UFO

Document: “Franse ministerie van Defensie kreeg tijdens experiment contact met aliens”

Help anderen door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Amerikaanse arts beweert tijdens een operatie van het Franse ministerie van Defensie contact te hebben gelegd met aliens. Dr. Steven Greer roept overheden overal ter wereld op om geheime documenten over buitenaards bezoek en UFO’s vrij te geven.

Tijdens een bijeenkomst in het Britse Westminster liet hij voor het eerst een brief van het Franse ministerie zien waarin werd gesproken over een experiment om contact te maken met aliens. Greer, oprichter van het Disclosure Project en het Center for the Study of Extraterrestrial Intelligence (CSETI), riep ook de bevolking op een einde te eisen aan alle geheimhouding.

Dr. Greer, die naar eigen zeggen iedere week wordt bedreigd door zogeheten Men in Black, zei dat hooggeplaatste ambtenaren bij het ministerie in 2010 een buitenaards schip lieten verschijnen. Het schip zou ook zijn vastgelegd op radar.

Marionetten

Hij claimde verder dat een ambassadeur uit het Andromedastelsel tijdens het experiment in een afgesloten gebied gedeeltelijk materialiseerde voor de neus van Franse leiders. Boven het gebied zou ten tijde van het experiment een no-flyzone zijn ingesteld.

“Dit is geen geheim, dus ik kan het met jullie delen,” aldus dr. Greer. In een volgepakte zaal zei hij verder dat hij aliens kan oproepen, dat een geheimzinnige organisatie bestaande uit corrupte leiders vanuit ondergrondse bases de wereld bestuurt en de waarheid over buitenaards bezoek geheim houdt en dat veel wereldleiders en royals zoals Barack Obama, David Cameron en prins Charles geen toegang hebben tot de geheime informatie omdat het slechts marionetten zijn die zijn aangesteld door de geheime elite, zodat het lijkt alsof we in een democratie leven.

Eerlijke politici die aansturen op de publieke bekendmaking van buitenaards contact, zijn volgens Greer geïntimideerd, ontvoerd of zelfs vermoord. Hij zegt hierover in gesprek te zijn met een nog niet nader genoemde supermacht.

Vrije energie

Greer zei ook dat voormalig secretaris-generaal van de VN Javier Pérez de Cuéllar in 1989 is ontvoerd door de corrupte elite nadat hij bij de toenmalige presidenten Gorbatsjov en George Bush aandrong op het naar buiten brengen van informatie over aliens en UFO’s.

Deze aliens kunnen de aarde volgens dr. Greer voorzien van onbeperkte vrije energie, maar daar steekt de elite een stokje voor omdat ze veel verdienen aan fossiele brandstoffen. Volgens hem is de corrupte elite ieder jaar tot wel 200 miljard dollar kwijt aan het in stand houden van al deze geheimen.

Ook zouden astronauten niet verder dan de maan mogen reizen totdat de aardbewoners stoppen elkaar uit te moorden. Niet iedereen is overtuigd van de beweringen van Greer. Volgens de website Occupy Theory overdrijft hij nogal en anderen stellen dat hij voor de CIA werkt.

Het Franse ministerie van Defensie was niet gelijk bereikbaar voor commentaar.

Gerelateerde video:

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x