Homepagina » Buitenland » Per dosis veroorzaken coronavaccins ‘nu al 50 keer meer bijwerkingen’ dan griepprik
coronavaccin
Foto: CC0

Per dosis veroorzaken coronavaccins ‘nu al 50 keer meer bijwerkingen’ dan griepprik

Het percentage patiënten dat ernstige of mogelijk levensbedreigende bijwerkingen krijgt na het coronavaccin ligt mogelijk veel hoger dan uit de officiële cijfers blijkt. Dat zegt onafhankelijk journalist Alex Berenson, één van de meest prominente lockdownsceptici in de Verenigde Staten.

De Amerikaanse gezondheidsdienst CDC heeft een systeem opgezet, VAERS geheten, om bijwerkingen van vaccins bij te houden. In de meeste gevallen zijn die bijwerkingen mild en tijdelijk, maar er verschijnen steeds meer berichten in de media over patiënten die sterven na vaccinatie.

Berenson wijst erop dat het aantal patiënten dat ernstige complicaties krijgt per aantal doses ruwweg 50 keer hoger ligt dan het aantal negatieve bijwerkingen als gevolg van de griepprik. Hij speculeert dat dit aantal mogelijk zelfs nog hoger ligt door vertraging in rapportage. Dit zou overeenkomen met de cijfers die we eerder zagen bij de klinische onderzoeken.

Misverstanden

Tot 22 december waren er in de VS minder dan één miljoen doses van het coronavaccin toegediend. Na vaccinatie belandden 307 mensen op de spoedeisende hulp. Nog eens 17 personen kregen ‘levensbedreigende’ bijwerkingen. In 2019-2020 werden 175 miljoen griepvaccins uitgedeeld. Dat resulteerde in 1220 opnames op de spoedeisende hulp en 73 ‘levensbedreigende’ bijwerkingen. Het aantal bijwerkingen door het coronavaccin ligt per dosis dus ongeveer 50 keer hoger dan bij de griepprik, becijferde Berenson. Je kunt de gegevens hier terugvinden.


Berenson was onlangs te gast in de podcast van Joe Rogan, waarin de journalist – die ooit voor de New York Times werkte – andere misverstanden besprak over de ‘wetenschap’ achter Covid-19, waaronder het dodental als gevolg van het coronavirus.

[Zero Hedge]
5 32 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
4 maanden geleden

Er zal een enorme toename zijn van mensen die ziek zijn en sterven na vaccinatie!
Maar al die ziekten zullen worden toegeschreven aan een nieuwe, ergere, meer verwoestende versie van het C19-virus zodat meer mensen zich laten vaccineren..

EEN GEVAARLIJK AGENDA!! Maar agenda gaat falen!

Skalenski
Skalenski
Reactie op  Joyce Ramgatie
4 maanden geleden

Zo is t exact. Covid-19 is de griep, Covid-21 is t ingespoten mRNA vaccin. Hoe doorzichtig is t wel niet allemaal ?

Catharina
Catharina
Reactie op  Joyce Ramgatie
4 maanden geleden

Absoluut…deze agenda gaat zeker falen

hans
hans
Reactie op  Joyce Ramgatie
4 maanden geleden

ja dat denk ik ook, maar waar zou het omslagpunt kunnen liggen ? want ze douwen er nu wel heel veel doorheen,en de berichten van instemming vd bevolking wijzen nu niet bepaald in de richting van een koerswijziging. Ergo, keep us posted

elisabeth
elisabeth
Reactie op  hans
4 maanden geleden

hans, de berichtgeving van instemming bevolking klopt niet!hoax

hans
hans
Reactie op  elisabeth
4 maanden geleden

ja ,ik heb m er nu al opstaan ,nou ja misschien leest men eroverheen. maar bedankt elisabeth

Pippie
Pippie
Reactie op  Joyce Ramgatie
4 maanden geleden

Het is ook bizar dat vele mensen uit Israel positief testen op Covid-19 na “vaccin”. Ik pas, wij passen.. en dan de vuile mondmaskers die zorgen juist voor dat mensen ziek worden. Samen sterk! Er moeten mensen gaan opstaan. Sooner the better… Nl overheid is helemaal van het pad af.. Sanna, eerst gevaccineerde allemaal slim doorgesproken…draaiboek van de overheid… Nee mensen het klopt niet.

doornbos
doornbos
4 maanden geleden

Maar goed, alles beter dan een loopneus nietwaar?

