Mens en Dier

“Stenen van Ica bewijzen dat mens op dinosaurussen reed”

Help mee door dit met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een groep creationisten uit de Amerikaanse staat Idaho is bezig geld in te zamelen voor een nieuw museum, dat bezoekers uitdaagt ‘kritisch na te denken over de geschiedenis van de aarde’. In de aankomsthal zal een replica van de Ark van Noach te zien zijn, aldus geoloog Doug Bennett.

Bezoekers kunnen voor zichzelf bepalen welke theorie het meest aannemelijk is en het beste aansluit op het bewijs dat we in de wereld om ons heen zien. “Geloof niet alles wat je te horen krijgt, denk voor jezelf. Denk kritisch na en vraag jezelf af of het logisch klinkt,” zegt Bennett in een promotiefilmpje.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Ons doel is het presenteren van echte wetenschap die verborgen is gehouden voor het publiek,” zei paleontoloog Stan Lutz. “We hebben voorwerpen die zelfs de meest fervente aanhangers van de evolutietheorie niet kunnen verklaren.” Lutz doelt met name op de zogeheten stenen van Ica, die volgens hem bewijzen dat mensen en dinosauriërs hebben samengeleefd.

Lutz claimt dat de stenen minder dan 6000 jaar oud zijn, wat erop zou wijzen dat mensen en dinosauriërs naast elkaar leefden. “Als ze niet wisten hoe dinosaurussen eruitzagen, hoe konden ze deze dieren dan zo gedetailleerd in de stenen graveren?” vraagt hij zich af.

Dr. Javier Cabrera beweerde in 1974 dat de stenen afkomstig waren van een verloren beschaving. Volgens hem waren ze miljoenen jaren oud. Op de stenen stonden onder andere afbeeldingen van telescopen, hartoperaties en dinosaurussen.

De Franse auteur Robert Charroux schreef dat de stenen ooit onderdeel waren geweest van de bibliotheek van Atlantis. Eind jaren negentig maakte een televisieploeg beelden van een indiaan die een Ica-steen maakte. Dezelfde indiaan zei dat hij een groot deel van de verzameling van Cabrera had gemaakt. Cabrera heeft altijd volgehouden dat zijn collectie echt was.

Lutz stelt dat het Northwest Science Museum beschikt over authentieke Ica-stenen. “Deze steen bevat bijvoorbeeld een afbeelding van een man die op een Triceratops rijdt,” zei hij. “We hebben stenen met tenminste 14 dinosaurussoorten die allemaal zeer nauwkeurig zijn weergegeven.”

[RawStory]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter
Peter
9 jaren geleden

Grappig dat een stel religie aanhangers ze vragen om kritisch na te denken.

Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Weg gegooit geld zo’n inzameling voor een nieuw museum en waar niets ECHT BEWEZEN wordt.

Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Volgens http://nl.rael.org/home…. was de Ark van Noach een UFO.

ferrimassi
ferrimassi
9 jaren geleden

Over duizend jaar vind men een afdruk van Nils Holgersson en geloofd men dat wij daadwerkelijk op ganzen reden en vlogen 😀

Back to top button
26
0
We lezen graag je reactie!x