Binnenland

Er hangt een allesvernietigende orkaan boven Nederland

Help door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!

De laatste 12 jaar heet de natuurramp die Nederland in alle hevigheid teistert Mark Rutte en co. Dat zei Arnold Karskens in zijn nieuwste column voor Ongehoord Nieuws.

Hij veroorzaakt de perfecte storm waardoor verzetshelden geen helden meer mogen worden genoemd, maar ons land wel een hele dure buiging moet maken aan mensen die nooit slaaf zijn geweest, omdat de lafheid van woke de maat der dingen is geworden, aldus Karskens.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Alleen de gek vindt alles normaal

Terwijl team Rutte ons ketent aan een alles controlerende digitale identiteit en ons onderwerpt aan de schimmige wereldregering van het World Economic Forum, groeien de rijen voor de voedselbanken en bibberen mensen in een koud huis, vervolgde hij.

Losgezongen van de realiteit pakt deze linkse liberaal stukje voor stukje onze volksidentiteit af door gedwongen Europese integratie, pompt zijn regering honderden miljoenen euro’s in een nutteloze oorlog en trekt hij als een dolgedraaide Don Quichot ten strijde tegen een denkbeeldige vijand, CO2, zei Karskens. “Alleen de gek vindt alles normaal.”

Red Nederland

“Op 15 maart kunnen wij ervoor zorgen dat de allesvernietigende orkaan boven Nederland wordt afgezwakt tot een onschuldig briesje. Red Nederland, stem ze weg.”

4.9 208 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

152 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jojo
Jojo
1 jaar geleden

1 woord fraude!

Bezorgde nederlander
Bezorgde nederlander
1 jaar geleden

Het kan niet beter verwoord worden Arnold Karskens 👍 👹 dieptriest.

Johanna
Johanna
1 jaar geleden

Hoe dan!! De verkiezingen worden al jaren lang gemanipuleerd, en niet alleen in Nederland, overal in de wereld zij hebben overal de WEF criminelen nee gezet, het heeft geen zin om te stemmen, er wordt toch gefraudeerd.

koddebeier
koddebeier
1 jaar geleden

Opgerut !!

Back to top button
152
0
We lezen graag je reactie!x