Wlliam
Wlliam
4 maanden geleden

Het vaccin is geen vaccin maar een mRNA modifikatie wat een rektie veroorzaakt in de cellen… dit is nog nooit op “de mens” losgelaten.. geen enkele wetenschapper weet wat er in het menselijk lichaam gebeurd wanneer je dit soor frankenstein experimenten doet.. het is onomkeerbaar, dus een ieder die deze troep ingespoten krijgt is verdoemd.. je moet niet voor God spelen en van alle mensen een GMO willen maken.. we weten hoeveel doden Monsanto op zijn geweten heeft… als “de mensen” die dit gifmengsel ingespoten hebben gekregen bij bosjes doodvallen dan heeft Bill Gates zijn zin gekregen en wordt meer dan de helft van de mensheid weggevaagd…

ProAsfalt
ProAsfalt
4 maanden geleden

Volgens de NOS https://www.youtube.com/watch?v=N2_BHh1AFNk LIVE om 20.30u: Avond van de vaccinatie is er niets aan de hand.

Ik heb er maar even doorheen gescrold want ik wilde weten of er verschil waar te nemen viel tussen het college van Willem Engel van 4 januari en het college van de NOS.

De verschillen zijn aanzienlijk.
Volgens de immunologe van de NOS (zo noem ik het maar gemakshalve) is alles getest en is er niets aan de hand en kan het onze genen niet veranderen want dat is allemaal onderzocht.
Ik meen dat Willem Engel uit de documentatie heeft gehaald dat dat niet is onderzocht. Dr Peter Borger heeft dat sowieso in Zoom 100 Live Q&A met Peter Borger #49 (8 november 2020) ( https://www.youtube.com/watch?v=Bufyg6CfLJQ ) verteld rond de 55ste minuut.
Was nog een andere meen immunologe op het NOS en kreeg de vraag: of er iets bekend is over de (ernstige) bijwerkingen op de lange termijn. Daarop werd verteld dat dat niet bekend is. Dat is dan géén verschil met Willem Engel.

Hierbij de links van het college van Willem Engel van 4 januari 2021
https://www.facebook.com/113266477112887/videos/1120946008361997/ Viruswaarheid 04 januari 2021 Viruswaarheid Live Extra

https://www.rijksoverheid.nl/documenten/publicaties/2020/12/24/factsheet-vaccin-in-het-kort-voor-comirnaty-pfizer-biontech-tegen-covid-19  Comirnaty_COVID-19_01.pdf

https://www.gezondheidsraad.nl/binaries/gezondheidsraad/documenten/adviezen/2020/12/24/covid-19-vaccinatie-biontech-pfizer/Advies-COVID-19-vaccinatie-BioNTech-Pfizer.pdf  Advies-COVID-19-vaccinatie-BioNTech-Pfizer.pdf

https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/comirnaty-epar-product-information_nl.pdf  BIJLAGE I SAMENVATTING VAN DE PRODUCTKENMERKEN

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/NL/TXT/PDF/?uri=CELEX%3A32020R1043&amp%3Bfrom=en  VERORDENING (EU) 2020/1043 VAN HET EUROPEES PARLEMENT EN DE RAAD

Toevoegingen over informed consent
https://nl.wikipedia.org/wiki/Geïnformeerde_toestemming
https://en.wikipedia.org/wiki/Informed_consent
https://www.knmg.nl/advies-richtlijnen/dossiers/informed-consent.htm

Veel kijk- en leesplezier gewenst!

rop
rop
4 maanden geleden

Het is het een of het ander ,of je overlijd door corona, wat anders gewoon de griep was, waar ook jaarlijks vele door sterven, of je overlijd door het vaccin.

Bullhead
Bullhead
Reactie op  rop
4 maanden geleden

Maar het vaccin kun je vermijden. De griep niet!

Kate
Kate
Reactie op  Bullhead
4 maanden geleden

De griep ging men ook niet uit de weg dus waarom COVID wel? Binnenkort zal men het zogeheten vaccin niet meer kunnen vermijden. Den Haag is echt niet onder de indruk geraakt van het handjevol mensen dat bereid was te gaan protesteren.

Spooky
Spooky
4 maanden geleden

Door de vaccinatie zullen veel mensen nog zieker worden!
En zullen ze dan zeggen,kijk de gemuteerd virus is er dus weer nieuwe VACCINATIES en wie word er nog rijker van, PRECIES bill gates!!

