Homepagina » Gezondheid » Er wordt massaal geknoeid met ons voedsel
Er wordt massaal geknoeid met ons voedsel

Er wordt massaal geknoeid met ons voedsel

Uw biologische eieren komen geregeld uit een legbatterij, in uw koffie zit maïs en aan uw glas ‘puur’ sinaasappelsap is water en suiker toegevoegd.

Voedselproducenten kunnen schaamteloos frauderen en verdienen daar bovendien fortuinen mee. De controles zijn minimaal en de pakkans is bijzonder klein.

Het product waar misschien wel het meest mee wordt geknoeid is olijfolie, dat in de meeste gevallen wordt aangelengd met goedkopere oliën, zoals maïsolie, zonnebloemolie of notenolie.

Zaagmeel

Rode wijn en koemelk worden ook vaak aangelengd en uw thee wordt doorgaans aangevuld met zaagmeel. ‘Wilde’ vis wordt meestal gekweekt in bassins en ‘gezonde’ graanproducten maken vaak gebruik van minderwaardige restanten van volkorengranen.

Volgens Europol zit voedselfraude in de lift. Europa wil de controle verstrengen en de boetes voor fraudeurs fors verhogen. “Onze voeding doorkruist de hele Europese Unie. Er zijn ontelbare schakels in de keten. Daar is niets mis mee, maar elke schakel moet eerlijk en veilig zijn,” zegt CDA-Europarlementariër Esther de Lange.

Schandalen

Zij stelde een rapport op over voedselfraude en kreeg woensdag veel steun voor de aanpak ervan. Haar rapport is unaniem aangenomen door politieke partijen in de parlementscommissie Voedselveiligheid van het Europees Parlement. De Europese Commissie heeft inmiddels een aparte eenheid gevormd tegen voedselfraude.

“De brede steun toont aan dat Europa eindelijk de ogen opent voor het gesjoemel met ons voedsel”, stelt De Lange. Consumenten werden de laatste tijd opgeschrikt door schandalen, zoals paardenvlees verpakt als rundvlees, ook in Nederland. Eerder was er strooizout verkocht als keukenzout en werden eieren uit legbatterijen verkocht als biologische eieren. “Voedselfraude is te lang een blinde vlek geweest voor inspecteurs en overheid.”

Bron: Nieuwsblad.be, Estherdelange.nl

Gerelateerd:

 Vind je deze informatie goed? Deel het dan met je vrienden op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

37 reacties

 1. Het grootste probleem is de onverschilligheid van mensen t.a.v. hun voedsel. Mijn zwager zei ooit eens verontwaardigd: “Als het in de supermarkt ligt, dan is het toch veilig?”. Mijn kaken vielen van verbazing op de grond. Dat iemand zo kan denken. Onvoorstelbaar.

  Bij het oplossen van het voedselprobleem denk ik in eerste instantie niet aan het uitbreiden van de controles. Ik denk veel meer aan schaalverkleining en transparante lokale traceerbare productie. Dus minder schakels en minder een ver-van-mijn-bed-show. Een bananenboer in Ecuador zal het een rotzorg zijn dat er een baby sterft aan gif op zijn bananen, maar als dat gebeurt met de broccoli van de boer in het dorp verderop wordt het een heel andere zaak. Multinationals zouden verboden moeten worden.

  3 likes
 2. Europa wil er wat aan doen, zo te lezen. Laten ze dan maar vast beginnen die aspertaam en die Monsanto en Unilever-figuren aan te pakken.

  1 likes
 3. Onzin, er is wel steun maar in de praktijk zal er niets mee gedaan worden. Er gaat gewoon teveel geld in om en de controles zullen te duur zijn. De boetes zullen die kosten niet kunnen dekken, dus er wordt niets tegen gedaan.

  Zal wel iets te maken hebben met zieltjes winnen voor de volgende verkiezingen.

  0 likes
 4. Strijdervoorvrijheid

  Sedert de eeuwwisseling houd de warenwet zich bezig met andere dingen dan voedsel,(waar waren ze bv bij het salmonella schandaal bij Foppen) er werd immers achteraf gecontroleerd,(een koe in zijn reet gekeken) en niet vooraf, (voorkomen is beter dan genezen) en is ook gauw, de nieuwe voedsel waren autoriteit gaan heten. Vanaf die tijd is het grote ruimen begonnen, en zijn ze zich naar mijn mening op gaan maken, voor wat ik noem, hemelvaart dag. (de grootste genocide ooit) Voor ons ‘niet wetende’ op passen geblazen dus, Bob Marley waarschuwde ons al (in zijn tijd) in een van zijn vele songs; Only the fittest of the fittest shal surfive, stay alive. Deze protestzanger is niet voor niets door ze vermoord.

