Mens en Dier

Minister De Jonge blokkeert Wybren van Haga: ‘Treurig dieptepunt’

Help mee door dit artikel met iedereen op je social media te delen!

Zondag ontdekte Tweede Kamerlid Wybren van Haga (BVNL) tot zijn verbazing dat minister Hugo de Jonge hem had geblokkeerd op Twitter. “De nieuwe bestuurscultuur van het CDA bereikt een treurig dieptepunt,” schrijft Van Haga op datzelfde medium.

“Kritiek op het desastreuze coronabeleid en op het door De Jonge veroorzaakte bouwinfarct leidt tot blokkering! 15 maart verkiezingen en dan gaan we zien wat de kiezer hiervan vindt,” voegt Van Haga toe.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Gaat lekker qua democratisch gehalte

BVNL-bestuurslid Hans van Tellingen schrijft: “Dus, minister Hugo de Jonge blokkeert volksvertegenwoordiger Wybren van Haga? Gaat lekker qua democratisch gehalte.”

Eerder deze maand verwees Van Haga naar een column van René Dercksen over de implosie van de woningmarkt. Door de stapeling aan stupide regels en jaloeziebelastingen is er sprake van een totaal bouwinfarct. “Hugo de Jonge: de minister die nergens verstand van heeft.”

Haatreacties

Vorig jaar besloot de minister om de reactiemogelijkheid onder zijn berichten op Twitter uit te zetten. Hij deed dat naar eigen zeggen naar aanleiding van alle haatreacties.

“Elke dag opnieuw zie ik onder m’n posts een eindeloze stroom aan berichten vol haat, gescheld en erger. Daaraan wil ik geen podium bieden, want het leidt tot niets, behalve tot nog meer haat, gescheld en erger,” schreef hij op Twitter.

4.8 119 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

117 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
gaafland
gaafland
1 jaar geleden

Misschien kan Hugo Bloemschoen, alias Hugo de prikpooier zich eens afvragen waarom hij wel zulke haatberichten kreeg op twitter, en van Haga blijkbaar niet… Iets met oorzaak en gevolg….

Peter
Peter
1 jaar geleden

Hugo de Jonge is hooguit geschikt om als groepsleider van de Jossy band een carrière te hebben.

Frontrust
Frontrust
1 jaar geleden

Kan die man nou echt niks? Begint bijna zielig te worden.

Annette
Annette
1 jaar geleden

Ja….. MIJ verbaast dit allerminst.

Om te beginnen wil ik schrijven, dat ik überhaupt niet begrijp, dat er nog IEMAND op social media als Twitter berichten wilt plaatsen.

Hugo de Jonge, net als velen van zijn politieke vriendjes en vriendinnetjes, gebruiken Twitter alleen voor volgers, die het van A tot Z met hem eens zijn. Daar zullen ongetwijfeld veel bij zitten, die daar OOK nog eens voor betaald krijgen om flink stroop te smeren.

Uiteindelijk zijn er heden ten dage velen die voor geld al lang hun ziel aan de duivel hebben verkocht.

Maar…. als er dan kritische geluiden komen van politici zoals Wybren van Hage, die zéér terecht het desastreuze beleid van Hugo de nietsnut aan de kaak stellen, dan is er natuurlijk maar één oplossing en die heet BLOKKEREN.

Politici zoals Hugo de Jonge, maar ook vele van zijn collega’s, vinden namelijk dat zij ALTIJD gelijk hebben. Zij hebben een meerderwaardigheidscomplex waar je U tegen zegt.

Eén ding is voor mij duidelijk: er is geen hoor en wederhoor meer mogelijk. Dat zie je dus op Twitter, maar uiteraard OOK in de Tweede Kamer gebeuren.

En ZO worden dus alle kritische geluiden gesmoord.

En ja…. natuurlijk hoop ik, net als zovelen, dat er in maart een aardverschuiving plaatsvindt en natuurlijk zal ik ook stemmen, maar gezien wat er de afgelopen jaren in vele landen met stemmingen is gebeurd (denk aan de Verenigde Staten, Brazilië, Frankrijk EN uiteraard Nederland) heb ik daar een hard hoofd in.

Maar goed, zoals het spreekwoord al zegt: NOOIT GESCHOTEN IS ALTIJD MIS!

Back to top button
117
0
We lezen graag je reactie!x