Homepagina » Buitenland » Het verzet tegen de Nieuwe Wereldorde groeit. Kunnen we ontsnappen uit de houdgreep van de elite?
Het verzet tegen de Nieuwe Wereldorde groeit. Kunnen we ontsnappen uit de houdgreep van de elite?

Het verzet tegen de Nieuwe Wereldorde groeit. Kunnen we ontsnappen uit de houdgreep van de elite?

Het verzet tegen de internationale machtsstructuren groeit. De mensen hebben hun buik vol van de technocraten in Brussel, die een federaal Europa nastreven en natiestaten willen opheffen of ondergeschikt maken.

Ook het verzet tegen de Verenigde Naties met haar bindende vluchtelingenverdragen en grote internationale bedrijven zoals Monsanto groeit.

Multinationals hebben veel invloed op de politiek en zijn de feitelijke belanghebbenden bij de Nieuwe Wereldorde, betoogt psycholoog Gert Reedijk.

Zetbazen

De grote bedrijven vestigen zich in landen waar ze zo weinig mogelijk belasting hoeven te betalen. En bij een tekort aan werknemers sturen zij aan op meer immigranten, merkt hij op.

“En de Jünckers en de Merkels zijn slechts hun zetbazen,” schrijft Reedijk.

Zo dringen de directeuren van Daimler Benz en Siemens bij de Duitse bondskanselier Merkel aan op meer immigranten en het open houden van grenzen.

Politiek wetenschapper en econoom Francis Fukuyama schetste in 1992 het begin van de Nieuwe Wereldorde en het einde van de natiestaten. Vooral de grote multinationals hebben baat bij deze orde, aldus Reedijk.

Overruled

De middenklasse komt nu steeds meer in opstand tegen een elite die hen het neoliberalisme door de strot heeft geduwd.

De gele hesjes veroveren Frankrijk en demonstreren ook in België, Nederland en Duitsland.

“De soevereiniteit ligt bij het volk, maar het volk wordt nu overruled door Brussel, door de Verenigde Naties met hun internationale verdragen en door de financiële elite,” stelt Reedijk.

De oplossing van de Brusselse elite voor problemen is altijd: méér Brussel, schrijven SP’ers Arnout Hoekstra en Renske Leijten. “Een superstaat Europa voor al uw vragen en antwoorden.”

Houdgreep

Terwijl de Brusselse elite niet in staat is om problemen tussen lidstaten op te lossen, drijft ze hen wel steeds meer in de houdgreep van Brusselse regie, aldus het tweetal.

“Er wordt alom gewaarschuwd voor de populistische stem, maar wat de Brusselse bubbel niet door heeft, is dat zij die zelf creëert,” klinkt het.

Mensen hebben juist het gevoel dat ze hun cultuur verliezen en de grip op hun omgeving, zeggen Hoekstra en Leijten.

Ze benadrukken dat de EU niet moet worden gezien als één superstaat met één Europees leger. “Red Nederland en breek de macht van Brussel.”

Foto: TCY Wikimedia Commons

[OpinieZ, SP]


Vond je deze info interessant? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

37 reacties

 1. Gilets jaune!

  18 likes
  • Gisteren in Den Haag was ik erbij. Volgens de NOS ongeveer 200 man. (voor de verandering is dit nieuws wel correct). Het gedrag van de politie was onacceptabel, vreedzame demonstranten werden klemgezet met busjes, politie te paard en door een bijna 1 op 1 leger van politie in gevechtskleding. We werden door paarden weg/vooruitgedrukt. De keuze was hesje uit en oprotten(ontbinden demo), of aangehouden worden. Het enige provocerende gedrag kwam vanuit de politie.

   Weinig jongeren, weinig Nederlanders van allochtone afkomst en een te kleine groep om echt wat te betekenen. De beelden in Frankrijk schrikken mensen af? Hopelijk hebben wij laten zien dat het ook anders kan en mogen we een grotere opkomst zien in het volgende weekend.

   Kan je niet om wat voor reden ook? Toon je solidariteit, en je wens tot verandering door een hesje voor je raam te hangen, met een hesje boodschappen te doen, of een hesje op je dashboard te leggen.

   Alle beetjes helpen!

