Buitenland

Russen vinden ruim 20.000 documenten over biolabs in Oekraïne, dit staat erin

Help anderen door dit met je kennissen op je socials te delen!

Het Russische leger heeft de hand weten te leggen op meer dan 20.000 documenten over de biolabs in Oekraïne. Uit de documenten blijkt dat westerse farmaceuten in Oekraïne onderzoek deden naar hiv en aids.

Het onderzoek, dat in 2019 begon, had betrekking op soldaten, gevangenen, drugsverslaafden en andere ‘patiënten met een hoog risico op infectie’.

De documenten laten ook zien dat het Pentagon in de biolabs onderdelen van biowapens vervaardigde, die werden getest op de nietsvermoedende Oekraïense bevolking.

Biden

Het Russische leger heeft nog eens acht individuen geïdentificeerd die betrokken waren bij het Amerikaanse onderzoek in Oekraïne, waaronder Karen Saylors van Labyrinth Global Health, voorheen Metabiota, een bedrijf dat gelinkt is aan Hunter Biden, de zoon van de Amerikaanse president Joe Biden. Zij deed in Oekraïne naar verluidt onderzoek naar de Afrikaanse varkenspest.

Ook de naam van Colleen Jonsson van de Universiteit van Tennessee duikt op. Zij bestudeerde in Oekraïne de Krim-Congo-hemorragische koorts en hantavirussen.

Geweigerd

De documenten zijn begin januari aangetroffen in Lysytsjansk in het oosten van Oekraïne en waren van het bedrijf Pharmbiotest. Men heeft geprobeerd ze in allerijl te vernietigen.

In oktober 2022 heeft Rusland een officiële klacht ingediend over de biologische activiteiten van de Verenigde Staten in Oekraïne. Ook vroeg het land de VN om een onderzoek in te stellen. Dat verzoek werd geweigerd.

4.9 169 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
107 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman R
Herman R
1 maand geleden

T gaat nu dan echt beginnen Biden cs aan de schandpaal!

Hugo
Hugo
1 maand geleden

Wie is nou de agressor, de EU en de NAVO en Amerika. Hoekstra CDA, Rutte VVD en Kaag D66 stelletje oorloghitsers laten we ze naar de nazi,s in de Oekraine sturen, smerige landverraders. Hou er rekening mee wij Nederlanders eisen VREDE.

Thom
Thom
1 maand geleden

De put gaan nu echt open hè, dit is niet meer te stoppen!

Yvonne
Yvonne
1 maand geleden

Putin heeft waarschijnlijk van Trump de info gekregen toen hij nog president was,wat mij niet zal verbazen als dit werkelijk gebeurd is.Trump is al lange tijd bezig de deep state te bestrijden.Ik denk zelf dat daarom Putin een inval in de oekraine heeft gedaan verledenjaar,om die labs te vernietigen.Ook de nazi’s die in oekraine zitten,die hun eigen volk al jaren vermoord.Tja dit word natuurlijk niet door de wereldwijde MSM verteld dat Rusland bewijzen in handen heeft wat daadwerkelijk de reden is van de inval van Rusland in de oekraine.Putin is gewoon ook bezig de deep state te bevechten.Beerput gaat echt open elke dag iets meer,tijd zal het leren wanneer de val van de Cabal het einde is van de Globalisten,ik hoop heel snel🙏🙏🙏

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

107
0
We lezen graag je reactie!x