Homepagina » Het Complot » Het grote geld: 5 vragen over ebola
Het grote geld: 5 vragen over ebola

Het grote geld: 5 vragen over ebola

Het dodelijke ebolavirus grijpt om zich heen in Afrika. In Liberia, Sierra Leone en Guinee zijn zeker 887 mensen aan het virus bezweken. Gevreesd wordt dat er meer besmettingsgevallen zullen volgen. Eerder stierven er ook honderden mensen aan ebola in West-Afrika. Hulpverleners en artsen raakten ook eerder al besmet. De plotselinge media-aandacht voor het virus roept een aantal vragen op.

Waarom worden ebola-patiënten voor het eerst naar de Verenigde Staten gevlogen?

Hoewel de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC mensen afraadde naar de getroffen gebieden te vliegen, werden twee met ebola besmette Amerikanen voor behandeling naar de VS overgebracht. Het vliegtuig dat de patiënten ophaalde is voorzien van een luchtdichte tent en het verplegend personeel aan boord droeg beschermende pakken. Ook werden er infusen zonder naalden gebruikt, om een lek in de tent te voorkomen.

In de VS werden de twee behandeld op een speciale afdeling van een universiteitsziekenhuis in de staat Georgia, in de buurt van de CDC. De afgesloten kamer is voorzien van een luchtzuiveringssysteem en contact met artsen en bezoek gaat via een intercom.

Lizzie Bennett van Underground Medic merkt op dat één van de patiënten uit de ambulance stapte en het ziekenhuis binnenwandelde.

Waarom past Obama executive orders aan over het in quarantaine plaatsen van ebola-patiënten, terwijl hij die bevoegdheid al heeft?

De president heeft onlangs executive order 13295 uit het Bush-tijdperk aangepast, zodat hij ‘individuen kan laten aanhouden, vasthouden of voorwaardelijk vrijlaten om de verspreiding van vermeende overdraagbare ziektes te voorkomen’. Een executive order is een beslissing die de president kan nemen zonder toestemming van het Congres.

Op de kaart van Amerikaanse quarantainestations van de CDC die in augustus 2013 is vrijgegeven, is echter al te lezen over deze bevoegdheid.

Wat deden medewerkers van USAMRIID, een onderdeel van het Amerikaanse leger dat zich bezighoudt met het onderzoek naar biologische oorlogvoering, in het getroffen gebied?

Deze maand publiceerde USAMRIID een studie in het tijdschrift Emerging Infectious Diseases waaruit blijkt dat het ebolavirus al tenminste sinds 2006 in West-Afrika circuleert. USAMRIID is sinds 2006 actief in de regio.

De Navy Times publiceerde een artikel waarin valt te lezen dat Amerikaanse biowetenschappers sinds de jaren zeventig erg geïnteresseerd zijn in ebola als biowapen, omdat het virus een zeer hoge mortaliteit heeft.

In het artikel wordt verder gesteld dat wetenschappers van het USAMRIID in Fort Detrick in de staat Maryland al sinds die tijd uit voorzorg aan een vaccin werken. In 1975 werd het Verdrag biologische wapens van kracht en zou een einde zijn gekomen aan het biologische wapensprogramma van de overheid.

Waarom heeft de Amerikaanse overheid een patent op een nieuwe variant van ebola die volgens onderzoekers van het USAMRIID mogelijk verantwoordelijk was voor de uitbraak in Sierra Leone?

Er zijn vijf varianten van het ebolavirus. De nieuwste variant is Bundibugyo of kortweg Ebobun. De Amerikaanse overheid heeft een patent op deze variant. Afgelopen maand publiceerden onderzoekers uit Fort Detrick, die in het gebied van de ebola-uitbraak zijn geweest, een artikel in het tijdschrift Emerging Infectious Diseases waarin wordt gesteld dat ‘infecties in Sierra Leone mogelijk zijn veroorzaakt door het Bundibugyo-virus of een genetische variant van het ebolavirus’.

Deze ebola-variant had tijdens de uitbraak in 2007 een mortaliteit van slechts 36 procent. De Zaïre-variant, waar in de media steeds over wordt gesproken, heeft een mortaliteit van 70 tot 90 procent.

