit te vinden hoe iets zit. Het geeft de lezer de gelegenheid zelf een oordeel te vormen. Het biedt de persoon in het nieuws gelegenheid zich op ordentelijke wijze te verdedigen.

  Op wikipedia kan iedereen de berichten aanpasssen, zodat alle kanten van een kwestie bekeken cq beschreven kunnen worden. Dat is de virtuele verse van hoor en wederhoor.
  Op een willekeurige nieuwssite zoals bv Niburu kan dat niet en zal dat dus door de redactie zelf gedaan moeten worden.[/quote]
  Ik begon te lezen en dacht jij nu één die het begrjpt, tot we bij WIkI uitkwamen, het veranderen van bestaande informatie door het weghalen van teksten, betekent dat men niet wederhoor toepast, men past censuur toe! Hier slaat Charlotte de plank mis, men kan informatie verwijderen in de aanpassing, hierdoor worden andere zijdes dus niet meer belicht, men laat het aangepast zien!

  Pas wanneer men aanpassingen maakt en de oude teksten laat zien op de eerste pagina, kan de lezer zien dat er meer zijdes zijn. WIKI is aantoonbaar niet een medium da meerdere zijdes laat zien. Of komt Charlotte zelf ook niet echt op WIKI omdat ze de info niet vertrouwt??

  0 likes
 33. @IIS
  Dat ik jou niet begrijp, zegt niets over wat er op de site wordt bericht. Graag niet jezelf identificeren met de site.

  Maar ben verheugd te zien dat je inzicht geeft in waar je naartoe wilt met je betoog: geen belasting betalen. Ik vind het aantrekkelijk, maar dan valt onze verzorgingsstaat weg. Ik neem tenminste aan dat de belasting die ik betaal, niet naar jouw uitkeringen, kortingen, toeslagen etc. gaat. Jij draagt niets af, maar ontvangt ook niet. Zo moet je principe dan zijn. Iemand die geen belasting betaalt, zou wel hypocriet zijn als hij wel gelden uit die pot ontvangt.

  Nee, ik ben sociaal en solidair met de bevolking. Betaal graag belasting.

  Heb je andere adviezen?

  0 likes
 34. [quote name=”IIS”]#26 Wesley

  Heb ik niet het recht of de vrijheid om te klagen over iedereen en alles? Klaag jij nooit en ben je altijd tevreden? Mooi, houden zo en vooral voor de meesters flink en nederig blijven buigen en kruipen. Misschien mag je zelfs eerdaags als het een beetje verkeerd uitpakt met één of andere moordwapen naar het front in dienst van je meesters, niets is nog zeker, dus je weet maar nooit!?

  Wat de schulden betreft, denk je werkelijk dat jij als FED slaaf geen schulden te hebt? La me nie lachu….[/quote]
  Als FED slaaf leg die eens uit, want mij ben je kwijt, hoe kan iemand die geen schulden heeft een FED slaaf worden, wat moet je daarvoor doen en wat zijn de tekenen om te herkennen dat iemand dit is. Het enige waar mensen als slaaf(zwara woord, dat op deze manier de betekenis verliest) kan wordne gezien, via het afpersen van belastingen door ene overheid die nooit genoeg heeft, structureel meer uitgeven dan zij binnenkrijgt, en dit vervolgens bij de werkende die het gehele sociale apparaat financieren(het Gas in Nederland is tegenwoordig nodig om de rente over de financieel wanbeleid opgebouwde staatschuld te betalen) via nog meer lastenverzwaring gedeeltelijk probeert op te halen. hiermee mensen via hun werk als melkkoe voor de overheid en de afhankelijke industrie te laten opdraaien. Maar iemand die in Nederland niet werkt is alles behalve een slaaf, men heeft netto namelijk net zoveel te besteden als een werkende na alle belastingen waar die werkende geen kwijtschelding of toeslagen voor krijgt.

  Een uit de oude doos een waarheid als een koe! “In 2006 vertelden Chavez zijn medewerkers hoeveel bewondering Chávez had voor Nederland: ‘Jullie lijken een democratie, maar de belastingen zijn er zó hoog en de inkomens zó gelijk! Communisten kunnen daar alleen maar van dromen!'” FED-slaven hoe verzin je het!

