Mens en Dier

Eerste bewindspersoon kondigt vertrek aan: ‘D66’er verlaat zinkend schip!’

Help mee door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!

Staatssecretaris Gunay Uslu (D66) deed woensdag in de Tweede Kamer een opmerkelijke uitspraak. “Als het goed is, ga ik als deze kabinetsperiode voorbij is weer ondernemen,” zei ze.

Haar uitspraak wekte verbazing bij PVV-Kamerlid Martin Bosma. “Dit is een dramatische ontwikkeling. Deze staatssecretaris komt voor het eerst met een wet en gebruikt de verdediging van die wet meteen om het einde van haar politieke carrière aan te kondigen. Althans, ze kondigt haar vertrek aan uit politiek Den Haag,” zei hij.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Zoiets hebben we nog nooit meegemaakt

“Ze zegt: na deze kabinetsperiode word ik ondernemer. Dat vind ik opvallend, ook qua timing, gezien de verkiezingen van vorige week. Wat weet zij dat wij niet weten? Er wordt volop gespeculeerd over het einde van dit kabinet en nu hebben we een bewindspersoon die zegt: na deze kabinetsperiode kom ik niet terug. Wat weet zij dat wij niet weten?” vroeg Bosma.

Het Kamerlid zei het op z’n minst opvallend te vinden dat de staatssecretaris haar vertrek uit politiek Den Haag heeft medegedeeld. “Ik vind dat op z’n minst opvallend. Zoiets hebben we nog nooit meegemaakt: bij je eerste wet meteen mededelen dat je na deze kabinetsperiode weer gaat ondernemen.”

Zinkend schip

Uslu reageerde: “De heer Bosma maakt zich zorgen over mijn verdere loopbaan. Ik ben met heel veel plezier staatssecretaris Cultuur en Media. Ooit hoop ik inderdaad wel weer ondernemer te worden, want dat is ook echt ontzettend leuk.”

“Week na de verkiezingen. Eerste bewindspersoon kondigt vertrek aan. D66’er verlaat zinkend schip!” schrijft Bosma op Twitter.

4.8 108 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

123 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
11 maanden geleden

Martin Bosma vindt het ZEER opvallend, dat staatssecretaris Gunay Uslu aankondigt, ná deze regeringsperiode, niet meer terug te keren in een politieke functie, maar zich weer gaat richten op ondernemen.

Volgens Bosma is dit nog NOOIT eerder vertoond.

Nu, Martin, er gebeuren inmiddels honderden dingen, die nog NOOIT vertoond zijn. Zoveel is, althans voor MIJ, wel duidelijk.

Om héél eerlijk te zijn, zal het mij worst wezen, of die doos van D66 wel of niet terugkeert in een kabinet. Wat mij betreft valt die complete, méér dan walgelijke partij van pedofielen, satanisten, machtswellustelingen totaal in elkaar.

Deze partij, ooit opgericht in, jawel 1966, was bedoeld als een soort van progressieve tegenhanger van de VVD EN uiteraard het hele blok van christelijke partijen.

WAT hebben ze er een zootje van gemaakt!

Oh, wat verlang ik terug naar de tijd van toen. Natuurlijk was het in die tijd ook niet altijd rozengeur en maneschijn, maar in ieder geval was het leven in een maatschappij, gebaseerd op christelijke normen en waarden, verre te prefereren boven een maatschappij, waarin wij NU (helaas) met z’n allen leven, waarbij, althans zoals IK ernaar kijk, van een soort van moderne Sodom en Gomorra.

Ik weet dat het heel extreem lijkt, maar als ik probeer met zoveel mogelijk objectiviteit te kijken naar onze huidige maatschappij, dan kan ik geen andere conclusie trekken.

Heel veel mensen lijken compleet van God los. En dat bedoel ik absoluut letterlijk.

Wat ik vooral vreselijk vind, is, in mijn ogen, de geestelijke mishandeling die jonge kinderen ondergaan. En dan niet alleen via het onderwijs, maar OOK nog eens door een groep van ouders, die daar ook volledig in meegaan.

Ik vind het absoluut fantastisch, zoals Thierry Baudet deze week zijn schijnwerper heeft laten vallen op die walgelijke Rutgers Stichting met zijn indoctrinatie EN het rijp maken van jonge kindergeesten voor het normaliseren van pedofilie.

Ik heb dat filmpje ook gezien en gehoord en kan hier alleen maar om janken.

Zelfs als ALLE demonen zijn verdwenen (en ik ga er nog steeds van uit dat dat gaat gebeuren), dan zal het veel tijd en moeite kosten om vooral onze jeugd weer op een juiste manier te programmeren.

Dat is absoluut noodzakelijk, want anders is onze jeugd verloren.

Ivan
Ivan
11 maanden geleden

Heel goed. Maar niet voldoende. De rest moet ook allemaal weg. En geen speciale functies ergens anders. Gewoon wegwezen.

Judith
Judith
11 maanden geleden

Gaat zo iemand niet eerst op wachtgeld?
En daarna? Tja, er zullen niet genoeg gemeentes zijn om al die vertrekkende miskleunen een burgemeestersbaantje te bezorgen.

gaafland
gaafland
11 maanden geleden

Van mij mogen alle D66 leden gewoon op dat zinkende schip blijven zitten hoor. Een soort van Titanic deel 2…. Ik zal er geen traan om laten.

Back to top button
123
0
We lezen graag je reactie!x