Homepagina » Mens en Dier » Een patiënt van huisarts Bart van Tienen overleed na Moderna-vaccin: ‘We moeten stoppen’
huisarts
Foto: CC0

Een patiënt van huisarts Bart van Tienen overleed na Moderna-vaccin: ‘We moeten stoppen’

Huisarts Bart van Tienen uit Enschede heeft al vanaf het begin hele grote zorgen over de vaccinatiecampagne. “Het gaat allemaal te snel – belachelijk snel – en er worden veel te veel mensen gevaccineerd die eigenlijk geen vaccinatie nodig hebben,” zei hij bij de buitenparlementaire onderzoekscommissie.

Daarnaast is langdurig onderzoek nog niet afgerond. We weten nog niets over de effectiviteit en bijwerkingen van de vaccins op de lange termijn. Ook weten we nog niet of ze überhaupt werken tegen besmettelijkheid van het virus. Toch hebben overheden besloten om wereldwijd miljarden mensen te vaccineren. “Ik vind dat een enorm gezondheidsrisico. Ik kan daar persoonlijk als dokter niet achterstaan.”

Van Tienen moest in korte tijd een aantal patiënten selecteren die gevaccineerd zouden worden. Eén van zijn patiënten overleed kort na toediening van het vaccin. Het betreft een 90-jarige vrouw die op zich gezond was. Ze had geen ziektes onder de leden en gebruikte geen medicatie.

Hij ging bij de vrouw langs en schrok

Zo’n 1,5 week geleden is ze gevaccineerd met het Moderna-vaccin. De dag na de vaccinatie werd huisarts Van Tienen gebeld met de mededeling ‘dat het niet zo goed met haar ging’. Hij ging bij de vrouw langs en schrok: “Ze was heel erg suffig, ze lag op haar zij en dronk weinig.” Op dat moment realiseerde hij zich nog niet dat ze het Moderna-vaccin had gehad. Enkele dagen later overleed de vrouw.

“Ik heb dat geduid als overlijden na Moderna-vaccinatie,” lichtte Van Tienen toe. Een GGD-arts was het met hem eens. Die arts heeft vervolgens contact gehad met een collega-arts en de officier van justitie, en die zeiden dat ‘koorts een bekende bijwerking is van een vaccin en dat je het dus mag afgeven als natuurlijk overlijden, want het is een risico dat iemand neemt op het moment dat hij of zij toestaat het vaccin toegediend te krijgen’.

We moeten stoppen

Het sterfgeval is inmiddels gemeld bij Bijwerkingencentrum Lareb. Ook daar zeiden ze dat het sterfgeval ‘valt onder het risico’. “Principieel vind ik het niet correct om dat te zeggen,” aldus huisarts Van Tienen. Hij wees erop dat we nog maar een maand bezig zijn met vaccineren en dat er nu al 16 mensen zijn overleden.

De huisarts vindt dat we moeten stoppen met vaccineren tegen corona omdat er veel vragen zijn over de veiligheid van de vaccins.

4.8 70 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
81 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vlinder
Vlinder
2 maanden geleden

Hopelijk komt het besef bij de bevolking om er niet aan mee te doen! Als dit soort berichten nu eindelijk eens op de staats t.v komen worden mensen misschien wel wakker!

Harry
Harry
Reactie op  Vlinder
2 maanden geleden

Dat komt het sowieso niet. En is het dus uw en mijn morele plicht om het van de daken te schreeuwen. Goedschiks of kwaadschiks. Immers: u wilt toch niet dat uw naasten overlijden door dat gif?
Gif uit de spuit, en uit uw televisie toestel.

Karel I
Karel I
Reactie op  Harry
2 maanden geleden

Het is gewoon moord. Als een bijwerking koorts is dan neem je willens en wetens helemaal geen risico. Koorts is is 9 v/d 10 een reactie van het lichaam op een infectie. Het feit dus dat mensen koorts krijgen na de injectie vertelt je genoeg. Het lichaam ziet het als vijandig. Als je hier al Lareb og GGD arts dit afdoet als gewone bijwerking (terwijl koorts dus dodelijk kan zijn) het toedient aan verzwakte mensen, dan doe je gewoon mee aan massamoord en genocide. En kom niet aan met dat wisten we niet. In de bijsluiters staan duidelijk dat het een medisch experiment is. En na de Neurenberg code is het niet meer genoeg om te zeggen ik wist het niet. De Arts, verpleger of medischprofesional zal zich op gegeven moment als medeplichtige in volkerenmoord en genocide moeten verantwoorden.

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Karel I
2 maanden geleden

Als de bestaande “instituties en overheden dat moeten doen zal het nooit gaan gebeuren. Gerechtigheid is overal verdwenen, Na W.O.II, zijn ook de grootste vissen nooit veroordeeld, wel de zetbazen! De wereld leert nergens van.