Daarnaast wordt steeds gezegd dat er geen geneesmiddel is tegen de ziekte. In 1995 was tijdens een aflevering van NOVA aandacht voor een zuster genaamd Nicole. Zij had bloedtransfusies gekregen van een geïnfecteerde patiënt die het virus had overleefd om antilichamen op te bouwen. Na een week herstelde Nicole. Zaïrese artsen behandelden nog eens acht patiënten, waarvan zeven de ziekte overleefden. Westerse artsen waren niet overtuigd van de behandeling.

In 2008 was er aandacht voor een vaccin dat zeer effectief was bij apen en zelfs succesvol werd getest op een mens. Waar is dit vaccin gebleven?

Wie heeft belang bij deze crisis en waar is het ze om te doen?

Aandelen van het bedrijf Tekmira Pharmaceuticals Corporation, dat klinisch onderzoek doet naar ebola, schoten in de afgelopen twee weken omhoog. Tekmira heeft met USAMRIID een contract ter waarde van 140 miljoen dollar gesloten om een geneesmiddel te ontwikkelen. De farmaceut heeft ook 1,5 miljoen dollar gekregen van chemiereus Monsanto. Het middel is echter gericht op de Zaïre-variant van het virus. Houdt men ook rekening met de Ebobun-variant, die volgens wetenschappers van het USAMRIID mogelijk verantwoordelijk is voor de uitbraak?

Volgens persbureau Reuters kunnen experimentele ebola-vaccins op zijn vroegst volgende maand al worden getest op mensen. De laatste keer dat vaccins zo snel werden ontwikkeld, was ten tijde van de Mexicaanse griep. Belangrijke adviseurs van de Wereldgezondheidsorganisatie werden betaald door grote farmaceutische bedrijven op het moment dat de dreiging van de Mexicaanse griep werd uitgeroepen tot epidemie.

Zodra de WHO het dreigingsniveau officieel verhoogde naar fase 6 traden de miljardencontracten die de farmaceutische bedrijven met gezondheidsinstellingen hadden afgesloten, in werking. Inmiddels zitten bedrijven die destijds antivirale middelen verkochten hun geld te tellen.

Verschillende invloedrijke WHO-commissies werden door farmaceutische bedrijven gesponsord, terwijl deze commissies advies uitbrachten over de verspreiding van het Mexicaanse griepvirus. Verschillende adviseurs van de WHO hebben tevens bekend dat ze geld kregen van geneesmiddelenproducenten.

Opvallend is dat Adrian Gibbs, de man die mede het antivirale medicijn Tamiflu ontwikkelde, gelooft dat de Mexicaanse griep is begonnen als gevolg van een menselijke fout. Volgens hem zou het H1N1-virus kunstmatig gemaakt zijn en na een fout in een laboratium op mensen zijn overgebracht. Overigens bleek eerder dit jaar dat Tamiflu niet werkt. Sommige wetenschappers vermoeden dat ook de uitbraak van de Russische griep in 1977 was te wijten aan een ontsnapt laboratoriumvirus.

[Truthstream Media]


Vind je deze informatie leuk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

25 reacties

 1. De gehele mensheid zit in een ontwakenings-proces. Ga maar 10 jaar terug in de tijd, toen was praktisch heel weinig te vinden over de illuminati en andere ondergrondse zaken. Toen was het niet eens bespreekbaar onder elkaar en werd je neergezet als een fantast. En kijk nu eens hoe dat is veranderd. Hoeveel mensen praten hier wel niet over. Je kan met de gekste theorieën aankomen op een verjaardagfeestje, er zullen veel geboeid naar je luisteren. Want de binnenkomenden nieuwe energieën zorgen ervoor dat het bewustzijn van de mens wordt verruimd, over de hele wereld.

  Deze collectieve ontwaking is een schrikbeeld voor de cabal (illuminati) en is het hun aller grootste nachtmerrie.
  Achter de schermen zijn ze volledig in paniek en doen ze alles om de mensheid in die lage frequentie te houden. Dit doen ze door overal op de wereld zo veel mogelijk onheil te creëren. Je kan er gerust van uitgaan dat ook hier de cabal achter zit en ze Ebola hebben ontwikkeld in hun geheime en ondergrondse laboratoria en het eigenhandig hebben verspreidt.

