Homepagina » Buitenland » Moedige advocaten na overlijden: ‘Goedkeuring vaccin onmiddellijk intrekken!’
advocaten
Foto: Het coronavaccin van AstraZeneca (CC0)

Moedige advocaten na overlijden: ‘Goedkeuring vaccin onmiddellijk intrekken!’

Denemarken is tijdelijk gestopt met vaccinaties van AstraZeneca. Aanleiding is dat bij een aantal gevaccineerden bloedstolsels zijn vastgesteld, melden de Deense gezondheidsautoriteiten. Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) is een onderzoek gestart.

In Groot-Brittannië zijn al miljoenen mensen met AstraZeneca gevaccineerd. Eerder werd eenzelfde probleem met het vaccin gemeld in Oostenrijk. Ook daar gaan nu stemmen op om te stoppen met de inentingen.

Oostenrijkse advocaten eisen in een brief aan gezondheidsautoriteit BASG en de EMA een onmiddellijke stop op de AstraZeneca-vaccinaties. Volgens de advocaten zijn de vaccins een gevaar voor de volksgezondheid.

Waarschuwingen werden genegeerd

Een Oostenrijkse verpleegkundige overleed aan een stollingsstoornis na toediening van het vaccin. Een collega van haar kreeg een longembolie en belandde in het ziekenhuis. Ook een verpleegster uit Graz liep een longembolie op na de vaccinatie.

BASG reageerde dat er momenteel geen bewijs is voor een oorzakelijk verband en dat bloedstollingen niet tot de bekende bijwerkingen van het vaccin behoren. Talloze wetenschappers waarschuwden voordat de vaccinatiecampagne begon al voor deze levensbedreigende bijwerkingen.

Aangezien het klinisch onderzoek naar dit vaccin pas in maart 2024 afloopt, is het onmogelijk om verdere bijwerkingen en gevolgschade uit te sluiten. De advocaten willen dat de voorwaardelijke goedkeuring van het AstraZeneca-vaccin wordt ingetrokken, in afwachting van verdere informatie.

[Wochenblick]
4.9 81 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
72 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rop
rop
7 maanden geleden

Vele zijn al gevaccineerd, sommige sterven valk daarna, op lange termijn zal het meer mensen slopen.

Gaatweerlekker
Gaatweerlekker
7 maanden geleden

Gaat de goede kant op, zouden er dan al genoeg mensen neergespoten zijn om de BBB doelen te bereiken?

ProAsfalt
ProAsfalt
7 maanden geleden

Al deze vaccins zijn onrechtmatig daar er aantoonbare succesvolle behandelingen zijn in stadium 1 van Covid19 (niet 100%, geen enkel medicijn is 100%).

Allen die dit soort vaccins propageren of zelfs indoctrineren, inclusief de rechtelijke macht die dat afgelopen vrijdag heeft gefaciliteerd, dienen zich te verantwoorden voor het tribunaal.

Tiny
Tiny
7 maanden geleden

Geweldig. Ik heb nu al zo veel slechte ervaringen over het vaccin van Astra Zeneca gelezen! Niet dat ik ook maar enig vertrouwen heb in de vaccins van Pfizer of zo. Hoe durven ze de mensen met zoveel ellende opschepen.

x

Check Also

wetenschapper

Poolse wetenschapper ontdekt aluminium parasieten en eitjes in coronaprik: ‘Ontstellend’

Een Poolse wetenschapper heeft aluminium parasieten ontdekt ...

de jonge

Prof. Schetters tegen De Jonge: graag onderbouwing voor uitspraak dat vaccinatie geen effect op vruchtbaarheid heeft

Minister Hugo de Jonge heeft op social ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

72
0
We lezen graag je reactie!x