Homepagina » Het Complot » Controversiële HAARP-installatie tijdelijk gesloten
Controversiële HAARP-installatie tijdelijk gesloten

Controversiële HAARP-installatie tijdelijk gesloten

Er doen veel theorieën de ronde over het High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) in Gakona, een instituut dat onderzoek doet naar de ionosfeer.

Mensen hebben HAARP door de jaren heen in verband gebracht met van alles en nog wat, van de aardbeving in Japan in 2011 tot mind control en orkanen.

Als zich de komende maanden geen grote aardbevingen of bizarre weersveranderingen voordoen hebben de mensen van HAARP wat uit te leggen. Het onderzoeksinstituut is namelijk sinds juni gesloten terwijl men wacht op een nieuwe aannemer die de installatie operationeel kan houden.

Tijdelijke sluiting

HAARP wordt voornamelijk aangestuurd door de Amerikaanse luchtmacht en het Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA). Het project wordt momenteel overzien door een eenheid van vliegbasis Kirtland in Albuquerque in New Mexico.

Projectmanager dr. James Keeney zei: “Het terrein is momenteel verlaten. Er is geen geld meer.” Meer wilde hij niet zeggen. Onderzoekers van de Universiteit van Alaska Fairbanks konden bevestigen dat het onderzoeksinstituut is gesloten. Vanaf woensdag was de website van HAARP onbereikbaar.

Het gaat naar verluidt om een tijdelijke sluiting. De Amerikaanse luchtmacht schat dat het terrein vanaf augustus weer in gebruik wordt genomen. DARPA heeft namelijk veel geld opzij gezet voor onderzoek naar de ionosfeer aankomende herfst.

Onzeker

Het terrein werd tot voor kort beheerd door Marsh Creek, LLC, een dochteronderneming van Kaktovik Inupiat Corp. Het beheer komt hierna waarschijnlijk in handen van het bedrijf Ahtna.

“Ik heb begrepen dat DARPA aankomende herfst een HAARP-project gaat opstarten,” zei oud-directeur van het Geofysisch Instituut van de luchtmacht dr. Roger Smith. “Het is dan ook niet juist om te zeggen dat HAARP helemaal is platgelegd.”

Hoewel HAARP continu is bemand, worden er niet altijd experimenten gedaan op het terrein. De toekomst van HAARP is echter onzeker. De dieselaggregaten die de installatie draaiende houden zijn toe aan een onderhoudsbeurt met een prijskaartje van ruim 500.000 dollar (380.000) euro. Daarnaast lijkt het leger steeds minder geïnteresseerd te zijn in HAARP omdat de experimenten niet zouden resulteren in bruikbare technologieën.

Bron: Alaskadispatch.com

Gerelateerd:

 Vond je deze informatie belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

50 reacties

 1. Je bedoeld zonnevlammen? Wat hebben die met het creëren van de ionosfeer te maken? Ik zou zeggen, lees het artikel waar je naar linkt nog eens goed door. Ze hebben het over straling van de zon. Als het door de zonnevlammen kwam zou er niet veel ionosfeer zijn want die komen niet constant onze kant op.
  Je wilt iemand ergens op wijzen, maar leest het artikel niet eens goed. Dus wat je voor de rest zegt kan ik ook maar weinig waarde aan hechten helaas.
  De site van H.A.A.R.P. geeft natuurlijk geen details over wat ze met het weer kunnen doen e.d. Staatsgeheim en zo.

  [quote name=”Dondervogel”][quote name=”Mike”]De ionosfeer nagenoeg verdwenen? Heb je daar bronnen voor?

  [quote name=”XenoN”][quote name=”Linda”]Maar mensen, wat een bevrijding!. Het heeft me echt wel op mijn nek gezeten. Weg! Geen geld meer toevoegen. Ik voel me een stuk vrijer.[/quote]
  JAmmer om dit te horen. De ionosfeer beschermde de aarde tegen kosmische straling. Beschermde ja, want de ionosfeer is nagenoeg verdwenen met alle gevolgen van dien. Een haarp device kon kunstmatig een deel ionosfeer weer aanbrengen. Dus waarom desinfo napraten ?
  Het signaal was zo zwak dat het amper op een kortegolf radio te horen was.[/quote][/quote]
  Wat een heerlijke onzin.Ionen zijn hele kleine deeltjes, die onder invloed van de zon,(Zonneuitbarsting of Flair genoemd) een soort van turbulent schild maakt, waardoor radiosignalen kunnen worden weerkaatst.http://nl.wikipedia.org/wiki/Ionosfeer De aarde weerkaatst het weer terug naar de ionosfeer.Jullie zijn in de war met het vele co2 wat onderin, de atmosfeer zich verzameld.[/quote]

  1 likes
 2. [quote name=”Ikbenerklaarmee”]Wat zou het toch mooi zijn als dit bericht klopt. Toch? Helaas is dit weer een hoax en draait HAARP gewoon door. Je gelooft toch zeker niet dat zo n duur project gesloten gaat worden?? Als mensen zich verdiept hebben in Tesla, dan zou je moeten weten wat de mogelijkheden met HAARP zijn! 1 van mijn fans van Youtube: Dutchsinse heeft vandaag een filmpje geplaatst waaruit blijkt dat het 1 grote HOAX is.

  http://www.youtube.com/watch?v=eYMigpJnx4w%5B/quote%5D
  HOAX??Het artikel schrijft het volgende:“Ik heb begrepen dat DARPA aankomende herfst een HAARP-project gaat opstarten,” zei oud-directeur van het Geofysisch Instituut van de luchtmacht dr. Roger Smith. “Het is dan ook niet juist om te zeggen dat HAARP helemaal is platgelegd.”Nogmaals het artikel:Hoewel HAARP continu is bemand, worden er niet altijd experimenten gedaan op het terrein.Lezen is een kunst. Ik begrijp het.