  Ze proberen de mensen over de wereld een gevoel van angst en ongemak te geven zodat wij mensen ons niet spiritueel verder kunnen ontwikkelen. In hun paniek gooien ze er dus een schepje bovenop. Dat is de reden waarom er op dit moment zoveel ellende in de wereld gebeurt tijdens dit aardse proces, dat is absoluut géen toeval.

  Het is echt heel belangrijk voor iedereen om te weten voor datgene wat zich NIET in jouw realiteit begeeft, je dat eigenlijk naast je neer kan leggen. Dat hoeft niet, het is wat jij voor kiest, maar alles wat op TV en in de krant gebeurt dat gebeurt NIET in jouw realiteit. De cabal wil juist dat jij al dat negatieve nieuws in JOUW realiteit betrekt. Zodoende maakt dat negatieve nieuws onderdeel uit van jouw leven en jouw realiteit. Dit zorgt er voor dat jouw frequentie verlaagd. Dus dat is precies wat ze willen dat jij doet.

  Alles wat dus niet in jouw realiteit bevindt, stuur dan liefde naar diegene die betrokken zijn in dat drama en leg het dan naast je neer !!! Zo maakt het op geen enkele manier een negatieve invloed op jouw realiteit.

  En maak je echt absoluut geen zorgen, de mensheid staat niet alleen in deze ontwaking. Wij krijgen hulp van zeer ontwikkelde en liefdevolle wezens uit het Licht. Wij zijn door hen omringd, ook al kan je ze nog niet zien, ze zijn er wel degelijk. Zij zorgen voor die nieuwe binnenkomende energieën en zorgen dat alles wat de cabal uitvoert aan negativiteit tegen hen keert en er is eigenlijk niks wat de cabal er aan kan doen. Het beste wat de cabal kan doen is helemaal niks doen, want ze maken het alleen maar erger voor zichzelf. De tijd zal dat uitwijzen.

  Denk liefdevol naar jezelf en alles in je omgeving, hoe negatief het ook op je afkomt. Met een liefdevolle gedachte verhoog jij jouw vibratie en blijf je van alle drama en negativiteit bespaart. Dat is het geheim van het universum.

  43 likes
  • Ik denk dat de slachtoffers van Ebola het hier niet mee eens zijn. Indien de Cabal bestaat en is wat mensen hier vertellen, dan zijn zij wel degelijk effectief. Er vallen tenslotte slachtoffers. De “lichtwezens” kunnen deze mensen niet beschermen tegen het ebola virus.

   2 likes
   • Meer dan logisch dat jij dat op die manier redeneert enkidoe.
    Deze Lichtwezens hebben een groter bewustzijn en zien het gehele plaatje.
    Zij weten bijvoorbeeld waar dit aardse spel voor dient en wat er allemaal buiten deze aardse realiteit is. Zij zien de dood als een illusie. Een lichaam is voor hen een pak dat je aan- en weer uittrekt. Het is de energie achter dat pak wat wij allemaal werkelijk zijn. Ook zijn ze zich bewust van dat elke ziel zijn / haar eigen toneelstukje speelt in dit zeer realistische aardse virtuele computer programma. Alle slachtoffers waren voor dat ze hun lichaam betraden op de hoogte dat ze op die wijze hun leven zouden beëindigen en dat kwam de keuze ook vanuit hun hogere ziel. Dat klinkt helemaal bezopen voor de mensen, maar dat is ongeveer wel zo als het gaat en is.

    De dood is eigenlijk helemaal niet zo erg. Sterker nog, zodra jij jouw lichaam verlaat wordt jij weer herenigd met jouw grotere bewustzijn. Je weet dus weer alles en ziet weer alles zoals het werkelijk is. Je ziet dan dat alles eigenlijk maar een spel was.

    En dat gaat ons menselijke brein natuurlijk veel te ver en dat geeft helemaal niks.
    Jij ziet jouw realiteit zoals jij het wilt zien en dat is wat het is voor nu.
    Wat je allicht wel begrijpt is dat met Liefde jij alle drama en negativiteit buiten de deur houdt. Jij kiest zelf in hoeverre jij negativiteit tot jou wil toelaten, daar ben jij helemaal vrij in.

