Mens en Dier

Een patiënt van huisarts Bart van Tienen overleed na Moderna-vaccin: ‘We moeten stoppen’

Help ons door dit met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Huisarts Bart van Tienen uit Enschede heeft al vanaf het begin hele grote zorgen over de vaccinatiecampagne. “Het gaat allemaal te snel – belachelijk snel – en er worden veel te veel mensen gevaccineerd die eigenlijk geen vaccinatie nodig hebben,” zei hij bij de buitenparlementaire onderzoekscommissie.

Daarnaast is langdurig onderzoek nog niet afgerond. We weten nog niets over de effectiviteit en bijwerkingen van de vaccins op de lange termijn. Ook weten we nog niet of ze überhaupt werken tegen besmettelijkheid van het virus. Toch hebben overheden besloten om wereldwijd miljarden mensen te vaccineren. “Ik vind dat een enorm gezondheidsrisico. Ik kan daar persoonlijk als dokter niet achterstaan.”

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Van Tienen moest in korte tijd een aantal patiënten selecteren die gevaccineerd zouden worden. Eén van zijn patiënten overleed kort na toediening van het vaccin. Het betreft een 90-jarige vrouw die op zich gezond was. Ze had geen ziektes onder de leden en gebruikte geen medicatie.

Hij ging bij de vrouw langs en schrok

Zo’n 1,5 week geleden is ze gevaccineerd met het Moderna-vaccin. De dag na de vaccinatie werd huisarts Van Tienen gebeld met de mededeling ‘dat het niet zo goed met haar ging’. Hij ging bij de vrouw langs en schrok: “Ze was heel erg suffig, ze lag op haar zij en dronk weinig.” Op dat moment realiseerde hij zich nog niet dat ze het Moderna-vaccin had gehad. Enkele dagen later overleed de vrouw.

“Ik heb dat geduid als overlijden na Moderna-vaccinatie,” lichtte Van Tienen toe. Een GGD-arts was het met hem eens. Die arts heeft vervolgens contact gehad met een collega-arts en de officier van justitie, en die zeiden dat ‘koorts een bekende bijwerking is van een vaccin en dat je het dus mag afgeven als natuurlijk overlijden, want het is een risico dat iemand neemt op het moment dat hij of zij toestaat het vaccin toegediend te krijgen’.

We moeten stoppen

Het sterfgeval is inmiddels gemeld bij Bijwerkingencentrum Lareb. Ook daar zeiden ze dat het sterfgeval ‘valt onder het risico’. “Principieel vind ik het niet correct om dat te zeggen,” aldus huisarts Van Tienen. Hij wees erop dat we nog maar een maand bezig zijn met vaccineren en dat er nu al 16 mensen zijn overleden.

De huisarts vindt dat we moeten stoppen met vaccineren tegen corona omdat er veel vragen zijn over de veiligheid van de vaccins.

4.8 71 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

81 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vlinder
Vlinder
3 jaren geleden

Hopelijk komt het besef bij de bevolking om er niet aan mee te doen! Als dit soort berichten nu eindelijk eens op de staats t.v komen worden mensen misschien wel wakker!

Schrander
Schrander
3 jaren geleden

Het moderna vaccin is letterlijk een operating system (zoals op een pc) en geen vaccin.
https://www.modernatx.com/mrna-technology/mrna-platform-enabling-drug-discovery-development

PREDATOR
PREDATOR
3 jaren geleden

Snap zowiezo niet waarom ze een 90 jarige vrouw vaccineren.Snappen hun dan niet dat zoon vrouw op die leeftijd er helemaal niet tegen kan!!Volgens mij had die vrouw liever het risico genomen om corona te krijgen als ze niet zo bang was gemaakt.Die vrouw hoopte natuurlijk dat als ze het vaccin had gekregen er misschien weer eens iemand op bezoek mocht komen..Een aktie puur en alleen berust op eenzaamheid..Heel trieste zaak……wederom

Steven
Steven
3 jaren geleden

Al 16 mensen dood.. De rest die gevaccineerd is legt op een later tijdstip het loodje.
Ze proberen je min of meer te verplichten je te laten vaccineren, maar als je er dan aan dood gaat dan heet dat “het risico dat je neemt”. En zo doet heel Nederland zaken.

Back to top button
81
0
We lezen graag je reactie!x