Buitenaards

Indiase minister van Financiën: Buitenaardse intelligenties bestaan

Help door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Terwijl veel Indiërs zich druk maken over aanstaande bezuinigingen, had de Indiase minister van Financiën afgelopen woensdag op Facebook vooral aandacht voor minder aardse zaken. Arun Jaitley, een belangrijke vertrouweling van minister-president Narendra Modi, plaatste op Wereld UFO Dag een speciale boodschap op zijn Facebookpagina, die meer dan een miljoen likes heeft.

“Deze dag wordt gevierd om het bewustzijn over het bestaan van UFO’s te vergroten en daarmee het bestaan van intelligente wezens uit de ruimte,” schreef de minister. Het bericht was voorzien van een afbeelding van een vliegende schotel in een graanveld.

Wereld UFO Dag is een feestdag die gewijd is aan het bewijzen van het bestaan van ongeïdentificeerde vliegende objecten. De feestdag is in 2001 ontstaan, meldt de website worldufoday.com.

Een staflid van minister Jaitley bevestigde dat zijn team de boodschap had geplaatst en zei dat de pagina niet was gehackt. Het bericht viel niet overal in goede aarde. Na een storm van verontwaardiging werd het bericht na een paar uur weer verwijderd.

Indiase minister van Financiën: Buitenaardse intelligenties bestaan

“Vandaag vieren wij Indiërs de prijsverhoging in plaats van UFO Dag,” reageerde Facebook-gebruiker V Bhushan Bhushansharma, verwijzende naar de stijgende prijzen van brandstof en het openbaar vervoer in India.

Minister-president Modi verzekerde zich in mei met zijn nationalistische BJP-partij met een verpletterende verkiezingsoverwinning van een absolute meerderheid in het Indiase parlement. Tijdens zijn verkiezingscampagne bleef Modi hameren op economisch herstel. De hindoe-nationalistische partij decimeerde de door corruptieschandalen geteisterde Congrespartij die al bijna een halve eeuw aan de macht was.

Eén van de grote problemen in India, waar 70 procent van de mensen moet rondkomen van nog geen 1,5 euro per dag, is het grote begrotingstekort, dat sinds enige tijd gehalveerd is van ongeveer 5 procent naar rond de 2,5 procent van het bbp.

“U kunt zich beter beperken tot de discussie over de problemen waar de doorsnee Indiër mee te maken heeft,” schreef Facebook-gebruiker Ganesh Choudhary onder het bericht. “Mensen zijn bang voor de ellende waar ze mee te maken gaan krijgen als de maatregelen in werking treden die gericht zijn op het herstel van de fiscale gezondheid van het land.”

[Reuters]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
7 jaren geleden

‘ Na een storm van verontwaardiging werd het bericht na een paar uur weer verwijderd.’ ; welke demonen hebben de macht om de waarheid weer te niet te doen? Is het natuurlijk een daad van zwakte om voor de verontwaardigingen van derden te wijken en het bericht alsnog van Facebook te verwijderen.

Woppaaa
Woppaaa
7 jaren geleden

‘ Indiase minister van Financiën: Buitenaardse intelligenties bestaan ‘

Een minister van financien nog wel… ja die geloof ik helemaal… 🙂

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

2
0
We lezen graag je reactie!x