Great ResetMens en Dier

Nokia-directeur in Davos: tegen 2030 worden smartphones ‘rechtstreeks ingebouwd in ons lichaam’

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!

Nokia-baas Pekka Lundmark kreeg op het World Economic Forum in Davos de vraag wanneer we volgens hem massaal zullen overstappen op een face glass, een draagbare computer in de vorm van een bril, en edge computing, wat inhoudt dat informatie aan de rand (edge) van het netwerk wordt verwerkt.

Smartphones, slimme speakers en beveiligingscamera’s kunnen zelf steeds complexere informatie verwerken. Dit wordt ook wel ‘edge computing’ genoemd.

(Video verwijderd? Klik hier...)

6G

“Om te beginnen denk ik dat dit zeker gaat gebeuren,” antwoordde Lundmark. Hij zei dat we rond 2030 zullen overstappen op 6G. “Tegen die tijd zal de smartphone zoals we die nu kennen niet langer de meest gebruikte interface zijn. Veel van die dingen worden dan rechtstreeks in ons lichaam ingebouwd.”

De sms’jes van Rutte zouden dan worden opgeslagen ín zijn lichaam.

In het 6G-tijdperk kunnen we volgens de Nokia-baas ook zeer scherpe hologrammen verwachten. “We zouden deze bijeenkomst dan kunnen houden terwijl we in werkelijkheid in verschillende delen van de wereld zouden zijn.”

4.7 61 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
154 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Leo
Leo
6 maanden geleden

Ik heb geen smartphone meer….Enkel een simpel Nokiaatje .

Jaco
Jaco
6 maanden geleden

NO-THANK YOU!

jopie
jopie
6 maanden geleden

Nou dat gaat in mijn lichaam zeker weten niet gebeuren. Zijn ze nu helemaal besjokken. Het wordt hoe langer hoe gekker. Hoogtijd dat de wereldbevolking in opstand komt. Zodat deze hersenloze idioten opzouten.

M.L
M.L
6 maanden geleden

Hoop dat er genoeg geheugen in het lichaam van Rutte zit.
Anders gaat hij weer belangrijke infomatie wissen

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

154
0
We lezen graag je reactie!x