CoronaBuitenland

Geheime vaccincontracten met Pfizer vrijgegeven en wat er in staat is ronduit schokkend

Help anderen door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!

Over langetermijneffecten kan ik duidelijk zijn, die zijn er niet, zei toenmalig coronaminister Hugo de Jonge in juni 2021 in dagblad Trouw over de coronavaccins.

In Zuid-Afrika zijn nu de vaccincontracten met Pfizer geopenbaard en die laten zien dat er op dat moment nog helemaal niets bekend was over de langetermijneffecten.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Wat er in de contracten staat is ronduit schokkend. Pfizer merkt op dat het vaccin haastig wordt ontwikkeld vanwege de ‘noodsituatie’ en dat er op dat moment niets bekend is over de langetermijneffecten en effectiviteit van het vaccin.

Pfizer erkent bovendien dat er ‘mogelijk bijwerkingen optreden die nog niet bekend zijn’.

pfizer

Labratten

Internetondernemer Kim Schmitz, beter bekend als Kim Dotcom, heeft de contracten geanalyseerd en concludeert dat wereldleiders burgers in ‘labratten’ hebben veranderd door hun handtekening eronder te zetten. “Krankzinnig.”

Pfizer, gezondheidsfunctionarissen en wereldleiders logen tegen ons toen ze zeiden dat de coronavaccins veilig en effectief waren. In de vaccincontracten staat dat er niets bekend is over de effectiviteit en veiligheid van de vaccins, aldus Schmitz, die spreekt van ‘oplichting’.

Gegijzeld

Dat de contracten zijn vrijgegeven, hebben we te danken aan het Health Justice Initiative (HJI), dat eerder al een boekje opendeed over de onthutsende manier waarop de overeenkomsten tot stand zijn gekomen.

De Zuid-Afrikaanse overheid werd ‘gegijzeld’ door Pfizer, Janssen en Gavi, the Vaccine Alliance, stelde HJI. De overheid kreeg niet alleen een verregaande geheimhoudingsplicht opgelegd, maar betaalde ook de hoofdprijs voor de vaccins. Sommige landen betaalden nog meer dan rijke landen die al contracten hadden gesloten.

Onvoorstelbare sommen geld

Zuid-Afrika werd gedwongen om onvoorstelbare sommen geld neer te tellen voor overprijsde vaccins, zei directeur van HJI Fatima Hassan tijdens een persconferentie in Johannesburg. Ze noemde de contracten ‘eenzijdig, oneerlijk en ondemocratisch’.

Matthew Herder van de Dalhousie University in Canada, die de contracten voor HJI analyseerde, zei dat Zuid-Afrika geen vaccins mocht delen met buurlanden, mits Pfizer daar toestemming voor gaf.

De contracten vind je hier.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 167 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

87 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Franske
Franske
4 maanden geleden

Het is mij altijd al een raadsel geweest hoe men de langetermijneffecten op ultrakorte termijn kon beoordelen

Maria
Maria
4 maanden geleden

Ik ben niet zo handig maar stuur ze doet naar de 2e kamer en de NPO.
Wat een tuig is het.

Nowhere to be found.
Nowhere to be found.
4 maanden geleden

Robert Kennedy heeft onthuld dat niet Pfizer en Moderna, maar andere bedrijven (138 in totaal) de coronaprikken maakten en betrokken waren bij de distributie van de coronavaccins.

Het was een militaire operatie van het leger en dan heb je het over D.A.R.P.A., de militaire organisatie van het Pentagon.

Dit was dus al een lange tijd van te voren voorbereid en mijn inziens ver voordat Covid-19 bij de mensen bekend was.

Jerrel
Jerrel
4 maanden geleden

Pfizer, gezondheidsfunctionarissen en wereldleiders liegen nog steeds. Zij vinden dat ze tegen de “Goyim” mogen liegen. Goyim betekent mensenvee, zie hiervoor de Protocollen uit 1776 van Adam Weishaupt, die eenvoudig op het net is te vinden.

Back to top button
87
0
We lezen graag je reactie!x