Homepagina » Binnenland » EU is blok aan ons been en strop om onze nek. Kamerlid legt uit waarom we er zo snel mogelijk uit moeten

EU is blok aan ons been en strop om onze nek. Kamerlid legt uit waarom we er zo snel mogelijk uit moeten

Lidmaatschap van de Europese Unie is als een blok aan ons been, een strop om onze nek. Dat schrijft Forum voor Democratie-voorman Thierry Baudet in De Telegraaf.

Door de open grenzen kunnen we onmogelijk greep krijgen op de ongecontroleerde immigratie, merkt hij op.

Daarnaast is de EU volgens hem ook vanwege puur economische redenen een blamage.

Eigen valuta

Zo wil de nieuwe regering in Italië een basisinkomen invoeren, de pensioenleeftijd verlagen en de belastingen terugschroeven.

Dat gaat een slordige 100 miljard euro kosten. Wij mogen dat geld gaan ophoesten want in het perverse euro-systeem wordt onverantwoord financieel beleid beloond via welvaartsoverdracht van Noord naar Zuid, aldus Baudet.

Het Kamerlid vindt dat we weer onze eigen valuta moeten gaan voeren. Hij stelt dat in het verleden tientallen muntunies zijn ontbonden en dat landen die eruit stapten in alle gevallen vrijwel gelijk een sterke groei doormaakten.

Angstbeelden

Nederlanders zijn bang gemaakt met beelden over ‘isolement’ en ‘handelsblokkades’, maar niets van die angstbeelden berust op waarheid, zegt hij.

Juist onze handelsambities kunnen we uitstekend realiseren buiten lidmaatschap om, vervolgt hij.

“Meer dan 10 jaar voer ik nu debatten over de EU en nog nooit ben ik zelfs maar één enkel steekhoudend argument ten faveure van lidmaatschap tegengekomen,” besluit Baudet.

[Telegraaf]


Vind je deze informatie leuk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

30 reacties

 1. Alle politici die nog enigszins krediet hadden en misschien goede en oprechte bedoelingen hadden met de burgers in de EU van toen zijn deze stilaan allen vervangen door corrupte en door de cabal gecontroleerde puppets.

  Hebben ze dat de burger uitgelegd dat het de bedoeling was dat wij hier zouden opdraaien voor andere landen, hadden ze ons verteld dat de grenzen open zouden gaan tot ver buiten de EU? Dacht men dat we met landen binnen de EU problemen zouden krijgen, dan was dat uiteindelijk nog maar het topje van de ijsberg, want niet alleen de problemen van deze landen zou op ons bord komen, maar ook de problemen van landen in het MO, Afrika en Azië.

  Daarbij is de niet gekozen macht van de EU commissie duidelijk aanwezig en kan deze beslissen zonder daarover anderen te laten stemmen. Zij controleren en handelen bij wijze van onafhankelijke macht of zullen deze macht duidelijk achter gesloten deuren doen laten gelden. Handje klap en koehandel, en dat is waar de democratie leeft? Zo hebben de EU niet aan de burger verkocht en was de EU ergens altijd een ver-van-onze-bed show, maar dat is nu, zeker na de invoering van de euro, waarbij ze de helft van je geld mochten roven, duidelijk omgedraaid. De EU zet nu alle op alles, het is de dood of de gladiolen voor ze. En reken maar dat de burger de dood met gladiolen op zijn graf krijgt.

  De gehele EU is een totale farce en aanfluiting voor de burgers gebleken, met politici die in de pocket van de cabal zitten van de Bilderberg, de Rothschild, de VS en zijn zionisitische machthebbers, die bepalen wat er moet gebeuren in de EU en niet de kiezers of het parlement is het foute boel gebleken en een lijdensweg naar de ondergang die hoe dan ook zal komen. Zo werkt het m.i. in grote lijnen, alsof een maffiosi clan de hele club uiteindelijk aanvoert en met macht en geweld probeert de EU tegen de burgers in te zetten en deze te sturen en te beroven. De EU is alleen nog maar een paradijs voor criminelen en moordenaars, uitzuigers en opvreters die onder de noemer van vluchteling werden toegelaten en nu worden opgehaald onder de noemer van migranten.

