Binnenland

Minister Slob wil kinderen testen op school: ‘Complete waanzin!’

Help door deze info met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Minister Arie Slob van Onderwijs wil dat er op scholen een proef komt met coronasneltesten, zo zei hij in een Kamerdebat. Als het gebruik van sneltests is goedgekeurd, zouden leerlingen aan de voordeur getest kunnen worden. Slob wil op deze manier het aantal besmettingen op scholen ‘beperken’.

“Je kunt bij de voordeur gaan testen, met enige regelmaat. Dan weet je: hebben leerlingen corona ja of nee? Zo ja, dan kunnen ze per direct in quarantaine en kunnen ze klasgenoten niet meer besmetten.” Leerlingen krijgen dan ‘een aantal keren per week een wattenstaafje in een lichaamsdeel’. “Ik heb gehoord dat dat geen pretje is,” zei de bewindsman.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Mensen reageren zeer verontwaardigd op de plannen van Slob. “Waar is de Kinderombudsman?” vraagt Petra. “Ik ben woest. Wat voor psychopaat ben je Arie Slob, als je op deze manier met onze kinderen om wilt gaan? Walgelijk dit.”

Meteen aftreden

Neuroloog Jan B. Hommel wil dat de minister vertrekt. “Meteen aftreden, deze halve gare. Wie het waagt met een wattenstaafje in de buurt van mijn kinderen te komen, speelt met zijn leven,” twittert hij.

“Dit is toch niet te geloven. En als je nou als leerling/student niet getest wil worden? Wordt je dan de toegang tot de onderwijslocatie ontzegd? Of dringen ze je lichaam dan ongewenst binnen? Daar is een naam voor namelijk…” schrijft Annelies. Scenarioschrijver Clouds Are The Sheep voegt hieraan toe: “Dus Slob wil mijn kinderen iedere dag met een wattenstaafje laten verkrachten en heeft het zelf nooit ervaren?!”

4.6 43 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

108 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
William
William
3 jaren geleden

Volslagen idioot deze man, wie zijn deze mensen die op deze posities zitten en wie heeft ze gekozen? Het wordt de hoogste tijd dat er een frisse wind door de regering gaat waaien, al deze psychopaten opsluiten en een nieuwe regering vormen, democratisch en voor het volk ipv dictatuur en fascisme tegen het volk. Het leidje van 4 nonblonds revolution blijf maar in mijn hoofd hangen…

Peter
Peter
3 jaren geleden

Wat een,viezerik.
Dat ik het maar niet zie

Anne
Anne
3 jaren geleden

Hele kabinet meteen aftreden. Alles is buiten proporties. En dat voor een griep. Wat voor spuit hebben die gehad?
Opsluiten die handel.

Saskia
Saskia
3 jaren geleden

Experimenten doen is verboden (Neurenberg code), Hitler deed dat ook, vandaar deze code. Als dit doorgaat, haal ik onmiddelijk mijn kind van school!!!!!

Back to top button
108
0
We lezen graag je reactie!x