CoronaBuitenland

Er komt steeds meer naar buiten: ‘De cijfers uit Nieuw-Zeeland zijn huiveringwekkend’

Help mee door deze info met je vrienden op je socials te delen!

Databeheerder Barry Young van het Nieuw-Zeelandse ministerie van Volksgezondheid trad naar buiten met unieke gegevens rond de oversterfte in het land. Hij werd gearresteerd, voorgeleid en vorige week op borgtocht vrijgelaten.

Hij werkte lange tijd samen met journalist en politica Liz Gunn in stilte aan Operation M.O.A.R. (Mother of all revelations). Oftewel: de moeder aller onthullingen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

In een interview met Maria Zeee van VNN zei Gunn, leider van de New Zealand Loyal Party, dat de cijfers uit Nieuw-Zeeland ‘huiveringwekkend’ zijn.

(Video verwijderd? Klik hier...)

400 doden op haar geweten

Ze kwam in de database een prikzetter tegen die een groot aantal mensen had gevaccineerd, waarvan er 400 vlak na de prik zijn overleden. Zij heeft dus 400 doden op haar geweten, zei Gunn.

“Er zullen mensen zijn die prikken hebben gezet en zich ’s avonds in bed afvragen: hoeveel mensen heb ik gedood?” voegde ze toe.

Extreem zorgwekkend

Niet alleen ouderen stierven kort na de prik, maar ook jonge mensen en zelfs kinderen. Ze stuitte op een kind van amper zes jaar oud dat drie vaccins had gekregen ‘in haar kleine lichaam’ en vervolgens was overleden. Gunn zei dat er ook ‘vele, vele’ 40-minners zijn gestorven.

Ze vindt de reactie van de Nieuw-Zeelandse overheid ‘hartverscheurend’. In plaats van toegeven dat Jacinda Ardern, de vorige premier, fouten heeft gemaakt, zeggen ze dat er niets te zien valt, stellen ze geen onderzoek in en gaan ze achter de klokkenluider aan. “Dat is extreem zorgwekkend,” benadrukte Gunn.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 171 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joyce
Joyce
4 maanden geleden

Helaas is de hebzucht van vele artsen en andere big geregistreerden groter dan hun geweten! Zo in en intriest

roro 237
roro 237
4 maanden geleden

Na de covid is er weer een nieuwe paniek factor uitgevonden om ons gek te maken van angst en om gemakkelijk de zakken te vullen!

Jef
Jef
4 maanden geleden

Als nou iedere keer het geluid precies aan de andere kant van de wereld is, dan kunnen we er hier dus precies niks mee. Of zou het zo kunnen zijn, dat zij verantwoordelijk zijn voor de cilimate change? Dan moeten we morgen per direct hun woestijnen in het binnenland tot ongewenst gebied verklaren. Laten we morgen de natuur de oorlog verklaren. Ik ben benieuwt naar diens reactie. Daar is namelijk geen kernbom tegenop gewassen.

Johan Duinkerken
Johan Duinkerken
4 maanden geleden

Bizar hoe de overheid van Nieuw Zeeland durfde te beweren dat Barry Young misinformatie zou verspreiden. Enige wat hij gedaan heeft is de data geanonimiseerd en daarna gedeeld heeft. Dus wat de overheid beweert is dat hun eigen informatie niet klopt.

Back to top button
45
0
We lezen graag je reactie!x