CoronaBuitenland

Er gebeurt iets vreemds met de YouTube-video over de schokkende onthullingen rond covidvaccins

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!

Deze week gaven Europarlementariërs Marcel de Graaff (FVD) en Joachim Kuhs (AfD) een persconferentie waarin zij schokkende onthullingen deden over de covidvaccins. Zij worden nu gedwarsboomd door YouTube, waar ze de persconferentie uploadden.

De video wordt gewoonweg geblokkeerd om vervolgens opeens weer te verschijnen en dan weer te verdwijnen, laat De Graaff weten. Hij zag zich genoodzaakt hierover vragen te stellen aan de Europese Commissie. Het zou hem niet verbazen als de Commissie de Digital Services Act (DSA) toepast om de persconferentie te weren van het internet.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Verwijderd

De persconferentie vond dinsdag plaats en twee dagen later, op donderdag, werd de video door YouTube verwijderd. Hij zou in strijd zijn met hun beleid.

De Graaff en Kuhs eisen opheldering van de Commissie. Ze willen weten waarom een video van een persconferentie in het Europarlement van twee democratisch gekozen leden werd verwijderd en hoe zo’n video in strijd kan zijn met welk beleid dan ook.

De Europarlementariërs willen ook weten of de Commissie heeft gecommuniceerd met internetplatforms zoals YouTube over het wegdrukken of verwijderen van berichten met kritiek op het coronabeleid.

Desinformatie

Ze vragen de Commissie of zij het met hen eens is dat het verwijderen van de video over de persconferentie in strijd is met de vrijheid van meningsuiting. “Of ziet de Commissie kritiek op het coronabeleid als desinformatie die onder de Digital Services Act valt?”

Bekijk ook onderstaand rondetafelgesprek over de schokkende onthullingen rond de covidvaccinaties door het Europees Geneesmiddelenagentschap EMA:

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 222 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kiekedief
Kiekedief
4 maanden geleden

Volgens mij staat dit stukje ook bij Robert Jensen show 601 .

Kiekedief
Kiekedief
4 maanden geleden

Bijna op het einde van deze aflevering

jessie nameles
jessie nameles
4 maanden geleden

niet vreemd , doen ze al een jaar of tig. maar eens gaan er een stel mensen onder de bus geworpen worden door dezelfde lui die hun haggie willen redden..!!! kijk naar wilders die ondanks de stemmen gewoon een oppositie partij word. zelfde in spanje , italie ..gesmeerd door onze guldens en de EU !!!!

Greet Resist
Greet Resist
4 maanden geleden

het zijn de adverteerders van het platform die dit bepalen

Back to top button
68
0
We lezen graag je reactie!x