  1 likes
 3. Dondervogel!!!
  Sorry dat ik het zeg maar ik stoor mij aan jou negatieve reacties.
  Jij weet alles beter jou opvattingen zijn de ware (denk jij)!!
  Jij bent in Alaska bij de haarp faciliteit geweest??
  Jessie ventura komt er niet binnen maar jij wel?
  Hoog geleerde mensen die verklaren wat haarp allemaal kan…die kletsen dus onzin?
  Wat heb jij geleerd? (zonder te liegen)om
  aandacht krijgen hoef je je niet groter voor te doen dan je werkelijk bent.
  Iedereen creeert zijn eigen werkelijkheid!!!

  1 likes
 4. De grote broer van HAARP was de Russische woodpecker. Die was wereldwijd keihard te horen op de kortegolf. Haarp ligt nu plat om wat voor reden dan ook. Er is nog geen muggezoem meer van ze te horen via de kortegolf.

  1 likes
  • Ham Radio Operator

   luister af en toe een op 3,35 en op 6,99 MHz door het te monitoren weetje of ze onzin uitkramen 😛 als je wat hoort weet je dat ze je belazeren.

   deze 2 frequenties zijn de primaire frequenties die als het on the air is continu uitzenden 😀

   ook op de harmonische zou je iets waar kunnen nemen 3,35 is 6,70, 13,4, 26,8 en ga zo door in MHz 😉

   0 likes
 5. Als zich de komende maanden geen grote aardbevingen of bizarre weersveranderingen voordoen hebben de mensen van HAARP wat uit te leggen.NIETS VAN WAAR.De complotters hebben dan wat uit te leggen wat ik al jaren wist.De ionosfeer is te turbulent om er aardbevingen, of er zelfs de benaming magnetron aan te geven.Wat Haarp doet is vergelijkbaar wat de bliksem met de ionosfeer doet, alleen gebeurd het nu andersom in de atmosfeer.En laat de bliksem nu vele malen meer energie bevatten, dan wat de aggregaten van HAARP op kan wekken.Ik heb de complottertjes dan ook altijd uitgelacht.Met hun bullshit filmpjes op youtube.

  0 likes
 6. het leger zal wel iets anders hebben anders bleven ze wel hiermee doorgaan.

  0 likes
 7. [quote name=”Dondervogel”]Als zich de komende maanden geen grote aardbevingen of bizarre weersveranderingen voordoen hebben de mensen van HAARP wat uit te leggen.NIETS VAN WAAR.De complotters hebben dan wat uit te leggen wat ik al jaren wist.De ionosfeer is te turbulent om er aardbevingen, of er zelfs de benaming magnetron aan te geven.Wat Haarp doet is vergelijkbaar wat de bliksem met de ionosfeer doet, alleen gebeurd het nu andersom in de atmosfeer.En laat de bliksem nu vele malen meer energie bevatten, dan wat de aggregaten van HAARP op kan wekken.Ik heb de complottertjes dan ook altijd uitgelacht.Met hun bullshit filmpjes op youtube.[/quote]

  Zo, wist niet dat jij er geweest was.
  Heb je er een rondleiding gekregen en hebben ze je precies uitgelegd met tekeningen etc. wat ze daar nu precies doen.
  Nee, denk het niet…!

  Dus, allemaal gebaseerd op (misschien) theoretische kennis.

  Maar, fijn dat je af en toe kan lachen om filmpjes.

  Misschien zou je eens wat minder neerbuigend kunnen doen.
  Dat van die complotterjes, ach is niet nodig, het maakt je reactie niet beter ofzo, eerder slechter…

  0 likes
 8. HAARP veroorzaakt aardbevingen en orkanen, de planeet Niburu veroorzaakt aardbevingen en orkanen pff…1 ding weten we zeker, en dat is dat we het niet zeker weten of bovenstaand waar is of niet.

  0 likes
 9. [quote name=”m&m”]het leger zal wel iets anders hebben anders bleven ze wel hiermee doorgaan.[/quote]
  Het leger heeft gekeken of ze iets konden bedenken, wat via de ionosfeer kon worden bereikt. Antwoord nul tot totaal niets.Bovendien kon je al je vragen stellen, volgens de homepage van HAARP en was deze(haarp) voor educatieve doeleinden.www.haarp.alaska.edu/haarp/index.html is uit de lucht op dit moment.

