Homepagina » Chemtrails » Presentatrice Spaanse publieke omroep bevestigt het bestaan van chemtrails. Kijk wat ze op Twitter heeft geplaatst
Presentatrice Spaanse publieke omroep bevestigt het bestaan van chemtrails. Kijk wat ze op Twitter heeft geplaatst
Foto: Twitter/Raquel Martínez

Presentatrice Spaanse publieke omroep bevestigt het bestaan van chemtrails. Kijk wat ze op Twitter heeft geplaatst

Journaliste Raquel Martínez van de Spaanse publieke omroep (RTVE) plaatste vrijdag een foto op haar officiële Twitterpagina van twee vliegtuigsporen in de lucht boven Madrid.

“Ik zag vandaag vanuit mijn auto twee sporen: één van een gewoon vliegtuig en een chemtrail,” schreef ze.

Het eerste spoor is onschuldig en verdwijnt, terwijl het tweede langer blijft hangen en schadelijk is voor je gezondheid, aldus de presentatrice van zender TVE.

Complotdenker

Ze zullen me een complotdenker noemen en zeggen dat het condenssporen zijn, lichtte Martínez toe.

De foto, die in korte tijd honderden keren werd geliket en geretweet, hield de gemoederen flink bezig.

Meteorologische dienst

Zoals gebruikelijk trok het bericht veel internettrollen aan.

Zelfs de Spaanse meteorologische dienst Aemet heeft op het fenomeen gereageerd. De dienst heeft een document op zijn website staan waarin wordt gesteld dat ‘wetenschappelijke studies geen bewijs hebben gevonden voor grootschalige geheime programma’s met betrekking tot de atmosfeer’.

[20minutos.es, Huffington Post]


Vond je dit interessant? Deel het dan met je kennissen op Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

24 reacties

 1. dit chemtrail gebeuren is al jaren aan de gang.
  wanneer de trails niet oplossen ,komt er chemische rotzooi in de atmosfeer en slaat tenslotte neer in de bodem. o.a aluminium, kwik,barium.
  als bewijs: 10.00 uur in de morgen trokken vliegtuigen sporen in de kraakheldere blauwe lucht ,die niet oplosten.
  om 01.00 uur in de middag was de lucht bedekt met een grijze uitwaaierende wolkenlaag,die de zon grotendeels afschermde.
  enfin, je hoeft mij niet te geloven, bekijk het gebeuren zelf maar eens op een zonnige dag.

  63 likes
  • sinds 1995 is het prograamma van start gegaan.

   maar ze hebben daarvoor ook al biologische experimenten vanuit vliegtuigen op volkeren uitgevoerd.

   fff

   16 likes
 2. Het gebruik van chemtrails is al heel oud. In de tweede wereld oorlog werden er al chemtrails in de lucht gesproeid om de vijand te verzwakken.

  http://contrailscience.com/wwii-contrails/

  16 likes
  • @starseed
   alleen is het nu geen oorlog.

   11 likes
  • en ook om radarinstallaties te verstoren.

   10 likes
   • Jaren geleden werd er openlijk over Het schild gesproken.
    Chemtrails en wifi.
    Basis natuurkunde: bij langdurige druk op stoffen kunnen deze veranderen.
    Zuurstof heb je bv in verschillende soorten. 1 soort is niet giftig voor ons. De anderen wel.
    Iedereen weet dat het niet goed is.
    Vraag blijft: waarom? Zijn het middelen van grootmachten tegen elkaar of is er iets natuurlijks wat veranderingen veroorzaakt op aarde.(blokkeren van de zon/aarde staat nu dichterbij de zon tijdperk) Of is het gewoon mensen opruimen. Of alles tegelijk.

    5 likes
    • Zuurstof (O) is een basiselement. Hier is niets aan te veranderen. O2 of te wel dizuurstof zit in de lucht die wij ademen. In pure vorm is dit overigens gewoon giftig daarom zit in persluchtflessen ademlucht en geen pure dizuurstof. Zuurstof komt voor in twee vormen grondtoestand en twe aangeslagentoestanden. De laatste wordt gebruikt om cellen te vernietigen, zoals bij een aantal behandelingen tegen kanker. De wijze waarop dit vrijkomt heeft echter niets met druk te maken. Verder is het een hoog reactief gas en dus niet toepasbaar als “sproeimiddel”. Ook is het scheikunde en heeft het vrij weinig met natuurkunde te maken, tenzij we gaan praten over spin maar dan is het allang geen basis natuurkunde meer.

     Dan als laatste verhogen chemtrails de atmosferische druk niet. Dit kan niet want anders zou je het meteen voelen, aan je oren bijvoorbeeld. Dus onwaar en verre van simpel en druk heeft met dit hele verhaal niets te maken. Stop nou eens met google opleidingen mensen.

     3 likes
 3. ” De dienst heeft een document op zijn website staan waarin wordt gesteld dat ‘wetenschappelijke studies geen bewijs hebben gevonden voor grootschalige geheime programma’s met betrekking tot de atmosfeer’.”

  Met andere woorden; we hebben ons uiterste best gedaan om de andere kant op te kijken.

  26 likes
 4. Op gran canaria waar de lucht vaak blauw is 🙂 Zie je op sommige dagen ook veel chemtrails. Sporen van vliegtuigen die lang blijven hangen en langzaam steeds breder worden.

