Buitenland

Russen vinden ruim 20.000 documenten over biolabs in Oekraïne, dit staat erin

Help door deze informatie met vrienden op je socials te delen!

Het Russische leger heeft de hand weten te leggen op meer dan 20.000 documenten over de biolabs in Oekraïne. Uit de documenten blijkt dat westerse farmaceuten in Oekraïne onderzoek deden naar hiv en aids.

Het onderzoek, dat in 2019 begon, had betrekking op soldaten, gevangenen, drugsverslaafden en andere ‘patiënten met een hoog risico op infectie’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De documenten laten ook zien dat het Pentagon in de biolabs onderdelen van biowapens vervaardigde, die werden getest op de nietsvermoedende Oekraïense bevolking.

Biden

Het Russische leger heeft nog eens acht individuen geïdentificeerd die betrokken waren bij het Amerikaanse onderzoek in Oekraïne, waaronder Karen Saylors van Labyrinth Global Health, voorheen Metabiota, een bedrijf dat gelinkt is aan Hunter Biden, de zoon van de Amerikaanse president Joe Biden. Zij deed in Oekraïne naar verluidt onderzoek naar de Afrikaanse varkenspest.

Ook de naam van Colleen Jonsson van de Universiteit van Tennessee duikt op. Zij bestudeerde in Oekraïne de Krim-Congo-hemorragische koorts en hantavirussen.

Geweigerd

De documenten zijn begin januari aangetroffen in Lysytsjansk in het oosten van Oekraïne en waren van het bedrijf Pharmbiotest. Men heeft geprobeerd ze in allerijl te vernietigen.

In oktober 2022 heeft Rusland een officiële klacht ingediend over de biologische activiteiten van de Verenigde Staten in Oekraïne. Ook vroeg het land de VN om een onderzoek in te stellen. Dat verzoek werd geweigerd.

4.9 169 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

107 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman R
Herman R
1 jaar geleden

T gaat nu dan echt beginnen Biden cs aan de schandpaal!

Hugo
Hugo
1 jaar geleden

Wie is nou de agressor, de EU en de NAVO en Amerika. Hoekstra CDA, Rutte VVD en Kaag D66 stelletje oorloghitsers laten we ze naar de nazi,s in de Oekraine sturen, smerige landverraders. Hou er rekening mee wij Nederlanders eisen VREDE.

Thom
Thom
1 jaar geleden

De put gaan nu echt open hè, dit is niet meer te stoppen!

Yvonne
Yvonne
1 jaar geleden

Putin heeft waarschijnlijk van Trump de info gekregen toen hij nog president was,wat mij niet zal verbazen als dit werkelijk gebeurd is.Trump is al lange tijd bezig de deep state te bestrijden.Ik denk zelf dat daarom Putin een inval in de oekraine heeft gedaan verledenjaar,om die labs te vernietigen.Ook de nazi’s die in oekraine zitten,die hun eigen volk al jaren vermoord.Tja dit word natuurlijk niet door de wereldwijde MSM verteld dat Rusland bewijzen in handen heeft wat daadwerkelijk de reden is van de inval van Rusland in de oekraine.Putin is gewoon ook bezig de deep state te bevechten.Beerput gaat echt open elke dag iets meer,tijd zal het leren wanneer de val van de Cabal het einde is van de Globalisten,ik hoop heel snel🙏🙏🙏

Back to top button
107
0
We lezen graag je reactie!x