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Spooky
4 maanden geleden

De tijd van de mijnen van koning Salomon, een hebt alles en de rest niet te vreten.

Hans
Hans
4 maanden geleden

https://www.dlmplus.nl/2020/12/15/mondkapjes-vaccinatie-en-miljoenen-doden-spaanse-griep-wat-is-het-verband/

In het tijdperk van de Spaanse griep geloofde men ook heilig in mondkapjes en vaccinaties. De doden werden begraven door mondkapjes en vaccinatie weigeraars.
Laat mij het maar wat moeilijker hebben als weigeraar. Kijk wel wie het moeilijker krijgt.

Tot nu toe rol ik elke winter er goed door met veel groentes. En laat chlorofyl (bladgroen) een vervoerder van zuurstof zijn in je lijf. In ieder geval nog steeds geen bijwerkingen van mijn immuniteit strategie.

Arie
Arie
Reactie op  Hans
4 maanden geleden

De doden werden begraven door mondkapjes en vaccinatie weigeraars.”
Als je het zo maar ziet. Wij worden als vaccinweigeraars afgeschilderd en met de nek aangekeken als “Wappies” genoemd in de media. Maar wij zijn diegenen die straks de rotzooi van die zogenaamde elite mogen gaan opruimen. Dit vertellen ze niet op de tv in het vaccinatieprogramma dat er straks een zooi mensen zware levensbedreigende bijwerkingen van krijgen die verzorgd en begraven gaan worden door die Wappies. Want dan gaat de gehele bereidheid tot dat vaccineren als een nachtkaars uit. En het is te hopen dat er veel ogen open gaan wat wel niet zal gebeuren daar velen nog in die dolk zullen vallen. Mensen sta op en waarschuw uw vrienden geliefden en familie zodat ze hier niet intrappen. Want zo denk ik er ook over!!

Carolientje
Carolientje
Reactie op  Arie
4 maanden geleden

Vriendelijke Arie, ik doe mijn best, vecht eigenlijk bijna soms tegen de bierkaai ! Mensen luisteren niet ! van overleven hebben ze nog nooit gehoord als ik ze vraag wat ze eten, voeding of vulling. Soms hangen toch veel dingen daar vanaf. Ook een auto rijdt niet op water en zo ook ons lichaam niet, je moet soms dingen eten die het lichaam niet zelf aanmaakt. Zoals vit.D, die de zon in de zomer geeft en waar wij vroeger met in de R in de maand een lepel levertraan voor namen. Zo hebben ook paddenstoelen iets wat ons lichaam niet maakt, n.l. Ergothioneïne, zoek het maar eens op, je zult er versteld van staan.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Carolientje
4 maanden geleden

Vit.D uit de zon, daarom zijn de mensen al vroeg bang gemaakt voor de zon en zijn zij het liefst factor 50 op gaan smeren en vervolgens daardoor een vit.D tekort te krijgen. Ik ben ze al heel vroeg en lang(jaren) gaan waarschuwen hiervoor maar een te kort kon ze niets schelen. Nu beginnen ze toch bij me te vragen en zeg ik tsjah, ik weet het ook niet. Het zal niet lang meer duren voor de vitamines verboden zullen gaan worden.

Duyfel
Duyfel
Reactie op  Arie
4 maanden geleden

Ik vraag me af of ze de zgn-de coronadoden ook een mondkapje omdoen in de lijkkist.

Carolientje
Carolientje
Reactie op  Hans
4 maanden geleden

Heerlijk om uw reactie te lezen, mijn grootouders woonden op het boerenland, wij waren er iedere week en ook alle vakanties ,nu valt deze boerderij onder monumentenzorg, wij kregen vroeger gewoon te eten wat het seizoen gaf, hadden nooit griep, wel een aantal kinderziekten, mazelen, waterpokken, de bof, kon je niet slikken, en niet te vergeten rode hond, was niet anders, werd je gewoon beter van na een paar dagen verwend te zijn. Heb ik vooral geen frustraties van gekregen. Mijn immuunsysteem is super, weet niet eens meer wat de griep is, eet nog steeds wat het seizoen geeft. Jammer dat daar nooit aandacht aan wordt gegeven. De jonge speelt momenteel voor God, waarschijnlijk is dat het DNA wat hij heeft geërfd van zijn vader(dominee), met Rutte als doorgever die alles aan een ander overlaat en die ook de schuld geeft.
Dat vaccin hebben wij dus niet nodig, het proberen om in te grijpen in ons DNA is niet te geloven, hoe stom kan je zijn? Wij worden volmaakt geboren met een immuunsysteem!!! Je kan niet meer eten dan je honger/trek hebt, hou van elkaar en help iedereen die daar behoefte aan heeft in billijkheid, dan blijft de wereld leefbaar. De manier van deze regering is verdeel en heers!!! Controleer iedereen die de(onnodige)regels niet volgt, vooral er iedereen op aanspreken !! Terwijl er geen onderbouwde regels zijn!!! Dit laten we toch niet gebeuren !!!!
We hebben in Nederland een goed opgeleide bevolking, hoe kan dit dan toch gebeuren? We leven toch niet allemaal onder een tegel? zeker in deze tijd waar iedereen toegang heeft tot wetenschap.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Carolientje
4 maanden geleden