   27 likes
   • Ik heb hier eea van vernomen en -wij- hebben besloten de eerst volgende de keer snoeiharde AI hardware te gaan inzetten…

    Bij de volgende Demonstratie gaan we foto’s nemen van de gezichten van agenten die tegen het eigen volk opstaan en inslaan.
    Dmv. Deep Learning kunnen we hier Algoritmes uit halen, die we vervolgens op heel internet laten zoeken naar profielen die overeen komen.

    Zo wordt het zeer eenvoudig dmv een simpele foto, alle gegevens over deze agenten en te openbaren. (Tja, helaas wel privegegevens)
    Volgende stap wordt het verspreiden van deze informatie, zodat deze gevrijwaarde beulen hun verdiende loon zullen ontvangen.

    Kijk, dan zul je als agentje lekker slapen, hahaha!

    17 likes
    • Die agent(of een flink deel van hen) is ook maar in loondienst, en vecht voor zijn bestaan net als wij. Zoals gisteren een agent zei: Prive heb ik een mening, nu ben ik in dienst.

     De kunst is niet hun afbranden en aan de schandpaal nagelen. De kunst is hun te betrekken bij onze belangen.

     Zoals ze in La France zeggen…La Police avec nous!

     10 likes
     • Strijdervoorvrijheid

      @Femke, inderdaad we moeten ze wakker zien te maken dat die gele hesjes hun salaris betalen en niet hun baas de overheid, zo ook met het leger.

      4 likes
     • Jaja, Zum Befehl “ben nu in dienst”… dat maakt alles goed.
      En we hebben gezien wat dat heeft gebracht.
      “Gij zult niet handelen tegen Uw geweten in”

      2 likes
  • ik meen een illuminatie kaart gezien te hebben,waar de geelvesten op afgebeeld staan.
   weet iemand hier meer over?

   fff

   4 likes
 2. Het huidige systeem vernietigen of vervangen lijkt mij een geweldig idee, echter wat wordt het alternatief? Persoonlijk kom ik er niet helemaal uit wat wereldwijd een goed functionerend systeem zal zijn. Mijn enige conclusie is dat we al veel te ver in de stront zitten en er niet meer gaan uitkomen, we zijn de laatste 30 jaar veel te passief geweest en hebben ons in slaap laten sussen door economische vooruitgang en hebzucht.
  Het is te laat!

  21 likes
  • het is NOOIT te laat! NEVER…..!!!

   35 likes
  • Als eerste, elimineer je moeizaamheid en defaitisme. Beiden leiden tot demotivatie. Zoek opportuniteiten en maak ze.

   Je kunt jezelf al rijk maken door te investeren in waardevolle metalen, niet olie. Hiermee kun jij je eigen financieele soevereiniteit opbouwen, vooral in combinatie met cryptovaluta’s.

   Herleer spiritualiteit en zelfloosheid (tegenpool van egoisme). Je kunt ten minste richten op onconditionele liefde en het helpen van anderen.

   3 likes
   • @ Lance; Cryptovaluta’s?? Dus je wilt je goud in afhankelijkheid van het internet? Geen slimme “move” als je het mij vraagt! Ga maar eens na hoe dit internet tot stand is gekomen.

    In lak’ ech ala k’ in

    3 likes
  • bert s
   Als je denkt een wereldwijd systeem .
   Is dat dan niet een foute gedachte.?
   Is binnen het woord ´ wereldwijd systeem´ niet weer gevangen een alles overheersend eenheidssyteem? Zie ik het verkeerd?
   Dat moet juist niet!
   Kleinschaligheid en overzicht woonleefgemeenschappen die allen met elkaar verbonden zijn in verscheidenheid. Het “wij voor ieders ïk” Elkaar groot maken. Weg met de konkurentie?!!
   Is Europa met al zijn verschillende landen en verschillende gebruiken en culturen niet een geweldig voorbeeld van ontwikkeling in verscheidenheid.
   Met een bedrieglijke munt krijg je geen eenheid. Het is voor ons allen bewezen!
   Hebben niet alle strak getrokken grenzen tussen de Europese landen de verdeeldheid op gang gebracht.? Begonnen met Benelux, EEG en nu het voorlaatste gedrocht de EU alvorens we in een NWO glijden.?
   Wij moeten ons niet laten verdelen en tegen elkaar op laten zetten maar zelf in verscheidenheid delen en leven.

   2 likes
  • Basis inkomen en grenzen dicht voor gelukszoekers?

