Mens en Dier

Van Huffelen: zolang de Tweede Kamer mij niet tegenhoudt, kan ik doorgaan

Help mee door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!

Staatssecretaris Van Huffelen (D66) van Digitalisering was maandagavond te gast in talkshow Op1 om te praten over kunstmatige intelligentie. Ze is trots op de nieuwe regelgeving die ons hiertegen moet beschermen.

“Het was tot nu toe totaal niet gereguleerd en daardoor kon er heel veel misgaan. Denk aan de toeslagenaffaire,” beweerde Van Huffelen zonder blikken of blozen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Van Huffelen: PVV schendt de Grondwet

De staatssecretaris raakte onlangs in opspraak toen ze een breed aangenomen motie van de Kamer naast zich neer had gelegd en in Europa toch instemde met de digitale identiteit. Ironisch genoeg nam ze het de PVV kwalijk dat de partij volgens haar de Grondwet schendt.

Programmamaker en jurist Kees Rooke zegt daarover: “Haha, Van Huffelen die de Grondwet schond met het Europese ID-bewijs (passeerde de Tweede Kamer) neemt de PVV de maat over de schending van de Grondwet!”

Grondrechten met een glimlach bij het grofvuil

Dat was nog niet alles. De staatssecretaris zei ook dat ze door kan gaan zolang de Tweede Kamer haar niet tegenhoudt. Haar uitspraken doen de nodige stof opwaaien.

Financieel journalist Arno Wellens schrijft: “Staatssecretaris Van Huffelen bij Op1: ik ben demissionair, maar ik zit nog steeds dus ik ga lekker door (met de digitale agenda).”

“Alexandra van Huffelen zet uw en mijn grondrechten met een glimlach bij het grofvuil,” merkt historicus Quinten Weeterings op.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 165 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

130 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Turtel
Turtel
5 maanden geleden

Dit is werkelijk bizar😡 wat een uitspraak van dit arrogante mens mag toch hopen dat ze tegen wordt gehouden in de tweede kamer!!

Speelman .lj
Speelman .lj
5 maanden geleden

Dat wijf van Huffelen blijft toch arrogant met der grote bek , ze toch wel hondsbrutaal ook ,bij D66 lopen er voor 80 % een stelletje hufters .

malion
malion
5 maanden geleden

Dat dacht ik al toen ze laatst zo zelfgenoegzaam zat te kijken aan een van de tafels, met een blik van wacht maar af VOORLOPIG doe ik wat ik wil! En nu zegt ze het met wat andere woorden.

jackie
jackie
5 maanden geleden

duracell konijn

Back to top button
130
0
We lezen graag je reactie!x