    En die negativiteit gaat de aarde ook langzaamaan verlaten, echter moet het wel eerst worden losgeweekt. En ook dit klinkt weer te bezopen voor woorden, maar al die drama’s op wereld- en persoonlijk niveau zorgen op haar beurt weer dat die negativiteit loskomt. Veel mensen merken dat ze emotioneel een beetje wankel zijn en het zijn emoties die uit het niets kunnen opkomen. Alle negativiteit wordt eigenlijk weg getrild door die binnenkomende hogere energiën.

    De Lichtwezens zien die negativiteit dus als een proces waar alles dat negatieve is wordt vrijgemaakt en daarna verwijderd. Dus hoe chaotisch het allemaal op de mensen afkomt en lijkt, vanaf een hoger punt hebben ze het nu allemaal onder controle.

    Als mensen de aarde verlaten, dan hebben ze dat vanuit hun hogere aspect zo bepaald.
    Dus al komt er veel chaos, alles is in orde, probeer het vanuit het hogere te zien en te begrijpen. Dan kom je er makkelijker door heen.

    15 likes
    • Precies. Ik kan het helemaal vinden in jouw reactie. Zo is het hoe ik het ook zie. Wij als zielen hebben voor onze geboorte zelf voor gekozen waar wij en hoe wij onze leven willen leiden. Wij kunnen in ons leven wel eigenlijk klagen over bepaalde zaken en wat er precies gebeurd in ons eigen leven, maar daar hebben wij inderdaad zelf voor gekozen voordat wij geboren werden.

     1 likes
   • Zijn die ebola slachtoffers wel echt moet je je afvragen want het gehele mainstream nieuws is 1 grote misleidende propaganda machine. Kijk maar naar 9/11, Sandy Hook en Boston Bombing. Bij Sandy Hook bleken de ouders acteurs te zijn en zijn er helemaal geen kinderen doodgeschoten. Het is allemaal valse vlag. En als er wel echte slachtoffers zijn gevallen dan is het opzettelijk gedaan om angst via het nieuws aan te jagen want het duistere maffia clubje schuwt niets of niemand. Als jij in de weg staat van hun plannen dan wordt je gewoon geruimd. Misleiding, misleiding en nog eens misleiding. En als je 9/11 eens goed wil begrijpen hoe het in elkaar zit dan verwijs ik je graag door naar http://www.drjudywood.com. Er zaten geen passagiers in het vliegtuig want het was geen passagiersvliegtuig…rara..hoe kan dat nou!? Let op de keiharde feiten die Dr. Judy Wood laat zien en je kunt niet meer omheen.

    8 likes
    • Dat is een hele goeie van jou Lion !! Dat is iets wat je jezelf zeker kan afvragen. De cabal zijn en waren natuurlijk meester in de mensheid voor het lapje houden. Laten we hopen dat het zo is want ook al begrijp ik de visie vanuit het Hogere, het breekt mijn hart om die mensen zo te zien lijden.
     Ik moet me veel in mijn hartje blijven centreren en liefde blijven sturen naar deze mensen. Dat heeft een miljoen keer meer effect dan als je in negativeit gaat dwalen. De expansie en aardse les is o.a. het beheersen van je gedachtes en gevoelens. JIJ bent de kapitein van jouw gedachtes en verder niemand anders !

     4 likes
   • Het is treurig dat hun ervaring, schijnbaar tegen hun wil in, vroegtijdig word afgekapt. Maar er is meer dan alleen het stoffelijke. Ik zie dit leven als een zandbak:

    Je speelt oorlogje in de zandbak en valt “dood” neer omdat je vriendje je goed heeft geraakt. Je blijft liggen totdat de rest is uitgespeeld of misschien was je niet dodelijk verwond en neem je je vriendje van achteren te grazen. Je moeder roept: “Eten!” en je springt uit de zandbak en holt naar huis. Die soldaat in de zandbak bestaat niet meer. Je bent weer even jij, maar je hebt vele gezichten.

    Nu gaat het volgende waarschijnlijk wel cru en vreemd klinken voor enkele of velen onder jullie… Doordat ik namelijk door bovenstaande zanderige bril kijk, kan ik het beter over mijn hart verkrijgen om individuen zoals Hitler en Judas te vergeven. Elk mens is gelijk en in wezen perfect. Allemaal maken wij deel uit van de schepping. Alleen zien we dat niet altijd omdat we niet over de rand van de zandbak kijken en daardoor vast blijven in onze aangenomen rol.

