Great ResetBinnenland

‘Het World Economic Forum heeft het gemunt op de boeren, net als de Sovjets en communistisch China’

Help anderen door deze info met iedereen op je social media te delen!

Vrijdag gingen boeren in gesprek met het kabinet over het stikstofbeleid. Premier Rutte had al aangegeven dat de doelen en het tijdspad in steen gebeiteld zijn. De gesprekken zijn dus een wassen neus en hebben geen enkele zin, zei Forum voor Democratie op voorhand.

De Amerikaanse correspondent en presentator Jack Posobiec zei dat de overheid en het World Economic Forum het hebben gemunt op de boeren. Elke keer als revolutionaire ideologieën de overhand hebben binnen de overheid, of het nu gaat om de Sovjet-Unie, communistisch China of zoals nu in het Westen, ze denken altijd dat zij weten wat het beste is voor de boeren. Dus nu hebben ze het gemunt op de landbouwgrond, aldus Posobiec.

“In de Sovjet-Unie werden ze koelakken genoemd. Dat waren boeren die net iets te veel geld hadden verdiend en iets te veel macht hadden gekregen,” lichtte hij toe. Ze waren een doorn in het oog van de overheid.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Doe dat niet

“Luister naar de boeren,” benadrukte Posobiec. “Als je wilt eten, moet je een boer bedanken. Geen boeren, geen eten. Dat zijn de mensen die je eten maken. Maak mensen die je eten maken niet tot vijand. Doe dat niet.”

De Europese Commissie wil het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen hebben gehalveerd voor 2030. Volgens de Europese plannen moet ook het gebruik van kunstmest met 20 procent worden teruggedrongen.

Overal ter wereld

“Kijk wat ze in Canada doen, ze hebben hetzelfde in Nederland gedaan, je ziet het overal ter wereld gebeuren,” zei Posobiec. “Ze hebben het gemunt op de boeren. Hierna zijn de pesticiden aan de beurt. Dit wordt rechtstreeks aangestuurd door het World Economic Forum en de WHO. Waarom? Dit is de Great Reset.”

“Ze willen niet dat jullie nog langer echt voedsel eten en ze willen al helemaal niet dat jullie nog langer echt vlees eten. Ze willen dat jullie nepvlees van Bill Gates eten, ze willen dat jullie insecten eten, ze willen dat jullie in kleine hokjes wonen en als insectachtigen vanuit jullie mierenkolonie de koningin dienen,” besloot hij.

[The Post Millennial]

4.9 113 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
123 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
co van der vliet
co van der vliet
11 dagen geleden

Als de great reset doorgaat begint de dis met een glas insecten pis.

Annette
Annette
11 dagen geleden

Jack Posobiec schetst het hele verhaal van hoe ZIJ onze toekomst hebben ingepland, op een wel héél duidelijke manier.

Natuurlijk wisten wij dat al lang, maar het juiste verhaal moet en zal verteld blijven worden. Iedere persoon waarvan dagelijks de oogjes wordt geopend, is er één.

Zoals altijd het geval is, herhaalt OOK hier de geschiedenis zich. Zoals onder ieder communistisch regime worden het eerst de boeren aangepakt.

Boeren zijn de levensader voor de HELE bevolking. Het is niet voor niets, dat je overal op vlaggen de kreet leest: GEEN BOER, GEEN VOER.

WIJ kunnen met z’n allen in ieder geval de boeren zoveel mogelijk steunen. Mijn man en ik gaan wekelijks onze groenten en fruit halen rechtstreeks bij de boer.

Sommigen zijn op fietsafstand, maar gisteren hebben wij de auto moeten pakken. Wél nemen wij dan ook voor vrienden mee, zodat die autorit ruimschoots de moeite waard is.

Het verschil tussen de groenten en fruit van de supermarkt en direct van de boer is overweldigend. IK was compleet vergeten hoe LEKKER groenten kunnen smaken.

Zeker is, dat WIJ met z’n allen de boeren moeten blijven steunen, omdat wij dan OOK onszelf steunen.

Mark Rutte zei het al: de doelen zijn in steen gebeiteld.

Weten jullie wat OOK in steen gebeiteld was?

Denk aan de Georgia Guidestones. Daar STONDEN ook héél wat doelen op.

En kort geleden is dat voor de cabal o zo belangrijke bouwwerk met de grond gelijk gemaakt.

Ook nog even een opmerking over dat eten van insecten. Daar heb ik van de week iets héél interessants over gelezen. Er zit in insecten een een of andere stof, die ongelooflijk gevaarlijk is voor mensen. Trouwens ook voor zoogdieren.
Ons darmstelsel kan dat absoluut niet aan.

De enige dieren die WEL insecten kunnen eten, zijn vogels. Verrassing, maar niet heus.

Met andere woorden: WIJ worden dus niet alleen aangevallen via de zogenaamde experimentele gentechinjecties, maar ook door gedwongen nepvlees en insecten eten.

Deze oorlog is (helaas) nog steeds aan de gang.

Bep
Bep
11 dagen geleden

De meeste slapers geloven dit niet en zien het als complottheorie. Hoe stopt het ooit?
Voor vrijheid gaan de prikken er in het najaar weer in, vooral geen tegenwoord dulden van die wappie’s. Die wappie’s met hun uitspraken zijn voor de slapers erger dan het regime die een dwang op leggen en het leven duurder maken tevens een gifprik staat ook niet in de weg. Onteigening bullshit, het is maar die boer!
Remkes is wel de uitkomst voor die opruiende boeren en ze zijn nog dommer in hun ogen want er lonkt veel geld. Heel belangrijk! Het stikstof beleid werkt als toverstof bij de slapers, samen met nog weer meer prikken zo blijft de hypnose op peil en het gal wordt goed gespuugd op sociale media. Niet gaan discussiëren met een tegenstander ” de complot denkers” is het devies van het kartel. Het minne WEF kartel met de slafen van Schwab, niet te geloven dat dit kan gebeuren!

Anna
Anna
11 dagen geleden

……. en willens en wetens de hele wereld laat dit toe (zonder enkelen!) Beseffen mensen niet meer wat er gaande is??? Ziek!!! en zonder eten of met kakkerlakken in je mond wordt je niet gezonder. Daarna de echte vlees is alleen voor “yelyte” zoals sommigen er over hebben? Ik ben enorm geschokt dat iedereen zegt niets, NOG de winkels zijn vol – maar binnenkort als schwabialand gaat verordenen – de winkels worden leeg. od in de ergste geval ga je nog zelf die kakkerlakken van de vloer opruimen om te eten – omdat de schwabialand dat wil!!! Lieve Mensen AUB word WAKKER!!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

123
0
We lezen graag je reactie!x