  Het ging al mis toen bleek dat tijdens de kunstmatig in gang gezetten crisis de noordelijke landen voor de ellende moesten opdraaien van de zuidelijke en werd Griekenland als failliet land op de benen gehouden door de noordelijke landen. Griekenland die bewust de EU in is gerommeld door de zionistische club Goldman Sachs, want dit land kon mooi als bodemloze roversput worden aangewend

  En welke volgende crisis zal er komen als blijkt dat we nog meer hebben dan alleen Griekenland. Het rommelt in de verte, maar dat spektakel is voor later, die komt voor en na de kunstmatig in gang gezette 2.0 crisis. Nu is het alles weer hosanna en lijkt de hemel strak blauw, maar schijn bedriegt en zodra de vuige plannen van de cabal en de zionisten zich ontvouwen dan reken maar dat de klap heftiger is dan de crisis van 2017. Of men laat de boel doorgaan met als gevolg een stijgende inflatie of hyperinflatie. Maar ik denk dat een crisis voor ze meer brengt dan het opblazen van de prijzen alleen.

  Te idioot, maar wij zijn de slaven van de cabal en zionisten en niemand roert zich, niemand schijnt het te interesseren zolang het hosanna en de lucht blauw is. Totdat het noodlot weer toeslaat en de zionisten de volgende klapper van de eeuw introduceren. Was de klapper eerst het failliet laten gaan met de nodige tamtam van Lehman Brothers bank, zal de volgende wel weer iets van die strekking moeten zijn om als katalysator te dienen. Uiteindelijk kan of wil men crisissen oplossen en dus kan men zo ook weer veroorzaken. Beetje moord en brand schreeuwen via de gecontroleerde mainstream media en de rapen zijn weer gaar.

  De volgende crisis zal nog meer macht brengen voor de cabal en zionisten. Met nog meer onderdrukking en het uitkleden van de slaven. Het is een ziek spel, maar wel heel doeltreffend en lijkt een beetje op een zionistische kermis waar ze altijd prijsschieten en de attractie een lieve lust om uitbundig en vrolijk de éne na de andere sensatie mee te beleven. Die lui lachen het goyim recht in het gezicht uit. De door henzelf bedachte god, ergens bedacht in een eenzame hut, heeft zijn oogappeltjes en uitverkoren volk eigenhandig in boeken opgeschreven dat het ongelovige volk mag worden gebruikt, misbruikt en afgemaakt naar believen en behoeft. God stuurt zijn honden erop uit om als bloeddorstige beesten zich te kunnen vergrijpen aan minderwaardig volk wat god niet wilde schapen, maar wel moest, om te dienen als slaven voor de zionisten. Het is een duivels festijn die vaart onder zelf verzonnen hogere macht….God van de macht, het geld en de leugen…. Is een duivels plan van vele jaren oud, en waarschijnlijk niet eens zo oud als de weg naar Jeruzalem. Ik denk dat de ziekmakende religies, praktisch gezien bijna alle religies redelijk vers zijn en dichterbij in tijd verzonnen dan men ons wijsmaakt.

  30 likes
  • @weg met ons,

   Geweldig mooi stuk en elke letter meer dan waar en ik denk dat ik als ex-douane-beambte (Venlo-Autoweg E34/A67) wel kijk heb op de E.G.K.S./E.E.G./E.U..

   Ik weet niet of u de docu’s van Dr. Matthias Rath al eens heeft gezien echter hierin wordt door hem tot in de puntjes uitleg gegeven hoe de huidige EU tot stand gekomen is en hiervan krullen uw tenen met grote zekerheid.

