Homepagina » Graancirkels » Een andere kijk op graancirkels
Een andere kijk op graancirkels

Een andere kijk op graancirkels

Voormalig RAF-piloot Tony Hughes vloog onlangs met Susanna Wilkerson in een microlight vliegtuig over de weilanden van Wiltshire, waar de meeste graancirkels ter wereld worden gevonden.

Onder meer was de doos van Pandora te zien die op 26 augustus jongstleden is ontdekt. Deze formatie wordt gezien als spectaculaire seizoensafsluiter.

In minder dan een half uur vloog Hughes over acht verschillende plaatsen. De meest recente graancirkel is ongeveer 50 meter in doorsnee en bevat geometrie die je ook in organische kristallijne vormen in de natuur en het menselijk genoom aantreft.

Hogere intelligentie

Tony heeft meer dan 6000 vlieguren op zijn naam staan. Ooit maakte hij iets bijzonders mee. Hij vloog met een fotograaf over een gebied toen enkele minuten later op de terugreis naar het vliegveld een compleet nieuwe en complexe graancirkel was verschenen.

Tony legde uit dat enkel een hogere intelligentie in staat is om een dergelijk complex en wiskundig perfect patroon te creëren. Hij kent experts op het gebied van computergraphics, maar zelfs die vinden het lastig om de ontwerpen te dupliceren. Ze zouden daar naar eigen zeggen vele uren voor nodig hebben.

Wilkerson acht het uitgesloten dat de formaties met touwen en plankjes worden gemaakt. Zij denkt zelf dat een hoog ontwikkeld menselijk bewustzijn vanuit de toekomst tegen ons zegt: “Wakker worden!”

Keltisch kruis

“Eén van de eerste formaties die ik persoonlijk bestudeerde had het symbool van een Keltisch kruis. De graancirkel zag eruit alsof er een gigantische kwast van een kunstenaar doorheen was gegaan,” zei Wilkerson. “Ik voelde de energie door me heen gaan en wilde alleen maar gaan liggen om de hele belevenis in me op te nemen.”

“Het voelde alsof de formatie op mijn onderbewustzijn werkte,” ging ze verder. “Als een sleutel die in het slot viel. Je kon zien dat de graanstengels gebogen waren in plaats van gebroken, ze leefden gewoon, er waren geen tekenen van geweld.”

Zoals de Amerikaanse essayist Ralph Waldo Emerson zei: “Veroordeling zonder onderzoek is het hoogtepunt van onwetendheid.” Als je nog nooit iets zoets in je mond hebt gedaan, hoe kun je dan beschrijven waar suiker naar smaakt?

Susanna Wilkerson is lerares en psycholoog en teelt hennep in Australië, waar ze een school heeft voor alle leeftijdsgroepen. Ze werkt daar aan bewustwording.

Bron: Theepochtimes.com

Gerelateerd:

 Vond je deze info interessant? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

10 reacties

 1. `Zoals de Amerikaanse essayist Ralph Waldo Emerson zei: “Veroordeling zonder onderzoek is het hoogtepunt van onwetendheid.” Als je nog nooit iets zoets in je mond hebt gedaan, hoe kun je dan beschrijven waar suiker naar smaakt`

  Ik vind dat dus een ijzersterke uitspraak. He-le-maal waar!

  1 likes
 2. Inmiddels is er in de nacht van 30 Aug een nieuwe formatie bijgekomen. Zoek op Cropcircle All Cannings. Ik was er gister en vandaag weer, zonet een spontane crystal bowl meditatie daar gehad. Ik raad iedereen aan volgend jaar het zelf te komen bekijken. Het is werkelijk mindblowing.

  1 likes
 3. HIER een graancirkel, DAAR een graancirkel. En het worden er steeds meer. Daarnaast worden ze de laatste tijd steekds artistieker.
  NU een vraag aan de aliëns: wat houden die graancirkels in? Is dat jullie manier van communiceren? Ervan uitgaande dat jullie veel intelligenter dan wij zijn, werpt zich de vraag op: waarom communiceren jullie niet in aardse taal, die wij begrijpen?

  1 likes
 4. [quote name=”Hunting wolf”][quote name=”Sheyan”]`Zoals de Amerikaanse essayist Ralph Waldo Emerson zei: “Veroordeling zonder onderzoek is het hoogtepunt van onwetendheid.” Als je nog nooit iets zoets in je mond hebt gedaan, hoe kun je dan beschrijven waar suiker naar smaakt`

  Ik vind dat dus een ijzersterke uitspraak. He-le-maal waar![/quote]
  Omschrijf mij dan even waar suiker naar smaakt???Graag zo duidelijk mogelijk, ervan uitgaande, dat ik de persoon ben die nog nooit suiker heeft gekend of gehad.Zoals de Amerikaanse essayist Ralph Waldo Emerson zei: “Veroordeling zonder onderzoek, is het hoogtepunt van onwetendheid.”Vreemd voorbeeld suiker!!Ik ben zeer nieuwschierig of u mij kunt vertellen HOE het smaakt.En het woordje Zoet ken ik dan even niet he??[/quote]
  naar lever ow nee Alcohol ow nee vit B

  1 likes
 5. [quote name=”Catharina R”][quote name=”Hunting wolf”][quote name=”Sheyan”]`Zoals de Amerikaanse essayist Ralph Waldo Emerson zei: “Veroordeling zonder onderzoek is het hoogtepunt van onwetendheid.” Als je nog nooit iets zoets in je mond hebt gedaan, hoe kun je dan beschrijven waar suiker naar smaakt`

  Ik vind dat dus een ijzersterke uitspraak. He-le-maal waar![/quote]
  Omschrijf mij dan even waar suiker naar smaakt???Graag zo duidelijk mogelijk, ervan uitgaande, dat ik de persoon ben die nog nooit suiker heeft gekend of gehad.Zoals de Amerikaanse essayist Ralph Waldo Emerson zei: “Veroordeling zonder onderzoek, is het hoogtepunt van onwetendheid.”Vreemd voorbeeld suiker!!Ik ben zeer nieuwschierig of u mij kunt vertellen HOE het smaakt.En het woordje Zoet ken ik dan even niet he??[/quote]
  naar lever ow nee Alcohol ow nee vit B[/quote]
  Fout.Orgaanvlees Nee dus.Alcohol heb ik geproeft, maar hoef ik niet.vitamine B smaakt bitter.Nieuwe kans, nieuwe prijzen.