  0 likes
 10. [quote name=”Dondervogel”]Als zich de komende maanden geen grote aardbevingen of bizarre weersveranderingen voordoen hebben de mensen van HAARP wat uit te leggen.NIETS VAN WAAR.De complotters hebben dan wat uit te leggen wat ik al jaren wist.De ionosfeer is te turbulent om er aardbevingen, of er zelfs de benaming magnetron aan te geven.Wat Haarp doet is vergelijkbaar wat de bliksem met de ionosfeer doet, alleen gebeurd het nu andersom in de atmosfeer.En laat de bliksem nu vele malen meer energie bevatten, dan wat de aggregaten van HAARP op kan wekken.Ik heb de complottertjes dan ook altijd uitgelacht.Met hun bullshit filmpjes op youtube.[/quote]
  Jajajaja en boeren kunnen met hun kannonekes ook geen hagel van hun veld afhouden, zekers :/ (wat dus ook manipulatie van het weer is)
  En wat HAARP betreft..er zijn meer installaties dan deze dus het zegt helemaal niks of er wel of geen aardbevingen en dergelijke zijn.

  0 likes
 11. Nu de rest nog. Amerika heeft 2 van die installaties en andere landen verdeeld over de wereld hebben er bij elkaar nog 23 (25 totaal). Dus de sluiting van alleen deze maakt weinig verschil helaas.

  0 likes
 12. Hopelijk gaat het bedrijf niet failliet want dan komen er een heleboel mensen op straat te staan.

  0 likes
 13. Het project zoekt alleen maar §nieuwe financierders. Wanneer gevonden gaan ze weer verder.
  Hiernaast zijn China en Rusland gewoon nog bezig met hun installaties. dus..
  Dit is weer behoorlijk misleidend nieuws.

  0 likes
 14. ¨De ionosfeer is te turbulent om er aardbevingen, of er zelfs de benaming magnetron aan te geven¨.

  Als ik jouw zin probeer te ontleden, dan zeg je ¨De ionosfeer is te turbulent om er aardbevingen…aan te geven…¨?

  Het is allang bekend dat de destructie die de gerichte energie van HAARP antenne´s aanricht, het weer drastisch kan veranderen. Bovendien kan de energie zo gericht worden dat het via de ionosfeer naar de grond kaatst, en dat vele duizenden kilometers ver weg. Sneeuw in Bagdad? Dat kan alleen met HAARP.

  Daarnaast kun je je eigen aardbeving simuleren door een stuk zand te vibreren. Heel makkelijk. Gewoon te vinden op internet.

  En: ¨uitgelacht¨??? Heb je het onderzoek gelezen dat ¨komplot theoristen¨ een stuk beter gedachtengoed hebben dan de overheidsvolgers (NOS). Dat sluit dan aan bij jou gedachtengoed zoals ik hier merk.

  Je stelt je op als een ordinaire en wanhopige paniekerige troller. Heb je niet door dat dat een averechts effekt heeft?????????????

  0 likes
 15. [quote name=”Dondervogel”]Als zich de komende maanden geen grote aardbevingen of bizarre weersveranderingen voordoen hebben de mensen van HAARP wat uit te leggen.NIETS VAN WAAR.De complotters hebben dan wat uit te leggen wat ik al jaren wist.De ionosfeer is te turbulent om er aardbevingen, of er zelfs de benaming magnetron aan te geven.Wat Haarp doet is vergelijkbaar wat de bliksem met de ionosfeer doet, alleen gebeurd het nu andersom in de atmosfeer.En laat de bliksem nu vele malen meer energie bevatten, dan wat de aggregaten van HAARP op kan wekken.Ik heb de complottertjes dan ook altijd uitgelacht.Met hun bullshit filmpjes op youtube.[/quote]

  Ga naar huis man, als je geen deftige uitleg kan geven. alles wat je zegt is niet juist…

  0 likes
 16. [quote name=”Dondervogel”]Als zich de komende maanden geen grote aardbevingen of bizarre weersveranderingen voordoen hebben de mensen van HAARP wat uit te leggen.NIETS VAN WAAR.De complotters hebben dan wat uit te leggen wat ik al jaren wist.De ionosfeer is te turbulent om er aardbevingen, of er zelfs de benaming magnetron aan te geven.Wat Haarp doet is vergelijkbaar wat de bliksem met de ionosfeer doet, alleen gebeurd het nu andersom in de atmosfeer.En laat de bliksem nu vele malen meer energie bevatten, dan wat de aggregaten van HAARP op kan wekken.Ik heb de complottertjes dan ook altijd uitgelacht.Met hun bullshit filmpjes op youtube.[/quote]
  Je rol en je positie zijn in ieder geval duidelijk.

  0 likes
 17. @Dondervogel Hoeveel tijd heeft de natuur nodig om zich te herstellen ?
  En dat is nog niet alles er is maar 1 instalatie stil gelegd en de rest die bv uit Iran en China liggen die stil ? Nee dus ,,,, Hier word gesproken over de High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) in Gakona.

  0 likes
 18. [quote name=”Lexi”]Het project zoekt alleen maar §nieuwe financierders. Wanneer gevonden gaan ze weer verder.
  Hiernaast zijn China en Rusland gewoon nog bezig met hun installaties. dus..
  Dit is weer behoorlijk misleidend nieuws.[/quote]

  Daarom staat er ook ‘tijdelijk’ in de titel. Heb je de titel gelezen?