  0 likes
 35. [quote name=”IIS”]#26 Wesley

  Heb ik niet het recht of de vrijheid om te klagen over iedereen en alles? Klaag jij nooit en ben je altijd tevreden? Mooi, houden zo en vooral voor de meesters flink en nederig blijven buigen en kruipen. Misschien mag je zelfs eerdaags als het een beetje verkeerd uitpakt met één of andere moordwapen naar het front in dienst van je meesters, niets is nog zeker, dus je weet maar nooit!?

  Wat de schulden betreft, denk je werkelijk dat jij als FED slaaf geen schulden te hebt? La me nie lachu….[/quote]
  Je mag van mij over alles klagen maar wat denk je te bereiken er mee?

  Nee, ik heb geen schulden.

  Je doelt wellicht op de staatsschuld, maar zoals de naam al zegt is dat schuld van de staat niet van mij. Dat ik daar wel aan bij moet dragen middels belasting klopt, maar ik krijg er geen deurwaarder voor aan de deur en het tast mijn schuldenpositie niet aan.

  0 likes
 36. Zoek eens de geweldige Nassim Haramein op Wikipedia….

  0 likes
 37. Niet makkelijk praten over lenen Wesley !
  Als banken amper rente geven en de aandelenmarkten geven 14 % dan is de keuze gauw gemaakt. Als daarna een gemanipuleerde crash komt is de elite weer rijker. Als jij een huis wilt zal je ook moeten lenen. En probeer hier niet de trol te spelen.

  0 likes
 38. Mensen kinderen zeg, als onze huidige status quo niet genoeg zegt over de conditie waarin dit land, de EU en de wereld zich bevindt en het niet duidelijk is voor de horende doven en ziende blinden dat de boven de wet staande en onaantastbare FED c.s. degene is die ons bij de neus heeft en vooral bij de kloten en niemand de moeite neemt om zich te verdiepen in het systeem van de FED en zijn geldpolitiek die er mede voor heeft gezorgd dat de ECB niet langer een centrale EU bank is, maar een VS onderdaan. Wat moet ik dan nog uitleggen over FED slavernij? of schulden die de Grieken, Italianen, Spanjaarden en vele, vele andere landen met één lange rij van niet aflosbare schulden (schuld = chantage) die OEPS! per ongeluk zijn gemaakt, los van het ESM die zomaar geld of beter gezegd; heel de EU kan laten verdwijnen in een groot zwart gat, wat uiteindelijk, vroeg of laat met een heel grote smak op ons bord zal komen te liggen….En dan druk ik me nog maar heel, heel, heel voorzichtig uit alsof mijn woorden op eieren lopen. En dan maakt het niet uit of je netjes hebt gespaard en geleefd of hard gewerkt, dan zal alles voor Bassie FED en zijn sturende machtselite zijn, gewoon omdat het kan, gewoon omdat men zo heel braaf slaafs is en alles, maar dan echt ook alles pikt en men zich van alles domweg van bovenaf door de strot laat duwen. Want zij zijn het licht, halleluja!!

  FED slaven of slaven van de overheid tis allemaal om het even, slaaf is slaaf. Staar maar slaven, de wolven in schaapskleren komen jullie stuk voor stuk opvreten. We staan aan de vooravond van iets groots, iets gigantisch, het kan denk ik niet zo heel lang meer duren dan zal de beul der beulen die zijn geduld aardig begint te verliezen de enorme bijl een keer moeten laten vallen.

  Het is dom, het is arrogant om te denken dat het allemaal wel met een sisser zal aflopen en zeker heel dom en heel arrogant om te denken dat dit de crisis was.

  0 likes
 39. #36 Octane

  Inderdaad en absoluut gelijk, zodra alle slaafjes min of meer zijn gedwongen om het geld in de beloofde rendementen te stoppen van de aandelenmarkt, dan zal de stekker eruit gaan op een gecontroleerd moment en degene die als eerste kwam het geld toucheren, zo makkelijk is het als je al het geld in de wereld en de markten via MSM kan sturen.

  0 likes
 40. [quote name=”Charlotte”]Dit is een beproefde manier om iets zwart te maken: willekeurige verbanden zoeken en die presenteren als bewijs.
  Als je er maar genoeg achter elkaar plakt lijkt het net alsof er een oorzakelijk verband is en is je stelling “bewezen”.

  Goede journalistiek past hoor en wederhoor toe, maar dat is wat lastig voor een redactie die alles van internet plukt en alleen virtueel onderzoek pleegt en dat presenteert als bewijs.

