Het Complot

Het grote geld: 5 vragen over ebola

Help anderen door dit met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het dodelijke ebolavirus grijpt om zich heen in Afrika. In Liberia, Sierra Leone en Guinee zijn zeker 887 mensen aan het virus bezweken. Gevreesd wordt dat er meer besmettingsgevallen zullen volgen. Eerder stierven er ook honderden mensen aan ebola in West-Afrika. Hulpverleners en artsen raakten ook eerder al besmet. De plotselinge media-aandacht voor het virus roept een aantal vragen op.

Waarom worden ebola-patiënten voor het eerst naar de Verenigde Staten gevlogen?

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Hoewel de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC mensen afraadde naar de getroffen gebieden te vliegen, werden twee met ebola besmette Amerikanen voor behandeling naar de VS overgebracht. Het vliegtuig dat de patiënten ophaalde is voorzien van een luchtdichte tent en het verplegend personeel aan boord droeg beschermende pakken. Ook werden er infusen zonder naalden gebruikt, om een lek in de tent te voorkomen.

In de VS werden de twee behandeld op een speciale afdeling van een universiteitsziekenhuis in de staat Georgia, in de buurt van de CDC. De afgesloten kamer is voorzien van een luchtzuiveringssysteem en contact met artsen en bezoek gaat via een intercom.

Lizzie Bennett van Underground Medic merkt op dat één van de patiënten uit de ambulance stapte en het ziekenhuis binnenwandelde.

Waarom past Obama executive orders aan over het in quarantaine plaatsen van ebola-patiënten, terwijl hij die bevoegdheid al heeft?

De president heeft onlangs executive order 13295 uit het Bush-tijdperk aangepast, zodat hij ‘individuen kan laten aanhouden, vasthouden of voorwaardelijk vrijlaten om de verspreiding van vermeende overdraagbare ziektes te voorkomen’. Een executive order is een beslissing die de president kan nemen zonder toestemming van het Congres.

Op de kaart van Amerikaanse quarantainestations van de CDC die in augustus 2013 is vrijgegeven, is echter al te lezen over deze bevoegdheid.

Wat deden medewerkers van USAMRIID, een onderdeel van het Amerikaanse leger dat zich bezighoudt met het onderzoek naar biologische oorlogvoering, in het getroffen gebied?

Deze maand publiceerde USAMRIID een studie in het tijdschrift Emerging Infectious Diseases waaruit blijkt dat het ebolavirus al tenminste sinds 2006 in West-Afrika circuleert. USAMRIID is sinds 2006 actief in de regio.

De Navy Times publiceerde een artikel waarin valt te lezen dat Amerikaanse biowetenschappers sinds de jaren zeventig erg geïnteresseerd zijn in ebola als biowapen, omdat het virus een zeer hoge mortaliteit heeft.

In het artikel wordt verder gesteld dat wetenschappers van het USAMRIID in Fort Detrick in de staat Maryland al sinds die tijd uit voorzorg aan een vaccin werken. In 1975 werd het Verdrag biologische wapens van kracht en zou een einde zijn gekomen aan het biologische wapensprogramma van de overheid.

Waarom heeft de Amerikaanse overheid een patent op een nieuwe variant van ebola die volgens onderzoekers van het USAMRIID mogelijk verantwoordelijk was voor de uitbraak in Sierra Leone?

Er zijn vijf varianten van het ebolavirus. De nieuwste variant is Bundibugyo of kortweg Ebobun. De Amerikaanse overheid heeft een patent op deze variant. Afgelopen maand publiceerden onderzoekers uit Fort Detrick, die in het gebied van de ebola-uitbraak zijn geweest, een artikel in het tijdschrift Emerging Infectious Diseases waarin wordt gesteld dat ‘infecties in Sierra Leone mogelijk zijn veroorzaakt door het Bundibugyo-virus of een genetische variant van het ebolavirus’.

Deze ebola-variant had tijdens de uitbraak in 2007 een mortaliteit van slechts 36 procent. De Zaïre-variant, waar in de media steeds over wordt gesproken, heeft een mortaliteit van 70 tot 90 procent.

Daarnaast wordt steeds gezegd dat er geen geneesmiddel is tegen de ziekte. In 1995 was tijdens een aflevering van NOVA aandacht voor een zuster genaamd Nicole. Zij had bloedtransfusies gekregen van een geïnfecteerde patiënt die het virus had overleefd om antilichamen op te bouwen. Na een week herstelde Nicole. Zaïrese artsen behandelden nog eens acht patiënten, waarvan zeven de ziekte overleefden. Westerse artsen waren niet overtuigd van de behandeling.

In 2008 was er aandacht voor een vaccin dat zeer effectief was bij apen en zelfs succesvol werd getest op een mens. Waar is dit vaccin gebleven?

Wie heeft belang bij deze crisis en waar is het ze om te doen?

Aandelen van het bedrijf Tekmira Pharmaceuticals Corporation, dat klinisch onderzoek doet naar ebola, schoten in de afgelopen twee weken omhoog. Tekmira heeft met USAMRIID een contract ter waarde van 140 miljoen dollar gesloten om een geneesmiddel te ontwikkelen. De farmaceut heeft ook 1,5 miljoen dollar gekregen van chemiereus Monsanto. Het middel is echter gericht op de Zaïre-variant van het virus. Houdt men ook rekening met de Ebobun-variant, die volgens wetenschappers van het USAMRIID mogelijk verantwoordelijk is voor de uitbraak?