   Doe u voor alle volledigheid een link erbij.

   https://www.youtube.com/watch?v=nUDzw5F40Z8&ab_channel=TorusTv

   Dr. Rath over EU,Crisis,Dictatuur,Octrooien,Handel in ziekte,Kanker NL&DE

   Hoe erg het gesteld is met eh….nou ja ons zal ik maar zeggen!!
   Lang tijd om hier nog iets aan te doen….voor mij is het 12 uur geweest en als ik zie hoe iemand weggezet wordt als deze iets over “vluchtelingen” zegt………

   Gegroet,

   Gladiator

   26 likes
  • Hoewel het allemaal waar is, toch nog iets positiefs en dat is dat er steeds meer mensen wakker worden! Het is echt gaande, een uitdagend maar wel mooi proces.

   9 likes
   • Dat is nou het enige van de alternatieve media wat ik maar niet zie. Dat is die bewust-wording /awakening bij de mensen ,ik lees een paar uur per dag alle nieuws op dergelijke site,s incl. want to know / Alex jones /en vele andere geweldig allemaal.
    Maar de westerling die steeds bewuster wordt van wat er werkelijk speelt? nee nooit nu niet en 15 jaar terug niet!…hoop maar dat ik zeer domme kennissen/vrienden en familie heb,en het dus daar dan maar aan ligt.

    2 likes
    • @Frits,

     Alex Jones met zijn Info Wars is Controlled opposition dus let hier mee op.

     Hij heeft soms goede artikelen en er zit wel waarheid bij, zelfs ruim echter daar wordt het dan gevaarlijk want bij de essentiële vragen die hij niet stelt stuurt hij en ook Watson je geheid het bos in en dat is jammer van de tijd.

     Is maar als tip bedoeld oké!!

     Gegroet,

     Gladiator

     4 likes
 2. Langzaam maar zeker, valt Brussel … met een geweldige kettingreactie tot gevolg.

  11 likes
  • @Jeff,

   Daar geloof ik geen barst van echter zou u gelijk krijgen dan geef IK op mijn kosten een megaparty en daar mag u mij op vastpinnen!!

   Gegroet en tot gauw.

   Gladiator

   17 likes
 3. Hoe kan het ook anders. Geheel de oprichting van de Eu is geworteld in nazi Duitsland, met aan de basis IG Farben. Welk goeds kan men daar van verwachten?
  De eerste voorzitter van de Eu commissie betrof Walter Hallstein, een man waar op wiki te lezen staat dat deze man niet achter de nazi ideologie zou staan!?? Hoe wordt men in Gods naam luitenant, als je niet in deze ideologie zou geloven?
  Namaste

  13 likes
  • Christgalactic,

   IG Farben speelde inderdaad een dubieuze rol voor en na het tijdperk Adolf Hitler. Hier komen de werken van onderzoeker Antony C. Sutton van pas. Onderzoeksjournalist, Jim Marrs, wist deze internationale kliek van multinationals en privatenbanken die Hitler gefinancierd hadden, voorzien van grondstoffen en wapens, voor een groot scherm te projecteren voor de aanwezigen in de zaal; Hier komt dat momentopname nogmaals voorbij;

   https://ibb.co/j2dvdJ

   Zoals ik gisteren elders aanhaalde. De werken van Antony C. Sutton spreken boekdelen dat de bedrijven en denktanks die hij bestudeerde onderdeel uitmaken van de NWO. Sutton was zelf van mening dat we in de hoogste gelederen hier van doen hebben met de Illuminati.

   8 likes
 4. [ Het Kamerlid vindt dat we weer onze eigen valuta moeten gaan voeren. Hij stelt dat in het verleden tientallen muntunies zijn ontbonden en dat landen die eruit stapten in alle gevallen vrijwel gelijk een sterke groei doormaakten. ]

  Nou dan wil ik terug naar 1400 toen elk graafschap nog zijn eigen gulden had met eigen wisselkoersen.
  Dan krijgen we een stuk of tien nieuwe valuta in Nederland en dus een tien keer grotere groei dan met één soort gulden. Je wilt er toch niet aan denken dat je als Amsterdammer dezelfde munt moet delen met de armlastige Maastrichter of Terneuzer? /s

  10 likes
 5. Ben helemaal geen fan van de unie maar op dit moment kunnen we haar goed gebruiken om de rechts-radicalen in onze regering te beteugelen. Immigratie kun je beter tegengaan door de oorzaken ervan weg te nemen. Niemand verblijft graag in een oorlogsgebied. En bovendien:wanneer het grootbedrijf een eerlijke belasting betaald, kan iedere immigrant in het Hilton verblijven en eten van een gouden bord!

