Homepagina » Mens en Dier » Epidemioloog: ‘NOS bereikt absoluut dieptepunt met item over coronavaccin’
nos
Foto: Governo do Estado de São Paulo CC BY 2.0

Epidemioloog: ‘NOS bereikt absoluut dieptepunt met item over coronavaccin’

Goed nieuws: de coronavaccins lijken eraan te komen, sneller dan verwacht, jubelde nieuwslezeres Astrid Kersseboom zaterdagavond in het NOS Journaal. Wereldwijd wordt gewerkt aan zo’n 175 verschillende vaccins. Een aantal daarvan is al zo ver in ontwikkeling, dat ze misschien al eind dit jaar of begin volgend jaar beschikbaar zijn, ook in Nederland. De laatste onderzoeken lopen en de fabrikanten zijn voor de zekerheid alvast begonnen met de productie. Dat was zo’n beetje alles wat de NOS te melden had.

Oud-huisarts en epidemioloog Dick Bijl laat weten dat de NOS veel informatie over het coronavaccin verzweeg tijdens de uitzending. Hij spreekt op LinkedIn van een ‘absoluut dieptepunt in de berichtgeving door het NOS Achtuurjournaal’.

“Ik maak eerst een vergelijking met de niet-werkende griepprik. Uit goed opgezet onderzoek blijkt dat je 71 gezonde volwassenen moet vaccineren om 1 geval van griep te voorkomen. Dat is een zinloze interventie. Het gaat er namelijk om dat je complicaties van griep voorkomt, zoals longontstekingen en overlijden. Daarvoor is geen enkel bewijs. Dat geldt dus ook voor het coronavaccin,” oppert Bijl.

Ernstige bijwerkingen

De epidemioloog waarschuwt verder: “En dan heb ik het nog niet eens over de bijwerkingen. Het vaccin tegen de Mexicaanse griep had ernstige bijwerkingen, zoals narcolepsie. Die waren bekend bij de fabrikant en [de Europese geneesmiddelenwaakhond] EMA, maar die deden er 8 jaar niets mee. Pas nadat rechtszaken werden gevoerd, werden deze bekend.”

Aangezien de NOS deze belangrijke zaken verzwijgt, is haar berichtgeving volgens Bijl toenemend onbetrouwbaar. Hij stelt: “In de huidige pandemie spelen adviezen van belangenverstrengelde artsen en onwetende topambtenaren een cruciale rol en daarmee wordt de bevolking op het verkeerde been gezet.”

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Margot Schlösser
Margot Schlösser
7 maanden geleden

Nu nog hopen dat meer mensen doorkrijgen hoe het zit. Want daar is het toch allemaal om te doen. Met 95% mensen die volharden in hun paradigma, blijft het preken voor eigen parochie, lijkt het. Toch hartstikke bedankt. Ik ben er hoe dan ook blij mee. Lieve groet, Margot

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
7 maanden geleden

Voor diegenen die dit nog niet hebben gezien:

De duistere praktijken van de farmaceutische industrie. Dick Bijl en Ramon Bril.

https://www.youtube.com/watch?v=D5Wnmhu8_5c

sterntaler
sterntaler
Reactie op  Veterans_Resistance
7 maanden geleden

Nog niet gezien, bedankt! U krijgt een like van mij.

Een ieder die nog niet wakker is moet horen wat deze oud huis-arts te zeggen heeft.

U heeft 1 dislike. Er zijn mensen die het licht nu eenmaal niet verdragen kunnen.

Veterance_Resistance
Veterance_Resistance
Reactie op  sterntaler
7 maanden geleden

Dank!

