Het Complot

Eerste mens op de maan neemt geheimen mee in graf

Help anderen door dit met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Afgelopen zaterdag overleed Neil Armstrong, de Amerikaanse astronaut die in 1969 als eerste mens voet zette op de maan, op 82-jarige leeftijd.

Armstrong had al enige tijd last van hartproblemen. Hij sprak de historische woorden die de geschiedenis in zouden gaan als de beroemdste verspreking ooit.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Een kleine stap voor de mens, een enorme sprong voor de mensheid,” zei hij op 20 juli 1969 als commandant van de Apollo 11. Armstrong had eigenlijk willen zeggen: “Een kleine stap voor een mens, een enorme stap voor de mensheid.” Hij zei feitelijk twee keer hetzelfde binnen één zin.

Een jaar na zijn ruimtewandeling verliet Armstrong ruimteorganisatie NASA en werd hij hoogleraar lucht- en ruimtevaarttechniek aan de Universiteit van Cincinnatti.

Buitenaardse schepen

Honderden miljoenen waren getuige van de eerste maanwandeling. Wat Armstrong op de bewuste 20 juli meemaakte op de maan wordt overschaduwd door controverse over een radiostilte die twee minuten duurde.

Volgens ingewijden bij NASA en radioamateurs veranderde het leven van Armstrong die dag voorgoed. Om die reden zouden ook de plannen voor hernieuwde maanreizen in de ijskast worden gezet.

Uit gelekte documenten bleek dat twee enorme buitenaardse schepen betrokken waren bij de landing van Apollo 11. Tijdens de radiostilte werden VHF-signalen vanaf de Apollo 11 opgevangen door radioamateurs. Dat stelt voormalig adviseur van het Amerikaanse Congres en het Pentagon en auteur van het boek Above Top Secret: The Worldwide UFO Cover-up Timothy Good. Volgens NASA raakte één van de twee camera’s oververhit waardoor de ontvangst wegviel.

De volgende boodschap zou zijn onderschept tijdens de radiostilte:

Missiecontrole: Wat is daar te zien? Missiecontrole roept Apollo 11 op.
Apollo 11: Deze dingen zijn enorm. Je zou het niet geloven. Er zijn hier andere ruimteschepen. Ze staan opgesteld aan de rand van de krater. Ze zijn op de maan en kijken naar ons. – Above Top Secret, pagina 384

Onder de pet

De ham-radio die de signalen had opgevangen werd massaal genegeerd door de media, maar kreeg in 1975 steun uit onverwachte hoek. NASA-ingenieur Maurice Chatelain ontwikkelde het communicatiesysteem dat werd gebruikt tijdens het Apolloprogramma.

In zijn boek Our Cosmic Ancestors (1975) schreef hij: slechts enkele momenten voordat Armstrong de trap afliep naar het maanoppervlak bevonden zich twee UFO’s boven hem. Edwin Aldrin maakte er verschillende foto’s van. Sommige van deze foto’s zijn in 1975 gepubliceerd in de juni-editie van het tijdschrift Modern People (pagina 25).

In 1979 legde Chatelain uit dat de UFO-waarneming boven de maankrater bewust geheim werd gehouden door de NASA. “Binnen NASA wist iedereen ervan, maar niemand heeft er tot nu toe over gesproken,” zei hij. “Alle Gemini- en Apollo-vluchten werden gevolgd, zowel op afstand als van dichtbij, door ruimtevaartuigen van buitenaardse origine, vliegende schotels, UFO’s, of hoe je ze ook wilt noemen. Iedere keer wanneer het gebeurde brachten de astronauten missiecontrole op de hoogte, maar die gaf opdracht alles stil te houden.”

In een aantal interviews legde Buzz Aldrin uit dat Apollo 11 in de gaten werd gehouden door UFO’s. Aldrin omschreef hoe astronauten het woord ‘UFO’ vermeden en Houston naar de locatie van de Saturnus V-raket vroegen.

Gecensureerd

Dr. Vladimir Azhazha, oud-marineofficier en hoogleraar wiskunde aan de Universiteit van Moskou, zou indertijd hebben gezegd: “Neil Armstrong vertelde missiecontrole over twee grote, mysterieuze objecten die hem in de gaten hielden. Maar dat bericht heeft het publiek nooit bereikt omdat het werd gecensureerd door NASA.” – Above Top Secret, pagina 384

Wat is de waarheid? Was Neil Armstrong getuige van buitenaardse vaartuigen op de maan, die NASA waarschuwden niet terug te komen? Misschien zullen we nooit horen wat er werkelijk is gebeurd in juli 1969. Of wellicht zal NASA ooit een officiële versie vrijgeven van de gebeurtenissen. Astronaut Neil Armstrong heeft in ieder geval zijn geheimen meegenomen in zijn graf.

Bron: Exopoliticsinstitute.org

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Biff
Biff
11 jaren geleden

Ik denk wel degelijk dat we de waarheid nog gaan horen.
We kunnen toch niet met zijn allen accepteren dat NASA zoveel zaken geheim houdt?

Openheid graag, NU!

Haya
Haya
11 jaren geleden

Erg jammer allemaal. Hij had de mensheid een hoop ellende kunnen besparen. Dankzij onder meer zijn stilzwijgen hebben we nog steeds geen disclosure, vrije energie en nog daardoor nog steeds overheersing van enkele stinkend rijke families die de macht (lees; energiebronnen) in handen hebben/houden. Maar er komt binnenkort verandering in. Kijk de Sirius movie van Steven Greer.

zappfinger
zappfinger
11 jaren geleden

NASA = Never A Straight Answer…

hoppa
hoppa
11 jaren geleden

[quote name=”Haya”]Erg jammer allemaal. Hij had de mensheid een hoop ellende kunnen besparen. Dankzij onder meer zijn stilzwijgen hebben we nog steeds geen disclosure, vrije energie en nog daardoor nog steeds overheersing van enkele stinkend rijke families die de macht (lees; energiebronnen) in handen hebben/houden. Maar er komt binnenkort verandering in. Kijk de Sirius movie van Steven Greer.[/quote]

staat die film er al op? kan hem namelijk niet vinden, alleen trailers er van..

Back to top button
31
0
We lezen graag je reactie!x