  Of wikipedia wel of niet ontwikkeld is om de publieke mening te beïnvloeden is op grond van dit stuk in ieder geval niet duidelijk.[/quote]

  Zou wikipedia ook berichten dat 911 een valse vlagoperatie was ??

  0 likes
 41. days of our lives

  [quote name=”Aardebewoner”][quote name=”Charlotte”]Dit is een beproefde manier om iets zwart te maken: willekeurige verbanden zoeken en die presenteren als bewijs.
  Als je er maar genoeg achter elkaar plakt lijkt het net alsof er een oorzakelijk verband is en is je stelling “bewezen”.

  Goede journalistiek past hoor en wederhoor toe, maar dat is wat lastig voor een redactie die alles van internet plukt en alleen virtueel onderzoek pleegt en dat presenteert als bewijs.

  Of wikipedia wel of niet ontwikkeld is om de publieke mening te beïnvloeden is op grond van dit stuk in ieder geval niet duidelijk.[/quote]

  Zou wikipedia ook berichten dat 911 een valse vlagoperatie was ??[/quote]

  Ze hebben zelfs een eigen pagina:
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Complottheorie%C3%ABn_over_de_terroristische_aanslagen_op_11_september_2001

  0 likes
 42. [quote name=”Octane”]Niet makkelijk praten over lenen Wesley !
  Als banken amper rente geven en de aandelenmarkten geven 14 % dan is de keuze gauw gemaakt. Als daarna een gemanipuleerde crash komt is de elite weer rijker. Als jij een huis wilt zal je ook moeten lenen. En probeer hier niet de trol te spelen.[/quote]Ik zie niet in wat mijn eventuele schulden (die ik dus niet heb) met de aandelenmarkt te maken hebben.

  Verder woon ik in een huurhuis, en heb ik dus geen schulden. Ik heb zelfs niet eens iets op afbetaling.

  (ik bestel weleens wat op bol.com, zalando of wehkamp, dat betaal ik dan binnen 2 weken na ontvangst, dat noem ik geen schuld. Het is ook zelden meer dan 100 euro)

  Schulden aangaan is in 99,9% van de gevallen gewoon een keuze.

  Verder geven aandelen geen rente, maar dat terzijde. Lees je eens in. Je roept iets na wat je op internet hebt gelezen maar niet hebt begrepen.

  0 likes
 43. [quote name=”IIS”]#36 Octane

  Inderdaad en absoluut gelijk, zodra alle slaafjes min of meer zijn gedwongen om het geld in de beloofde rendementen te stoppen van de aandelenmarkt, dan zal de stekker eruit gaan op een gecontroleerd moment en degene die als eerste kwam het geld toucheren, zo makkelijk is het als je al het geld in de wereld en de markten via MSM kan sturen.[/quote]Wie dwingt jou dan precies? En waarom wordt ik niet gedwongen?

  Ik heb 0 euro in aandelen zitten en werkelijk niemand heeft me überhaupt geprobeerd te dwingen te investeren.

  Ik kan volledig vrij beschikken over mijn spaargeld, als ik wil neem ik het vandaag allemaal nog op.

  Dus wie dwingt jou, en hoe gaat dat dwingen precies in zijn werk? Komen er dan mannen met gleufhoeden, lange regenjassen en zwarte zonnebrillen bij je op bezoek die je je geld aftroggelen?

  0 likes
 44. [quote name=”days of our lives”][quote name=”Aardebewoner”][quote name=”Charlotte”]Dit is een beproefde manier om iets zwart te maken: willekeurige verbanden zoeken en die presenteren als bewijs.
  Als je er maar genoeg achter elkaar plakt lijkt het net alsof er een oorzakelijk verband is en is je stelling “bewezen”.

  Goede journalistiek past hoor en wederhoor toe, maar dat is wat lastig voor een redactie die alles van internet plukt en alleen virtueel onderzoek pleegt en dat presenteert als bewijs.

