Homepagina » Het Complot » Eerste mens op de maan neemt geheimen mee in graf
Neil Armstrong neemt geheim mee in graf

Eerste mens op de maan neemt geheimen mee in graf

Afgelopen zaterdag overleed Neil Armstrong, de Amerikaanse astronaut die in 1969 als eerste mens voet zette op de maan, op 82-jarige leeftijd.

Armstrong had al enige tijd last van hartproblemen. Hij sprak de historische woorden die de geschiedenis in zouden gaan als de beroemdste verspreking ooit.

“Een kleine stap voor de mens, een enorme sprong voor de mensheid,” zei hij op 20 juli 1969 als commandant van de Apollo 11. Armstrong had eigenlijk willen zeggen: “Een kleine stap voor een mens, een enorme stap voor de mensheid.” Hij zei feitelijk twee keer hetzelfde binnen één zin.

Een jaar na zijn ruimtewandeling verliet Armstrong ruimteorganisatie NASA en werd hij hoogleraar lucht- en ruimtevaarttechniek aan de Universiteit van Cincinnatti.

Buitenaardse schepen

Honderden miljoenen waren getuige van de eerste maanwandeling. Wat Armstrong op de bewuste 20 juli meemaakte op de maan wordt overschaduwd door controverse over een radiostilte die twee minuten duurde.

Volgens ingewijden bij NASA en radioamateurs veranderde het leven van Armstrong die dag voorgoed. Om die reden zouden ook de plannen voor hernieuwde maanreizen in de ijskast worden gezet.

Uit gelekte documenten bleek dat twee enorme buitenaardse schepen betrokken waren bij de landing van Apollo 11. Tijdens de radiostilte werden VHF-signalen vanaf de Apollo 11 opgevangen door radioamateurs. Dat stelt voormalig adviseur van het Amerikaanse Congres en het Pentagon en auteur van het boek Above Top Secret: The Worldwide UFO Cover-up Timothy Good. Volgens NASA raakte één van de twee camera’s oververhit waardoor de ontvangst wegviel.

De volgende boodschap zou zijn onderschept tijdens de radiostilte:

Missiecontrole: Wat is daar te zien? Missiecontrole roept Apollo 11 op.
Apollo 11: Deze dingen zijn enorm. Je zou het niet geloven. Er zijn hier andere ruimteschepen. Ze staan opgesteld aan de rand van de krater. Ze zijn op de maan en kijken naar ons. – Above Top Secret, pagina 384

Onder de pet

De ham-radio die de signalen had opgevangen werd massaal genegeerd door de media, maar kreeg in 1975 steun uit onverwachte hoek. NASA-ingenieur Maurice Chatelain ontwikkelde het communicatiesysteem dat werd gebruikt tijdens het Apolloprogramma.

In zijn boek Our Cosmic Ancestors (1975) schreef hij: slechts enkele momenten voordat Armstrong de trap afliep naar het maanoppervlak bevonden zich twee UFO’s boven hem. Edwin Aldrin maakte er verschillende foto’s van. Sommige van deze foto’s zijn in 1975 gepubliceerd in de juni-editie van het tijdschrift Modern People (pagina 25).

In 1979 legde Chatelain uit dat de UFO-waarneming boven de maankrater bewust geheim werd gehouden door de NASA. “Binnen NASA wist iedereen ervan, maar niemand heeft er tot nu toe over gesproken,” zei hij. “Alle Gemini- en Apollo-vluchten werden gevolgd, zowel op afstand als van dichtbij, door ruimtevaartuigen van buitenaardse origine, vliegende schotels, UFO’s, of hoe je ze ook wilt noemen. Iedere keer wanneer het gebeurde brachten de astronauten missiecontrole op de hoogte, maar die gaf opdracht alles stil te houden.”

In een aantal interviews legde Buzz Aldrin uit dat Apollo 11 in de gaten werd gehouden door UFO’s. Aldrin omschreef hoe astronauten het woord ‘UFO’ vermeden en Houston naar de locatie van de Saturnus V-raket vroegen.

Gecensureerd

Dr. Vladimir Azhazha, oud-marineofficier en hoogleraar wiskunde aan de Universiteit van Moskou, zou indertijd hebben gezegd: “Neil Armstrong vertelde missiecontrole over twee grote, mysterieuze objecten die hem in de gaten hielden. Maar dat bericht heeft het publiek nooit bereikt omdat het werd gecensureerd door NASA.” – Above Top Secret, pagina 384

Wat is de waarheid? Was Neil Armstrong getuige van buitenaardse vaartuigen op de maan, die NASA waarschuwden niet terug te komen? Misschien zullen we nooit horen wat er werkelijk is gebeurd in juli 1969. Of wellicht zal NASA ooit een officiële versie vrijgeven van de gebeurtenissen. Astronaut Neil Armstrong heeft in ieder geval zijn geheimen meegenomen in zijn graf.