   2 likes
 3. Nederland stap uit de EU.
  Iedere weldenkende Nederlander, moet een Geel hesje aanschaffen en vredelievend de straat op gaan.
  Over speerpunten hoeft men zich niet ongerust te maken.
  Maar neem er landelijk 1 of 2 per dag.
  Niet meer, want dat creeert chaos.
  En dat speelt de overheid in de kaart.
  Dus allemaal een Geel hesje aan en de straat op.

  41 likes
 4. wil niet vervelend doen, en geen angst zaaien…laten we LICHTkracht/LIEFDEkracht bundelen…

  maar als ze op de een of andere wijze, die derde wereldoorlog er doordrukken, dan is de chaos
  compleet, zo ze dat wensen….

  NO say NO….
  ik bid de buitenaardsen elke nuclaere aanval te neutraliseren…zo ze dat al vaker gedaan hebben…

  namaste

  20 likes
 5. Wel of geen voorstander van die fvd, het referendum heeft het crapuul ons al afgepakt.
  Blijft niet veel meer over…….
  https://forumvoordemocratie.nl/petities/stop-marrakesh

  5 likes
 6. In het boek: “De Volkeren der Aarde door Gene Zijde bezien”, reeds voor WO2 geschreven) door “Jozef Rulof” staat o.a. deze profetieën beschreven. de opkomst van Duitsland en haar ondergang, Verenigd Europa, de Verenigde Naties, het verenigen van de volkeren, de grote eegloop in de Kerken er komt geen 3e WO meer!… maar ook de komst van het directe stemapparaat. Waardoor de grote ommekeer op aarde tot stand gaat komen. wanneer dit apparaat gaat komen wordt er een een tijdspanne van 50 jaar gegeven (na 1952 in verschillende lezingen uitgesproken 50 a 75 jaar en zelfs 100 jaar in een andere lezing). Eerst dan zal het koninkrijk God gaan beginnen. Deze stappen zijn nodig voor de evolutie van de mens, het bewust worden! Wij moeten terug naar het goddelijke Al…zie https://rulof.org
  In een andere lezing zegt hij de Rothschilds bouwen de de materialistische wereld op en wij het geestelijke bewustzijn…

  12 likes
  • [email protected]
   Materialistische/Geestelijke wereld kan men zien als een universele samenspel zo is alle materie doordrongen van het geestelijke de spel van licht en de spel van vormen[materie] die er uit zijn voort gekomen en alle materie wat het ook is voor Vorm, het heeft een licht in zich, vele vormen zijn niet bewust van een of zijn vorm, een stuk hout of steen heeft geen bewustzijn wel is het er uit ontstaan men kan het noemen het is uit licht ontstaan omdat de mens dat met zijn bewustzijn kan zien en weten, maar het is niet bewust van zijn eigen bestaan het is gewoon een stuk hout of steen zonder dat er leven in zit en men kan het benoemen als een dood stuk vorm,sommige dieren [het leven] hebben het wel maar of ze weten dat ze uit licht geboren zijn is maar de vraag of dat ze zich daar bewust-van-zijn, daartegen hebben mensen een dubbel bewustzijn om zich zelf te herkennen en uit dat licht is ontstaan
   God is een lichtwezen maar IS ook tegelijk het Materiële want alles is uit een licht geboren zelfs god is er uit ontstaan zonder licht ook geen god ..dan was er ook geen enkele vorm aanwezig geweest en ook geen herkenning van een goddelijke gebeuren,de mens geeft zijn invulling aan alles wat bestaat en het geeft een naam aan alles wat bestaat,De god/mens een lichtwezen beide zijn een energie uit licht geboren en beide zijn een energie die de capaciteit bezit en waar de mens met een naam ervan en zich beweegt in vele namen en zich ermee bediend en vele voorspellingen deden van een toekomstige gebeurtenis die toen al werden gezien of juist het begin was naar een naar een toekomstige gebeuren omdat het werd voorspelt kan deze energie juist zich ontwikkelen als een gevolg van die voorspelling en mensen het zelf door die energie onbewust naar een gebeuren in een latere tijd word neergezet door juist die voorspelling met andere worden de vroegere mens heeft alles in gang gezet onbewust en zich door een god heeft laten leiden of misleiden hoe je het ook benoemt mensen zullen altijd geleid worden door zijn eigen gemaakte vormen een leiding die naar een lijden word gebracht en het word door een in gang gezette voorspelling die dan ook een vorm krijgt naar en van die voorspelling waar mensen zelf deze energie in beweging zet en het de vorm krijgt van vernietiging en tegelijk een geboorte naar iets anders ..Mensen zijn de scheppers en tegelijk de vernietiger en dat is nu wat een lichtwezen is elk licht breng geboorte en vernietiging met zich mee zo zit het universum in elkaar ..maar men kan boven deze universele licht/wezen-de- kracht uitstijgen dat is iets wat men in je zelf moet ontdekken maar het is er aanwezig als een soort Niets..

