Homepagina » Natuur en Milieu » Amerikaans nationaal park haalt stilletjes borden weg omdat gletsjers weigeren te smelten. Nu krijg je deze tekst voorgeschoteld
Amerikaans nationaal park haalt stilletjes borden weg omdat gletsjers weigeren te smelten. Nu krijg je dit te zien

Amerikaans nationaal park haalt stilletjes borden weg omdat gletsjers weigeren te smelten. Nu krijg je deze tekst voorgeschoteld

In Glacier National Park, een nationaal park in de Amerikaanse staat Montana, worden bezoekers gewaarschuwd voor de aanstaande klimaatapocalyps.

Overal in het park zijn borden te zien met daarop de tekst ‘Gone by 2020’, wat suggereert dat de gletsjers in het park rond 2020 verdwenen zijn.

Klimaatwetenschappers claimen dat de gletsjers in rap tempo krimpen en uiteindelijk helemaal zullen smelten, wat zal leiden tot natuurrampen.

Gegroeid

Wat blijkt nu? In de afgelopen jaren zijn de gletsjers juist gegroeid, bericht de politieke blog RedState.

Parkwachters zijn al begonnen met het weghalen en vervangen van de borden. Ook zijn bepaalde stukken tekst weggehaald uit de brochures, zo hebben bezoekers van de Lysander Spooner University gemerkt.

In de afgelopen jaren stelde de National Park Service, het Amerikaanse agentschap dat de nationale parken beheert, dat alle gletsjers in Glacier National Park aan het smelten waren en rond 2020 or 2030 verdwenen zouden zijn.

25 procent

Teams van de Lysander Spooner University die het park in september bezochten, hebben ontdekt dat de meest beroemde gletsjers, zoals de Grinnell Glacier en de Jackson Glacier, al sinds 2010 groeien.

De omvang van de Jackson Glacier is in ongeveer 10 jaar met minstens 25 procent toegenomen.

Toekomstige generaties

Bezoeker Roger Roots wees erop dat op sommige plekken nu borden zijn neergezet waarop staat dat de gletsjers ‘in toekomstige generaties’ verdwenen zullen zijn.

Onder meer de New York Times, National Geographic en andere internationale media hebben geclaimd dat de gletsjers rond 2020 verdwenen zouden zijn, maar melden nu niet dat de ze in het afgelopen decennium juist zijn gegroeid.

Zelfs lokale media hebben er geen aandacht aan besteed.

[RedState]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
2 jaren geleden

Ook niet slim; ik zou ze hebben verwarmd, waardoor ik toch gelijk krijg

Lumi
Lumi
2 jaren geleden

Ach zoals ze overal in die parken zeggen, you win some you loose some
Wel een schitterend park om te gaan zien, aanrader is om de going-to-the-sun-road mee te nemen op een road trip

arnoudvanderstaak
arnoudvanderstaak
2 jaren geleden

maar melden nu niet dat de ze in het afgelopen decennium juist zijn gegroeid: slechte verliezers.

Elise
Elise
2 jaren geleden

Mijn theorie van klimaatverandering: Het lentepunt schuift op/schommelt.(indianen zagen enkele jaren geleden al dat de zon op andere plek opkomt/iets met de zonnestand)Dat betekent dat het koud of warm kan zijn. Dus niet alleen warm. Winter schuift ook op. Krijg je dus chaos met het weer.
De agenda21/30(NWO)heeft er ook mee te maken. 1ste regel: de natuur zoveel mogelijk in oude staat terug brengen. De verschuivingen veroorzaken weersveranderingen.(waarschijnlijk wordt daarom geoengeneering toegepast) om het systeem van voedsel etc in stand te houden op dezelfde plekken.
We hebben alle sterrenbeelden doorlopen en dat betekent dat we een periode van 25800 jaar hebben doorlopen en beginnen we met de nieuwe tijd. Met de nieuwe tijd wordt niet alleen de overgang bedoeld naar een nieuwe sterrenmaand(elke 2150 jaar), maar ook de overgang van de zon naar een geheel nieuw sterrenjaar.(De precessie van 25800 jaar). Per jaar schuift het lentepunt ongeveer 50 boogseconde achterwaarts op. We gaan van Vissen(jezustijdperk) naar Waterman. We zitten nu in 2019(jezustelling) en als we in Waterman zijn belandt dan is het 2150 jaar. Duurt dus nog 131 jaar.
Ben toch van mening dat we dit gewoon door de natuur moeten laten oplossen(De natuur trekt zich vanzelf wel in balans) en dat wij ons aan moeten gaan passen.Technologie maakt het erger. Is slecht voor het milieu.
Vraagje: wat houdt die precessie van de zon dan precies in? Betekent het dat de aarde dichter bij de zon circuleert(ovale cirkel)? En is dit dan het alziend oog symbool?
Graag serieuze reacties.

x

Check Also

antiva

Olympisch turnkampioen en ‘antivaxer’ overleden aan corona (maar hij was gevaccineerd)

De Britse nieuwszender Sky News berichtte dinsdag ...

patholoog

Forensisch patholoog: ‘Ik krijg lichamen op de snijtafel die rechtstreeks door de vaccinatie zijn gestorven’

De Tweede Kamer stemde unaniem voor een ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

10
0
We lezen graag je reactie!x