Bron: Exopoliticsinstitute.org

Gerelateerd:

 Vind je deze info goed? Deel het dan met mensen die je kent op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

31 reacties

 1. Ik krijg hier het idee dat er maar 1 atronaut naar de maan is geweest, als ik dit artikel lees.
  Er zijn toch veel meer astronauten geweest, die mogelijk ook
  informatie hebben.
  Armstrong heeft het mee in zijn graf genomen, maar mogelijk zijn er andere die wel hun getuigenissen naar buiten zouden willen brengen.

  3 likes
 2. NASA = Never A Straight Answer…

  2 likes
 3. hoi allemaal ja Armstrong neemt zijn geheim mee het graf in hij moest dat wel anders werd hij in een psychiatrisce instelling gedaan zogenaamd dat hij gek is geworden ze zijn wel degelijk op de Maan geweest op een van de eerste missies werd er gezegt Sinterklaus is hier op de maan of we hebben een bugie vaak kregen de astronauten zonder dat ze het wisten een drug die hun geheugen uitwiste bij trugkeer op de aarde er is een Astronaut die met een schok zijn herrinnering weer terug kreeg en is huilend de converentie zaal uitgelopen Kerry casedie was erbij en begon zich weer dingen van de maanlanding te herrinneren er is op youtube een filmpje waar ze een ruine in liepen en onderzochten zo hebben ze ook een keer een Et meegenomen die al eeuwen in een ruimte schip lag deze hebben ze op het instrumenten panel gelegd om dat er geen plaats was in de maanlander er is zoveel bewijs dat ze op de maan zijn geweest Google maar eens je zal het zien

  2 likes
 4. Ik denk wel degelijk dat we de waarheid nog gaan horen.
  We kunnen toch niet met zijn allen accepteren dat NASA zoveel zaken geheim houdt?

  Openheid graag, NU!

  1 likes
 5. [quote name=”Anne”]Ik krijg hier het idee dat er maar 1 atronaut naar de maan is geweest, als ik dit artikel lees.
  Er zijn toch veel meer astronauten geweest, die mogelijk ook
  informatie hebben.
  Armstrong heeft het mee in zijn graf genomen, maar mogelijk zijn er andere die wel hun getuigenissen naar buiten zouden willen brengen.[/quote]
  De laatste tijd veel info hierover gelezen maar kom toch steeds meer tot de conclusie dat het allemaal geld klopperij is geweest.Dat niemand werkelijk op de maan is geweest maar alle miljarden door de elite is besteed aan ruimte stations en luxe ondergrondse onderkomens.

  1 likes
 6. Erg jammer allemaal. Hij had de mensheid een hoop ellende kunnen besparen. Dankzij onder meer zijn stilzwijgen hebben we nog steeds geen disclosure, vrije energie en nog daardoor nog steeds overheersing van enkele stinkend rijke families die de macht (lees; energiebronnen) in handen hebben/houden. Maar er komt binnenkort verandering in. Kijk de Sirius movie van Steven Greer.

  0 likes
 7. [quote name=”Haya”]Erg jammer allemaal. Hij had de mensheid een hoop ellende kunnen besparen. Dankzij onder meer zijn stilzwijgen hebben we nog steeds geen disclosure, vrije energie en nog daardoor nog steeds overheersing van enkele stinkend rijke families die de macht (lees; energiebronnen) in handen hebben/houden. Maar er komt binnenkort verandering in. Kijk de Sirius movie van Steven Greer.[/quote]

  staat die film er al op? kan hem namelijk niet vinden, alleen trailers er van..

  0 likes
 8. Ik blijf bij mijn waarheid. Er valt niks te zeggen omdat de maan gewoon een kale vlakte is. Buiten dat..een ander complot vertelt dat er helemaal geen maanlanding was? https://www.ninefornews.nl/het-complot/apollo-zero-de-maanlanding-hoax-video.html

  0 likes
 9. Sommige van deze foto’s zijn in 1975 gepubliceerd in de juni-editie van het tijdschrift Modern People (pagina 25).

  Deze wil ik eigenlijk wel zien.

  0 likes
 10. Naar aanleiding van het onderstaande youtube filmpje, lijkt het wel min of meer op Salusa.(Met gespleten tong praten)
  Het ligt er maar net aan of je de boodschap kan en wilt zien….

  0 likes
 11. [quote name=”hoppa”][quote name=”Haya”]Erg jammer allemaal. Hij had de mensheid een hoop ellende kunnen besparen. Dankzij onder meer zijn stilzwijgen hebben we nog steeds geen disclosure, vrije energie en nog daardoor nog steeds overheersing van enkele stinkend rijke families die de macht (lees; energiebronnen) in handen hebben/houden. Maar er komt binnenkort verandering in. Kijk de Sirius movie van Steven Greer.[/quote]

  staat die film er al op? kan hem namelijk niet vinden, alleen trailers er van..[/quote]
  jah indd? ik zou die zelf ook heel graag willen kijken.