Hoi Carolientje, ‘dit laten we toch niet gebeuren!!!’ Kijk goed in de rondte, dit gebeurd gewoon.

Henk R
Henk R
4 maanden geleden

De griepprik is al lang in gebruik en kan men nu wel ongeveer inschatten wat de bijwerkingen zijn. Dit “vaccin ” tegen covid is helemaal nieuw en na een paar weken stelt men al dat het 50 keer meer bijwerkingen geeft. Nou dat belooft wat ,en de lange termijn bijwerkingen heeft men nog geen zicht op. Trouwens met dit goedje moet je je twee keer laten inspuiten en misschien hebben zometeen covid 21 , de engelse griep, kanarie griep of wat ever. Krijg je weer twee spuiten.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Henk R
4 maanden geleden

And again and again and again, en kassa weg is uw weerstand.

Vreemdeling
Vreemdeling
4 maanden geleden

☝️ Note: This paper shows that people enrolled in COVID-19 trials, and subsequently, those taking the vaccine, are not sufficiently informed about the known risk of these vaccines, which are known and proven in medical literature to worsen clinical disease, through something called antibody-dependent enhancement. Basically, it means that after you have the vaccine, the next time you have an illness, your antibody response will be exaggerated and lead your immune system to overshoot by far. In other words, the vaccine, rather than preventing disease, actually enhances severity of disease in the future. This meams that these vaccines could produce future waves of severe respiratory illnesses, which can then be blamed on new viruses, leading to renaming of the illnesses into, “COVID-20, 21, 22, 23” and so on.

t de vries
t de vries
4 maanden geleden

Dat was tvoor evetuele e verwachten ,met vaccins die niet of nauwelijks goed getest zijn .al de producenten van de vaccins konden geen voledige test rapporten overleggen bij de F M A . E r is nauwelijks voldoende getest op bijwerkingen laat staan of het vaccin werkzaam is .De geconstateerde bijwerkingen waren ,misselijkheid kouderillingen spierpijn gewrichtspijn hoofdpijn enz enz . Op de lange termijn is er geheel geen testrapport de vaccins moeten zo snel mogelijk op de markt ,van daar dat de producenten zich van te vren indekten en niet verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor de gevolgen zo wel op korte als lange termijn.Dus wij zijn in weze wandelende onbetaalde proefkonijnen .Daar ok mogen onze volksverlakkers in de kamer van de jonge geen vragen over stellen .Wat zij heel gehoorzaam ook niet doen ,want het intreseerd hun geen moer betreffende onze gezonheid

ProAsfalt
ProAsfalt
Reactie op  t de vries
4 maanden geleden

Sterker nog, deze proefkonijnen moeten zelfs (via de belasting) betalen voor dit vaccin ad +/- € 30,- per vaccin.

Kate
Kate
Reactie op  ProAsfalt
4 maanden geleden

En als we dood zijn mogen onze kinderen verder betalen aan de staatsschuld van Bloemschoen. Sorry, maar wat een vervloekte man is dat die totaal geen naastenliefde noch liefde voor Christus bezit. Zijn god is het geld.

x

Check Also

vaccin

Vaccinatieoverzicht: ‘Alle burgers staan al op MijnRIVM, de wereld op z’n kop’

Het RIVM heeft een pagina, MijnRIVM geheten, ...

vaccin

Schadelijke bijwerkingen coronavaccins: ‘Wij maken dagelijks mensen mee die acuut in nood komen’

De meest recente update van Bijwerkingencentrum Lareb ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

37
0
We lezen graag je reactie!x