  4 likes
  • @Peter,

   Wat bedoeld u met een “rechts-radicaal” ??

   Kijk beste, als ik zie hoe men door het gedemoniseer van o.a. ANTIFA welke toch wel met zekerheid als links te betitelen zijn, weggezet kan worden als “nazi” en wat dies meer zei alsmede hun criminele gedrag en zelfs bedreigingen tegen het leven dan krullen mijn tenen.

   Kijk gewoon naar de bijeenkomst afgelopen weekend (volgens mij) van het FvD in de Rode Hoed. De antifaschatjes mochten daar de deuren netjes overschilderen van de eigenaren…..ehhh, of toch misschien niet.

   Mijn God, en ik hoor van niemand dat dit tuig gearresteerd is voor deze wandaad. Was de Rode Hoed maar eigendom van mij geweest, dan hingen er nu een paar om een boom geslingerd!!
   En was er “toevallig” géén politiestropop aanwezig, nee natuurlijk niet, die moeten opletten dat zo’n rechtse persoon niets verkeerds zegt want anders dan…..

   Een identitaire groep welke uitgenodigd was om een woning te “kraken” (wat dus niet zo was maar gewoon netjes op uitnodiging) werd in Amsterdam als ik me niet vergis bedreigd met het leven en moesten op advies van de politie weg gaan daar, wat overigens ook wel aangeeft dat de politie de totale controle over dit vieze linkse tuig compleet verloren is.

   Wil je opkomen voor je eigen volk ben je “nazi” en mag men alles tegen je zeggen tot doodsbedreigingen toe.
   Ik hoop dat dit linkse tuig nog ooit met MIJ in aanraking komt, dan weten ze precies wat RECHTS is, namelijk “their worst nightmare” en dat verzeker ik u!

   Het wordt tijd dat men in dit land mag zeggen wat men wil tegen wie men wil!!! Capiche, of is vrijheid van meningsuiting, wat naar mijn mening een totale aanfluiting is, voorbehouden aan dat vieze gore linkse ANTIFA tuig.

   En vwb de EU,

   Beste, kijkt u aub eens naar de docu van Dr. Rath, de link is hierboven bij een reactie van mij aan @weg met ons bijgevoegd.

   Deze kijkt heerlijk weg, is in de Duitse taal en geeft u precies aan WAT de EU is, Waarom de EU nu zo is, en WIE de baas is in de EU.
   U zult er met zekerheid versteld van staan!!!

   Gladiator

   8 likes
   • Met de radicalen bedoel ik onze regerende coalitie. Hun prioriteit ligt bij Nederland B.V. en niet bij de Nederlanders. Vooral de VVD brengt de samenleving ernstige schade toe en zou verboden moeten worden. Zij zorgen voor schaarste en bij schaarste zoeken mensen een zondebok (de immigrant). Zo blijven de veroorzakers van alle ellende, de overheid en het grootbedrijf, uit het zicht. Ja, ik heb de docu van dr Rath meerdere malen bekeken. Europa’s prioriteit ligt net zo min bij de Europeanen maar ten opzichte van NL zijn zij nog gematigd.
    Laten we zorgen dat alle Nederlanders delen in onze welvaart, dan verdwijnt de aandacht voor de immigrant vanzelf. Eerst het vreten, dan de identiteit!

    2 likes
    • @Peter,

     Oke, allemaal goed en wel echter het zojuist getekende verdrag of verklaring van Marrakesh liegt er niet om, en wederom getekend door een VVD’r Marc Herbers.

     Dit lieftallige document moet de “import” van 200 miljoen Afrikaantjes UIT DE ILLEGALITEIT HOUDEN!!!!

