Het Complot

Is ebola een CIA-wapen?

Help ons door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ebola wordt niet verspreid door vleermuizen etende bosjesmannen, maar is een project dat onderdeel is van biologische oorlogvoering. Defensielaboratoria in de Verenigde Staten zouden het virus, dat inmiddels duizenden levens heeft gekost, in het geheim hebben ontwikkeld met als doel de overbevolking in de wereld terug te dringen.

Het is één van de vele complottheorieën over ebola die vooral op het Afrikaanse continent de ronde doen. In veel West-Afrikaanse landen wordt gedacht dat een kwaadaardig genie achter de tragedie zit, waarbij vaak wordt verwezen naar duistere CIA-praktijken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Vanuit Amerika zou besmet bloed geïmporteerd zijn. Serum uit bloed van genezen ebolapatiënten bleek in de VS effectief tegen de ziekte. Volgens sommigen worden Afrikanen in eigen land gedood om Amerikanen te genezen.

De VS zou gevaarlijke laboratoria voor biologische oorlogvoering het liefst ver van huis bouwen, waaronder in Afrika. Als er dan iets fout gaat, zijn er geen Amerikanen die daar op grote schaal het slachtoffer van worden, zo wordt gedacht. Het ebolavirus zou zo’n ongeluk zijn.

[Gelderlander]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
365Y
365Y
9 jaren geleden

Ziekmakende virussen een idee van een inlichtingen dienst ? Waarop willen jullie mij betrappen dat ik niet weet hoe ik hierover moet oordelen ? Ik denk maar zo, het is een idiote gedachte als je bedenkt dat ook deze mensen kans oplopen om ebola te krijgen of een familielid die nergens wat van weet … dat wil je toch voorkomen ? en natuurlijk doet de regering ook weer mee … En op bestelling leveren om tegenstanders uit de weg te ruimen … welke tegenstanders van deze CIA dan ? En waar maken mensen zich druk over, over het aantal mensen hier op deze planeet? Laat me er maar niet om lachen.

Pascal
Pascal
9 jaren geleden

Nee is het niet!!

De ILLUSIE is een CIA wapen maar vele merken dat nog niet en lopen daar graag in mee om erin mee te kunnen roddelen met veel onzin praat.

Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Het zou kunnen, men heeft tenslotte een Agenda 21.

IIS
IIS
9 jaren geleden

Ieder gevaarlijk virus, bacterie of stof kan worden ingezet als wapen door wie dan ook, ook door de geheime diensten, ook door farmaceuten, ook door een willekeurig persoon.

In het geval van ebola lijkt het meer gehypet dan een wapen en is er een product in de markt gezet die moet worden verkocht en vervolgens veel geld oplevert/omzet genereert (miljarden!!) en daarnaast mogelijkheden schept om landen te kunnen bezetten (goed voor de CIA/Mossad) en om partijen/landen/regeringen zover te krijgen dat ze ondersteunen, geld doneren aan (hulp)organisatie die niet meer zijn dan keihard opererende ondernemingen.

Kijk hoe de marketing werkt, kijk hoe men een nieuw of zelfs oud product goed in de markt kan zetten en hoe men probeert om zo goed mogelijk en zoveel mogelijk omzet te generen.

Er zijn verschillende volgorders die men kan volgen om een ziekte = product tot een groot succes te maken. Kom met een haarscherp verkoopplan, schep een markt, overtuig anderen van de noodzaak om deel te nemen en hoe het buiten houden van de ziekte, creëer zoveel mogelijk angst via de gevestigde media, huur voor een paar dollars acteurs n die je patiënt noemt, overtuig regeringen en organisaties met artsen (mensen in witte jassen), interessant uitziende micro biologen en mensen in gele pakken en maak zoveel mogelijk indruk hoe dit verschrikkelijke product buiten de deur te houden, enz. enz. ebola en varkensgriep kennen dezelfde strategie.

De psychologie van het overtuigen! Ebola is een geldmachine en één van de vele onderdelen van een selecte club zionisten die bezeten zijn van geld en niets anders dan geld en denken dat er niets anders belangrijker in de wereld is dan geld. En dat denken te moeten bereiken door heel geestgelijkgestoorde en moorddadige spelletjes te spelen en deze spelletjes worden al decennia, zo niet honderden jaren gespeeld. Men heeft ons afhankelijk gemaakt van een geldsysteem waar zij de macht over hebben (ECB/FED/BIS), maar zodra dit systeem echt omver valt, niet zoals de jongens nu doen met kunstmatig aangewakkerde crisissen waarmee men zich nog meer macht kan verschaffen, maar echt omvalt zodat ook de zionisten er geen controle en macht meer over hebben, dan pas zal in de wereld de zon en het licht gaan schijnen over iedereen en zal er geen vrees, ziekte, kou of armoede meer zijn. Maar goed, tot die tijd moeten we de echte ziekte die zionisme heet goed op afstand houden en er doorheen prikken. Alleen heel spijtig dat de regeringen in verschillende landen, ook in NL, zijn gekaapt door deze mensen. Het zou van de politiek goed zijn naar buiten te treden en ons te vertellen hoe zij (dus ook wij) worden bespeeld, bedreigd en ze hun ziel hebben verkocht.

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x