    1 likes
    • Dat laatste klinkt helemaal niet cru, je hebt mooi verwoord.
     Helemaal waar, zonder dat we het beseffen zitten we in ons eigen toneelstukje.
     In de Hogere Sferen is helemaal geen contrast, ben je totaal ongelimiteerd en vrij en vol met Licht. En dat tot in het oneindige want tijd bestaat helemaal niet, je bent gewoon aan het Zijn.
     En dat is de reden waarom zij (wij) zulke vreemde realiteiten creëren als de aarde (er zijn nog vele vele andere realiteiten), in die oneindigheid willen ze wat te doen hebben. Als je altijd en alleen maar licht en liefde bent, wordt ook een keertje saai.
     Daarom neemt evolutie altijd rustig haar ‘tijd’, eigenlijk zitten we gevangen in oneindigheid. Alleen zien ze dat natuurlijk niet vanuit het negatieve, want negativiteit dat bestaat voor hen officieel helemaal niet, dat is allemaal kunstmatig.

     Maar goed, zo weer genoeg commentaar van mij ;))

     0 likes
     • Van jou had ik ook niet verwacht dat je het cru zou vinden Mimi 🙂 Maar mijn levensopvatting is voor veel mensen in mijn omgeving toch vaak onbegrijpelijk. Door al mijn research e.d. is er op een gegeven moment een knop om gegaan. Zeg maar alle puzzelstukjes die in elkaar vielen. Ik hoop dat iedereen zo’n moment krijgt. Hoeft niet per se mijn puzzel te zijn. Het geeft wel ontzettend veel rust en vrede als de knop om gaat. Ik ben blij dat ik er voor heb gekozen in deze tijd te leven 🙂

      En ja ook ik denk niet in goed en slecht. Maar wel in negativiteit. er kan geen positiviteit zijn zonder negativiteit. Alleen verkies ik wel positiviteit boven negativiteit. het scheelt natuurlijk dan ook dat het collectieve bewustzijn in mijn realiteit meer positief dan negatief is.

      1 likes
  • Amen, Mimi; ben heel blij met jouw reactie. Angst probeert men zoveel mogelijk te zaaien, zodat onze energie zo laag mogelijk wordt en de kwaadwillenden meer grip op ons kunnen krijgen. Gericht blijven op het Licht zal ons helpen deze zware en moeilijke tijden te overbruggen. Sterkte allemaal.

   5 likes
   • Jij kan het ook mooi en korter verwoorden dan ik Anke ;))
    En mooi gezegd van jou: gericht blijven op het Licht… en dat Licht ben jij ook ZELF trouwens!
    Er gaat heel veel negativiteit loskomen, wees er op voorbereidt dus dat is een juiste boodschap van jou.

    0 likes
  • @mimi, als ebola gemaakt zou zijn door de cabal om ons uit te roeien, dan pakken ze het wel erg verkeerd aan. Vermeng ebola met de normale incubatietijd van de griep en voila. Waarom breekt het steeds uit in Afrika? Waarom niet in Londen b.v. Omdat het virus uit de jungle komt. Men eet daar dingen afkomstig uit de jungle, en zo nu en dan steekt het de kop op. Dit is een te efficiënt virus; het dood te snel om een groot gebied te besmetten. Onwetendheid van de mensen aldaar zorgt ervoor dat familie en vrienden besmet raken, en als die gaan reizen dan is het hek van de dam. Dit zien we hier, daar is geen cabal voor nodig. Men moet besmette mensen isoleren en een algeheel reisverbod afkondigen om deze ziekte de baas te kunnen. Wacht een tijd, en het “probleem” lost zich vanzelf op. Rest alleen nog om de doden met de hoogste bescherming te begraven. Begrijp de rest van je verhaal niet echt. Als jij nu besmet raakt, dan ben je binnen een week dood. punt. Al je liefdevolle gedachtes kan je absoluut niet meer redden… Het is nu eenmaal een erg dodelijke ziekte! Laten we met ze allen hopen dat dit niet uitbreekt in een grote Europese stad. Gezien ons reisgedrag is dat geen goed nieuws.

