Buitenland

“Explosie in Tianjin veroorzaakt door ruimtewapen van het Pentagon als wraakactie voor devaluatie yuan”

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De enorme explosie in de Chinese havenstad Tianjin afgelopen week is veroorzaakt door een ruimtewapen van het Pentagon, als reactie op het onverwachte besluit van de People’s Bank of China om de yuan te devalueren. Dat vertellen Chinese bronnen tegen Natural News. Ze voegen toe dat de ramp is omgeven door zeer strenge geheimhouding.

De explosie heeft in een straal van 10 kilometer van het havengebied grote schade aangericht. Op een afstand van drie kilometer is al het glas uit de gebouwen geblazen en zes bedrijven zijn compleet in puin.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De ontploffingen waren in een containerterminal in de haven waar brandbare stoffen worden overgeslagen. Na de explosies brak er een grote brand uit. Op een zeker moment is gestopt met blussen, omdat onduidelijk was wat er precies in de containers brandde.

De site meldt dat de overheid is begonnen met het arresteren van bloggers die ‘complottheorieën’ verspreiden over de oorzaak van de explosies. Voor en na de ontploffingen zouden zwarte Chinese legerhelikopters in formatie over Peking zijn gevlogen. Dissidenten hebben een aantal foto’s van deze helikopters gemaakt.

"Grote explosie in Tianjin veroorzaakt door ruimtewapen van het Pentagon als wraakactie op devaluatie yuan"

Waarschuwingsschot

De bronnen vertelden aan Natural News dat ze reden hebben om aan te nemen dat de aanval op Tianjin een waarschuwingsschot van de Verenigde Staten is, die bang zijn dat China op het punt staat een munteenheid aan te kondigen die aan goud is gekoppeld en Amerikaanse schuldbewijzen aan te bieden tegen dumpprijzen. Hierdoor zouden de Amerikaanse dollar en economie in elkaar storten.

Door het ruimtewapen in te zetten wilde Amerika een krachtige boodschap in de richting van China sturen, aldus de bronnen.

Tijdlijn

Op 11 augustus devalueerde China de yuan met 1,9 procent, wat ook zorgde voor minnen op Wall Street.

Op 12 augustus zou het topgeheime ruimtewapen zijn ingezet, waarbij zes huizenblokken aan de rand van Tianjin volledig werden verwoest. Voor de volgers van de shmita: de atoombommen werden ook in een shmita op Japan gegooid. Dat gebeurde in augustus 1945, precies 70 jaar geleden.

Op 16 augustus stuurde de Amerikaanse president Obama de Chinese overheid een waarschuwing over Chinese geheim agenten die actief zijn op Amerikaans grondgebied.

Geheime ruimtewapens van het Pentagon

Op diverse Amerikaanse websites werd al gespeculeerd dat een Amerikaans ruimtewapen was ingezet tegen China. Gezien de krater gaat het om een explosie van vijf kiloton, mogelijk nucleair of een ruimtewapen, aldus The Unhived Mind. Hoe ruimtewapens werken wordt uitgelegd in dit artikel van Popular Science uit 2004.

"Grote explosie in Tianjin veroorzaakt door ruimtewapen van het Pentagon als wraakactie op devaluatie yuan"

De bronnen melden dat de Chinese politie is begonnen met invallen in huizen van bloggers en onafhankelijke journalisten die proberen te achterhalen wat er werkelijk is gebeurd in Tianjin. Wil je dat de ware toedracht van de ramp naar buiten komt? Denk er dan aan dit artikel te delen op Facebook.

[NaturalNews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietsnot
pietsnot
8 jaren geleden

de overheid is begonnen met het arresteren van bloggers die ‘complottheorieën’ verspreiden over de oorzaak van de explosies. ,,,,dus oppassen hier bij 9 for news.

Back to top button
1
0
We lezen graag je reactie!x