  0 likes
 5. Dus waarom doen we nog moeite om gezond te eten en te drinken? Gewoon het goedkoopste van het goedkoopste nemen, wat duurder is is niets beter. Heb het helemaal gehad met al het geneuzel over gezond eten en drinken, je word toch overal geflest. Niets en niemand is nog te vertrouwen. Banken lichten je op, de industrie en middenstand bedonderen je en de overheid wringt je uit alsof je een natte dweil bent. Van mij hoeft het allemaal niet meer, kom maar op met die atoombom Iran of Noord-Korea of zijn dat ook leugens?

  0 likes
 6. Maar ondertussen via een achterdeur wel GMO toelaten. De gróótse en ongezondste fraude die er bestaat.

  0 likes
 7. [quote name=”Strijdervoorvrijheid”]Sedert de eeuwwisseling houd de warenwet zich bezig met andere dingen dan voedsel,(waar waren ze bv bij het salmonella schandaal bij Foppen) er werd immers achteraf gecontroleerd,(een koe in zijn reet gekeken) en niet vooraf, (voorkomen is beter dan genezen) en is ook gauw, de nieuwe voedsel waren autoriteit gaan heten. Vanaf die tijd is het grote ruimen begonnen, en zijn ze zich naar mijn mening op gaan maken, voor wat ik noem, hemelvaart dag. (de grootste genocide ooit) Voor ons ‘niet wetende’ op passen geblazen dus, Bob Marley waarschuwde ons al (in zijn tijd) in een van zijn vele songs; Only the fittest of the fittest shal surfive, stay alive. Deze protestzanger is niet voor niets door ze vermoord.[/quote]kleine zelfstandigen in opdracht van gemeente,s banken en corporatie,s het leven zuur maken en de nek omdraaien.

  0 likes
 8. [quote name=”Moondust”]Het grootste probleem is de onverschilligheid van mensen t.a.v. hun voedsel. Mijn zwager zei ooit eens verontwaardigd: “Als het in de supermarkt ligt, dan is het toch veilig?”. Mijn kaken vielen van verbazing op de grond. Dat iemand zo kan denken. Onvoorstelbaar.

  Bij het oplossen van het voedselprobleem denk ik in eerste instantie niet aan het uitbreiden van de controles. Ik denk veel meer aan schaalverkleining en transparante lokale traceerbare productie. Dus minder schakels en minder een ver-van-mijn-bed-show. Een bananenboer in Ecuador zal het een rotzorg zijn dat er een baby sterft aan gif op zijn bananen, maar als dat gebeurt met de broccoli van de boer in het dorp verderop wordt het een heel andere zaak. Multinationals zouden verboden moeten worden.[/quote]

  Je kaken op de grond???
  Je bent nu tandloos dus 🙁

  0 likes
 9. Voor alle Oplichters, Bankieren, Zakkenvullers, Criminele in een maatpak en zondaren die Nu en Hier denken dat ze alle macht hebben om de mensheid te kunnen bestelen, oplichten, verhandelen, vermoorden enz.
  Jullie zijn niet meer en minder dan enkel zielige mensen in dienst van zielige geld beluste Elite die denken dat ze het alleenrecht hebben door onze mensheid Kapot te maken. Er zijn twee dingen in het leven Zeker!
  Als je bent geboren, ga je ook ooit dood!
  Deze regel geld voor iedereen, dus ook voor jullie Elite oplichters en zakkenvullers!
  Het enige wat WIJ liefdevolle mensen kunnen doen is Bidden voor onze naasten, vrienden maar vooral ook onze vijanden en deze zielige geld beluste oplichters en zakkenvullers in onze wereld!
  Wij zullen u niet straffen voor uw daden en criminele praktijken in een driedelig Maatpak dat kan alleen de allerhoogste en dat zijn jullie oplichters NIET!
  De dag des oordeel zal voor jullie oplichters niet mild zijn!
  Jullie zullen rotten in een onheilspellende duivelse Hel en tot in de eeuwigheid zielloos ronddwalen, omdat jullie je eigen ziel hebben verkocht voor enkel en alleen geld en macht!
  Here GOD is de enige allerhoogste en hij wacht met veel plezier ook op jullie dag die ooit komt!
  De dagen van het Licht zijn gekomen om al het zwarte kwaad te verjagen die al sinds eeuwen ons leven en dat van onze voorouders regeren!
  Macht is betrekkelijk, het is alleen hier en NU! Zucht de ondergang van vele. Hoogmoed komt voor de Val!
  Alleen GOD is almachtig en dat weten zelfs de meest slechte mensen onder ons!
  Iemand die in de schoenen van een viezerik loopt word het zelf ook!
  De dag waar alles aan het licht komt is spoedig onderweg, en het oordeel zal over iedereen gaan, dus ook over jullie oplichters, Bankieren, Zakkenvullers, Criminele in een driedelig maatpak en zondaren!
  We zullen ons alle moeten verantwoorden op de dag des oordeel GODS!