  0 likes
 19. @t Dondervogel : Jij komt wel vaker met onzin comments. Wel even nadenken voor je domme dingen zegt, er zijn meer H.A.A.R.P Installaties in de wereld. Jij mag lachen om de complottertjes dan lachen wij als laatst 🙂 haha

  0 likes
 20. Maar mensen, wat een bevrijding!. Het heeft me echt wel op mijn nek gezeten. Weg! Geen geld meer toevoegen. Ik voel me een stuk vrijer.

  0 likes
 21. [quote name=”DingieM”]¨De ionosfeer is te turbulent om er aardbevingen, of er zelfs de benaming magnetron aan te geven¨.

  Als ik jouw zin probeer te ontleden, dan zeg je ¨De ionosfeer is te turbulent om er aardbevingen…aan te geven…¨?

  Het is allang bekend dat de destructie die de gerichte energie van HAARP antenne´s aanricht, het weer drastisch kan veranderen. Bovendien kan de energie zo gericht worden dat het via de ionosfeer naar de grond kaatst, en dat vele duizenden kilometers ver weg. Sneeuw in Bagdad? Dat kan alleen met HAARP.

  Daarnaast kun je je eigen aardbeving simuleren door een stuk zand te vibreren. Heel makkelijk. Gewoon te vinden op internet.

  En: ¨uitgelacht¨??? Heb je het onderzoek gelezen dat ¨komplot theoristen¨ een stuk beter gedachtengoed hebben dan de overheidsvolgers (NOS). Dat sluit dan aan bij jou gedachtengoed zoals ik hier merk.

  Je stelt je op als een ordinaire en wanhopige paniekerige troller. Heb je niet door dat dat een averechts effekt heeft?????????????[/quote]

  Echte he………

  0 likes
 22. Duthscins is in Amerika een weerman met een website en hij verteld en schrijft op zijn website haarp is weer bezig.er zijn zelfs mobiele haarp voertuigen zelfs en schip met haarp.
  ik lees de naam Darpa en Kirtland Albuquerque dan begint bij mij de alarmbellen rinkelen.
  Geen geld voor onderhoud nou dan begin ik te lachen,de darkies hebben genoeg geld hiervoor,het zal wel uitgeschakeld zijn geworden en is het een valse vlag wat ze vertellen.

  0 likes
 23. [quote name=”Linda”]Maar mensen, wat een bevrijding!. Het heeft me echt wel op mijn nek gezeten. Weg! Geen geld meer toevoegen. Ik voel me een stuk vrijer.[/quote]
  JAmmer om dit te horen. De ionosfeer beschermde de aarde tegen kosmische straling. Beschermde ja, want de ionosfeer is nagenoeg verdwenen met alle gevolgen van dien. Een haarp device kon kunstmatig een deel ionosfeer weer aanbrengen. Dus waarom desinfo napraten ?
  Het signaal was zo zwak dat het amper op een kortegolf radio te horen was.

  0 likes
 24. Wie zegt dat er maar 1 H.A.A.R.P. is??

  0 likes
 25. De ionosfeer nagenoeg verdwenen? Heb je daar bronnen voor?

  [quote name=”XenoN”][quote name=”Linda”]Maar mensen, wat een bevrijding!. Het heeft me echt wel op mijn nek gezeten. Weg! Geen geld meer toevoegen. Ik voel me een stuk vrijer.[/quote]
  JAmmer om dit te horen. De ionosfeer beschermde de aarde tegen kosmische straling. Beschermde ja, want de ionosfeer is nagenoeg verdwenen met alle gevolgen van dien. Een haarp device kon kunstmatig een deel ionosfeer weer aanbrengen. Dus waarom desinfo napraten ?
  Het signaal was zo zwak dat het amper op een kortegolf radio te horen was.[/quote]

  0 likes
 26. Ik ben het legaal eens.Hier in nederland worden wij doof en blind gehouden door de omgekochte media. Neem de telegraaf coropt.Omgekocht.Je betaald voor vals nieuws.Op het ad lees je anders ? Geen geld van het rijk toe gestopt dus.Haap is niet het enige, wat te denken van al die gsm masten. Straling is er in elk huis. Oja de slimme meter, zelfs als je buren ,hmm reken efe een paar deuren verder ivb met de straling heb je ook de lasten, waar kan je die klemen, OVERLAST DOOR OVERHEID VER OORZAAKT? Waar kan ik het geld voor mijn gezondheid klemen. Ik raak hier in nederland alleen meer in de strond. Ach slik maar meer pillen. NEVER EN NOOID NIET HALF NEDERLAND KAN ZONDER PILLEN.ZE KRIJGEN ER STEEDS MEER.WORD TIJD DAT DAT EEN HALT TOE GEROEPEN WORD. Kom nu bij bejaarden met zakken vol medicijnen, ze worden dood gevoerd.En niemand trekt de mond open, allen slikken het. WANNEER….. durft imand eens iets te zeggen allen bang voor hun baan ?This moord dus trek je mond open.Bejaardenmoord. Mensenmoord. En niemand zeg iets of doet iets, gaat jullie allen aan. Wat den je wat jou telefoon doet, steeds verbinding zoeken. Steeds meer straling.Ik heb mijn telefoon in mijn tas ver van mijn lijf.Je moet bereikbaar zijn,nou mooi niet hoef hun straling niet. Ze bellen m aar terug als ik eens kijk, en zoniet jammer dan. Niet bereikbaar voor hun. straling.