Volgens persbureau Reuters kunnen experimentele ebola-vaccins op zijn vroegst volgende maand al worden getest op mensen. De laatste keer dat vaccins zo snel werden ontwikkeld, was ten tijde van de Mexicaanse griep. Belangrijke adviseurs van de Wereldgezondheidsorganisatie werden betaald door grote farmaceutische bedrijven op het moment dat de dreiging van de Mexicaanse griep werd uitgeroepen tot epidemie.

Zodra de WHO het dreigingsniveau officieel verhoogde naar fase 6 traden de miljardencontracten die de farmaceutische bedrijven met gezondheidsinstellingen hadden afgesloten, in werking. Inmiddels zitten bedrijven die destijds antivirale middelen verkochten hun geld te tellen.

Verschillende invloedrijke WHO-commissies werden door farmaceutische bedrijven gesponsord, terwijl deze commissies advies uitbrachten over de verspreiding van het Mexicaanse griepvirus. Verschillende adviseurs van de WHO hebben tevens bekend dat ze geld kregen van geneesmiddelenproducenten.

Opvallend is dat Adrian Gibbs, de man die mede het antivirale medicijn Tamiflu ontwikkelde, gelooft dat de Mexicaanse griep is begonnen als gevolg van een menselijke fout. Volgens hem zou het H1N1-virus kunstmatig gemaakt zijn en na een fout in een laboratium op mensen zijn overgebracht. Overigens bleek eerder dit jaar dat Tamiflu niet werkt. Sommige wetenschappers vermoeden dat ook de uitbraak van de Russische griep in 1977 was te wijten aan een ontsnapt laboratoriumvirus.

[Truthstream Media]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mimi
Mimi
9 jaren geleden

De gehele mensheid zit in een ontwakenings-proces. Ga maar 10 jaar terug in de tijd, toen was praktisch heel weinig te vinden over de illuminati en andere ondergrondse zaken. Toen was het niet eens bespreekbaar onder elkaar en werd je neergezet als een fantast. En kijk nu eens hoe dat is veranderd. Hoeveel mensen praten hier wel niet over. Je kan met de gekste theorieën aankomen op een verjaardagfeestje, er zullen veel geboeid naar je luisteren. Want de binnenkomenden nieuwe energieën zorgen ervoor dat het bewustzijn van de mens wordt verruimd, over de hele wereld.

Deze collectieve ontwaking is een schrikbeeld voor de cabal (illuminati) en is het hun aller grootste nachtmerrie.
Achter de schermen zijn ze volledig in paniek en doen ze alles om de mensheid in die lage frequentie te houden. Dit doen ze door overal op de wereld zo veel mogelijk onheil te creëren. Je kan er gerust van uitgaan dat ook hier de cabal achter zit en ze Ebola hebben ontwikkeld in hun geheime en ondergrondse laboratoria en het eigenhandig hebben verspreidt.

Ze proberen de mensen over de wereld een gevoel van angst en ongemak te geven zodat wij mensen ons niet spiritueel verder kunnen ontwikkelen. In hun paniek gooien ze er dus een schepje bovenop. Dat is de reden waarom er op dit moment zoveel ellende in de wereld gebeurt tijdens dit aardse proces, dat is absoluut géen toeval.

Het is echt heel belangrijk voor iedereen om te weten voor datgene wat zich NIET in jouw realiteit begeeft, je dat eigenlijk naast je neer kan leggen. Dat hoeft niet, het is wat jij voor kiest, maar alles wat op TV en in de krant gebeurt dat gebeurt NIET in jouw realiteit. De cabal wil juist dat jij al dat negatieve nieuws in JOUW realiteit betrekt. Zodoende maakt dat negatieve nieuws onderdeel uit van jouw leven en jouw realiteit. Dit zorgt er voor dat jouw frequentie verlaagd. Dus dat is precies wat ze willen dat jij doet.

Alles wat dus niet in jouw realiteit bevindt, stuur dan liefde naar diegene die betrokken zijn in dat drama en leg het dan naast je neer !!! Zo maakt het op geen enkele manier een negatieve invloed op jouw realiteit.

En maak je echt absoluut geen zorgen, de mensheid staat niet alleen in deze ontwaking. Wij krijgen hulp van zeer ontwikkelde en liefdevolle wezens uit het Licht. Wij zijn door hen omringd, ook al kan je ze nog niet zien, ze zijn er wel degelijk. Zij zorgen voor die nieuwe binnenkomende energieën en zorgen dat alles wat de cabal uitvoert aan negativiteit tegen hen keert en er is eigenlijk niks wat de cabal er aan kan doen. Het beste wat de cabal kan doen is helemaal niks doen, want ze maken het alleen maar erger voor zichzelf. De tijd zal dat uitwijzen.

Denk liefdevol naar jezelf en alles in je omgeving, hoe negatief het ook op je afkomt. Met een liefdevolle gedachte verhoog jij jouw vibratie en blijf je van alle drama en negativiteit bespaart. Dat is het geheim van het universum.

Pascal
Pascal
9 jaren geleden

Geld is de grote ILLUSIE dus moet dat voldoende zijn voor dit onderwerp.

Huisheks
Huisheks
9 jaren geleden

Is dit de wereld oorlog waar men over sprak ?? Erg effectief zo’n virus……..

robert; of the family boerman
robert; of the family boerman
9 jaren geleden

En wederom de zoveelste False Flag operatie van Amerika…. Reken er maar op dat zodra de vaccinaties beginnen, er steeds meer Ebola verschijnt. Simpelweg omdat het IN de vaccins zit…….

Een uitstekende manier op de bevolking te reduceren….

Back to top button
25
0
We lezen graag je reactie!x