Spiritueel

Vrouw voorspelde haar eigen dood én kon het navertellen. Dit maakte ze mee tijdens haar bijna-doodervaring

Help door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Stephanie Arnold had twee dochtertjes toen ze zwanger raakte van haar derde kind. Ze had een naar voorgevoel.

“Ik wist opeens 100 procent zeker dat ik zou sterven tijdens de bevalling van mijn zoon,” zei ze. Stephanie vertelde het aan iedereen, plaatste berichten, schreef afscheidsbrieven, enzovoorts.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Tijdens de bevalling begon ze hevig te bloeden en nam ze afscheid van haar 18 maanden oude dochtertje. Drie seconden nadat haar zoon was geboren stierf ze.

Stephanie vertoonde 37 seconden lang geen hersenactiviteit. Toch zag ze gedurende die periode hoe medisch personeel in actie kwam, hoe een zuster haar reanimeerde, dat haar dochter in een andere kamer zat en dat haar dokter naast haar stond en zei: “Dit kan niet waar zijn.”

In zichzelf

Ze kwam uiteindelijk weer bij kennis en begon te huilen.

Later vroeg ze haar dokter of zij ‘dit kan niet waar zijn’ had gezegd. De arts reageerde geschokt. Ze vertelde haar dat ze dat alleen in zichzelf had gezegd.

Stephanie wist toen ze ‘dood was’ welke kleding haar man droeg, ook al zat hij in een vliegtuig en was hij niet in de buurt.

Geen verklaring

Ze had een buitenlichamelijke ervaring. “Ik heb er geen verklaring voor,” zei één van de doktoren. “Ik kan je geen medische verklaring geven. Dit is iets spiritueels.”

Tijdens haar uittreding zag ze een klein jongetje die haar deed denken aan een vriendin van vroeger. Ze dacht dat het haar broer was die als kind was overleden.

Haar

Het jongetje zei tegen haar: “Vertel mijn zus dat ik mis hoe zij met haar handen door mijn haar ging.”

Stephanie belde haar vriendin op om te vragen of dit iets betekende voor haar. “Ik deed dat iedere avond voor het slapen gaan,” zei de vriendin.

Onlangs vertelde Stephanie haar verhaal in het Amerikaanse tv-programma Megyn Kelly Today:

Foto: Facebook

[Epoch Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
only you
only you
6 jaren geleden

Wie kan namelijk beter weten, welke kleren haar man draagt juist zijn vrouw, een argument van nul komma nul?

arthur
arthur
6 jaren geleden

Dus toen zij (ook al reeds voorspeld en aangekondigd, dus haar man was op de hoogte) lag te sterven bij de geboorte, zat haar man in een vliegtuig zich met heel andere dingen bezig te houden. Mooie spirituele relatie waarbij zij precies wirst wat voor kleding haar man aanhad. Het zal wel zijn werkkostuum geweest zijn.

Rikk
Rikk
6 jaren geleden

In mijn bijna doodervaring zag ik een maatschappij waar mensen elkaar vertrouwen, in een economie van overvloed leven en waar geweld en (religieuze-) tegenstellingen niet bestaan. “Geld” was helemaal een onbekend fenomeen. Ziektes waren ook niet meer mogelijk.

Zoiets kan bijna geen hallucinatie zijn 🙂

helder
helder
6 jaren geleden

Zo vreemd is het niet, ze had geen lichaamsprikkels meer dus haar ziel was even vrij maar de ziel blijft doorgaan met denken en waarnemen. Het zullen zeer waarschijnlijk de gidsen zijn die zielen zoals zij begeleiden en haar uiteindelijk terugbrengen in haar lichaamsbewustzijn.

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x