  0 likes
 10. Waarom is dit zo’n blinde vlek voor de overheid. Er zal ondertussen miljarden mee worden verdiend, vertrouwen in deze overheid heb ik in ieder geval allang niet meer. Juist de overheid die wij zouden moeten kunnen vertrouwen, stinkt inmiddels ook naar zwavel. Wat een zéér slecht voorbeeld geven zij aan de mensen en dan heb ik het niet alleen over voedsel. Wat denk jij van minister Kamp met zijn gaswinningen in Groningen en de nieuwe plannen voor Schaliegas, wat al gebieden groter dan Nederland totaal verwoest en onherstelbaar beschadigd heeft in Amerika. Ik had een email met een verwijzing naar een You Tube filmpje wat een pensioenactivist had geplaatst en door Tegenlicht was uitgezonden en door een burger in Amerika was gemaakt, erover gestuurd naar de overheid en de burgemeester van Boxtel en wat denk jij… Inderdaad het filmpje is van You Tube direkt erna verwijderd!!! Alsjeblieft, laten wij tóch eens écht wakker worden mensen…

  0 likes
 11. het leven is een soep en wij zijn de balletjes zeggen ze hé..
  nogmaals: zolang er geld bestaat en de éne meer kan verdienen dan de andere zal er criminaliteit zijn op alle vlakken, het gros van de mensen is enkel geïnteresseerd in geld en hoe zich zo rijk mogelijk voor te doen tegenover anderen en de rest interesseert hun niet!
  arme mensheid!! heb het gevoel dat ik hier niet thuishoor in deze wereld van verderf, manipulatie, leugens, gatlekkerij en maatpakken…

  0 likes
 12. of het kalfsgehakt in je supermarkt wel degelijk kalfsgehakt is?? nope… dat is gewoon varkensgehakt

  0 likes
 13. @Redice
  Dat gevoel leeft ook in mij. Iemand zei ooit tegen me: “Ik heb het gevoel dat jij hier niet wil zijn.” En alhoewel de waarheid iets genuanceerder ligt had deze persoon ergens wel gelijk. Als je denkt door de vele misleidingen heen te kunnen kijken, blijk ik weer in de volgende valstrik getuind te zijn. Soms om moedeloos van te worden. In theorie is de oplossing echter een fluitje van een cent. Zodra je namelijk beseft dat het leven niet ECHT is maar gewoon een toneelspel, dan verandert alles. Ergernis heeft dan geen plek meer, want in een toneelstukIk kan je in dit verband de boeken van Jed McKenna zeer aanraden. Die man roept niet alleen maar dingen, maar je voelt en merkt aan alles dat hij ze ook leeft. Ik bedenk tot die tijd maar dat het allemaal wel een doel zal hebben. Het is slechts de gehechtheid aan controle die me in de weg zit. Herken je dat?

  0 likes
 14. Lieverds,
  Als jouw aandacht door die massamoordenaars naar de voordeur wordt getrokken, let jij ff niet op de achterdeur!
  Per persoon kun je al op ruim 1 vierkante meter, groente kweken voor +/- 1 jaar, wel even de grond wassen.