Pieter
Pieter
Reactie op  Vlinder
2 maanden geleden

Ben je zelf wel wakker? Dat het op de TV komt hahahaha

Jaap
Jaap
Reactie op  Vlinder
2 maanden geleden

Op zich hebben ze gelijk: dit valt binnen de grenzen. Waarschijnlijk overlijden evenveel mensen door een griepprik. Ik maak me veel meer zorgen om de langetermijneffecten…

Simon
Simon
Reactie op  Jaap
2 maanden geleden

Het aantal gevallen van bijwerkingen ligt een factor 50 hoger dat bij de griepprik. Dat op zich is al zorgelijk, laat staan overlijdens.

Superjan
Superjan
Reactie op  Simon
2 maanden geleden

Hahaha, clown.

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Jaap
2 maanden geleden

De kans is groot op veel zieke mensen in de toekomst, wat nu gemeld wordt is al erg!

Wakker
Wakker
Reactie op  Vlinder
2 maanden geleden

Ja, dat zou heel goed kunnen zijn, maar je hebt ook iemand nodig om daarover campagne te voeren, want dan komt het binnen bij de burgers. Als er geen campagne is, dan zullen mensen niet wakker worden. Er moet een instantie zijn een (soort mensenrechten organisatie) die opkomt voor de burgers en die tegen de overheid strijd. Door middel van campagne dan pas zullen er meer mensen wakker worden. Zolang dit er niet is, gaat vaccinatie gewoon door.

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Vlinder
2 maanden geleden

Inderdaad, was dat maar waar, maar de staats tv boycot alles in die zin, en verzwijgt alles wat wél waar en bewezen is, en mensen zich wél zorgen om moeten maken!

Ruud
Ruud
Reactie op  Vlinder
2 maanden geleden

Daarom moeten wij de Media aanpakken buiten het angstjagen en de covid vaccinatie propaganda zijn ze nu medeplichtig aan deze Sterfgevallen.

Schrander
Schrander
2 maanden geleden

Het moderna vaccin is letterlijk een operating system (zoals op een pc) en geen vaccin.
https://www.modernatx.com/mrna-technology/mrna-platform-enabling-drug-discovery-development

Dubito
Dubito
Reactie op  Schrander
2 maanden geleden

Wat verwacht je anders van een softwareverkoper?

Rob
Rob
Reactie op  Schrander
2 maanden geleden

Het menselijk lichaam wordt helemaal niet (meer) als een natuurlijk biologisch verschijnsel beschouwd maar als technologie. Daarom bestaat er ook allang bio-technologie, neuro-technologie enz. Voorheen werd het vee van de boeren al geïndustrialiseerd, nu is de mens aan de beurt en het gros is zo blind als een mol. Ze kunnen al elke vorm van leven veranderen via het dna. Waarom zouden ZE dat doen? Omdat ze dan patenten kunnen zetten op alles, inclusief de mens. Dan ben je hun eigendom want iets natuurlijks kan niet gepatenteerd worden. Dus maken ze er iets anders van en dan is het hun bezit, inclusief straks de ‘aangepaste’ mens.

PREDATOR
PREDATOR
2 maanden geleden

Snap zowiezo niet waarom ze een 90 jarige vrouw vaccineren.Snappen hun dan niet dat zoon vrouw op die leeftijd er helemaal niet tegen kan!!Volgens mij had die vrouw liever het risico genomen om corona te krijgen als ze niet zo bang was gemaakt.Die vrouw hoopte natuurlijk dat als ze het vaccin had gekregen er misschien weer eens iemand op bezoek mocht komen..Een aktie puur en alleen berust op eenzaamheid..Heel trieste zaak……wederom

Steven
Steven
2 maanden geleden

Al 16 mensen dood.. De rest die gevaccineerd is legt op een later tijdstip het loodje.
Ze proberen je min of meer te verplichten je te laten vaccineren, maar als je er dan aan dood gaat dan heet dat “het risico dat je neemt”. En zo doet heel Nederland zaken.

R W
R W
Reactie op  Steven
2 maanden geleden

Ik geloof niks van die 16. Dat moet het topje van het topje van de ijsberg zijn. De meeste overlijdens worden zoals hier ook beschreven staat toegschreven aan een natuurlijke dood en komen nergens in de covid- of vaccinatiestatistieken terecht. Uiteindelijk zul je in de statistieken wel een hele bult gaan zien in natuurlijke overlijdens, dat wimpelen ze achteraf vast weg onder de noemer vergrijzing of maken ze er weer coviddoden van. Vaccinatie = genocide. Er is 0,0 verschil met de joden en de gaskamers. Klinkt hard, is de waarheid.

