Buitenland

Een must-watch voor elke bewuste burger: Europa is vollédig stuk

Help ons door deze info met iedereen op je social media te delen!

In anderhalf uur tijd spreken Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) en Karel van Wolferen met elkaar over het wegslippen van de democratie, het verval van (nationale) soevereiniteit, de greep op de informatievoorziening, opkomst van een multipolaire wereld, geopolitieke oorlogsstrategieën en het tegengeluid van Duitsland.

Deze video geeft een totaalbeeld van hoe de geopolitieke kaarten lijken te zijn geschud. Een must-watch voor elke bewuste burger, die ook met een helikopterview wil kunnen kijken naar de huidige samenleving.

Heel achterdochtig

Gezond Verstand brengt juist dát nieuws, waar de mainstream media het niet, of verdraaid weergeven. ‘Europa is stuk’, maar wil je weten waarom, en wat we hiertegen kunnen doen? Bekijk dan de volledige video.

“Dat is de bijl aan de wortel van de democratie, als je niet meer kritisch kan zijn, niet meer alternatieve informatie kan aanbieden, een alternatieve ordening van de feiten kan aanbieden, dan verdwijnt elk debat, dan verdwijnt elke tegenspraak en dan word ik heel achterdochtig,” zegt De Graaff in het interview.

Strijd tussen waarheid en leugen

“Dan denk ik: waarom kan jij er niet tegen dat er kritiek wordt uitgeoefend? Wat is er aan de hand? En dat is volgens mij de strijd tussen waarheid en leugen. Wat is de logica dat je dan die individuele rechten en individuele vrijheden van de burger afneemt?” vraagt het Europarlementslid.

Het resultaat van de oorlog in Oekraïne is dat West-Europa, de EU vollédig stuk is, benadrukt hij.


4.8 94 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Greet Resist
Greet Resist
1 maand geleden

Ukraine War & Discrepancy in the Narrative

https://www.brighteon.com/53abc8a6-fe7d-4bcc-bfc9-e5ebdb90bd44

Wakkere Henkie
Wakkere Henkie
1 maand geleden

Tijd voor de NEXIT en terug naar onze vertrouwde GULDEN.

Die EU-onzin heeft genoeg gekost.

Ivo
Ivo
1 maand geleden

EU heeft nooit gewerkt, iets met verschillende talen.

Victor Hugo
Victor Hugo
1 maand geleden

Zij slaan de spijker op de kop, Europa is altijd een wingewest geweest van de US en nu is het compleet leeggezogen en vernield. R.I.P. Europese Unie.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

60
0
We lezen graag je reactie!x