Homepagina » Universum » Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?
maan

Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump in allerijl een juridische blauwdruk opgesteld voor mijnbouw op de maan. De NASA is nu op zoek naar mijnbouwbedrijven die de maan willen verkennen. Hoewel het gaat om het grootste maanproject van de NASA, kreeg het nauwelijks media-aandacht. Rusland en China werken ondertussen aan hun eigen maanproject.

Dus terwijl er van alles gebeurt in de wereld, beconcurreren de Verenigde Staten, China en Rusland elkaar om als eerste de maan te bereiken, zodat ze er mijnbouw kunnen plegen. Wat zouden ze er uit de grond kunnen halen? Water, goud, platina en zeldzame aardmetalen, aldus de NASA. Er wordt al gesproken van goudkoorts in de ruimte.

Dan is er nog iets waar nooit ruchtbaarheid aan gegeven is. Astronauten van Apollo 11 maakten melding van een groen, fluorescerend licht op het maanoppervlak voordat ze op de maan landden. Het licht was ongeveer 2 minuten zichtbaar. Er is zelfs een naam voor bedacht: Transient Lunar Phenomena (TLP). Uit literatuuronderzoek blijkt dat de lichten al bijna 1500 jaar worden waargenomen, onder andere door astronomen. Op 15 november 1953 maakte Leon Stuart de eerste foto van het verschijnsel.

Iemand is dus teruggegaan

Wél was er aandacht voor de mysterieuze gel-achtige substantie die China ontdekte op de achterkant van de maan. Wie weet wat ze daar nog meer hebben gevonden. De Daily Beast vroeg begin dit jaar nog ‘wat China in vredesnaam op de achterkant van de maan aan het doen is’.

“Je investeert pas in een mijnbouwproject als je zeker weet dat er iets waardevols te halen is en je een fortuin gaat verdienen. Iemand is dus teruggegaan,” zegt Jimmy van het populaire kanaal Bright Insight. “De maan is een gigantische kosmische goudmijn. Ze gebruiken belastinggeld om ernaartoe te gaan. Iemand gaat daar een fortuin aan verdienen, maar jij niet.”

[Bright Insight]
4 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wakker
wakker
6 maanden geleden

Helium3 misschien?

:adrianus-johannes..
:adrianus-johannes..
6 maanden geleden

he he eindelijk iets met geen corona ff lezen

Elise
Elise
6 maanden geleden

Ongelooflijk ziek/gevaarlijk dit. Hier sluit men mijnbouw(ijzer) voor het milieu en ondertussen gaat men daar verder. De maan(ijzer) zorgt voor eb en vloed/hormooninvloed levende
wezens enz.(worden mensen onvruchtbaar) In hoeverre kloot je dan met dit gegeven? Misschien ontstaat er zo wel een megazondvloed of zo. En waarvoor? Nog meer technologie?

Carolina spuesens
Carolina spuesens
Reactie op  Elise
6 maanden geleden

Alle vervuilende industrie naar de maan.
Dan heeft Timmermans ons geld niet nodig
voor een goed klimaat.

Margie
Margie
Reactie op  Carolina spuesens
6 maanden geleden

Het zal maar boven je hoofd hangen…

georg gunther
georg gunther
Reactie op  Elise
6 maanden geleden

ben bang dat het dan niet goed komt met onze aarde

André
André
6 maanden geleden

Ja vast iedereen gaat er geld aan verdienen…wat kost het om het op aarde te krijgen ? Of laten ze het gewoon vallen ? Deze metalen kan je niet eten…

johan den haag
johan den haag
6 maanden geleden

Als het waar is kan de goudprijs weer omlaag 🙂

Monique
Monique
6 maanden geleden

Blijf toch van de maan af. De aarde is al verkloot, dan gaan ze nu de maan verkloten. Ik ben benieuwd of het universum dit gaat toestaan. Ik geloof van niet, zeker omdat de maan een hele grote rol speelt in ons bewustzijn.

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Monique
6 maanden geleden

@Monique,

Beste,

Maakt u zich maar niet druk,

Op de maan is nog nooit iemand geweest en er zal ook NOOIT iemand naar toe gaan.

Weet niet wat dit voor een onzinnig topic is echter het staat er nu eenmaal helaas, en het gaat dan wel niet over kreuna, maar dit is BS!!!

De maan is idd niet wat iedereen ervan denkt. Het is al helemaal niet hetgeen er over in de “wetenschappelijke boekjes” staat want dat is al helemaal lachwekkend.

Ga hier echt niet te diep op in maar ik zou zeggen, kijk eens een en ander na om een mening te vormen en een onderbouwd commentaar te geven!!

Landen op de maan: NEE, niet mogelijk om het simpele feit dat men NIET door de dampkring kan komen (of wat dat ding daar dan ook mag zijn, je komt er echter NIET DOORHEEN!~!).

Ook Elon Musk met zijn hahahahahahah 40.000 “satellieten”……………pure BS!!

En hij houdt de hele wereld voor de gek met zijn verticaal “teruglandende “raket””…..dit is echt fictie, CGI,. Telkens valt de “verbinding” weg als het moment supreme is aangekomen.
Zou iemand willen weten waar alle “raketjes” van Nassi en Elon zijn gebleven, haal je paddy duikersdiploma en ga kijken ergens ter hoogte van de Bermuda Triangle!! Daar liggen ze met de bosjes….

Maar wat anders….

Zorg dat u GROEPEN begint te vormen.
Ook eten en drinken is niet onbelangrijk, de rekken worden ZIENDEROGEN leger!!