Karel I
Karel I
Reactie op  R W
2 maanden geleden

Is ook topje van de ijsberg. Zie de reactie van GGD. Bij deze huisarts komt het naar buiten omdat ie last kreeg van gewetenbezwaar. In hoeveel gevallen gebeurd dat niet. Ik hegrijp dat er in Nederland 13000 huisartsen zijn. Hoeveel zullen daarvan stampij maken als ze het overlijdensbericht niet vertouwen. Als ze uberhaupt al op de hoogte worden gebracht aangezien de GGD ook in dit geval dus solistisch hebben geopereerd. De huisartsen zijn zelf vorig jaar vwb het vaccinatieprogramma buitenspel gezet door het ministerie.

Pieter
Pieter
2 maanden geleden

Hugo Mengele is de

“NIEUWE NORMALE ENGEL DES DOODS”

Ook hij zal zijn berechting en veroordeling niet ontlopen…want hij heeft toch ook een uitreisverbod…dan hebben we hem zo te pakken…

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Pieter
2 maanden geleden

Voor Mengele is het nooit tot veroordeling gekomen! Die is rustig oud geworden onder een andere identiteit. Men had te laat in de gaten wie hij was in het land waar hij woonde. Denk dat Huugje dat ook gaat doen, ergens naartoe waar niemand hem vindt. Wie straf het meest verdienen, krijgen die zelden, let op!

karel
karel
2 maanden geleden

Revolutietijd

OmaD
OmaD
2 maanden geleden

Wat een fijne nuchtere huisarts. 2 woorden springen er uit. Méér onderzoek en Angst aanjagen vanuit overheid. Verder, niet vaccineren als je gezond bent!!! Mensen gebruik je gezonde verstand.

Thoughtful
Thoughtful
Reactie op  OmaD
2 maanden geleden

Voor zover aanwezig.

OptimaForma
OptimaForma
2 maanden geleden

Even voorop: ben tegen vaccinatie. Maar voor de nuance: is het niet zo dat het ineens wegvallen van opgebouwde stress ook iets met het lichaam doet? Ik ken veel mensen die hun hele leven gewerkt hebben en dan tegen het pensioen aan of er net overheen een beroerte krijgen. Nu schijnt dit ook te kunnen gebeuren als bijwerking van het rattengif van de globalisten, maar even voor de goede orde. Want ik denk dat als de stress bij velen gaat wegvallen, en de coronacrisishoax voorbij is, dan pas echt veel ziektebeelden ontstaan. Niet alleen pleinvrees en smetvrees, of angststoornissen Als die verkoudheid die alleen komt als je verlof neemt, als die zwakte die alleen komt als je rust neemt, als die beroerte die wraak komt nemen namens je lichaam wanneer je jezelf toestaat om te ontspannen na intense stress. De vaccinatie is ook een gigantische placebo natuurlijk. Want je ontspant omdat er gezegd wordt dat het het einde is van de hoax. Dat wilde ik even gezegd hebben. #teamantistoffen

Nina
Nina
2 maanden geleden

Dit was de bedoeling van BG, ontwikkelaar van dit product. Eerst indirect dwingen en dan handen ervan aftrekken om te zeggen dat de bijwerking een risico is als je het neemt. Maar we willen het niet nemen , het wordt opgedrongen aan iedereen, zelfs met dwang. Dit is de smoes waarom ze niet verantwoordelijk gehouden willen worden. De hele opzet is zo achterbaks en gemeen.

wakker
wakker
2 maanden geleden

Hopelijk worden er meer mensen wakker het gaat allemaal veel te vlug stoppen met die vaccinaties 16 doden is al veel te veel

Harry
Harry
Reactie op  wakker
2 maanden geleden

Het zijn er in werkelijkheid veel, en veel meer. Maar ze worden begrijpelijkerwijs genoteerd als corona doden. Kees v Kooten zou zeggen: een poreuze cirkel..;)
Werkt als een kathalysator: nog meer angst.

Audrey
Audrey
Reactie op  wakker
2 maanden geleden

Maar lang niet genoeg als de helft van de wereldbevolking moet verdwijnen. Beginnende met de oudjes want die zijn te duur aan het worden.

x

Check Also

fran

Frankrijk onderzoekt gevallen van ontstoken hartspier na coronavaccin Pfizer

In Frankrijk zijn vijf gevallen van myocarditis ...

aartsbisschop

Aartsbisschop over ‘gezondheidsconferentie’: Vaticaan maakt zichzelf tot dienaar van Nieuwe Wereldorde

Van 6 tot 8 mei organiseert het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

81
0
We lezen graag je reactie!x