   7 likes
  • Lichtwezen Hij zit er ook wel eens naast …( mensen komen nooit op de maan) zei hij ,ik heb vele boeken van hem ,maar de meeste niet gelezen ( te dik) en Josef Roelof is zijn artiesten naam.

   1 likes
   • Ja, Maar hij heeft ook Het volgende geschreven. Het citaat kunt u vinden in het boek Vraag en Antwoord deel 3 van Jozef Rulof, zie http://www.rulof.org

    ‘Maar u zult daar, misschien dat eens een … later als we daar nog eens komen met een raket, als u professor die en die bent, en u maakt een raket voor uzelf….
    (Meneer in de zaal): ‘Dat kan toch niet.’
    Wat zegt u?
    (gelach) Nou ja, laten we toch even doen wat…. Ze zullen er wel een keer komen, dan moeten ze ook duizenden …. Ze kunnen er komen, de geleerden, al moeten ze duizenden middelpuntvliedende krachten en aantrekkingswetten overwinnen, ze zullen er wel een keer komen.
    Maar hij komt er natuurlijk niet meer. Hij komt er als geest.
    En daar ziet u weleens een paar kleine diamantjes liggen van vier karaats, een karaats misschien, die nog uit die modder , door de zon al, ziet u, tot glas zijn omgetoverd. Maar voor de rest heeft moeder aarde dat bewustzijn gekregen. Op aarde is alles voor de ruimte’.

    0 likes
 7. Helaas infiltreren de elite de gele hesjes met raddraaiers die alles plunderen en slopen, waardoor je toestanden krijgt als in Frankrijk, waar ze nu overwegen om de staat van beleg in te voeren.
  Daar is 1 goede oplossing voor. Zorg voor voldoende mankracht om zelf deze raddraaiers te overmeesteren en hun handen op de rug vast te binden zodat ze niks meer kunnen, vervolgens gedwongen in de menigte laten meelopen.
  Alleen op deze manier haal je de elite de wind uit de zeilen.
  Kijken wat ze dan nog kunnen verzinnen om de demonstraties te ondermijnen, en in een kwaad daglicht te zetten.
  Jezelf distantiëren van deze raddraaiers werkt niet, en de politie doet niks want het zijn hun eigen mensen die ze daarvoor lenen.
  Dus bij de eerst volgende demonstratie zelf de raddraaiers op deze manier buiten spel zetten, en zorgen dat de demonstratie vreedzaam verloopt, dan hebben ze geen reden om demonstraties te verbieden.

  14 likes
 8. Economisch leeft men nog in een geordende Chaos, langzaamaan gaat het naar een ongeordende Chaos..
  omdat alles een energie beweging is zal deze energie steeds meer chaotische worden ,mensen geven er zelf een energie beweging aan omdat de mensen massa zelf deze beweging creëert, dan zit er niks anders op dat deze massa energie, deze energie kracht gewoon gaat plaats vinden en zijn weg volgt naar een chaos..het is een grote gedachte kracht in een massa van mensen die daar is in gesetteld, de ene Massa tegen de andere Massa [de voor en tegenstander] hoe meer tegenstanders/voorstanders hoe sterker de energiekracht word van Een deze kracht beweging, vergelijk het maar met een groepje jongeren daarin is altijd wel iemand die zich als een leider opstelt en de grootste mond heeft dat zie je ook bij de huidige [wereld]leiders die iets willen door drukken om zo de Massa achter zich te krijgen, Meestal gaat het om het financiële plaatje, zo zijn er veel machtsstructuren die om macht strijden wat niet anders uit kan lopen op Chaos en dat ziet men nu steeds meer via mediatieve kanalen .elk beweging word door gedachten kracht energie in beweging gezet, leiders geven een energie van een gedachten over een iets brengt deze in beweging en omdat men deze gelooft zijn er vele die deze volgen, een schapen/wolven verhouding zet zich in de Massa Vast en men gaat elkaar benaderen in grote groep bewegingen waar een van deze beweging zich opwerpt om de ene macht op zn knieën te krijgen [een soort knielen voor een macht die heerst]
  Zo zijn hele landen bezig om maar steeds weer die ontevredenheid die wereldwijd heerst en waar elk land zich aan een energie beweging van een macht positie zich bedient en waar volk en leiders elkaar bestrijden in met een soort van haat en nijd met vleugjes van schijnheilige vriendelijk omgaan, elk mens/groep en macht heeft nu dat in zich vriendelijkheid boosheid en is begiftigt met een soort macht zolang deze giftigheid als een groep van macht posities en elkaar mee bestrijd zal deze strijd uiteindelijk een beslissend
  zijn en op een totale Chaos uitlopen De energie is in beweging gezet men kan het enigszins toch nog steeds beheersen maar de massa groep leider energie beweging word alleen steeds sterker door nog meer energie eraan te geven en dat doet men door de gedachten/kracht van hele groepen/leiders beweging die steeds sterker worden om de voorstanders/tegenstander te dwingen om te knielen wie de sterkste is in de beleving in overleving van deze samenleving,uiteindelijk is het zo dat de vuurmond van alle wapens ter wereld het laatste woord heeft alles maar ook alles heeft de mens dat aan zich zelf te danken omdat het begiftigt is met Macht ..