  0 likes
 27. Hm vandaar dit mooie weer, eindelijk zon en warmte! Blijf maar mooi dicht!

  0 likes
 28. [quote name=”kuijper”]Wie zegt dat er maar 1 H.A.A.R.P. is??[/quote]
  Rusland heeft er ook 1 kijk maar eens op youtube door in te tikken “the buzzer”.

  0 likes
 29. [quote name=”Mike”]De ionosfeer nagenoeg verdwenen? Heb je daar bronnen voor?

  [quote name=”XenoN”][quote name=”Linda”]Maar mensen, wat een bevrijding!. Het heeft me echt wel op mijn nek gezeten. Weg! Geen geld meer toevoegen. Ik voel me een stuk vrijer.[/quote]
  JAmmer om dit te horen. De ionosfeer beschermde de aarde tegen kosmische straling. Beschermde ja, want de ionosfeer is nagenoeg verdwenen met alle gevolgen van dien. Een haarp device kon kunstmatig een deel ionosfeer weer aanbrengen. Dus waarom desinfo napraten ?
  Het signaal was zo zwak dat het amper op een kortegolf radio te horen was.[/quote][/quote]
  Wat een heerlijke onzin.Ionen zijn hele kleine deeltjes, die onder invloed van de zon,(Zonneuitbarsting of Flair genoemd) een soort van turbulent schild maakt, waardoor radiosignalen kunnen worden weerkaatst.http://nl.wikipedia.org/wiki/Ionosfeer De aarde weerkaatst het weer terug naar de ionosfeer.Jullie zijn in de war met het vele co2 wat onderin, de atmosfeer zich verzameld.

  0 likes
 30. [quote name=”Rawbizzle”]@t Dondervogel : Jij komt wel vaker met onzin comments. Wel even nadenken voor je domme dingen zegt, er zijn meer H.A.A.R.P Installaties in de wereld. Jij mag lachen om de complottertjes dan lachen wij als laatst 🙂 haha[/quote]
  Ik zie mensen liever vrolijk dan dat ze huilen.Maar ik denk dat u iets te vroeg lacht.Beter was geweest meer onderzoek te doen, alvorens de complottertjes te geloven, die uit onkunde speken.Spookverhaaltjes kunnen u en ik ook bedenken is het niet?Toen de complottertjes namelijk kwamen over HAARP heb ik tenminste de moeite genomen mijn huiswerk en onderzoeks werk over HAARP te doen.En ja dan moet ik toch zeggen?Wat maken sommige mensen door geen onderzoek te doen, zich soms belachelijk.Ik hoef niet mijn gelijk, maar hoop u wel aan te sporen naar verder onderzoek, berust op feiten. En geen sprookjes,zonder verder onderzoek te geloven.Jammer dat hun website uit de lucht is dan had iedereen op dit forum kunnen lezen, dat u alle vragen omtrent Haarp beantwoord krijgt.Haarp dient namelijk ook voor educatieve doeleinden.

  0 likes
 31. Linda en Mike Het magnetisch veld van de aarde, beschermd ons tegen de straling van de zon.De ionosfeer heeft hier niets mee van doen,maar wordt er wel door beïnvloed.

  0 likes
  • Ham Radio Operator

   Helaas onjuist wat u de wereld in spuwd !! de ionosfeer absorbeerd , reflecteerd, of laat door in de verschillende luchtlagen D,E, F1, F2 Ik als gelicentieerd radiozendamateur , maak ik op de korte golf frequenties 0 tot 30 MHz gebruik van deze lagen om wereld wijd radio verbindingen tekunnen maken, tevens VHF 50-70-144-220 die maken gebruik van de E laag, vaak als er Sporadische E openingen zijn en anders alleen tempratuur inversies CQ Tropo en of meteor scatter etc. wat H.A.A.R.P doet is met ELF werken en EHF ELF is Extreme Low Frequencie om Mind control uit te oefenen om de menselijk hersen activiteit te manipuleren en EHF om de IONOSFEER luchtlaag/lagen op te warmen tot pak hem beet 1500 graden waardoor er ook plasma ontstaat wat dus kan zorgen voor die vage kleuren voor een eventueel aardschok moment of rare wolken wat lijkt op ronde zakjes. Ik ben maar een radiozendamateur maar ik ben wel bezig om mij te verdiepen en ik heb ook al aardig opgemerkt dat er noga leen taboe omheen hangt en dat het weg gewuifd wordt als zijnde onschuldig onderzoek. Ik weet als nuchter mens dat er een zeer vies spelletje wordt gespeeld, tevens heb ik waargenomen op internet een stukje over het feit dat HAARP ook vliegtuigen op afstand neer kan halen, wat dacht u over Malaysian Airlines oke het is moeilijk te bewijzen, en men die zijn mond open trekt die wordt mond dood gemaakt, ik kan het ook niet bewijzen maar ik weet haast zeker dat er vele mensen met hoge functies baad bij hebben want die verdienen eraan.
   Wat die HAARP activiteit betreft met het EHF opwarmen van de ionosfeer, dat is reeds ioniserende straling die wel degelijk kanker verwekend kan zijn als je er aan bloot gesteld wordt , eigenlijk niet erg gek gedacht aangezien er bij steeds meer kinderen neuroblastoom kanker wordt geconstateerd en bij volwassenen ook steeds meer kanker gevallen bekend worden, ik neem aan dat zoiets niet zomaar uit de lucht komt vallen , ik durf er mijn handen niet voor in het vuur te steken, maar dat we door onze regerings leiders aan het lijntje worden gehouden dat is wel zeker. Want of dat hele haarp nu wel of niet waar is, tevens tussen de tijd dat het geheim was en de tijd nu dat het deels de openbaarheid is ingeslingerd, die tijd die er tussen zit zullen er vast dingen vernietigd zijn wat betreft documenten die wel degelijk op waarheid zijn berust, want wat ze werkelijk doen daar zullen we met ze alle toch nooit achter komen. maar 1 ding is zeker we krijgen voortdurend zand in de ogen gestrooid.

