Homepagina » Bewustzijn » Een middag met ‘Little Grandmother’ Kiesha Crowther
kiesha1897489749

Een middag met ‘Little Grandmother’ Kiesha Crowther

Op zondag 4 september sprak ‘Little Grandmother’ Kiesha Crowther voor de tweede keer in haar leven voor een Nederlands publiek.

Ze reist de hele wereld over maar Nederland is in haar ogen bijzonder, omdat het hart van de mensen hier meer geopend is in vergelijking met andere landen die ze bezoekt.

Het evenement is georganiseerd door Heart4Earth en meer dan 700 mensen van soms heinde en ver wilden getuige zijn van deze dag met Little Grandmother. Kiesha gaf aan hoe moeilijk ze het vindt om te spreken voor een groot publiek, maar dat ze ervoor gekozen heeft om het te doen en dat ze voelt dat het belangrijk is. Ze wil niet worden gezien als goeroe of een soort leider, maar benadrukte dat we allemaal gelijk zijn. De zwerver in een steegje is net zo belangrijk als een bankdirecteur.

Wisdom keeper

Kiesha is een zogenoemde wisdom keeper. Alhoewel ze veel innerlijke wijsheid heeft oogt ze toch heel gewoon. Voor het programma werd afgewerkt had Niburu een informeel gesprek met Kiesha. Ze gaf aan de website zeer geregeld te bezoeken en sinds een jaar kent ze nu enkele gezichten achter de organisatie. Ze staat exact op één lijn met het gedachtegoed van Niburu. Ze kreeg ook de kans om te zeggen dat de negativiteit die over haar wordt verspreid is gebaseerd op leugens en leugens alleen.

Beide partijen waren het er roerend over eens dat het van groot belang is niet langer de oude media te volgen die niets anders doen dan mensen bijpraten over de laatste traumatische gebeurtenissen in de wereld. In plaats daarvan achten zowel Kiesha als Niburu het belangrijk juist te richten op de positieve aspecten van de veranderingen die overal gaande zijn.

Er wordt zo ontzettend veel geschreven over 2012, maar de Maya’s zelf komen nog maar zelden aan het woord. Er worden zoveel spectaculaire ontdekkingen gedaan, zoals enorme Mayacomplexen in Guatemala en zelfs een tempel op de bodem van het Titicacameer, maar het nieuws bereikt de Westerse burger slechts mondjesmaat.

Boek

Kiesha bezoekt inmiddels dusdanig veel landen dat ze heeft besloten een boek uit te brengen. Het boek bevat haar boodschap en kan vertaald worden in alle mogelijke talen, zodat zoveel mogelijk mensen toegang kunnen krijgen tot haar gedachtegoed. Het publiceren van een boek kost geld, maar dat is niet het enige wat zij met haar opbrengsten doet. Uit het gesprek is bovendien gebleken dat zij er alles aan doet om belangrijke oudsten van bijvoorbeeld de Maya’s of de Hopi-indianen naar de Verenigde Staten te halen zodat zij hun boodschap daar kunnen verspreiden.

Niburu deelde een visioen waarin een magnifieke bloementuin werd getoond, omgeven door donkere en stevige muren. Een enkel persoon zal nooit in staat zijn de muren omver te werpen. Een grote massa heeft echter wel de kracht om dit te doen en op deze wijze toegang te krijgen tot de bloementuin. Kiesha speelde hier op in door een boodschap te delen die zij eens ontving van een oudste.

Een enkel kooltje dooft snel uit wanneer je het uit het vuur haalt. Leg meerdere kooltjes bijeen en ze blijven langer roodgloeiend. Zo is het ook met het licht van de mensen. Ascentie is enerzijds een individueel proces maar het licht verspreidt zich sneller wanneer de handen ineen worden geslagen.

Het openhartige gesprek werd afgerond want de zaal was inmiddels al redelijk gevuld met de sterkste van de sterkste zielen die op dit moment naar de Aarde zijn gekomen, zoals Kiesha het zei. Haar intrigerende verhaal werd afgewisseld met muzikale intermezzo’s.