  0 likes
 15. [quote name=”Strijdervoorvrijheid”]Sedert de eeuwwisseling houd de warenwet zich bezig met andere dingen dan voedsel,(waar waren ze bv bij het salmonella schandaal bij Foppen) er werd immers achteraf gecontroleerd,(een koe in zijn reet gekeken) en niet vooraf, (voorkomen is beter dan genezen) en is ook gauw, de nieuwe voedsel waren autoriteit gaan heten. Vanaf die tijd is het grote ruimen begonnen, en zijn ze zich naar mijn mening op gaan maken, voor wat ik noem, hemelvaart dag. (de grootste genocide ooit) Voor ons ‘niet wetende’ op passen geblazen dus, Bob Marley waarschuwde ons al (in zijn tijd) in een van zijn vele songs; Only the fittest of the fittest shal surfive, stay alive. Deze protestzanger is niet voor niets door ze vermoord.[/quote]
  Vermoord????
  In 1977 had Bob Marley een wondje aan zijn teen. Hij nam aanvankelijk aan dat het om een voetbalblessure ging. Toen de wond niet herstelde, werd de diagnose melanoom (huidkanker) gesteld. Hij wilde de teen niet laten amputeren, omdat dat in strijd met zijn geloofsovertuiging was. De kanker sloeg vervolgens over naar zijn maag, en later naar zijn longen en zijn hersenen. In 1980 stortte hij tijdens het joggen in ten gevolge van een hersentumor. Volgens artsen had hij niet langer dan drie weken te leven. Bob stond er op verder te reizen naar zijn volgende concert. Zijn allerlaatste concert was op 23 september 1980 in Pittsburgh, VS, waarna hij te ziek was om nog verder op te treden. Op 4 november 1980 bekeerde Marley zich terug tot het christendom en werd gedoopt door aartsbisschop Abuna Yesehaq van de Ethiopisch-orthodoxe Kerk in Kingston met de naam Berhane Selassie (“Licht van de Drie-eenheid”) (naar de Rastafari-Messias Haile Selassie). Daarna ging hij voor behandeling naar het Duitse stadje Rottach-Egern. In mei 1981 besloot hij terug te vliegen naar Jamaica om daar te sterven, maar kwam niet verder dan Miami waar hij op 11 mei 1981 overleed. Hij stierf in het Cedars of Lebanon op 36 jarige leeftjd.

  0 likes
 16. een irakees kennis van mij had verteld dat een produkten bedrijf in denhaag waar hij heeft gewerkt dat het eind datum van voedsel producten die afgelopen, worden vervalst en verlengd en daarna naar supermarkenten worden bezorgd.

  0 likes
 17. Moondust, dat hoeft je niet te verbazen, hoor het ook al jaren ook van familie leden, als het in de winkel ligt, dan zal het wel goed zijn, want het word toch gecontroleerd en ik wil mij er niet mee bezig houden, het zal wel meevallen.
  Struisvogel politiek.

  0 likes
 18. Strijdervoorvrijheid

  @ Odette.
  Heb jij nooit gehoord dat er een soort beamer bestaat die een onzichtbare straling uitzend, ongeveer als die van een magnetron, ook wel bij legers in gebruik. Werkt over grote afstanden, (kan een geheel bataljon onschadelijk maken) gaat door muren heen en is niet te detecteren. Het apparaat, is bedoeld om vijanden onschadelijk en ziek te maken over grote afstand, (of zelfs te doden) een heel gemeen wapen dus. De straling is in sterktes af te stellen, en kunnen ze door muren en gebouwen heen onopgemerkt op iemand richten, (deze merkt hier niets van) en begrijpt later ook niet hoe hij/zij zo ziek is geworden. Zelfs wijlen Hugo Chaves, heeft het vermoedens geuit dat hij daarmee bewerkt is, waardoor hij zo ziek is geworden en uiteindelijk overleden. Dit apparaat is beslist niet nieuw, het dateert al vanaf de tweede wereld oorlog. Groeten