Rob
Rob
Reactie op  sterntaler
7 maanden geleden

Wat die dislike(s) betreft, het lijkt er op dat de meeste dislikes worden gegeven op reacties over onderwerpen die op de globalistische agenda staan. Als er andere reacties zijn dan zijn er ook vaak minder dislikes. Het lijkt er dan op dat een organisatie, gebonden aan het globalistische beleid dislikes plaatst op belangrijke onderwerpen en reacties op dat soort berichten. Soms zijn er op diverse reacties alleen maar 1 dislike. Waarschijnlijk één persoon die die reacties moet disliken van zijn organisatie. Wat een zinloos leven heb je dan. Het leven wordt al niet echt geleefd maar als het je taak is om ook nog eens discussies, reacties etc te disliken en dag in dag uit je bezig te houden met dat soort zaken dan is je leven echt volledig nutteloos. En ook de toekomst van hun kinderen worden intussen om zeep geholpen. Wat ben je dan als je de toekomst van je eigen kinderen naar de kloten helpt helpen?

Roza
Roza
Reactie op  Rob
7 maanden geleden

Nee hoor Rob. Ik dislike in ieder geval onzinnige en samenzweerderige reacties. Die vind ik te dom om woorden aan vuil te maken. Dus een duimpje omlaag dan maar. Wat mij betreft niets met ‘organisaties’ te maken. Die opmerking verdiende dus ook een duimpje omlaag. Belachelijk om te denken dat er organisaties achter de dislikes zitten. Hahaha.

Deze reply van mij ontvangt nog wel meer, denk ik. Past niet in jullie denkstraat. Maar een tegengeluid is goed, toch? Dat opent een en ander.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Roza
7 maanden geleden

Als je een tegengeluid of kritiek geeft, is het wel zo gepast als dat vergezeld gaat van enige onderbouwing.

Ik ben niet zo van ‘duimpjes naar beneden’, maar alleen al vanwege het vooroordeel ‘past niet in jullie denkstraat’ verdien je dat wél wat mij betreft. Ik maak dan ook voor deze keer een uitzondering.

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
Reactie op  Roza
7 maanden geleden

@Roza

Tegengeluid is goed, zo krijgen de (ingehuurde?) mainstreamers een profiel en kan er heel misschien een heldere uiteenzetting komen, waardoor het zelfs mogelijk wordt nog dieper te graven en er niet meer gesteggeld wordt over bijv. een gezichtsloze deep state, maar deze naam en smoel krijgt en we er zo beter achter kunnen komen welke agenda ze precies volgen, waarvan veel al bekend is, en wat er verder achter onze rug zoal besproken wordt door heel belangrijke, doch fysiek simpele stervelingen, op de Bilderberg samenkomsten en de discussie misschien kan oplaaien wat politici daar hebben te zoeken en bespreken en of de door ons gekozen vertegenwoordigers (wettelijk) überhaupt daar wel aanwezig mogen zijn, zonder onze goedkeuring.

Dat de overheid ambtenaren erop uitsturen die de opinie moeten beïnvloeden op het internet is een feit, daar zijn vacatures voor. Vacature: social media/content medewerker.
Welke organisaties zich verder nog bezighouden met dergelijke praktijken daar zal zeker niet zo openlijk mee worden geadverteerd. En duimpjes naar beneden kan van iedereen zijn en georganiseerd duimpjes geven heb ik nog niet geconstateerd, hoewel? Kritische reacties bij het artikel over Maurice de Hond en z’n aerosolen propaganda verhaal, daar werden opvallend veel duimpjes, bij kritische en niet welgevallige reacties, naar beneden gegeven, maar die kunnen dan ook net zo goed van hondenliefhebbers zijn geweest.

Bart Kok
Bart Kok
Reactie op  Rob
7 maanden geleden

Rob, ik denk dat ze met z’n drieën zijn. 😉

Wilfred
Wilfred
7 maanden geleden

Er was vanmiddag een demo bij de NOS, hier de beelden.
https://youtu.be/Q6j21btH9fo

piet
piet
Reactie op  Wilfred
7 maanden geleden

wow, iedereen zou die speech moeten horen!

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
7 maanden geleden

Eerst de Coronavirus isoleren en dan pas kunnen ze een vaccine maken.. Maar dat kunnen ze niet want die NEP virus bestaat niet. In ons lichaam zijn er miljoenen virussen !! En een virus is geen levend organisme. Dus waarvoor is deze vaccine ??
NOS = FAKE NEWS

Tony
Tony
7 maanden geleden

Wij zijn niet alleen op het verkeerde been gezet, maar worden bewust compleet voor de gek gehouden. Dat gaat dus nog een stapje verder.