  1 likes
 6. Ik vind dat dus een ijzersterke uitspraak. He-le-maal waar![/quote]
  Omschrijf mij dan even waar suiker naar smaakt???Graag zo duidelijk mogelijk, ervan uitgaande, dat ik de persoon ben die nog nooit suiker heeft gekend of Ik ben zeer nieuwschierig of u mij kunt vertellen HOE het smaakt.En het woordje Zoet ken ik dan even niet he??[/quote]
  Suiker smaakt dus zoet, maar als je zoet niet kent kun je het niet omschrijven. Maar daar gaat het niet om. Ik wil de uitspraak `veroordeling zonder onderzoek is het hoogtepunt van onwetendheid` alleen maar benadrukken omdat mensen vaak meteen roepen dat iets niet waar is zonder zelf maar enige moeite te doen om iets na te gaan of je erin te verdiepen. Iets wel of niet geloven, of het gevoel te hebben dat…., zónder de ander te VEROORDELEN is iets anders.

  1 likes
 7. [quote name=”Sheyan”]Ik vind dat dus een ijzersterke uitspraak. He-le-maal waar![/quote]
  Omschrijf mij dan even waar suiker naar smaakt???Graag zo duidelijk mogelijk, ervan uitgaande, dat ik de persoon ben die nog nooit suiker heeft gekend of Ik ben zeer nieuwschierig of u mij kunt vertellen HOE het smaakt.En het woordje Zoet ken ik dan even niet he??[/quote]
  Suiker smaakt dus zoet, maar als je zoet niet kent kun je het niet omschrijven. Maar daar gaat het niet om. Ik wil de uitspraak `veroordeling zonder onderzoek is het hoogtepunt van onwetendheid` alleen maar benadrukken omdat mensen vaak meteen roepen dat iets niet waar is zonder zelf maar enige moeite te doen om iets na te gaan of je erin te verdiepen. Iets wel of niet geloven, of het gevoel te hebben dat…., zónder de ander te VEROORDELEN is iets anders.[/quote]
  Veroordeling zonder onderzoek is het hoogtepunt van onwetendheid.” Helemaal eens,en was voldoende geweest zonder suiker toevoeging.-))

  1 likes
 8. [quote name=”Westbound”]HIER een graancirkel, DAAR een graancirkel. En het worden er steeds meer. Daarnaast worden ze de laatste tijd steekds artistieker.
  NU een vraag aan de aliëns: wat houden die graancirkels in? Is dat jullie manier van communiceren? Ervan uitgaande dat jullie veel intelligenter dan wij zijn, werpt zich de vraag op: waarom communiceren jullie niet in aardse taal, die wij begrijpen?[/quote]
  Een mogelijk verklaring zou kunnen zijn dat men ons niet direct mag beinvloeden in ons wakende bewustzijn en dus via symboliek ons onderbewuste beinvloeden. Ik zeg dus niet dat dit waar is, maar iets dergelijks zou een verklaring kunnen zijn. Ik ervaar het altijd als een gemiste kans als iemand vanuit vooringenomenheid (“Dat kan toch niet waar zijn?”) iets afwijst wat niet direct te verklaren is op basis het ons bekende. Overigens vraag ik me af hoeveel procent van de graancirkels worden geclaimd door de makers. Ik hoor er weleens over, maar dat is vrij zelden.

  1 likes
 9. Nog een andere kijk: Ontstaan de graan cirkels ook na bewolkte perioden of alleen bij helder weer ?
  Maw. zouden deze ingewikkelde patronen ook gemaakt worden door krachtige (IR) lasers vanuit de ruimte. Zo maar een gedachte. Het is een mooie manier om een laser uit te lijnen… De patronen lijken soms erg aards

  1 likes
 10. [quote name=”Sheyan”]`Zoals de Amerikaanse essayist Ralph Waldo Emerson zei: “Veroordeling zonder onderzoek is het hoogtepunt van onwetendheid.” Als je nog nooit iets zoets in je mond hebt gedaan, hoe kun je dan beschrijven waar suiker naar smaakt`

  Ik vind dat dus een ijzersterke uitspraak. He-le-maal waar![/quote]
  Omschrijf mij dan even waar suiker naar smaakt???Graag zo duidelijk mogelijk, ervan uitgaande, dat ik de persoon ben die nog nooit suiker heeft gekend of gehad.Zoals de Amerikaanse essayist Ralph Waldo Emerson zei: “Veroordeling zonder onderzoek, is het hoogtepunt van onwetendheid.”Vreemd voorbeeld suiker!!Ik ben zeer nieuwschierig of u mij kunt vertellen HOE het smaakt.En het woordje Zoet ken ik dan even niet he??

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

kazachstan

Sneeuw legt hoofdstad Kazachstan lam: record van 1964 geëvenaard. Bekijk deze bizarre beelden

In Nur-Sultan, de hoofdstad van Kazachstan, is ...

coronavirus

Is dit de man die verantwoordelijk is voor de epidemie van het coronavirus?

Het nieuwe coronavirus, dat in China al ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 30 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.