  0 likes
 19. [quote name=”Strijdervoorvrijheid”]@ Odette.
  Heb jij nooit gehoord dat er een soort beamer bestaat die een onzichtbare straling uitzend, ongeveer als die van een magnetron, ook wel bij legers in gebruik. Werkt over grote afstanden, (kan een geheel bataljon onschadelijk maken) gaat door muren heen en is niet te detecteren. Het apparaat, is bedoeld om vijanden onschadelijk en ziek te maken over grote afstand, (of zelfs te doden) een heel gemeen wapen dus. De straling is in sterktes af te stellen, en kunnen ze door muren en gebouwen heen onopgemerkt op iemand richten, (deze merkt hier niets van) en begrijpt later ook niet hoe hij/zij zo ziek is geworden. Zelfs wijlen Hugo Chaves, heeft het vermoedens geuit dat hij daarmee bewerkt is, waardoor hij zo ziek is geworden en uiteindelijk overleden. Dit apparaat is beslist niet nieuw, het dateert al vanaf de tweede wereld oorlog. Groeten[/quote]
  Ik weet dat ze bestaan, maar ik ben er niet zo zeker van dat ze 33 jaar geleden al werden ingezet. Soms zijn de dingen gewoon wat ze zijn.

  0 likes
 20. 0 #11 sofie 28-11-2013 21:23
  of het kalfsgehakt in je supermarkt wel degelijk kalfsgehakt is?? nope… dat is gewoon varkensgehakt ”

  Hoe kan iemand de baby van een koe eten…? :/

  0 likes
 21. gewoon zelf je eten bereiden, geen kant en klare producten kopen…alles bij de natuurvoedingswinkel kopen, geen vlees (dieren worden vergiftigd en mishandeld) geen vis (zeeën worden leeggevist)dan is het zo over…met al die troep…eenvoudig toch? en je gezondheid gaat met sprongen vooruit etc etc etc

  0 likes
 22. [quote name=”densie”]gewoon zelf je eten bereiden, geen kant en klare producten kopen…alles bij de natuurvoedingswinkel kopen, geen vlees (dieren worden vergiftigd en mishandeld) geen vis (zeeën worden leeggevist)dan is het zo over…met al die troep…eenvoudig toch? en je gezondheid gaat met sprongen vooruit etc etc etc[/quote]
  En wat voor het drinkwater dat grotendeels uit je lichaam bestaat,is dit zuiver??

  0 likes
 23. britta filters….waterman filters…of als je goed bij kas zit…een instalatie op de waterleidng…en af en toe luxe waters…lees daar over…. er is een italiaans water dat “te”veel uranium bevat! Pas op voor je nieren! Er is een water uit Frankrijk, verkrijgbaar in 5 liter flessen dat erg zacht is…
  dank je wel…

  0 likes
 24. [quote name=”Aequus”]Waarom is dit zo’n blinde vlek voor de overheid. Er zal ondertussen miljarden mee worden verdiend, vertrouwen in deze overheid heb ik in ieder geval allang niet meer. Juist de overheid die wij zouden moeten kunnen vertrouwen, stinkt inmiddels ook naar zwavel. Wat een zéér slecht voorbeeld geven zij aan de mensen en dan heb ik het niet alleen over voedsel. Wat denk jij van minister Kamp met zijn gaswinningen in Groningen en de nieuwe plannen voor Schaliegas, wat al gebieden groter dan Nederland totaal verwoest en onherstelbaar beschadigd heeft in Amerika. Ik had een email met een verwijzing naar een You Tube filmpje wat een pensioenactivist had geplaatst en door Tegenlicht was uitgezonden en door een burger in Amerika was gemaakt, erover gestuurd naar de overheid en de burgemeester van Boxtel en wat denk jij… Inderdaad het filmpje is van You Tube direkt erna verwijderd!!! Alsjeblieft, laten wij tóch eens écht wakker worden mensen…[/quote]

  En ik vergeet erbij te schrijven, dat er in de wijde omtrek geen schoondrinker water meer te verkrijgen was. Dit werd met beperkte tankwagens aangeleverd, wat ook zijn prijs weer had. Als jij deze documantaire óók had gezien, zat of lag jij niet op jouw bank maar sta jij écht te demonstreren om het (proef)boren naar schaliegas tegen te gaan in Nederland. Daarom mogen wij de waarheid niet weten en werd het filmpje verwijderd, op den duur wordt dan ook het schone drinkwater gebruikt om de staatskas te spekken. Daarom mensen, wordt écht wakker…

  0 likes
 25. [quote name=”Jippiiiiiiiii!”]

  Hoe kan iemand de baby van een koe eten…? :/[/quote]

  Gewoon met je mond…

  0 likes
 26. Little rascal, mededogen bestaat niet.
  Alleen egoisme en hebzucht.
  Misschien vinden mensen het ook niet erg als hun kinderen gevoerd worden aan buitenaardsen bijvoorbeeld.