Een virus zoals wij die denken te kennen, bestaat niet. Wij mensen, en ook alle artsen in de wereld, worden al meer dan 70 jaar voor de gek gehouden. Dat heeft Dr. Stefan Lanka aangetoond.

Er zijn diverse artikelen van hem (in het Duits) te vinden en hij heeft om deze reden zelfs een rechtszaak gewonnen. Dat was mij sinds kort bekend en voor mensen die geinteresseerd zijn raad ik aan de website van BURGERFRONT.NL te bekijken: Kijken! Rutte; bewijs “virus”.

Dat betekent dat de hele wereld is platgelegd om een virus dat niet bestaat, waarvoor de testkits in 2018 al klaar waren, die toen door vele landen al besteld zijn. Begint het al te dagen! Dit is toch niet normaal, hier zit iets achter!

Dat wordt op de website van BURGERFRONT.NL duidelijk gemaakt door: Het plan om de hele wereld te controleren. Moet U zien en vooral andere mensen hierop attent maken!

En laat u vooral niet zo’n lange wattenstaaf in de neus douwen. Met een verkeerde beweging bent u zo in uw hersenen geprikt! Door het afstaan van DNA werkt u zelf mee aan het in stand houden van deze onnodige maatregelen. Het is heel simpel, je bent ziek, of je bent niet ziek. Laat u zich niets wijs maken, want dan legt u het mentale voordeel (het creeeren van angst) neer bij diegenen die de Corona maatregelen in stand willen houden en door alles met Corona te bestempelen wordt er door ziekenhuizen heel veel geld verdient.

Wat vaccins betreft, die zij allemaal toxisch van oorsprong. In goed en duidelijk Nederlands betekent dat: giftig. En giftig is giftig! Duidelijker kan ik het niet maken, het is tegen de wet van de natuur! Vandaar alle bijwerkingen. De kans is dus zeer groot dat u bij een inenting vergiftigd wordt en een chip krijgt, en daar draait het in deze crisis om. Controle over de mensen wereldwijd. Het gaat dus helemaal niet om de gezondheid van mensen!

Wij worden dus al het hele jaar voor de gek gehouden en onze vrijheid en vrijheden worden ten onrechte beperkt. De genomen maatregelen zijn er niet om ons te beschermen, maar zijn onderdeel van het plan om mensen bewust ziek te maken en/of uit de weg te ruimen. De duimschroeven worden steeds verder aangedraaid, reken daar maar op. Daar is Bill Gates al vele decennia geleden mee begonnen. Wij zitten nu in de beslissende fase.

Nogmaals, heren en dames politici, U allen wordt voor de gek gehouden. Nogmaals: het Coronavirus bestaat niet! Doe er iets aan en luister naar medici en artsen die monddood zijn gemaakt! Dat is niet voor niets en sta ze bij. Daar zit de echte kennis.

Rapture Ready
Rapture Ready
Reactie op  Tony
7 maanden geleden

Dag Tony, dank voor je info.
Tja, ik ben ook al jaren wakker en geloof mij, de leugen regeert al decennia…

Wat ik vragen wil is, of je ook een link hebt mbt tot de aanschaf van testkits in 2018?
Nu had ik dit ooit eerder gezien, maar kan de info nergens meer vinden.

Alvast dank voor de moeite👍

P.M.
P.M.
Reactie op  Rapture Ready
7 maanden geleden
Harrie H. Braam
Harrie H. Braam
Reactie op  Tony
7 maanden geleden

@ Tony

“Nogmaals, heren en dames politici, U allen wordt voor de gek gehouden.”

Deze dames en heren politici worden niet voor de gek gehouden, maar houden zichzelf voor de gek!!!

Waar is de volksvertegenwoordiger, die verder kijkt dan zijn/haar neus lang is???