   0 likes
 32. [quote name=”Mike”]De ionosfeer nagenoeg verdwenen? Heb je daar bronnen voor?
  [/quote]

  Dat is NASA en talloze weerbureaus die ionosferisch onderzoek doen. Het KNMI is zeer N.W.O. of hoe je dat ook noemt dus die zeggen niks. Waarom niet? Omdat als je gaat graven er achter komt dat er iets mis is met onze zon. Er stond op Niburu een patent over een soortgelijk toestel.
  Waarmee plasma op grote hoogte kon worden opgewekt. De echte geheime apparatuur staat allemaal ondergronds waar men geen weet van heeft.

  0 likes
 33. Ik heb een link gevonden met een grafiek die om de twee minuten zichzelf ververst.Deze is van de plaats dourbes(België).De lijn links geeft de hoogte van de atmosfeer aan, de horizontale onderlijn daar waar radiogolven de meeste weerkaatsing hebben.Door een meetzendertje wordt dit opgemeten.De sterke signalen van HAARP zouder er dwars doorheen vliegen.Waardoor heen?De ionosfeer!zie link en hopelijk leert deze link u iets. http://digisonde.oma.be/cgi-bin/latest.exe Ik hou niet van complottheoriën die kant noch wal raken.

  0 likes
 34. [quote name=”Dondervogel”][quote name=”Rawbizzle”]@t Dondervogel : Jij komt wel vaker met onzin comments. Wel even nadenken voor je domme dingen zegt, er zijn meer H.A.A.R.P Installaties in de wereld. Jij mag lachen om de complottertjes dan lachen wij als laatst 🙂 haha[/quote]
  Ik zie mensen ………….bla bla bla bla enz etc.doeleinden.[/quote]

  Arme ziel !

  0 likes
 35. [quote name=”Dondervogel”]Als zich de komende maanden geen grote aardbevingen of bizarre weersveranderingen voordoen hebben de mensen van HAARP wat uit te leggen.NIETS VAN WAAR.De complotters hebben dan wat uit te leggen wat ik al jaren wist.De ionosfeer is te turbulent om er aardbevingen, of er zelfs de benaming magnetron aan te geven.Wat Haarp doet is vergelijkbaar wat de bliksem met de ionosfeer doet, alleen gebeurd het nu andersom in de atmosfeer.En laat de bliksem nu vele malen meer energie bevatten, dan wat de aggregaten van HAARP op kan wekken.Ik heb de complottertjes dan ook altijd uitgelacht.Met hun bullshit filmpjes op youtube.[/quote]

  En wat is dan het praktisch nut van zo,n haarp ??.
  Dus volgens u werkt het niet en dus miljoenen verspild
  Goh ! Hadden ze u dan maar eerder gebeld ,had u mooi kunnen uitleggen dat het niet werkt, toch?

  0 likes
 36. [quote name=”bending unit 22″][quote name=”Dondervogel”]Als zich de komende maanden geen grote aardbevingen of bizarre weersveranderingen voordoen hebben de mensen van HAARP wat uit te leggen.NIETS VAN WAAR.De complotters hebben dan wat uit te leggen wat ik al jaren wist.De ionosfeer is te turbulent om er aardbevingen, of er zelfs de benaming magnetron aan te geven.Wat Haarp doet is vergelijkbaar wat de bliksem met de ionosfeer doet, alleen gebeurd het nu andersom in de atmosfeer.En laat de bliksem nu vele malen meer energie bevatten, dan wat de aggregaten van HAARP op kan wekken.Ik heb de complottertjes dan ook altijd uitgelacht.Met hun bullshit filmpjes op youtube.[/quote]

