Buitenland

‘Levensgevaarlijk hoe D66 fantaseert over escalatie van geweld en olie op het vuur gooit’

Help mee door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!

Gisteren werd bekend dat in NAVO-lidstaat Polen één of twee raketten waren ingeslagen. D66-Kamerlid Sjoerd Sjoerdsma was er als de kippen bij om de schuld in de schoenen van Poetin te schuiven. “Twee Russische raketten kwamen neer in Polen, twee doden,” schreef hij op Twitter, terwijl er nog vrijwel niets bekend was over het voorval.

Uit de eerste onderzoeken is nu gebleken dat de raket die neerkwam in Polen is afgevuurd door Oekraïne. Volgens persbureau AP gaat het om luchtafweergeschut dat bedoeld was om een Russische raket neer te halen.

Sjoerdsma krijgt een stortvloed aan kritiek over zich heen. “Wat zullen de oorlogshitsers teleurgesteld zijn nu het geen Russische raketten blijken te zijn. Heel D66 baalt,” schrijft Jan Roos.

Excuses

“Het waren de verouderde luchtafweerraketten van Oekraïne zelf die in Polen terechtkwamen. Bied je even je excuses aan voor je domme geblaat, slome Sjoerd?” vraagt neuroloog Jan Bonte.

Journalist Joost Niemoller merkt op: “Ik kan goed bedenken waarom Zelenski wil dat er een Russische raket landt in Polen. Maar niet waarom Poetin dat zou willen.”

De D66’er doet alsof er niets is gebeurd en schrijft woensdag: “Vandaag staat in het teken van onderzoek en reactie: wat is er precies neergekomen op Polen met twee doden tot gevolg en waarvandaan?”

Olie op het vuur

FVD-Kamerlid Gideon van Meijeren trekt fel van leer. “Als vandaag in het teken staat van ‘onderzoek en reactie’, waarom heb je dan gisteren al je conclusie getrokken en gereageerd?” vraagt Van Meijeren. “Levensgevaarlijk hoe D66 fantaseert over escalatie van geweld, een grote kernmacht ongefundeerd beschuldigt en opnieuw olie op het vuur gooit.”

Ondertussen zegt premier Rutte dat ‘dit niet gebeurd zou zijn zonder de verschrikkelijke Russische raketaanvallen op Oekraïne’.


4.8 88 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
146 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Fr4nk
Fr4nk
2 maanden geleden

Jezuschristus, D66 zou per direct verboden moeten worden…..

Victor Hugo
Victor Hugo
2 maanden geleden

Smeerlapperij van de ergste soort. D66 zou moeten verboden worden om nog plaats te nemen in het pluche!

Chero
Chero
2 maanden geleden

Dan is het toch duidelijk zou ik zeggen hoe de MH 17 neer is gehaald, wat niet waar is.

Hugo
Hugo
2 maanden geleden

Ik ga steeds meer twijfelen aan de verstandelijke vermogens van al die D66 oorloghitsers. Met Sloerdsma voorop en die dwaas van Paternotte er achter aan. wat een armoe van deze partij die zich volksvertegenwoordigers noemen….hersenloze hufters zijn het. Als een partij verboden zou moeten worden is het wel D66.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

146
0
We lezen graag je reactie!x