Mens en DierCorona

Epidemioloog: ‘NOS bereikt absoluut dieptepunt met item over coronavaccin’

Help door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Goed nieuws: de coronavaccins lijken eraan te komen, sneller dan verwacht, jubelde nieuwslezeres Astrid Kersseboom zaterdagavond in het NOS Journaal. Wereldwijd wordt gewerkt aan zo’n 175 verschillende vaccins. Een aantal daarvan is al zo ver in ontwikkeling, dat ze misschien al eind dit jaar of begin volgend jaar beschikbaar zijn, ook in Nederland. De laatste onderzoeken lopen en de fabrikanten zijn voor de zekerheid alvast begonnen met de productie. Dat was zo’n beetje alles wat de NOS te melden had.

Oud-huisarts en epidemioloog Dick Bijl laat weten dat de NOS veel informatie over het coronavaccin verzweeg tijdens de uitzending. Hij spreekt op LinkedIn van een ‘absoluut dieptepunt in de berichtgeving door het NOS Achtuurjournaal’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

“Ik maak eerst een vergelijking met de niet-werkende griepprik. Uit goed opgezet onderzoek blijkt dat je 71 gezonde volwassenen moet vaccineren om 1 geval van griep te voorkomen. Dat is een zinloze interventie. Het gaat er namelijk om dat je complicaties van griep voorkomt, zoals longontstekingen en overlijden. Daarvoor is geen enkel bewijs. Dat geldt dus ook voor het coronavaccin,” oppert Bijl.

Ernstige bijwerkingen

De epidemioloog waarschuwt verder: “En dan heb ik het nog niet eens over de bijwerkingen. Het vaccin tegen de Mexicaanse griep had ernstige bijwerkingen, zoals narcolepsie. Die waren bekend bij de fabrikant en [de Europese geneesmiddelenwaakhond] EMA, maar die deden er 8 jaar niets mee. Pas nadat rechtszaken werden gevoerd, werden deze bekend.”

Aangezien de NOS deze belangrijke zaken verzwijgt, is haar berichtgeving volgens Bijl toenemend onbetrouwbaar. Hij stelt: “In de huidige pandemie spelen adviezen van belangenverstrengelde artsen en onwetende topambtenaren een cruciale rol en daarmee wordt de bevolking op het verkeerde been gezet.”

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Margot Schlösser
Margot Schlösser
3 jaren geleden

Nu nog hopen dat meer mensen doorkrijgen hoe het zit. Want daar is het toch allemaal om te doen. Met 95% mensen die volharden in hun paradigma, blijft het preken voor eigen parochie, lijkt het. Toch hartstikke bedankt. Ik ben er hoe dan ook blij mee. Lieve groet, Margot

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
3 jaren geleden

Voor diegenen die dit nog niet hebben gezien:

De duistere praktijken van de farmaceutische industrie. Dick Bijl en Ramon Bril.

https://www.youtube.com/watch?v=D5Wnmhu8_5c

Wilfred
Wilfred
3 jaren geleden

Er was vanmiddag een demo bij de NOS, hier de beelden.
https://youtu.be/Q6j21btH9fo

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

Eerst de Coronavirus isoleren en dan pas kunnen ze een vaccine maken.. Maar dat kunnen ze niet want die NEP virus bestaat niet. In ons lichaam zijn er miljoenen virussen !! En een virus is geen levend organisme. Dus waarvoor is deze vaccine ??
NOS = FAKE NEWS

Back to top button
37
0
We lezen graag je reactie!x