  Of wikipedia wel of niet ontwikkeld is om de publieke mening te beïnvloeden is op grond van dit stuk in ieder geval niet duidelijk.[/quote]

  Zou wikipedia ook berichten dat 911 een valse vlagoperatie was ??[/quote]

  Ze hebben zelfs een eigen pagina:
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Complottheorie%C3%ABn_over_de_terroristische_aanslagen_op_11_september_2001%5B/quote%5D

  Ja ik heb de wikipediapagian over 911 gelezen. Die gaat over het sprookje dat Osama Bin Laden en de 40 rovers die aanslagen hebben gepleegd. gebouwen met een enorme staalconstructie met alumuniumvliegtuigjes hebben doen instorten. Orwelliaanse flauwekul dus.

  0 likes
 45. #42 Wesley

  Wesley, er staat daarom ook “min of meer gedwongen” er staat niet “letterlijk gedwongen”. Het laatste gesprek wat ik daarover heb gevoerd gaf men openlijk toe waarom de rente op spaardeposito’s kunstmatig naar beneden wordt geschroefd, omdat men graag heeft, wil, gelooft, hoopt, dwingt dat geld in vermogensbeheer verdwijnt of geld rechtsstreek naar de beurs of in de economie wordt gepompt.

  De Amerikaanse indices bereiken een all time high en zijn vooral zo wonderbaarlijk gestegen door kunstmatig geld wat de FED al sinds tijden (plunch protection) in de beurs pompt om de boel te redden of zelfs om indices naar boven of beneden te sturen.
  Dat zegt meeste mensen helemaal niets en laat veel brave slaven geloven dat je daar (een deel van) je spaargeld beter kunt deponeren, de AEX is overigens de nuchterheid zelve en komt (nog?) niet echt los.

  Hoe de FED en zijn elite precies werkt en wat ze van plan zijn daar mogen de slaven alleen maar naar raden. Als je werkelijk wist wat ze met al die duizenden miljarden van plan zijn kon je vrij anticeperen, maar dat zal niemand ooit krijgen te horen, zo goed kunnen deze mensen geheimen voor de buitenwereld verborgen houden. Het gebeurd openlijk voor ieders ogen, maar toch weet niemand welke kant de psychopaten op willen of werkelijk van plan zijn.

  De beurs is op dit moment natuurlijk een regelrechte bulltrap en over de garantie op verliezen in de toekomst praat
  niemand.

  BE SMART & KEEP THINKING

  0 likes
 46. days of our lives

  [quote name=”Aardebewoner”][quote name=”days of our lives”][quote name=”Aardebewoner”]
  Zou wikipedia ook berichten dat 911 een valse vlagoperatie was ??[/quote]

  Ze hebben zelfs een eigen pagina:
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Complottheorie%C3%ABn_over_de_terroristische_aanslagen_op_11_september_2001%5B/quote%5D

  Ja ik heb de wikipediapagian over 911 gelezen. Die gaat over het sprookje dat Osama Bin Laden en de 40 rovers die aanslagen hebben gepleegd. gebouwen met een enorme staalconstructie met alumuniumvliegtuigjes hebben doen instorten. Orwelliaanse flauwekul dus.[/quote]

  Wat is dan je punt? Wikipedia geeft ruimte om dit soort ideeën uiteen te zetten. Ben je het niet eens met de inhoud, dan kun je dus zelf gaan schrijven.

  Hun regel is dat je beweringen zonder flintertje bewijs niet als feit mag presenteren. Daar zit jij misschien over in?

  0 likes
 47. [quote name=”Octane”]Niet makkelijk praten over lenen Wesley !
  Als banken amper rente geven en de aandelenmarkten geven 14 % dan is de keuze gauw gemaakt. Als daarna een gemanipuleerde crash komt is de elite weer rijker. Als jij een huis wilt zal je ook moeten lenen. En probeer hier niet de trol te spelen.[/quote]
  De banken geven amper rente, omdat de overheid de markt en economie corrumpeert, de overheid maakt het namelijk mogelijk voor de banken om tegen ene negatieve rente op het moment geld te lenen van de staatsbank(deze drukt het geld) waarna als beloning die banken weer geld lenen aan de overheid!!!! Dus wanneer uklaagt over lage rente bij banken klaagt u dus over eenoverheid die geld blijft bijdrukken om Sinterklaas van andermans geld te kunnen spelen. Hierbij haalt zij ook nog eens boekhoudkundige en zeer opvallende truuks die verboden zijn in het bedrijfsleven uit, om zo nog meer geld te ontvangen over geld dat zijzelf niet heeft maar wel garant staat voor die onafhankelijke (alle aandelen in bezit van de overheid) Centrale bank!!!

