Binnenland

FDF-voorman: ‘Waarom is er geen ophef? Het is één grote fopshow daar in Den Haag’

Help mee door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!

Landbouwminister Piet Adema heeft nul euro te vergeven. Hij heeft geen budget. “Waarom is er geen ophef? Hoe kan dit toch bij God?” vraagt voorzitter van Farmers Defence Force Mark van den Oever.

“Al het geld zit bij Christianne van der Wal, in de ‘boer-opruimpot’. Dat is het enige waar ze geld voor over hebben,” zegt Van den Oever in een vlog.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Hij vraagt zich af waarom de landbouwpartijen nog om tafel gaan met Adema, een minister zonder geld. “Het is één grote fopshow daar in Den Haag.”

Dit wordt de grootste ooit

“Ik hoop dat het duidelijk is dat wij voor de gek gehouden worden,” benadrukt Van den Oever. “Het is nu de tijd om op te staan. Op 11 maart gaan we gasgeven in Den Haag. Dit wordt de grootste ooit.”

“Zorg dat je erbij bent op 11 maart, want het roer moet om. En met de zetels die momenteel op rechts zijn, zijn we er nog lang niet. Nog lang niet. Die Rutte, met z’n tuinslang-ruggengraat, gaat zijn eigen kiezers bedonderen.”

We stevenen af op een communistische staat

“Het zijn over het algemeen rechtse kiezers bij de VVD, maar hij gaat gewoon over links. Hij zegt de hele tijd dat hij zo bang is voor de linkse wolk. Hij is helemaal niet bang voor de linkse wolk. Hij gaat gewoon over links, want VVD is tegenwoordig links. Kom uit die winterslaap van de afgelopen vier jaar en weet: VVD is links,” licht Van den Oever toe.

“Ik wil dat je in je achterhoofd houdt wat hier in dit land gaande is: we stevenen af op een communistische staat.”

4.8 134 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

143 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jos Veraart
Jos Veraart
1 jaar geleden

Die vent krankzinnig

Staxx
Staxx
1 jaar geleden

Verkiezingstoespraak van die rat van een rutte: We stonden aan de rand van de afgrond, maar sinds ik aan het roer sta hebben we een grote sprong voorwaarts gemaakt.

hans
hans
1 jaar geleden

ik ben er bij, maar weet ook dat er meer nodig is dan een demonstratie

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Geluk houdt van stilte, vrede en rust….dan ontwikkelt het collectieve bewustzijn van de kudde Hersendode kudde Schapen zich het best, als er op dit moment revoluties en chaos zouden heersen hadden de meesten wel belangrijker zaken aan hun hoofd, zoals: hoe blijf ik in leven? Nu kunnen zelfs doofstomme en blinde compleet Hersendode Schapen met eigen ogen aanschouwen met wat voor demonen uit de diepste krochten van de hel we te maken hebben…

Back to top button
143
0
We lezen graag je reactie!x