     Het verdrag wordt zodoende uit de publiciteit gehouden en wel angstvallig.

     Met 200 miljoen op 550 miljoen welke met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid NOOIT OF TE NIMMER gaan WERKEN is Europa verloren mijn beste Peter want dan valt er weinig meer te delen.

     En daar waar ik naar toe wil met het bewustzijn van comateus en zombie volk Neanderland is het volgende….

     Kijk een aub naar de docu :

     Europa the last Battle. (vooral part 1 is giga van belang en duurt 1 uur)

     Men heeft de mond altijd zo vol over de Holocaust en dat vervloekte aantal van 6 miljoen welk gelogen is van A tot Z

     In betreffende docu komt u er pas echt achter wat IK onder een HOLOCAUST bedoel….dit getal x 20 en uitgevoerd en georkestreerd door niemand minder dan GODS VOLK………ja dus!!!

     Wordt aub eens ECHT WAKKER.

     Woorden als antisemitisme, holocaust, jodenvervolging etc etc zijn ons opgedrongen en daarmee worden we het bos ingestuurd en laten ze ons onder elkaar AFMAKEN.

     Honderden miljoenen doden heeft GODS VOLK op zijn geweten, ze hadden pas genoeg honger geleden als betreffend af te slachten volk zo’n honger had dat moeders hun kindjes en baby’s OPATEN…
     Ja dat leest u helemaal goed.

     Hoeveel Gulag’s waren er richting Syberië…….tienduizenden en waarschijnlijk nog veel en veel meer…..en allemaal in opdracht van GODS VOLK………….mooi toch, of niet!!

     Nog vragen…

     En denk niet dat ik met GODS VOLK medelijden zal hebben en het comateuze en volledig achterlijk gehouden Neanderland alsmede het overige gentile volk heeft er absoluut geen benul van wat dit GODS VOLK de wereld heeft aangedaan de afgelopen 350 jaar.

     Honderden miljoenen in koelen bloede vermoorde mensen hebben ze op hun geweten, deze bolschewieken joden, om ziek van te worden en hopelijk verteld u het voort want de geschiedenis is zich met rasse schreden aan het herhalen. Hele rivieren met bloed en nog had men niet genoeg gemoord!!!
     En ons wordt maar, als men iets over deze vuiligheid durft te zeggen, de NAZI TROEFKAART toegespeeld. Ben er totaal niet van onder de indruk. De Nazi’s waren schatjes, wat zeg ik, simpele beginnelingetjes t.o.v. van GODS VOLK!!
     Misschien niet zo’n mooi commentaar echter wel op waarheid gebaseerd.

     Vergeet nooit 1 zéér belangrijke zaak, de geschiedenisboeken worden geschreven door de VICTOR!!!!

     Avé,

     Gladiator

     0 likes
  • Links radicalen mogen zeker wel in de regering…
   https://thegreateststorynevertold.tv
   https://communismbythebackdoor.tv

   1 likes
   • Welke linksen zitten er dan in onze regering?
    Vvd, cda en d66 zijn zo rechts als het maar zijn kan, oorlogszuchtig en gericht op zoveel mogelijk mensen armoedig te maken.

    2 likes
 6. Ja wat moet je er van zeggen. Het is in ieder geval duidelijk dat met de open grenzen de controle is weggevallen en dat ze dat euvel zogenaamd denken op te vangen door een keer per jaar een grote politie actie te organiseren waar onder meer Duitsland en België aan meewerken. Met veel tom tom worden dergelijke acties op het journaal gebracht. De vangst, een paar dozijn mensen waarvan het merendeel Oost Europeaan. Arme criminelen waarbij ze zelfs een zakkenroller van de trein in Amsterdam hebben geplukt! Geweldige vangst jongens en tot de volgende keer.., maar enfin,

  Hier draait de EU niet op natuurlijk. Laat staan dat ze het een worst interesseert wat er binnen komt. Daar valt vast ook wel weer een slaatje uit te slaan. Nee die draait alleen maar op en voor de multinationals en privatenbanken, omdat het zo het meest winstgevend is. Als er een land niet wil meewerken om wat voor reden dan ook? Zijn zij het die de druk op de ketel zetten. Achter de schermen aan de stoelpoten van tegen stribbelaars zagen. Het effect ervan zie je meteen op de Main Stream Media. Neem Italië!

