Buitenland

Moedige advocaten na overlijden: ‘Goedkeuring vaccin onmiddellijk intrekken!’

Help ons door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Denemarken is tijdelijk gestopt met vaccinaties van AstraZeneca. Aanleiding is dat bij een aantal gevaccineerden bloedstolsels zijn vastgesteld, melden de Deense gezondheidsautoriteiten. Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) is een onderzoek gestart.

In Groot-Brittannië zijn al miljoenen mensen met AstraZeneca gevaccineerd. Eerder werd eenzelfde probleem met het vaccin gemeld in Oostenrijk. Ook daar gaan nu stemmen op om te stoppen met de inentingen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Oostenrijkse advocaten eisen in een brief aan gezondheidsautoriteit BASG en de EMA een onmiddellijke stop op de AstraZeneca-vaccinaties. Volgens de advocaten zijn de vaccins een gevaar voor de volksgezondheid.

Waarschuwingen werden genegeerd

Een Oostenrijkse verpleegkundige overleed aan een stollingsstoornis na toediening van het vaccin. Een collega van haar kreeg een longembolie en belandde in het ziekenhuis. Ook een verpleegster uit Graz liep een longembolie op na de vaccinatie.

BASG reageerde dat er momenteel geen bewijs is voor een oorzakelijk verband en dat bloedstollingen niet tot de bekende bijwerkingen van het vaccin behoren. Talloze wetenschappers waarschuwden voordat de vaccinatiecampagne begon al voor deze levensbedreigende bijwerkingen.

Aangezien het klinisch onderzoek naar dit vaccin pas in maart 2024 afloopt, is het onmogelijk om verdere bijwerkingen en gevolgschade uit te sluiten. De advocaten willen dat de voorwaardelijke goedkeuring van het AstraZeneca-vaccin wordt ingetrokken, in afwachting van verdere informatie.

[Wochenblick]

4.9 81 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

72 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rop
rop
3 jaren geleden

Vele zijn al gevaccineerd, sommige sterven valk daarna, op lange termijn zal het meer mensen slopen.

Gaatweerlekker
Gaatweerlekker
3 jaren geleden

Gaat de goede kant op, zouden er dan al genoeg mensen neergespoten zijn om de BBB doelen te bereiken?

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Al deze vaccins zijn onrechtmatig daar er aantoonbare succesvolle behandelingen zijn in stadium 1 van Covid19 (niet 100%, geen enkel medicijn is 100%).

Allen die dit soort vaccins propageren of zelfs indoctrineren, inclusief de rechtelijke macht die dat afgelopen vrijdag heeft gefaciliteerd, dienen zich te verantwoorden voor het tribunaal.

Tiny
Tiny
3 jaren geleden

Geweldig. Ik heb nu al zo veel slechte ervaringen over het vaccin van Astra Zeneca gelezen! Niet dat ik ook maar enig vertrouwen heb in de vaccins van Pfizer of zo. Hoe durven ze de mensen met zoveel ellende opschepen.

Back to top button
72
0
We lezen graag je reactie!x