Kristallen

Little Grandmother waarschuwde voor de staat van onze planeet. Moeder Aarde is ziek en moet weer beter worden. Olie en plastic worden in onze oceanen gedumpt, diersoorten verdwijnen en bomen worden omgekapt voor papieren tassen. Wat kunnen we hieraan doen? Kristallen worden genoemd als belangrijke ‘harde schijf’ van informatie.

Aardse wetenschappers beginnen nog maar net te begrijpen hoe deze bijzondere natuurlijke materialen gebruikt kunnen worden om grote hoeveelheden informatie in op te slaan. Door deze kristallen terug te geven aan Moeder Aarde en ze mee te geven aan het water kan de planeet met behulp van intentie gereinigd worden. ‘Wees liefde’ luidt dan ook de boodschap. Liefde is het verbindende element in ons universum, de lijm die alles bijeen houdt. Deze kracht overstijgt zoveel.

Wezens van de sterren

Na de ingelaste pauze werd Kiesha ontvangen met een overweldigende staande ovatie. Ze nam het publiek daarop mee op verre reizen naar Australië en Egypte. Opvallend is dat in beide landen Egyptische hiërogliefen zijn aangetroffen wat erop duidt dat er interactie was tussen de aboriginals en de nazaten van Atlantis.

En steeds weer de overduidelijke verwijzing naar de wezens van de sterren. “Waar zijn ze dan?” vragen sommigen zich wellicht af. Het antwoord is dat ze nooit zijn weggegaan. Ze zijn hier altijd geweest. Ze helpen de mensen altijd. Wij zijn het die afgegleden zijn zodat we ze vaak niet meer kunnen waarnemen.

Ook mensen uit de Binnenaarde komen nu langzaam weer tevoorschijn. De regering van Mexico houdt het niet langer geheim en deelt de informatie met haar bevolking. Hele volken wonen diep in de Aarde in complexe grottenstelsels. Ook zij voelen dat het nu tijd is. Dat de verandering aanstaande is. Dat de Aarde haar positie inneemt om te ascenderen. Dat het schoonmaakproces op gang is gekomen om haar lichaam te reinigen van negatieve vibraties. Hetzelfde gebeurt bij de mensheid, want zij is één met de Aarde. En enkel datgene zal versterken waar de aandacht op wordt gericht.

Ondanks het grauwe wolkendek boven Egmond aan Zee is veel licht verankerd en zijn de mensen geactiveerd om dat licht ook in hun eigen leefomgeving te verankeren. Zo werkt eenieder bewust of onbewust mee aan de verandering van binnenuit. Kiesha zal tijdens de verschillende aanstaande ceremoniën, zoals bijvoorbeeld tijdens 11.11.11, vaak op de achtergrond aanwezig zijn. Ze voelt van tevoren waar ze precies nodig zal zijn.

En zo kwam het ook dat al deze individuen als één familie bij elkaar kwamen omdat ze niet voor niets voelden dat ze er op deze dag graag bij wilden zijn. En zo maakt iedereen elke dag weer nieuwe stappen en dienen zich weer nieuwe mogelijkheden aan. De Aarde verandert doordat we zelf de verandering zijn die we willen zien. Ieder zijn of haar eigen taak in het geheel dat zoveel meer is dan de som der delen. Taken die vaak ogenschijnlijk individueel worden uitgevoerd maar die in feite in eenheid worden gemanifesteerd. En altijd is er de ongeziene hulp. Alles volgens het plan, alles in perfectie.

Onderstaande video’s zijn gemaakt naar aanleiding van het bezoek van Little Grandmother aan Kopenhagen in oktober 2010.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

radio

‘Hoe geloofwaardig is een radiostation dat zich laat sponsoren door Pfizer en AstraZeneca?’

Het is meerdere mensen opgevallen dat enkele ...

vaccin

Hoofdredacteur Joop.nl: ‘Als je geen vaccin neemt, dan neem je geen behandeling en ga je maar lekker dood’

Arie den Ouden, voorzitter van de SGP ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

0
We lezen graag je reactie!x