  Een kleuter weet dat, dat geen condens kan zijn.

  29 likes
 5. Het is interessant om uit te zoeken of een vliegtuig, dat chemtrails veroorzaakt en trans-Atlantisch vliegt, hiermee ophoudt, zodra ie boven de oceaan is, daar zou het nutteloos zijn en dus onnodig duur. Of wordt er dan weer op geo-engineering ingezet?

  2 likes
 6. Zou de bevallige presentatrice zich terdege hebben verdiept in de operationele kant van de luchtvaart en speciaal de werking van een vliegtuigmotor? Zou ze ook genoeg kennis hebben van de opbouw van onze atmosfeer en weersystemen, speciaal vochthuishouding op grote hoogte? Kortom: weet ze wel waarover ze het heeft?

  3 likes
 7. Waar ze het ‘over ‘heeft.

  1 likes
 8. Het zijn buitenaardsen….

  2 likes
 9. Bas van Stapelberg

  Chemtraupils is overtuigend bewezen het blijft verschrikkelijk dat de man er geen aandacht aan durft te geven. Bizar dat zij bang zijn om de waarheid te schrijven.

  2 likes
 10. Timelapse Skies Holland

  Of chemtrails bestaan hoeft niet meer gediscussieerd te worden, ze bestaan. Het is te ziekelijk voor woorden dat de overheid nog durft te zeggen dat ze niet bestaan. Ooit had ik een telefoongesprek met woordvoerdster van de SP afdeling milieu en die ook over de luchtkwaliteit zou gaan.
  Mevrouw zei “dat geoengineering plaatsvind dat ontken ik ook niet, maar het is de schaal waarom, daar is onenigheid over”. Ik vroeg de mevrouw “Is het u ooit eens opgevallen dat onze blauwe lucht ineens voor met strepen hangt en dat na een uur de hele lucht wittig geworden is?” De mevrouw antwoorde: “Nee dat is mij nooit opgevallen en ik houd mij daar ook niet zo mee bezig”. Ik wreef er meteen bij haar in: “Dat is juist het probleem, niemand houd zich ermee bezig en daarom gaat het de verkeerde kant op in deze wereld”. Ik hoop dat dit deze vrouw aan het denken heeft gezet en dat zij zelfs een nachtmerrie van dit onderwerp heb gekregen.

  https://youtu.be/YAftK_scBdY

  https://www.youtube.com/channel/UC3UC337OJbJ0KHon8L_HJhQ/videos

  2 likes
 11. ze zijn de wereld aan het voorbereiden voor het einde van de tijd .
  het zijn de zionist illuminati die koste wat het kost de laatste openbaringen aan het uitvoeren zijn .
  om daarna hun NWO te hebben .
  volgend jaar moet de derde tempel van israel gebouwd worden , een altaar hebben ze al en ze zijn al dieren op dat altaar aan het offeren . en ze proberen al lange tijd met een speciaal fok programa om die rode koe te krijgen , het teken dat de tempel gebouwd moet worden zodat de antichrist in die tempel plaats kan nemen zodat daarna jezus kan terug keren naar de aarde om de antichrist te verslaan .

  heb pas nog een beelden gezien van het vaticaan , was erg geschrokken zoveel dingen daar van mystery school babylon . en symbolen van de illuminati . zijn fucking luciver aanbidders daar .
  ze hebben al de plannen voor de chrislam klaar liggen de religie als de NWO er is .
  een mix van islam en christenen .

  2 likes
 12. Deze verzwakkingen en ziekmakerij op de mensheid van de satanistische illuminati-elite via oa. chemtrails dienen als doel om uiteindelijk de mensheid te vernietigen(ook oa. via massa vernietigingswapens) en zodat ze rustig deze planeet kunnen verlaten en om andere planeten te koloniseren; wij moeten dit niet toestaan en vechten voor een betere wereld-elite die wel samenwerkt met buitenaardsen en de Aarde en mensheid in stand houd: The distracted and corrupt satanic EU-elite must be replaced for a new world-elite and who are listening to the people and humanity. Than al kind of ‘Horror’ in the way of pervers (child)porno, destructions(chemstrails etc.), killing, wars etc. must disappear totaly and than also: I want to write(like to dictated a book) about the folowing subject: Vishnu, Jesus, Maitreya, Kalki are alien scientists and are with their Death Ray’s Mechanism now the only hope for mankind to let all kind of horror and wars on Earth dissapear and instead bestowing universal peace.

  1 likes
 13. Vandaar dat ik een kale kop heb

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Man filmt vliegtuig dat 'chemtrails achterlaat in lucht boven Colorado'. Dan verschijnt opeens dit vreemde, cirkelvormige object in beeld

Man filmt vliegtuig dat ‘chemtrails achterlaat’ in lucht boven Colorado. Dan verschijnt opeens dit vreemde, cirkelvormige object in beeld

Er zijn beelden opgedoken van een vreemd, ...

Het is ongelooflijk geraffineerd wat er allemaal gebeurt. Duitse wiskundige waarschuwt voor chemtrails

Het is ongelooflijk geraffineerd wat er allemaal gebeurt. Duitse wiskundige waarschuwt voor chemtrails

Een Duitse wiskundige is bezorgd over chemtrails. ...