Maarrrrrrr, misschien beter niet doen, dan gaat het vlugger…….

Slaap zacht en kijk vooral eens goed naar de maan…..vooral als deze in de morgen SAMEN MET DE ZON aan de “hemel” staan!!!

Gladiator

XYZ
XYZ
Reactie op  Gladiator
6 maanden geleden

“Ga hier echt niet te diep op in maar ik zou zeggen, kijk eens een en ander na om een mening te vormen en een onderbouwd commentaar te geven!!”

Tja… je spreekt jezelf in 1 zin tegen. Onderbouw het dan eens….

koekoek
koekoek
Reactie op  Gladiator
6 maanden geleden

laat me raden, dat heb je op vage filmpjes van youtube gezien.

Trix
Trix
6 maanden geleden

Check out the lunar waves on youtube … The moon is not what we think it is.

Rob
Rob
6 maanden geleden

Door de afgelopen jaren heen zijn er geweest die beweren dat de maan geen natuurlijke maan is. Hij zou daar te groot voor zijn. Ook zijn er die zeggen dat de huidige maan meer een satelliet is van ooit, lang geleden. Mijnbouw plegen op de maan klinkt sowieso al ongeloofwaardig maar dan is de vraag wat ze daar werkelijk zoeken. Deze wereld barst uit zijn voegen van de leugens dus waarom zouden ze over de maan en mijnbouw de waarheid spreken? Er zit altijd iets anders achter wat wij niet mogen weten. Dan klinkt mijnbouw op de maan ook als een excuus voor heel andere zaken. Zo doen ze dat met alles, verbergen wat ze werkelijk gaan doen en daar is een leugen voor nodig om het af te dekken.

Margie
Margie
Reactie op  Rob
6 maanden geleden

Wist je dat Tom Cruise, volgens msm, een stuk van de maan heeft gekocht voor US$ 200.000???
Vast een toneelstuk…! Vraag me wel af wie de makelaar is???

Rob
Rob
Reactie op  Rob
6 maanden geleden

Aanvulling. Een maan die om een planeet beweegt zou stil moeten staan qua eigen rotatie. Daardoor zou dus alles van de maan te zien moeten zijn. Onze maan blijft altijd met hetzelfde deel naar de Aarde gericht staan. Dus is er ook een deel dat nooit in beeld komt. Dat klopt dus niet met het ‘gedrag’ van een maan.

Button
Button
6 maanden geleden

Maan is fucking fake. je leeft onder een dome. niets er in en niets er uit. en jouw wereld is plat.

Margie
Margie
Reactie op  Button
6 maanden geleden

Met een crack…da’s de milky way!!! Lekker luchtig…

Button
Button
Reactie op  Margie
6 maanden geleden

Inderdaad. goed hoor.

Jack Burton
Jack Burton
Reactie op  Button
6 maanden geleden

Toevallig al met de mig-29 de bolling van de aarde verkend?

Meldt je aan, kost wel een paar centen…€17500 voor 50 min randje ruimte, kun je die horizon zelf ook eens zien krommen, een echte aanrader!

https://migflug.com/flights-prices/mig-29-edge-of-space/

Wat betreft de maan raad ik je een goede telescoop aan…is echt geweldig! en lang niet alleen om naar de maan mee te kijken, alle planeten zijn schitterend om te zien! En met de juiste telescoop kun je zelfs de noord en zuidpool waarnemen op mars, een ware traktatie voor diegene met interesse en een beetje kennis over ons zonnenstelsel en ons melkwegstelsel.

https://www.t3.com/features/best-telescope

Met een beetje positiviteit, oprechte interesse, basis kennis en de juiste investering kun je met je eigen ogen inzien hoe “fucking” en ongeloofelijk fake jouw huidige perceptie is.

Succes met mijn tips…

edwin vissers
edwin vissers
Reactie op  Button
6 maanden geleden

Halleluja ,je bent een gezegend man ,alleen Je Vader in de hemel heeft je dit geopenbaard

Elise
Elise
Reactie op  Button
6 maanden geleden

Unther the dome. Ja, maar volgens mij is dat de wifi etc. Een menselijk gemaakte elektrische deken.

Quetzalcoatl
Quetzalcoatl
Reactie op  Button
6 maanden geleden

Je bedoelt de grid die is gebouwd door de gevallen engelen om ons hier te houden?

PREDATOR
PREDATOR
Reactie op  Button
6 maanden geleden

ha ha maan is fake..
last van Corona ??

Velders
Velders
Reactie op  Button
6 maanden geleden

Kappen nou met dat getrol, de Maan de Aarde is een hemisfeer, de mensen waar ik mee studeer kunnen rekenen,ik ook , ik heb het te doen met mensen die niet de hersens hebben om dat soort vragen te beantwoorden voor henzelf, verspil er geen energie aan , maar reken het uit, met een zaklamp en een paar bolletjes liet ik laatst aan een paar platte aarde fanaten zien dat de zon en maan samen aan de hemel kunnen staan, die zagen dat ook omdat het begrepen …

x

Check Also

pfizer

Voormalig vicepresident Pfizer trekt aan alarmbel: ‘Ze willen jou en je familie doden’

De overheid liegt over de coronavarianten en ...

politica

Duitse politica klapt uit de school: corona is slechts voorwendsel voor Grote Reset

Een schokkend bericht uit Duitsland: er is ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

45
0
We lezen graag je reactie!x