  En wat is dan het praktisch nut van zo,n haarp ??.
  Dus volgens u werkt het niet en dus miljoenen verspild
  Goh ! Hadden ze u dan maar eerder gebeld ,had u mooi kunnen uitleggen dat het niet werkt, toch?[/quote]
  Helemaal correct hadden ze maar gebeld.En het praktische nut was onderzoek naar de mogelijkheden van de ionosfeer en?? Daarnaast lijkt het leger steeds minder geïnteresseerd te zijn in HAARP omdat de experimenten niet zouden resulteren in bruikbare technologieën.(Zie onderste regel artikel)Maar zou het nu niet verstandig zijn, zelf eens onderzoek te doen naar de ionosfeer?Wat het is ,kan en wat dus ook niet kan?Pas dan kun je een mening vormen, en ben je los van de complotters.Lijkt mij zeer handig namelijk. Is beter dan meelopen met complotterkuddedieren.En de ionosfeer is geen metalen plaat die in de lucht hangt, kan ik je alvast wel vertellen.Zou dat zo zijn, zou je aardbevingen etc. kunnen opwekken.

  0 likes
 37. Lees vooral deze webpagina en je weet alles over electromagnetic mind control mbv HAARP, chemtrails etc..

  http://www.arizonaenergy.org/AirEnergy/electromagnetic_mind_control.htm

  “Now HAARP is slicing up the ionosphere, the world-brain, like a microwave knife, producing long tear incisions destroying the membrane which holds the reservoir of data accumulated by all earth’s history. A healer called Mr. “A” claimed to receive “Ancient Wisdom” from this protective Magnetic-Ring of energy which stores within it all knowledge since time began.

  He claimed that if our energy flow is cut off from this magnetic-field, the Universal-Supply is obstructed and we are no longer in tune and start to get sick. “

  0 likes
 38. En kijk eens naar deze link wat er is gebeurd afgelopen nacht?http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/aardbevingen-teisteren-nieuw-zeeland Succes met het HAARP complotje.

  0 likes
 39. [quote name=”HAARP”]Lees vooral deze webpagina en je weet alles over electromagnetic mind control mbv HAARP, chemtrails etc..

  http://www.arizonaenergy.org/AirEnergy/electromagnetic_mind_control.htm

  “Now HAARP is slicing up the ionosphere, the world-brain, like a microwave knife, producing long tear incisions destroying the membrane which holds the reservoir of data accumulated by all earth’s history. A healer called Mr. “A” claimed to receive “Ancient Wisdom” from this protective Magnetic-Ring of energy which stores within it all knowledge since time began.

  He claimed that if our energy flow is cut off from this magnetic-field, the Universal-Supply is obstructed and we are no longer in tune and start to get sick. “[/quote]
  Het artikel en de woorden die u schrijft zijn ziek van de complotten.De Enige waarheid die geschreven werd, is dat het magnetisch veld van de aarde u beschermt tegen de schadelijke straling van de zon.En daar heeft HAARP toaal geen invloed op!Leuke complottheoriesite.Ook deze woorden schrijven weer dat HAARP kan werken als een magnetron.Het sprookje van de eeuw.En dan tot slot?Ik heb een rondleiding educatief gehad, in het HAARP comlex.En daar ben ik vast voorgelogen, en ik was blind toch??Maar als je van natuurkunde weinig weet, geloof dan aub de complotters maar.

  0 likes
 40. Wat zou het toch mooi zijn als dit bericht klopt. Toch? Helaas is dit weer een hoax en draait HAARP gewoon door. Je gelooft toch zeker niet dat zo n duur project gesloten gaat worden?? Als mensen zich verdiept hebben in Tesla, dan zou je moeten weten wat de mogelijkheden met HAARP zijn! 1 van mijn fans van Youtube: Dutchsinse heeft vandaag een filmpje geplaatst waaruit blijkt dat het 1 grote HOAX is.

  http://www.youtube.com/watch?v=eYMigpJnx4w

  0 likes
 41. Nou daar gaan jullie theorie en beweringen.. Zware aardbeving in Nieuw Zeeland en een zware aardbeving in China., De aardbevingen gaan dus gewoon door ook zonder HAARP. Maar het zal wel toeval zijn of stiekem toch draaien he?

  0 likes
 42. [quote name=”Dondervogel”]
  Beter was geweest meer onderzoek te doen, alvorens de complottertjes te geloven … Spookverhaaltjes kunnen u en ik ook bedenken is het niet? Toen de complottertjes namelijk kwamen over HAARP heb ik tenminste de moeite genomen mijn huiswerk en onderzoeks werk over HAARP te doen …. Wat maken sommige mensen door geen onderzoek te doen, zich soms belachelijk. [/quote]

  Ahum, wat een rare vogel ben jij zeg.
  Complottertjes dit en complottertjes dat.
  Nogmaals, niet zo neerbuigend, dat maakt je berichten, echt niet beter hoor.

  Mijn visie is: laat de natuur de natuur.
  Mensen moeten zich daar niet mee bemoeien.
  Op wat voor manier of welk doel dan ook!

