Buitenland

FBI-agent die e-mails Hillary Clinton ontdekte moest computer wissen

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

FBI-agent John Robertson, de man die e-mails van Hillary Clinton aantrof op de laptop van Anthony Weiner, claimt dat zijn bazen hem hadden geadviseerd om zijn computer te wissen. Voormalig FBI-directeur James Comey zei enkele dagen voor de presidentsverkiezingen van 2016 dat hem ‘ter ore was gekomen’ dat er e-mails van haar op de laptop van Weiner stonden.

Weiner is getrouwd met Clinton-medewerker Huma Abedin.

Robertson stelt dat de manier waarop de hoge bazen bij de FBI deze zaak hebben behandeld ‘ethisch en moreel onjuist’ is. Hij doet zijn opzienbarende uitspraken in een boek waarvan de Washington Post een deel heeft gepubliceerd.

Toen de e-mails van Clinton op de laptop van Weiner werden ontdekt, deed de FBI een maand lang niets, zegt Robertson. Pas toen hij had gesproken met de openbaar aanklager die de zaak behandelde, ondernam het agentschap actie.

“Hij had zijn bazen weken geleden verteld over de e-mails van Clinton. Er gebeurde niets. Nou ja, zijn baas had Robertson geïnstrueerd om zijn werkcomputer te wissen,” valt te lezen in het boek.

De Wall Street Journal schreef dat de e-mails op 28 september 2018 waren ontdekt, maar dat voormalig directeur James Comey het Congres er pas op 28 oktober over informeerde. Eén FBI-agent gaf toe dat er ‘tien keer zo veel’ e-mails waren als Comey had gezegd.

Dit is nog maar het begin

Onlangs stelde minister van Justitie William Barr openbaar aanklager John Durham aan om zich te buigen over de oorsprong van het FBI-onderzoek naar de contacten tussen de Trump-campagne en Rusland in 2016.

Uit documenten die zijn vrijgegeven door het ministerie van Justitie blijkt dat meerdere betrokken FBI-functionarissen ‘per ongeluk hun telefoon hadden gewist’.

Daarnaast pleitte een voormalige advocaat van de FBI schuldig voor valsheid in geschrifte. Kevin Clinesmith gaf toe dat hij een e-mail van de CIA had veranderd die werd gebruikt om toestemming van de rechter te krijgen voor het afluisteren van Carter Page, een voormalige adviseur van de Trump-campagne.

President Trump zei tijdens een persconferentie dat er nog meer van zulke zaken zullen volgen. “Dit is nog maar het begin. Wat er gebeurd is, mag nooit meer opnieuw gebeuren,” zei Trump, die Clinesmith een ‘corrupte FBI-advocaat’ noemde.

Zijn stafchef Mark Meadows zei in juli dat hij verwacht dat het onderzoek van Durham zal leiden tot aanklachten en celstraffen.

[Zero Hedge via The Political Insider]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 jaren geleden

PRESIDENT TRUMP HEEFT GEWONNEN!

Het is afgelopen met de democratische partij. Binnenkort wordt alle namen van de arrestanten vrijgegeven. Hillary Clinton is ook in de lijst.

jenne
jenne
2 jaren geleden

Ik wacht af, ze zijn zo machtig en zo corrupt en zo moordaadig, we hebben het hier over de hoogste macht in de USA, we zullen zien !

Jo Bidon
Jo Bidon
2 jaren geleden

Hellary Clinton en Billenknijper Clinton zijn van de erg ambitieuze soort. Deze 2 bejaarden hebben nog steeds ambities en kunnen maar geen genoegen nemen met een rustig teruggetrokken leventje.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

4
0
We lezen graag je reactie!x