Mens en DierCorona

Reiner Fuellmich legt in 2 minuten uit hoe Big Pharma ons voor de gek hield met corona

Help mee door dit artikel met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ik denk nog steeds dat de PCR-test de echte pandemie is, zei advocaat Reiner Fuellmich vrijdag tijdens de 54e bijeenkomst van zijn coronacommissie, de Corona Ausschuss, in gesprek met arts Simone Gold van America’s Frontline Doctors. Twee voormalige WHO-medewerkers vertelden Fuellmich tot in detail wat er in aanloop naar de ‘coronapandemie’ is gebeurd.

Internationale gezondheidscrisis

In januari 2020 kwam de WHO in spoedzitting bijeen omdat de vaccinmakers erop aandrongen om het coronavirus tot internationale gezondheidscrisis uit te roepen. “Waarom wilden zij dat? De pandemie kon hen niets schelen. Ze konden namelijk alleen door middel van een internationale gezondheidscrisis noodgoedkeuring krijgen voor hun zogenaamde vaccins,” zei hij.

Iedereen in de Europese Commissie weet precies wat er gaande is

In Europa was dat de enige manier om voorwaardelijke goedkeuring te kunnen krijgen. “Die is verleend door de Europese Commissie, die compleet corrupt is,” zei Fuellmich, toevoegende dat iedereen in de commissie precies weet wat er gaande is. En de mensen die niet weten wat er speelt, kan het allemaal niets schelen omdat zij hun bevelen van iemand anders krijgen, zei hij.

Dat is het hele fundament van dit kaartenhuis

In eerste instantie weigerde de WHO een internationale gezondheidscrisis af te kondigen. Twee weken later kwam de WHO opnieuw in spoedzitting bijeen, waarna wél een internationale gezondheidscrisis werd afgekondigd. Waarom? De PCR-test voor corona was inmiddels ontwikkeld, en genereerde duizenden vals-positieven. Die vals-positieven hebben de WHO ertoe aangezet om corona tot internationale gezondheidscrisis uit te roepen. “Dat is het hele fundament van dit kaartenhuis.”

4.7 98 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marianna
Marianna
1 jaar geleden

er is van de week een boek uitgekomen, geschreven door Karel Berkhout.
“Meester van de medicijnen”.
een verslag over hoe een apotheker strijdt tegen dure geneesmiddelen.
een aanrader voor iedereen die wil weten hoe de Big Farma te werk gaat.
Het is ook goed beschreven vanuit de rol van de apotheker, voor wie ik veel waardering heb.Ik kan niet in een stuk doorlezen, want word regelmatig heel boos, omdat ik dit herken.

Exegese
Exegese
1 jaar geleden

Precies, er is domweg geen enkel bewijs van een wereldwijde pandemie zelfs niet van het Corona virus zelf. Het kan net zo goed de gewone griep zijn die zogenaamd plotseling van de aardbodem verdwenen is. Ik eis bewijs, keihard bewijs !!!!

Marianna
Marianna
1 jaar geleden

als een bekende voetballer, mede deelt dat hij het “vaccin” niet neemt.
is het gewoon dat hij een paar dagen later zegt dat hij het wel neemt, logisch toch.
stel je voor dat je een eigen mening hebt, over een heel belangrijke vraag.dat mag natuurlijk niet, want hij is een BN-er en die moeten reclame maken voor het grote geld.

Tom
Tom
1 jaar geleden

Tja die heer Drosten (van de fake PCR test) heeft als enkele mens aan de wieg gestaan van een wereldwijde ellende die nauwelijks te beschrijven is. Als de geinjecteerden over 1 tot 3 jaar massaal beginnen te sterven zal blijken dat die Drosten een of twee orde groottes (10 tot 100) meer doden op z’n geweten heeft dan herr Hitler himself. Uiteraard zijn er meer schuldigen, maar Drosten is de bron, het zaad van deze ellende.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

54
0
We lezen graag je reactie!x