Graancirkels

Een andere kijk op graancirkels

Help mee door deze informatie met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Voormalig RAF-piloot Tony Hughes vloog onlangs met Susanna Wilkerson in een microlight vliegtuig over de weilanden van Wiltshire, waar de meeste graancirkels ter wereld worden gevonden.

Onder meer was de doos van Pandora te zien die op 26 augustus jongstleden is ontdekt. Deze formatie wordt gezien als spectaculaire seizoensafsluiter.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In minder dan een half uur vloog Hughes over acht verschillende plaatsen. De meest recente graancirkel is ongeveer 50 meter in doorsnee en bevat geometrie die je ook in organische kristallijne vormen in de natuur en het menselijk genoom aantreft.

Hogere intelligentie

Tony heeft meer dan 6000 vlieguren op zijn naam staan. Ooit maakte hij iets bijzonders mee. Hij vloog met een fotograaf over een gebied toen enkele minuten later op de terugreis naar het vliegveld een compleet nieuwe en complexe graancirkel was verschenen.

Tony legde uit dat enkel een hogere intelligentie in staat is om een dergelijk complex en wiskundig perfect patroon te creëren. Hij kent experts op het gebied van computergraphics, maar zelfs die vinden het lastig om de ontwerpen te dupliceren. Ze zouden daar naar eigen zeggen vele uren voor nodig hebben.

Wilkerson acht het uitgesloten dat de formaties met touwen en plankjes worden gemaakt. Zij denkt zelf dat een hoog ontwikkeld menselijk bewustzijn vanuit de toekomst tegen ons zegt: “Wakker worden!”

Keltisch kruis

“Eén van de eerste formaties die ik persoonlijk bestudeerde had het symbool van een Keltisch kruis. De graancirkel zag eruit alsof er een gigantische kwast van een kunstenaar doorheen was gegaan,” zei Wilkerson. “Ik voelde de energie door me heen gaan en wilde alleen maar gaan liggen om de hele belevenis in me op te nemen.”

“Het voelde alsof de formatie op mijn onderbewustzijn werkte,” ging ze verder. “Als een sleutel die in het slot viel. Je kon zien dat de graanstengels gebogen waren in plaats van gebroken, ze leefden gewoon, er waren geen tekenen van geweld.”

Zoals de Amerikaanse essayist Ralph Waldo Emerson zei: “Veroordeling zonder onderzoek is het hoogtepunt van onwetendheid.” Als je nog nooit iets zoets in je mond hebt gedaan, hoe kun je dan beschrijven waar suiker naar smaakt?

Susanna Wilkerson is lerares en psycholoog en teelt hennep in Australië, waar ze een school heeft voor alle leeftijdsgroepen. Ze werkt daar aan bewustwording.

Bron: Theepochtimes.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sheyan
Sheyan
11 jaren geleden

`Zoals de Amerikaanse essayist Ralph Waldo Emerson zei: “Veroordeling zonder onderzoek is het hoogtepunt van onwetendheid.” Als je nog nooit iets zoets in je mond hebt gedaan, hoe kun je dan beschrijven waar suiker naar smaakt`

Ik vind dat dus een ijzersterke uitspraak. He-le-maal waar!

Willem Doorman
Willem Doorman
11 jaren geleden

Inmiddels is er in de nacht van 30 Aug een nieuwe formatie bijgekomen. Zoek op Cropcircle All Cannings. Ik was er gister en vandaag weer, zonet een spontane crystal bowl meditatie daar gehad. Ik raad iedereen aan volgend jaar het zelf te komen bekijken. Het is werkelijk mindblowing.

Westbound
Westbound
11 jaren geleden

HIER een graancirkel, DAAR een graancirkel. En het worden er steeds meer. Daarnaast worden ze de laatste tijd steekds artistieker.
NU een vraag aan de aliëns: wat houden die graancirkels in? Is dat jullie manier van communiceren? Ervan uitgaande dat jullie veel intelligenter dan wij zijn, werpt zich de vraag op: waarom communiceren jullie niet in aardse taal, die wij begrijpen?

Hunting wolf
Hunting wolf
11 jaren geleden

[quote name=”Sheyan”]`Zoals de Amerikaanse essayist Ralph Waldo Emerson zei: “Veroordeling zonder onderzoek is het hoogtepunt van onwetendheid.” Als je nog nooit iets zoets in je mond hebt gedaan, hoe kun je dan beschrijven waar suiker naar smaakt`

Ik vind dat dus een ijzersterke uitspraak. He-le-maal waar![/quote]
Omschrijf mij dan even waar suiker naar smaakt???Graag zo duidelijk mogelijk, ervan uitgaande, dat ik de persoon ben die nog nooit suiker heeft gekend of gehad.Zoals de Amerikaanse essayist Ralph Waldo Emerson zei: “Veroordeling zonder onderzoek, is het hoogtepunt van onwetendheid.”Vreemd voorbeeld suiker!!Ik ben zeer nieuwschierig of u mij kunt vertellen HOE het smaakt.En het woordje Zoet ken ik dan even niet he??

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x