  0 likes
 12. [quote name=”Anne”]
  Armstrong heeft het mee in zijn graf genomen, maar mogelijk zijn er andere die wel hun getuigenissen naar buiten zouden willen brengen.[/quote]

  Die zijn er toch ook?! Buzz Aldrin (Buzz Aldrin talks about the ‘UFO’ which the Apollo 11 crew saw on their way to the moon.), Edgar Mitchell(Edgar Mitchell On The UFO Cover-Up), Gordon Cooper (Astronaut Gordon Cooper Talks About UFOs)… en vele meer.

  0 likes
 13. [quote name=”Haya”]Erg jammer allemaal. Hij had de mensheid een hoop ellende kunnen besparen. Dankzij onder meer zijn stilzwijgen hebben we nog steeds geen disclosure[/quote]

  Zo simpel licht dat niet. Behalve dat er gecensureerd werd kregen de astronauten strenge orders waar ze zich aan moesten houden. Er werd hun nadrukkelijk verboden om waar dan ook over hun UFO waarnemingen e.d te praten. Dat stond garant voor een zorgeloos familie leven. Nou, dan kies je echt wel eieren voor je geld.

  0 likes
 14. [quote name=”tarrelvanger2100″]Sommige van deze foto’s zijn in 1975 gepubliceerd in de juni-editie van het tijdschrift Modern People (pagina 25).

  Deze wil ik eigenlijk wel zien.[/quote]

  Dit zouden ze moeten zijn:
  http://www.unexplained-mysteries.com/forum/index.php?showtopic=191838

  0 likes
 15. Er is ook leuk videomateriaal op Youtube van een oud ruimteschip dat al heel lang op de maan ligt, getuige de inslagkraters…

  0 likes
 16. [quote name=”Mojomirosa”][quote name=”Haya”]Erg jammer allemaal. Hij had de mensheid een hoop ellende kunnen besparen. Dankzij onder meer zijn stilzwijgen hebben we nog steeds geen disclosure[/quote]

  Zo simpel licht dat niet. Behalve dat er gecensureerd werd kregen de astronauten strenge orders waar ze zich aan moesten houden. Er werd hun nadrukkelijk verboden om waar dan ook over hun UFO waarnemingen e.d te praten. Dat stond garant voor een zorgeloos familie leven. Nou, dan kies je echt wel eieren voor je geld.[/quote]

  Inderdaad Mojomirosa, er waren natuurlijk ook andere dreigementen, zoals het verlies van pensioen en wellicht ook ”gezondheidsbedreigende” zaken. Dan kies je eieren voor je geld.

  0 likes
 17. [quote name=”max1″]
  Inderdaad Mojomirosa, er waren natuurlijk ook andere dreigementen, zoals het verlies van pensioen en wellicht ook ”gezondheidsbedreigende” zaken. Dan kies je eieren voor je geld.[/quote]

  Ja, dat valt onder “garant voor een zorgeloos familieleven” 😉 Ze werden gewoon grofweg bedreigd. Dan kies je wel om te zwijgen.

  0 likes
 18. volgens google, het betreffende artikel in Modern People.

  http://ronrecord.com/astronauts/armstrong-collins-aldrin.html

  0 likes
 19. Dank voor het artikel, maar op deze alinea heb ik enige kritiek:

  ““Een kleine stap voor de mens, een enorme sprong voor de mensheid,” zei hij op 20 juli 1969 als commandant van de Apollo 11. Armstrong had eigenlijk willen zeggen: “Een kleine stap voor een mens, een enorme stap voor de mensheid.” Hij zei feitelijk twee keer hetzelfde binnen één zin.”

  Hoe komt men erbij dat een mens hetzelfde is als de mensheid ? Eén druppel zeewater is toch ook niet de hele zee ?

  Want anders zou je maar één druppel nodig hebben om de emmer, die je gebruikt om water naar de zee te dragen, te doen overlopen…

  0 likes
 20. Speculaties als amstrong iets zou weten had hij het allang naar buiten gebracht zoiets verzwijgen je niet

  0 likes
 21. [quote name=”alex”]Speculaties als amstrong iets zou weten had hij het allang naar buiten gebracht zoiets verzwijgen je niet[/quote]
  en toch is dat gebeurd hij heeft zijn mond gehouden om zijn familie veilig te stellen en hem zelf anders was hij in een psychiatriche inrichting opgesloten wat zou jou keus zijn?hij heeft veel gezien op de MAAN de nasa wilde niet hebben dat de wereld het zou weten de maan landing was ons zand in de ogen te strooien.