  10 likes
 9. Kwestie van tijd voordat het volk zich keert tegen bankiers, politici, kortom dee elite rijke bovenlaag gaat een tol betalen voor hun schofterigheid wdat zal niet te bevatten zijn. Geen leger, geen politie, geen beveiliging, die de woede van het volk nog kan tegenhouden. Parijs js kinderspel bij wat komen gaat.

  10 likes
 10. lijkt me dat de boel op ontploffen staat. Burgers kunnen hier niets aan doen , het volk heeft geen macht. En verkiezingen kunnen gemanipuleerd worden. Trek een vestje aan en je bent een doelwit. BVD , politie , politie en media zitten allemaal vol met mensen die niets meer dan verraders van het volk zijn. Nederland is ooit 5 jaar bezet geweest , eigen politiemensen hielpen toen de bezetter. Dit feit alleen al zegt genoeg over politie en staat. vechten voor vrijheid en democratie , maar hoe kun je vechten als je tegenstanders alle macht hebben en de rest van de nacroleptische wereld gewoon doorslaapt ?

  5 likes
 11. Woensdag nationale rouwdag in de USA. De stockmarket gaat zelfs dicht…zal ie ooit nog open gaan?
  Het nieuwe geldsysteem zal wel ingaan.
  Het is de hoogste tijd dat de rollen worden omgedraaid en niet de NWO fans en dergelijke landverraders te laten zwemmen in het geld, die door middel, via via hun vele giftige tentakels,
  heel achterbaks eerlijke mensen doelbewust laten kreperen, om daar dan weer ‘mooie’ televisie over te maken….
  Presidential Emergency Alert System wordt verwacht en dus ook meteen de leugenachtige msm overgenomen.
  Het ware verhaal over pappie Bush, vader van de NWO, zal en moet naar buiten worden gebracht.
  Einde van het nazi tijdperk. De duivel himself heeft de aardbodem verlaten.
  De aardbol voelt meteen een stuk lichter.
  Ik hoop dat hij geMcCaint is.

  3 likes
 12. demonstraties zoals in frankrijk willen ze dat,ja dat willen ze en naar mijn mening geven ze bepaalde lui opdracht om zich te mengen tussen diegeen die rustig willen demonstreren (als dat lukt).
  ik hoorde de minister van binnenlandse zaken (frankrijk) het zijn de lui die rotzooi willen trappen en ja deze uitspraak zat ik op te wachten.
  dar betekend dat de politie of het leger keihard zullen optreden de volgende keer en dat ja dat willen ze.
  het gepeupel moet en zal in het gareel lopen links of rechts om.
  je kan nu wachten op een burgeroorlog.

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

timmermans

Klimaatplan van Timmermans in strijd met EU-verdrag: ‘Ciao Frenske!’

De Europese Green Deal van Frans Timmermans ...

EU

EU geeft Marokko 450 miljoen tegen corona, Nederland krijgt 25. ‘Ik zeg: Nexit!’

Tunesië en Marokko krijgen gezamenlijk 700 miljoen ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 2 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.