Waar is de volksvertegenwoordiger, die met gegronde argumenten het kabinet informeert over de “angst”, die zij uitoefent op de bevolking???

Waar is de volksvertegenwoordiger, die zijn/haar eigen belang durft achter te stellen en de Tweede Kamer duidelijk zonder omhaal en leugens de naakte waarheid vertelt???

Waar is de volksvertegenwoordiger, die een ruggegraat heeft en niet monddood is gemaakt door diverse ministers???

Waar is de volksvertegenwoordiger, die het kabinet met eerlijke argumenten de oren wast???

Conclusie: Deze volksvertegenwoordiger bestaat niet en wenst ook niet te bestaan!!!

Hoe lang mogen de huidige volksvertegenwoordigers dan nog plaatsnemen in de Kamers???

Conclusie: zij hebben hun langste tijd gehad, want het eigen belang prevaleert boven het burgerbelang!!!

En voor deze opsomming heb je geen kennis van politieke zaken nodig, je hoeft alleen maar ogen en oren open te houden!!!

Praatjes vullen geen gaatjes, dames en heren volksvertegenwoordigers, want zo noemt u zichzelf toch???

Laat dan eens zien wat jullie werkelijk waard zijn??? Tot nu toe niets tot bar weinig!!!

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Tony
7 maanden geleden
Chero Western
Chero Western
7 maanden geleden

Het is toch walgelijk dat die chinese kinderen 3 dagen seksuele voorlichting krijgen?? Hier klopt iets niet.

Chero Western
Chero Western
7 maanden geleden

Ik snap echt niet dat er nog zoveel mensen hier in trappen en die vaccin gaan halen.

salvar
salvar
Reactie op  Chero Western
7 maanden geleden

@Chero Western
je zal nog verbaasder staan zo meteen hoe de mensheid doodleuk naar het slachthuis gaan.

Teun
Teun
Reactie op  Chero Western
7 maanden geleden

Beste Wilfred,

Interessant filmpje. Wat die lui (zij die de leugen doelbewust in stand houden) niet begrijpen is dat zij straks wellicht ook ( net als de gewone mensen) onderworpen gaan worden aan de agenda van het kwaad.

Niburu (zie artikel van gisteren) maakt het nog bonter en heeft het over fema voor de gewone mens. Ik weet niet of dat allemaal betrouwbaar is

ben
ben
7 maanden geleden

nos onbetrouwbaar ?? hoe kan dat nou ?

Gea Breuker
Gea Breuker
7 maanden geleden

Het Volk wordt alleen op een verkeerd been gezet, zolang ze de NOSS en de MSMaffia blijven volgen.

Ergo, geen symptoom bestrijding doen, maar het Volk dient geinformeerd te worden via de andere kanalen.

Het is geen of-of kwestie, maar het doen aanbieden van VVMU en het doen ‘geloven van nieuws’.

Momenteel staat de NOSS en MSMaffia er goed voor, omdat ‘men slaapt’. Dus wakker maken is het devies.
En wakker worden, dat doe je door lawaai te maken!

Dus lieve toetsenbord-strijders, schrijf, print en distribueer uw waarheid, uw inzichten, uw kant van de medaille. Want dat maakt wel een verschil. Hier op het internet wordt het verschil niet gemaakt; papier en spraak, dat maakt het verschil!

Monique
Monique
7 maanden geleden

Er komt geen prik in mijn lijf! En ook mijn kinderen worden niet gevaccineerd! Neem zelf maar die shot!

Teun
Teun
Reactie op  Monique
7 maanden geleden

Ik vrees dat de Vaccins (MEERVOUD) uiteindelijk verplicht gesteld gaan worden, tenzij een groot aantal weigert.

x

Check Also

fran

Frankrijk onderzoekt gevallen van ontstoken hartspier na coronavaccin Pfizer

In Frankrijk zijn vijf gevallen van myocarditis ...

arts

Dit is waarom artsen zich grote zorgen maken over de experimentele coronavaccins

Artsen zijn zeer bezorgd over de experimentele ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

37
0
We lezen graag je reactie!x