  0 likes
 22. Exopolitiek : Vlaanderen-Antwerpen
  Sinds 1947 volop VSA-Nasa-ufo-coverups,binnen de eigen staatgrenzen,aangenaam plezier verder…
  Extraterrestrails zijn verplicht zich te settelen binnen de VSA-staatgrenzen als men de straatrevue wilt geloven, laat u geen blazen wijsmaken, eveneens binnen Vlaams-Belgische grenzen.

  0 likes
 23. Neil Amstrong was vrijmetselaar en die hebben een eed gezworen op geheimhouding
  ik denk dat hij een zeer hoge graad had

  0 likes
 24. Toen de Amerikanen (Armstrong) op de maan landden, zagen ze dat de Russen al daar waren en hen in de gaten hielden!!

  Vandaar dat dit nooit naar buiten mocht komen. Armstrong werd er zowat gek van.

  0 likes
 25. [quote name=”legaal”][quote name=”alex”]Speculaties als amstrong iets zou weten had hij het allang naar buiten gebracht zoiets verzwijgen je niet[/quote]
  en toch is dat gebeurd hij heeft zijn mond gehouden om zijn familie veilig te stellen en hem zelf anders was hij in een psychiatriche inrichting opgesloten wat zou jou keus zijn?hij heeft veel gezien op de MAAN de nasa wilde niet hebben dat de wereld het zou weten de maan landing was ons zand in de ogen te strooien.[/quote]

  Hoe kom je erbij dat hij zou worden opgesloten in een pyschiatrische instelling? Volgens mij is dat niet meer dan speculatie. Sowieso dat Amrstrong meer zou weten is speculatie.

  0 likes
 26. Als ik even alle complotten op de rij zet, dan kom ik tot de volgende compositie:

  Apollo 11 en Neil Armstrong zijn nooit op de maan geland. Maar toen ze landen werden ze begeleid door ufo’s. Sterker nog, de Russen waren er al. Armstrong heeft dit allemaal verzwegen. Zelfs dat ze nooit op de maan zijn geland. Als hij had gezegd dat de Russen er al waren samen met de ufo’s dan was zijn familie niet beschermd en hadden ze hem in een gekkenhuis gestopt…

  En jullie mogen dit allemaal wel zeggen zonder dat je in een gekkenhuis wordt gestopt! Ik hoop dat Neil nu op een plek is waar hij wel de respect krijgt die hij verdient. Ik heb de eerste maanlanding van begin tot eind gevolgd en heb diep respect voor die drie astronauten die dit hebben uitgevoerd. Neil, het gaat je goed.

  0 likes
 27. [quote name=”gallicflower”]Exopolitiek : Vlaanderen-Antwerpen
  Sinds 1947 volop VSA-Nasa-ufo-coverups,binnen de eigen staatgrenzen,aangenaam plezier verder…
  Extraterrestrails zijn verplicht zich te settelen binnen de VSA-staatgrenzen als men de straatrevue wilt geloven, laat u geen blazen wijsmaken, eveneens binnen Vlaams-Belgische grenzen.[/quote]
  Als ik een euro kreeg voor elke keer dat jij het woord ‘exopolitiek’ op deze site vermeld, dan kon ik nu zelf een reisje naar de maan boeken.

  0 likes
 28. Heel goed samengevat, asulaS!

  0 likes
 29. [quote name=”asulaS”]Als ik even alle complotten op de rij zet, dan kom ik tot de volgende compositie:

  Apollo 11 en Neil Armstrong zijn nooit op de maan geland. Maar toen ze landen werden ze begeleid door ufo’s. Sterker nog, de Russen waren er al. Armstrong heeft dit allemaal verzwegen. Zelfs dat ze nooit op de maan zijn geland. Als hij had gezegd dat de Russen er al waren samen met de ufo’s dan was zijn familie niet beschermd en hadden ze hem in een gekkenhuis gestopt…

  En jullie mogen dit allemaal wel zeggen zonder dat je in een gekkenhuis wordt gestopt! Ik hoop dat Neil nu op een plek is waar hij wel de respect krijgt die hij verdient. Ik heb de eerste maanlanding van begin tot eind gevolgd en heb diep respect voor die drie astronauten die dit hebben uitgevoerd. Neil, het gaat je goed.[/quote]
  Neil R.I.P

  0 likes
 30. Ik denk dat de NASA de Russen te vriend willen houden. Omdat ze ook Russen hebben werken

  0 likes
 31. Neil A.
  Omgekeerd
  A. lien
  (Alien)

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

corona

Hoogleraar bepleit militaire aanpak corona. ‘Weer roept D66’er op om democratie te slopen’

Hoogleraar Rob de Wijk zei in Dit ...

GRATIS afrekenen met die verstikkende Corona-angst

Mensen zijn emotionele wezens. In zekere zin ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 2 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.