Homepagina » Buitenland » Explosief interview: ‘Er sterven geen mensen meer aan het virus’
coronavirus

Explosief interview: ‘Er sterven geen mensen meer aan het virus’

Er sterven geen mensen meer aan het virus. Er is dus geen sprake meer van een pandemie, zegt Mike Yeadon, een voormalige Chief Science Officer van farmaceut Pfizer, in gesprek met oud-BBC-presentatrice Anna Brees.

Als je kijkt naar de totale sterfte, dan is er helemaal niets ongewoons aan de hand, zegt hij over de situatie in Groot-Brittannië. Sterker nog: de sterfte ligt zelfs iets lager dan normaal. “Er is geen oversterfte. Het kan niet zo zijn dat er een dodelijke pandemie heerst zonder dat er oversterfte is.”

Lockdowns zijn volgens hem zinloos. Je kunt je niet verbergen voor luchtwegvirussen. Ze verspreiden zich onder de bevolking, wat je ook doet, aldus Yeadon.

Je hoort steeds dat we moeten wachten tot er een coronavaccin is. Zo’n vaccin zorgt ervoor dat je lichaam antistoffen aanmaakt tegen het virus. Die antistoffen zijn niet het belangrijkste deel van je immuunsysteem, dat zijn T-cellen, zegt hij. “De meeste mensen hebben het niet nodig.”

Volstrekt illegaal

Veel mensen zijn niet van plan om zich te laten inenten tegen het coronavirus. Er gaan nu stemmen op om reizen onmogelijk te maken tenzij je gevaccineerd bent. “Dat is illegaal,” zegt Yeadon. Hij licht toe dat er na de Tweede Wereldoorlog een wet is aangenomen die stelt dat er geen medische handelingen mogen worden verricht bij mensen zonder dat ze daar uitdrukkelijk toestemming voor hebben gegeven.

Wat als je niet mag werken of reizen omdat je niet gevaccineerd bent? “Sleep ze voor de rechter. Het is volstrekt illegaal.”

Onlangs benadrukte Yeadon op de Britse radio dat ‘de pandemie zo goed als voorbij is’. “De ziekenhuizen liggen niet vol met coronapatiënten.”

Bekijk hier het hele interview.

4.6 37 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Geen schaap
Geen schaap
1 jaar geleden

Mijn winterkuur is bij het ontbijt een tabletje D3. Bij het middageten een multi van A-Z met een glas grapefuit sap. Ik fiets 3 uur per dag. Dat zouden meer mensen moeten doen. Thuis stil zitten en niks doen schaadt de gezondheid.

Rob
Rob
1 jaar geleden

Voor de rechter slepen? Welke rechter? Er is geen rechter meer te vinden die zijn eed na komt. Het hele zooitje is verrot tot op het bot. Ze worden allemaal gecontroleerd door de elite.

Jan
Jan
1 jaar geleden

Ik ben benieuwd hoe dat straks eraan toegaat als wij (noodgedwongen) t.z.t. dat vaccin moeten innemen? Mochten mensen ten gevolge daarvan komen te overlijden (bijwerkingen), wordt dat in werkelijkheid toegeschreven aan het virus?

Doet er niet toe
Doet er niet toe
1 jaar geleden

Ongelooflijk hoe rot dit zaakje is. En ja.. Hebben ze al een verantwoordelijke? Ik heb het niet losgelaten en mijn buurman of familie ook niet. Toch zijn we met zen allen de dupe van ziekelijke roverheden.
Worden mensen tegenover elkaar opgezet en vallen mensen zonder woning door inkomensverlies.

Moet alles dan echt op de schop zodat ze een nieuw systeem kunnen implementeren?

Wij willen onze vrijheid terug en af van malafide poppen aan een touwtje die er niet zijn voor het volk maar voor het grote geld achter de schermen.

x

Check Also

verpleegkundige

Wijkverpleegkundige Elke trekt aan de bel: fors meer valincidenten en toename in hartklachten sinds de prikken

Wijkverpleegkundige Elke ziet sinds de prikken fors ...

noack

‘Klokkenluider Andreas Noack vermoord na onthullingen over grafeenoxide in coronaprik’

De politie deed vorig jaar november een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

25
0
We lezen graag je reactie!x