Buitenland

Elfde holistische arts sterft onder mysterieuze omstandigheden: een overzicht

Help anderen door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De holistische oncoloog Mitchell Gaynor uit New York City is overleden. Hij is daarmee de elfde holistische arts die in minder dan 90 dagen onder mysterieuze omstandigheden is gestorven.

Het lichaam van dr. Gaynor is gevonden in het bos bij zijn woning buiten Manhattan. Volgens de politie heeft hij zelfmoord gepleegd. Enkele dagen voor zijn dood raakte Gaynor nog betrokken bij een auto-ongeluk.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De 59-jarige Gaynor werkte onder meer met klankhealing en meditatie. In zijn laatste boek The Gene Therapy Plan beschrijft hij een revolutionaire benadering om genschade die wordt geassocieerd met veroudering, kanker, obesitas en diabetes terug te draaien.

In het boek valt daarnaast te lezen hoe voeding en medisch onderzoek kunnen helpen om kanker te bestrijden. Voeding zou niet alleen kanker, maar ook andere serieuze ziektes te lijf kunnen gaan. “Het is heel eenvoudig en kost niet meer fastfood,” zei hij.

Door bepaalde voedselproducten en specerijen te eten kunnen we invloed uitoefenen op onze genen, zodat we niet ziek worden en langer gezond blijven, zo zei dr. Gaynor tegen Fox 47. “We worden iedere dag gebombardeerd met gifstoffen en bewerkt voedsel met geraffineerde suiker en gevaarlijke vetten. Deze externe krachten kunnen onze genen triggeren waardoor chronische ziektes ontstaan.”

Om kanker te voorkomen en te bestrijden moet je volgens Gaynor vooral kurkuma, frambozen, knoflook, rozemarijn en oregano eten. Saffraan, Griekse yoghurt, zuurkool, olijfolie en appels helpen dan weer tegen hartziekte en kaneel, bruine rijst, hele granen, kokosnoten en chiazaad werken goed tegen diabetes.

Sinds juni zijn een aantal alternatieve artsen onder ongewone omstandigheden gestorven. Sommigen van hen kregen het vlak voor hun dood nog aan de stok met de federale overheid. Een overzicht:

  • Mary Rene Bovier (65) werd op 12 augustus in haar huis gevonden. Volgens de politie is ze vermoord.
  • Jeffrey Whiteside (63) werd op 23 juli dood gevonden met een pistool. Hij was sinds 29 juni vermist. Volgens de officiële lezing heeft hij zelfmoord gepleegd.
  • Nicholas Gonzalez (67) ontwikkelde een alternatieve behandeling tegen kanker. Hij stierf op 21 juli.
  • Verloskundige en gynaecoloog Ron Schwartz (65) werd op 19 juli vermoord in zijn huis. Het onderzoek loopt nog.
  • Lisa Riley (34) werd op 10 juli dood gevonden in haar huis. Haar man, Yathomas Riley, zou de dader zijn.
  • Patrick Fitzpatrick (74) wordt sinds 5 juli vermist. Zijn pick-up en aanhanger zijn op 4 juli in de buurt van een weiland gevonden.
  • Holistisch arts Teresa Sievers (46) werd op 29 juni in haar huis vermoord. Twee mannen die met haar man zijn opgegroeid, zijn veroordeeld voor haar dood.
  • Chiropractor Bruce Hedendal (67) werd op 21 juni dood in zijn auto gevonden. Volgens vrienden was hij kerngezond.
  • Chiropractor Baron Holt (33) werd op dezelfde dag als Hedendal dood gevonden. Hij was ook kerngezond.
  • Jeffrey Bradstreet (61) stond bekend om zijn onderzoek naar autisme. Hij werd op 19 juni dood gevonden in een rivier. Hij zou zelfmoord hebben gepleegd, maar volgens zijn familie is hij om het leven gebracht.

Boekentip: The Gene Therapy Plan

[Health Nut News, Newsmax]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x