Homepagina » Binnenland » Minister Slob wil kinderen testen op school: ‘Complete waanzin!’
slob
Foto: Anne Paul Roukema CC BY-SA 3.0

Minister Slob wil kinderen testen op school: ‘Complete waanzin!’

Minister Arie Slob van Onderwijs wil dat er op scholen een proef komt met coronasneltesten, zo zei hij in een Kamerdebat. Als het gebruik van sneltests is goedgekeurd, zouden leerlingen aan de voordeur getest kunnen worden. Slob wil op deze manier het aantal besmettingen op scholen ‘beperken’.

“Je kunt bij de voordeur gaan testen, met enige regelmaat. Dan weet je: hebben leerlingen corona ja of nee? Zo ja, dan kunnen ze per direct in quarantaine en kunnen ze klasgenoten niet meer besmetten.” Leerlingen krijgen dan ‘een aantal keren per week een wattenstaafje in een lichaamsdeel’. “Ik heb gehoord dat dat geen pretje is,” zei de bewindsman.

Mensen reageren zeer verontwaardigd op de plannen van Slob. “Waar is de Kinderombudsman?” vraagt Petra. “Ik ben woest. Wat voor psychopaat ben je Arie Slob, als je op deze manier met onze kinderen om wilt gaan? Walgelijk dit.”

Meteen aftreden

Neuroloog Jan B. Hommel wil dat de minister vertrekt. “Meteen aftreden, deze halve gare. Wie het waagt met een wattenstaafje in de buurt van mijn kinderen te komen, speelt met zijn leven,” twittert hij.

“Dit is toch niet te geloven. En als je nou als leerling/student niet getest wil worden? Wordt je dan de toegang tot de onderwijslocatie ontzegd? Of dringen ze je lichaam dan ongewenst binnen? Daar is een naam voor namelijk…” schrijft Annelies. Scenarioschrijver Clouds Are The Sheep voegt hieraan toe: “Dus Slob wil mijn kinderen iedere dag met een wattenstaafje laten verkrachten en heeft het zelf nooit ervaren?!”

4.6 43 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
108 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
William
William
1 jaar geleden

Volslagen idioot deze man, wie zijn deze mensen die op deze posities zitten en wie heeft ze gekozen? Het wordt de hoogste tijd dat er een frisse wind door de regering gaat waaien, al deze psychopaten opsluiten en een nieuwe regering vormen, democratisch en voor het volk ipv dictatuur en fascisme tegen het volk. Het leidje van 4 nonblonds revolution blijf maar in mijn hoofd hangen…

Peter
Peter
1 jaar geleden

Wat een,viezerik.
Dat ik het maar niet zie

Anne
Anne
1 jaar geleden

Hele kabinet meteen aftreden. Alles is buiten proporties. En dat voor een griep. Wat voor spuit hebben die gehad?
Opsluiten die handel.

Saskia
Saskia
1 jaar geleden

Experimenten doen is verboden (Neurenberg code), Hitler deed dat ook, vandaar deze code. Als dit doorgaat, haal ik onmiddelijk mijn kind van school!!!!!

x

Check Also

beau

Beau van Erven Dorens wil vliegtuigpassagiers ‘op z’n Chinees’ in een container stoppen

Maandagavond waren onder andere beddenbaas Ernst Kuipers ...

australi

Australië zet leger in om positief geteste mensen af te voeren naar quarantainecentrum

In de gebieden Binjari en Rockhole in ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

108
0
We lezen graag je reactie!x