   3 likes
  • Heel mooi geschreven. Ik kan mij hier volledig in vinden.

   2 likes
 2. Geld is de grote ILLUSIE dus moet dat voldoende zijn voor dit onderwerp.

  5 likes
 3. En wederom de zoveelste False Flag operatie van Amerika…. Reken er maar op dat zodra de vaccinaties beginnen, er steeds meer Ebola verschijnt. Simpelweg omdat het IN de vaccins zit…….

  Een uitstekende manier op de bevolking te reduceren….

  1 likes
  • Juist.
   Dit soort berichten verwacht ik de komende tijd in de msm:

   “Eerste Ebola slachtoffers nu ook in Europa”

   En later:

   “Eerste Nederlanders nu ook besmet met Ebola virus. Ze zijn in quarantaine en worden goed bewaakt.”

   Nog later:

   “Vaccins zijn nu beschikbaar. Minister Schippers overlegt met het RIVM wat de beste vervolgstappen zijn.”

   En dan:

   “De minister heeft in overleg met viroloog Ab Osterhaus besloten voor iedere Nederlander twee vaccins in te kopen.”

   En wellicht nemen ze ook nog de stap die ze niet durfden te nemen tijdens de Mexicaanse griep: verplichte vaccinatie.

   Tja, wat is nog nodig om mensen, in ieder geval de massa, wakker te krijgen? En wat gaan we dan doen met zijn allen, als we “wakker” zijn?

   1 likes
 4. Al decennia lang, voor budgetten die in woorden niet meer zijn uit te drukken, zijn farmaceutische bedrijven bezig met research voor het genezen van kanker. Dat kan nog steeds niet. Wat wel gaat lukken, is een vaccin voor dit nieuwe Ebola virus. Dat wordt in september al op mensen getest, en komt begin volgend jaar op de markt. Wat een geluk voor ons, dat dat wel is gelukt op zo’n korte termijn! De spuit kan erin volgend jaar! Ons eigen wichtje Schippers was op de Bilderberg conferentie dit jaar, en nu dit. Zal wel een toevallige samenloop van omstandigheden zijn…..

  0 likes
  • Ik lees hier vaak genoeg “experts” zeggen dat kanker niet dodelijk is en te genezen is met goede voeding e.d.

   Dus dat medicijn is niet nodig toch…Gewoon geen chemo geven, veel onbespoten worteltjes eten en iedereen wordt 100 jaar oud.

   Wellicht kun je je nog even verdiepen in de systemen achter een virusinfectie en achter die van kanker (en hoe vaccins werken).

   4 likes
   • Volgens mij mis je hier het punt dat ik wil maken.

    0 likes
    • Volgens mij missen jullie beide het grote punt!

     Het gaat niet om Farma en ook niet om GELD.

     Het gaat om Chaos en Paniek zodat de New World Order zijn intrede kan maken om de maand 8 die voor nieuwe beginnen staat.

     Voor alle duidelijkheid, ik kan het fout hebben met die 8!

     0 likes
 5. Is dit de wereld oorlog waar men over sprak ?? Erg effectief zo’n virus……..

  1 likes
 6. Ik denk dat Obama nu een goede reden gaat vinden om zijn FEMA camps te vullen.
  Zie het al gebeuren, Ebola breekt uit in Amerika, Obama heeft zijn executive order 13295 al rond zodat hij de FEMA camps flink kan gaan vullen op een legitieme manier.
  De FEMA camps moeten toch een keer gevuld worden, dit lijkt me een heel goed excuus.
  Zeker omdat op deze variant van ebola Amerika een patent heeft!
  Hebben zij ook als enige een vaccin?
  Mensen pas op, dit is niet toevallig!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Mazelen bezig aan opmars. Hoe komt dat? Nooit gepubliceerde gegevens brengen waarheid aan het licht

Mazelen bezig aan opmars. Hoe komt dat? Nooit gepubliceerde gegevens brengen waarheid aan het licht

Het aantal gevallen van de mazelen in ...

Koudste zomer in 150 jaar, Canada zet zich schrap voor extreme kou en... Obama. Dit weerbericht mag je niet missen

Koudste zomer in 150 jaar, Canada zet zich schrap voor extreme kou en… Obama. Dit weerbericht mag je niet missen

En dan is het nu tijd voor ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.