  0 likes
 43. [quote name=”humanpower”]Dondervogel!!!
  Sorry dat ik het zeg maar ik stoor mij aan jou negatieve reacties.
  Jij weet alles beter jou opvattingen zijn de ware (denk jij)!!
  Jij bent in Alaska bij de haarp faciliteit geweest??
  Jessie ventura komt er niet binnen maar jij wel?
  Hoog geleerde mensen die verklaren wat haarp allemaal kan…die kletsen dus onzin?
  Wat heb jij geleerd? (zonder te liegen)om
  aandacht krijgen hoef je je niet groter voor te doen dan je werkelijk bent.
  Iedereen creeert zijn eigen werkelijkheid!!![/quote]
  Dus een mening hebben en er geweest zijn maakt mijn reactie,s negatief?Beter is te zeggen, dat ik als enige niet, met de complotters mee ga op dit forum in het vderhaal Haarp, en dat zult u als storend ervaren.Zou de homepage van HAARP nog in de lucht zijn?Ze beantwoorden al uw vragen en op verzoek krijg je er zelfs een excursie.En Jessie Ventura WIL naar binnen met filmploegen ONAANGEKONDIGD zonder afspraken te maken.Natuurlijk is dit figuur een bekende van hen, en willen zij niet meewerken aan de nonsens van deze persoon.Want waar Jessie is worden complotjes geboren.

  0 likes
 44. [quote name=”Dondervogel”]… Zou de homepage van HAARP nog in de lucht zijn?Ze beantwoorden al uw vragen en op verzoek krijg je er zelfs een excursie…[/quote]

  Ja, wij van wc eend adviseren wc eend.

  Enne
  [quote]Vanaf woensdag was de website van HAARP onbereikbaar[/quote]

  0 likes
 45. Goh, ik zie hier verhitte commentaren…haha! Wat een dynamiek!
  Alleen dat kan al zorgen voor een weerdepressie of één of andere aardbeving, hehe!
  Alle gekheid op een stokje, ik kan jullie allen wel begrijpen eigenlijk. Het is niet evident om je los te maken van bepaalde denkpatronen of overtuigingen. Meningen zijn eigenlijk best wel oké! Niet iedereen hoeft persé dezelfde mening te delen of zijn of haar gelijk te halen. Ieder z’n ding.

  Los daarvan is ‘t wel belangrijk, denk ik, om niet zomaar aan te nemen wat HAARP laat zien aan ‘t publiek platform. We zitten namelijk in ‘t veilige vakje van de “(no) need to know basis”, wat wél en dan weer niet kan of mag verteld worden. Het lijkt me zonder meer erg interessant daar eens een rondleiding te mogen krijgen.
  Langs de andere kant mogen we ook niet blind zijn voor wat er mogelijk is. We weten het namelijk nooit met zekerheid, wat er ook gezegd wordt.

  Zou het kunnen dat DARPA andere technologieën heeft die verder geavanceerd zijn? Zou kunnen. Als je bedenkt dat men in de wapenindustrie en aanverwanten, miljarden stopt en plots een pietluttig rekeningetje van een slordige 380.000Eur niet meer kan (wenst?) te betalen voor een vernieuwing van dat diesel aggregaat, zorgt dit voor wat heen en weer gespeculeer. Niets abnormaals. uiteraard wordt het niet ‘verkocht’ als iets waar men andere dingen mee doet, dat zou onze comfortzone door elkaar schudden…als ze het al doen, want…we vermoeden slechts wat, weten ‘t niet ZEKER. Interessant is het zeker.

  Coca Cola gaat ook niet tijdens een open-bedrijven-dag zeggen dat er canceroïde stoffen in haar producten zit, dat zou erg onverstandig zijn vanuit hun oogpunt! Stel je voor! De waanzin! Neen, ze ‘verkopen’ het propertjes en aantrekkelijk, daar leven ze namelijk van. Is slechts een bedenking…

  0 likes
 46. [quote name=”Abel”][quote name=”Lexi”]Het project zoekt alleen maar §nieuwe financierders. Wanneer gevonden gaan ze weer verder.
  Hiernaast zijn China en Rusland gewoon nog bezig met hun installaties. dus..
  Dit is weer behoorlijk misleidend nieuws.[/quote]

  Daarom staat er ook ‘tijdelijk’ in de titel. Heb je de titel gelezen?[/quote]

  Het is een artikel zonder nieuws, houd je bezig, misleidend in mijn optiek, blijkt een HOAX :
  http://www.youtube.com/watch?v=eYMigpJnx4w

  0 likes
 47. Mensen ooit gehoord, dat die ook op kleine schaal gedaan wordt, weet even zo niet meer waar ik dit gezien heb. Maar ik weet wel dat de overheid bepaalde chemicalien de lucht in kan spuiten waardoor het mistig of juist zonnig wordt. ze dit en peking in china ook hebben gedaan met de olypmische spelen, dus waarom zou het niet op grote schaal mogelijk zijn ?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

anti-veroudering

Het nieuwe wonder voor anti-veroudering?

Volgens wetenschappers van de University of Pittsburgh ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

We worden allemaal geboren als creatief genie. Dit is hoe school onze creativiteit doodt

We worden allemaal geboren als creatief genie. Dit is hoe school onze creativiteit doodt

De scholen zijn weer begonnen. Voor veel ...

Mysterieus object gespot in minitornado die door Amsterdam raasde. UFO-waarneming?

Mysterieus object gespot in minitornado die door Amsterdam raasde. UFO-waarneming?

Eerder deze maand raasde een minitornado door ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.