  Indien de overheid via wet wordt veboden geld uit te lenen aan private banken tegen lager dan marktconforme rentes, dan zal automatisch de rente op uw spaargeld weer stijgen, hoed it verder werkt zal ik aan u laten om te onderzoeken! Feit blijft wel dat op die manier banken geen onverantwoorde risico´s meer nemen, overheden ze niet meer overeind zal houden, en de overheid niet meer uit zal geven dan er binnen komt, men zal wel keihard snijden in haar uitgaves, wat dan spontaan verlpicht is en zal aantonen dat een minder uitgevende overheid een zegen is voor de economie!

  0 likes
 48. [quote name=”IIS”]#42 Wesley

  Wesley, er staat daarom ook “min of meer gedwongen” er staat niet “letterlijk gedwongen”. Het laatste gesprek wat ik daarover heb gevoerd gaf men openlijk toe waarom de rente op spaardeposito’s kunstmatig naar beneden wordt geschroefd, omdat men graag heeft, wil, gelooft, hoopt, dwingt dat geld in vermogensbeheer verdwijnt of geld rechtsstreek naar de beurs of in de economie wordt gepompt.

  De Amerikaanse indices bereiken een all time high en zijn vooral zo wonderbaarlijk gestegen door kunstmatig geld wat de FED al sinds tijden (plunch protection) in de beurs pompt om de boel te redden of zelfs om indices naar boven

  BE SMART & KEEP THINKING[/quote]
  Indien de politiek de goudstandaat niet had losgelaten, om geld te kunnendrukken, had de FED dit nooit kunnen doen, wederom wijzen naar een uitvloeisel van politieke beslissingen. Maar niet nadenkend waarom die dekselse Democraat zograag de goudstandaat los liet, wel nu om de fed de mogelijkheid te geven geld te creeren uit niets die de Democratische overheid op dat moment dan in e economie kon pompen.. Nu weten we dat dat niet heeft gewerkt…

  Garantie op verliezen worden nooit gegeven, dat is het bekende risisco van investeren, maar ik wil graag weten met wie u gesproken heeft, want het klopt van geen kant. Waarom zou een bank een hoge rente betalen om aan geld te komen, als ze hev an de overheid voor een negatieve rente kunnen ontvangen?

  Ik zal uw woorden herhalen;

  BE SMART & KEEP THINKING

  0 likes
 49. Er is maar één stinkende monetaire zionistische club die het geld en de hoeveelheid kan laten stromen of niet en daarmee de rente sterk beïnvloed en dat is de Fed met daar achteraan gekropen de ECB. De kapitaalmarkt heeft zijn tijd gehad als onafhankelijke mark van vraag en aanbod en wordt van onder naar boven gemanipuleerd, zeg maar terug in zijn hok getrapt. Japan, is een goed voorbeeld en was in deze een proeftuin en vertelt ons welke kant wij ook opgaan. Ook the bank of Japan is een Fed onderdaan.

  De politiek en corporaties slepen wat achter de polonaise aan en hebben nog sero procent inbreng. Ze mogen wat loelen, maar van de knoppen blijven ze af.

  Op de positie van de centrale maffia/nazi banken zitten daarom ook niet zomaar poppetjes, dan zijn goed afgerichte honden, gelijk aan die ook in de politiek zitten en precies dat doen wat de baas befehlt. Voor de rest van de slaven is het geloven wat de pot schaft.

  Wil men een goede en betrouwbaar monetair systeem dan zal de private centrale bank onteigend moeten worden en terug moeten naar een oprecht onafhankelijke overheid of ministerie van financiën. Maar dat zal niet gaan, want de eerste de beste die het lef heeft ook maar te opperen dat de Fed moet oprotten, getuige order #11110, kan zijn zes planken alvast gaan bestellen. Truste heren.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

Zonder dat je het doorhebt, zit je vast in een dwangbuis. Dit is de meest angstaanjagende tekst in de wereld

Zonder het te beseffen zit je vast in een dwangbuis. Dit is de meest angstaanjagende tekst in de wereld

De meeste mensen zullen bekend zijn met ...

12.000 artsen pleiten voor kankerwaarschuwing op kaas. Wist jij dit?

12.000 artsen pleiten voor kankerwaarschuwing op kaas. Wist jij dit?

De organisatie Physicians Committee for Responsible Medicine, ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.