  0 likes
 27. [quote name=”kengai”]Little rascal, mededogen bestaat niet.[/quote]

  Dus als ik mededogen/empathie voel dan is dat niks?… mij wedervraag is dan “Sez who?”

  [quote name=”kengai”]Alleen egoisme en hebzucht.[/quote]

  [quote name=”kengai”]Misschien vinden mensen het ook niet erg als hun kinderen gevoerd worden aan buitenaardsen bijvoorbeeld.[/quote]

  Misschien, misschien ook niet. Ik heb geen kinderen omdat er geen enkele rationele reden is om kinderen te krijgen.

  Het krijgen van kinderen is in mijn ogen, een ‘crapshoot’ Je weet nooit wat je krijgt. een engel of een bengel

  0 likes
 28. Little rascal, dus je wilt van te voren weten wat je krijgt, saai en zo is het leven niet.
  Het kind word heus niet als rotzak geboren, dat ligt aan zijn of haar omgeving.
  Ik heb bewust 1 kind, omdat ik tegen overbevolking ben, vind het behoorlijk egoistisch als je meer dan 2 kinderen neemt.

  0 likes
 29. [quote name=”kengai”]Little rascal, dus je wilt van te voren weten wat je krijgt, saai en zo is het leven niet.
  Het kind word heus niet als rotzak geboren, dat ligt aan zijn of haar omgeving.
  Ik heb bewust 1 kind, omdat ik tegen overbevolking ben, vind het behoorlijk egoistisch als je meer dan 2 kinderen neemt.[/quote]
  Ik wil inderdaad weten of ik een kind krijg met een geweten/empathie/mededogen.

  Aangezien dat dat tot op heden nog niet mogelijk is,zie ik af van het hebben van kinderen.

  Dan maar geen kinderen, maar de kans dat ik een kind krijg waar die eigenschappen niet in zitten (er zijn hele sterke aanwijzigingen dat psychopathy erfelijk is) wil ik niet nemen.

  0 likes
 30. [quote name=”kengai”]Little rascal, dus je wilt van te voren weten wat je krijgt, saai en zo is het leven niet.
  Het kind word heus niet als rotzak geboren, dat ligt aan zijn of haar omgeving.
  Ik heb bewust 1 kind, omdat ik tegen overbevolking ben, vind het behoorlijk egoistisch als je meer dan 2 kinderen neemt.[/quote]
  Je doet overkomen alsof je erg vanuit het hart leeft, maar het zijn allemaal mentale beelden uit het hoofd die je hier telkens inzet. Waarom de wereld willen torsen? De wereld zorgt al miljarden jaren prima voor zichzelf en heeft jouw ‘hulp’echt niet nodig. Je hebt het jezelf wijsgemaakt dat je bewust, mededogend en verantwoordelijk moet zijn en altijd binnen de lijntjes moet kleuren. Dat is onmogelijk en leidt enkel tot frustratie. Je bent gebrainwashed. Het leven heeft je een hart gegeven om te volgen. Ga dat hart ontdekken!

  0 likes
 31. [quote name=”little rascal”][quote name=”kengai”]Little rascal, dus je wilt van te voren weten wat je krijgt, saai en zo is het leven niet.
  Het kind word heus niet als rotzak geboren, dat ligt aan zijn of haar omgeving.
  Ik heb bewust 1 kind, omdat ik tegen overbevolking ben, vind het behoorlijk egoistisch als je meer dan 2 kinderen neemt.[/quote]
  Ik wil inderdaad weten of ik een kind krijg met een geweten/empathie/mededogen.

  Aangezien dat dat tot op heden nog niet mogelijk is,zie ik af van het hebben van kinderen.

  Dan maar geen kinderen, maar de kans dat ik een kind krijg waar die eigenschappen niet in zitten (er zijn hele sterke aanwijzigingen dat psychopathy erfelijk is) wil ik niet nemen.[/quote]
  Allemaal angst! Je durft je niet over te geven aan het leven en het gewoon te leven. Met je mentale projecties blokkeer je volledig. Let it go. Je hoeft niet de hele dag binnen de lijntjes te kleuren.

