BuitenlandCorona

Per dosis veroorzaken coronavaccins ‘nu al 50 keer meer bijwerkingen’ dan griepprik

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het percentage patiënten dat ernstige of mogelijk levensbedreigende bijwerkingen krijgt na het coronavaccin ligt mogelijk veel hoger dan uit de officiële cijfers blijkt. Dat zegt onafhankelijk journalist Alex Berenson, één van de meest prominente lockdownsceptici in de Verenigde Staten.

De Amerikaanse gezondheidsdienst CDC heeft een systeem opgezet, VAERS geheten, om bijwerkingen van vaccins bij te houden. In de meeste gevallen zijn die bijwerkingen mild en tijdelijk, maar er verschijnen steeds meer berichten in de media over patiënten die sterven na vaccinatie.

Berenson wijst erop dat het aantal patiënten dat ernstige complicaties krijgt per aantal doses ruwweg 50 keer hoger ligt dan het aantal negatieve bijwerkingen als gevolg van de griepprik. Hij speculeert dat dit aantal mogelijk zelfs nog hoger ligt door vertraging in rapportage. Dit zou overeenkomen met de cijfers die we eerder zagen bij de klinische onderzoeken.

Misverstanden

Tot 22 december waren er in de VS minder dan één miljoen doses van het coronavaccin toegediend. Na vaccinatie belandden 307 mensen op de spoedeisende hulp. Nog eens 17 personen kregen ‘levensbedreigende’ bijwerkingen. In 2019-2020 werden 175 miljoen griepvaccins uitgedeeld. Dat resulteerde in 1220 opnames op de spoedeisende hulp en 73 ‘levensbedreigende’ bijwerkingen. Het aantal bijwerkingen door het coronavaccin ligt per dosis dus ongeveer 50 keer hoger dan bij de griepprik, becijferde Berenson. Je kunt de gegevens hier terugvinden.


Berenson was onlangs te gast in de podcast van Joe Rogan, waarin de journalist – die ooit voor de New York Times werkte – andere misverstanden besprak over de ‘wetenschap’ achter Covid-19, waaronder het dodental als gevolg van het coronavirus.

[Zero Hedge]

5 32 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

Er zal een enorme toename zijn van mensen die ziek zijn en sterven na vaccinatie!
Maar al die ziekten zullen worden toegeschreven aan een nieuwe, ergere, meer verwoestende versie van het C19-virus zodat meer mensen zich laten vaccineren..

EEN GEVAARLIJK AGENDA!! Maar agenda gaat falen!

doornbos
doornbos
1 jaar geleden

Maar goed, alles beter dan een loopneus nietwaar?

Wlliam
Wlliam
1 jaar geleden

Het vaccin is geen vaccin maar een mRNA modifikatie wat een rektie veroorzaakt in de cellen… dit is nog nooit op “de mens” losgelaten.. geen enkele wetenschapper weet wat er in het menselijk lichaam gebeurd wanneer je dit soor frankenstein experimenten doet.. het is onomkeerbaar, dus een ieder die deze troep ingespoten krijgt is verdoemd.. je moet niet voor God spelen en van alle mensen een GMO willen maken.. we weten hoeveel doden Monsanto op zijn geweten heeft… als “de mensen” die dit gifmengsel ingespoten hebben gekregen bij bosjes doodvallen dan heeft Bill Gates zijn zin gekregen en wordt meer dan de helft van de mensheid weggevaagd…

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Volgens de NOS https://www.youtube.com/watch?v=N2_BHh1AFNk LIVE om 20.30u: Avond van de vaccinatie is er niets aan de hand.

Ik heb er maar even doorheen gescrold want ik wilde weten of er verschil waar te nemen viel tussen het college van Willem Engel van 4 januari en het college van de NOS.

De verschillen zijn aanzienlijk.
Volgens de immunologe van de NOS (zo noem ik het maar gemakshalve) is alles getest en is er niets aan de hand en kan het onze genen niet veranderen want dat is allemaal onderzocht.
Ik meen dat Willem Engel uit de documentatie heeft gehaald dat dat niet is onderzocht. Dr Peter Borger heeft dat sowieso in Zoom 100 Live Q&A met Peter Borger #49 (8 november 2020) ( https://www.youtube.com/watch?v=Bufyg6CfLJQ ) verteld rond de 55ste minuut.
Was nog een andere meen immunologe op het NOS en kreeg de vraag: of er iets bekend is over de (ernstige) bijwerkingen op de lange termijn. Daarop werd verteld dat dat niet bekend is. Dat is dan géén verschil met Willem Engel.

Hierbij de links van het college van Willem Engel van 4 januari 2021
https://www.facebook.com/113266477112887/videos/1120946008361997/ Viruswaarheid 04 januari 2021 Viruswaarheid Live Extra

https://www.rijksoverheid.nl/documenten/publicaties/2020/12/24/factsheet-vaccin-in-het-kort-voor-comirnaty-pfizer-biontech-tegen-covid-19  Comirnaty_COVID-19_01.pdf

https://www.gezondheidsraad.nl/binaries/gezondheidsraad/documenten/adviezen/2020/12/24/covid-19-vaccinatie-biontech-pfizer/Advies-COVID-19-vaccinatie-BioNTech-Pfizer.pdf  Advies-COVID-19-vaccinatie-BioNTech-Pfizer.pdf

https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/comirnaty-epar-product-information_nl.pdf  BIJLAGE I SAMENVATTING VAN DE PRODUCTKENMERKEN

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/NL/TXT/PDF/?uri=CELEX%3A32020R1043&amp%3Bfrom=en  VERORDENING (EU) 2020/1043 VAN HET EUROPEES PARLEMENT EN DE RAAD

Toevoegingen over informed consent
https://nl.wikipedia.org/wiki/Geïnformeerde_toestemming
https://en.wikipedia.org/wiki/Informed_consent
https://www.knmg.nl/advies-richtlijnen/dossiers/informed-consent.htm

Veel kijk- en leesplezier gewenst!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

37
0
We lezen graag je reactie!x