Binnenland

Hierom zijn al die toeslagenkinderen niet meer teruggekomen: ‘Dit moet stoppen!’

Help ons door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!

Klokkenluider Roelie Post schoof aan bij De Nieuwe Wereld om te praten over kinderhandel. Na 2004 hebben Amerikaanse organisaties nieuwe ngo’s opgericht die ook in Nederland zijn gevestigd. Ze noemde als voorbeeld Care Network.

Die bepalen in Nederland eigenlijk het beleid en hebben bij de Nederlandse regering gelobbyd om te komen tot de aanvaardbare termijn, zei Post. De ‘aanvaardbare termijn’ is bedoeld om een indicatie te geven voor hoelang je ouders en kinderen kunt laten wachten op een besluit.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Permanent

“Dat houdt in dat als je na zes maanden je kind niet terug kunt nemen als het een baby is en een jaar als het gaat om een wat ouder kind, je uit de ouderlijke macht wordt gezet,” benadrukte ze. “Permanent. Er wordt niet meer teruggeplaatst.”

“Daarom zijn al die kinderen niet meer teruggekomen en kunnen ze die kinderen niet meer vinden,” zei Post over de uithuisplaatsingen onder gedupeerden van de toeslagenaffaire.

Het is met geen pen te beschrijven

Post, die presentatrice Marlies Dekkers tot tranen roerde, heeft contact met een aantal gedupeerden om hen dat uit te leggen. “Dit moet stoppen!”

De laatste 10 jaar is er een lobby opgezet op Europees niveau die alle lidstaten beïnvloedt en het allemaal dezelfde kant opstuurt, aldus de klokkenluider. “We moeten dat weer omdraaien. Het is met geen pen te beschrijven.”

4.9 189 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

217 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
kuus
kuus
1 jaar geleden

Rutte levenslang in het gevang.

Ronald
Ronald
1 jaar geleden

Criminelen

Tygostein
Tygostein
1 jaar geleden

Totaal verrot land waarin wij wonen……

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Beste voormalig ouder/ verzorger,

Het spijt me u dit te moeten melden maar ik ben bang dat een aantal van die Kindertoeslagen-Affaire-Kindertjes ergens tussen hier & daar een heel klein beetje verdwaald is in onze Pedo-ring, we doen ons uiterste best om zoveel mogelijk koters weer met hun ouders te herenigen, als we uw kind hebben gevonden laten we u dat zo snel mogelijk weten.

Met vriendelijke groet Führer M. Rüttler

Back to top button
217
0
We lezen graag je reactie!x