  0 likes
 32. [quote]
  Allemaal angst! Je durft je niet over te geven aan het leven en het gewoon te leven. Met je mentale projecties blokkeer je volledig. Let it go. Je hoeft niet de hele dag binnen de lijntjes te kleuren.[/quote]

  Oh dus als iemand een afwijkende mening heeft dan is het angst. Sorry, maar je aannames zijn misschien gebaseerd op je eigen angsten.

  0 likes
 33. [quote name=”Moondust”]
  Allemaal angst! Je durft je niet over te geven aan het leven en het gewoon te leven. Met je mentale projecties blokkeer je volledig. Let it go. Je hoeft niet de hele dag binnen de lijntjes te kleuren.[/quote]
  Leuk dat je aanneemt dat ik bang ben, maar je slaat de plank volledig mis.

  Als jij kinderen op deze wereld wilt zetten, ga je gang. Ik heb gekozen om dat niet te doen.

  0 likes
 34. [quote name=”little rascal”][quote name=”Moondust”]
  Allemaal angst! Je durft je niet over te geven aan het leven en het gewoon te leven. Met je mentale projecties blokkeer je volledig. Let it go. Je hoeft niet de hele dag binnen de lijntjes te kleuren.[/quote]
  Leuk dat je aanneemt dat ik bang ben, maar je slaat de plank volledig mis.

  Als jij kinderen op deze wereld wilt zetten, ga je gang. Ik heb gekozen om dat niet te doen.[/quote]
  Tja dat kun je wel zeggen maar als het nou eens per-ongeluk gaat ? wat ga je dan doen ?je heb niet altijd over je leven te beslissen toch ?

  0 likes
 35. Moondust, het zal best, maar ik vind Nederland, maar ook vele andere landen zwaar overbevolkt met alle gevolgen vandien, weinig natuur en als er ergens iets te doen is wat je leuk lijkt, dan moet je over koppen heen lopen om nog iets te zien.
  Je bent een egoist als je meer dan 2 kinderen neemt, want wat voor een toekomst kun je ze geven, lekker makkelijk om te zeggen, dat zoeken ze maar zelf uit.
  De toekomst zie ik inderdaad niet rooskleurig, zoals de mens nu is, dus waarom wel je kinderen daaraan blootstellen.

  0 likes
 36. Wat jullie willen 🙂

  0 likes
 37. [quote name=”Odette”][quote name=”Strijdervoorvrijheid”]@ Odette.
  Heb jij nooit gehoord dat er een soort beamer bestaat die een onzichtbare straling uitzend, ongeveer als die van een magnetron, ook wel bij legers in gebruik. Werkt over grote afstanden, (kan een geheel bataljon onschadelijk maken) gaat door muren heen en is niet te detecteren. Het apparaat, is bedoeld om vijanden onschadelijk en ziek te maken over grote afstand, (of zelfs te doden) een heel gemeen wapen dus. De straling is in sterktes af te stellen, en kunnen ze door muren en gebouwen heen onopgemerkt op iemand richten, (deze merkt hier niets van) en begrijpt later ook niet hoe hij/zij zo ziek is geworden. Zelfs wijlen Hugo Chaves, heeft het vermoedens geuit dat hij daarmee bewerkt is, waardoor hij zo ziek is geworden en uiteindelijk overleden. Dit apparaat is beslist niet nieuw, het dateert al vanaf de tweede wereld oorlog. Groeten[/quote]
  Ik weet dat ze bestaan, maar ik ben er niet zo zeker van dat ze 33 jaar geleden al werden ingezet. Soms zijn de dingen gewoon wat ze zijn.[/quote] Klopt maar echte straling is t niet de meeste wapens die zo werken als jij hier beschrijft werken met geluids golven, en laten daarmee het evenwichtsorgaan van de tegenstander helemaal kierewiet worden, en idd ook hier kan je aan overlijden. de politie in Amerika ( New York ) heeft zo’n wapen geinstalleerd boven op een SUV , en het leger maakt er idd al vanaf de 2de wereld oorlog gebruik van.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

buitenhof

Buitenhof en coronavirus tonen hoe leugen en bedrog bij de publieke omroep hand in hand gaan

Wat hebben Buitenhof en het coronavirus met ...

EU

EU is in paniek. Parlementslid legt uit waarom het Britse vertrek ‘rampzalig’ is voor ons

De EU is in paniek. Groot-Brittannië is ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 5 maart
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.