  Een prachtig land die sinds ze bij de EU betrokken zijn kort word gehouden. Het IMF en zijn Trojka zitten er boven op. Dat Amerika nou zo nodig de PNAC agenda, het Project of the New American Century moest uitvoeren waardoor Italië overspoeld werd met vluchtelingen kon Italië niets aan doen, maar het zit wel met de gebakken peren. Het gevolg, de italianen pikken het niet meer. Te minste dat bleek onlangs uit de verkiezingsuitslag waar onder meer de vijfsterrenbeweging een grote partij werd. Een coalitie wilde smeden die al snel werd kapotgemaakt. En wie o wie zullen daar achter zitten…

  NOS teletekst berichtte eerder;

  ”De Italiaanse president Mattarella heeft de voormalige IMF-topfunctionaris Cottarelli gevraagd een nieuwe regering te vormen. Die moet het land in ieder geval tot begin volgend jaar leiden. Dan komen er opnieuw verkiezingen. De benoeming van Cottarelli zal op weerstand stuiten van de partijen die een regeerakkoord hadden gesloten: de Lega en de Vijfsterrenbeweging. Die zien in Cottarelli een lid van de gevestigde orde. Ze zullen zijn benoeming in het parlement proberen te blokkeren.”

  Daarnaast meldt NOS teletekst zojuist;

  ”De politieke crisis in Italië, waar het vormen van een regering is mislukt, heeft geleid tot verliezen op de
  beurzen in Europa. De hardste klappen vielen in Italië zelf, maar ook op het Damrak was de stemming somber. Omdat Italië nu als een risicovolle investering geldt, stijgen de rentes op Italiaanse staatsobligaties, zowel de kortlopende als langlopende.”

  Zo ziet u maar weer. Ze pompen de angst er weer goed in bij de mensen. Hadden die vervelende Italianen maar anders moeten stemmen want nu lopen ze financieel harde klappen op met de boodschap dat de andere landen ook schade opgelopen hebben. Dankzij die Italiaanse stemgerechtigden is er flinke schade! En al die italianen die dachten met de verkiezingsuitslag eindelijk wat ging veranderen, niet dus. Een voormalig medewerken van het IMF word binnenkort gestationeerd en met de vriendelijke groeten van de Trojka. Zo spelen ze het keer op keer. Degenen die er achter zitten, de privatenbankiers die de Trojka in feite bezitten.

  16 likes
 7. De EU is een dictatuur met een waterig democratisch sausje. ESM een aanfluiting regelrechte roof

  6 likes
 8. Banken uit de politiek! Lobby STOP

  5 likes
 9. Kon deze man maar onze nationale leugenaar Rutte vervangen.
  Maar ja, helevolksstammen blijven op hem stemmen.

  2 likes
  • Precies, waar is die awakening dan steeds bewuster wordende massa die het allemaal doorkrijgt hoe het zit.
   Ik zie geen bewust wording hoe komt dat? ben ik zo blind? iedereen stemt toch op Rutte? dat zijn de feiten !

   1 likes
 10. Ik denk dat de EU we degelijk iets opgeleverd heeft: geen oorlog tussen de aangesloten lidstaten.

  3 likes
  • @Hawks,

   Is dat iets opleveren, nee beste, dat heeft er helemaal niets mee te maken. Dat was ook zo gegaan zonder dit gedrocht echter…….wacht gewoon nog eventjes af en misschien dat u dit dan ook nog mag meemaken, want u weet hoop ik toch nog wel waarvoor in 1947-1948 de NAVO was opgericht….toch…NOOIT MEER OORLOG en dus…..hahahahahahaha!!

   Hierin zitten oorlogshitsers met vetorecht, geen doel dus!!
   Het geheel is dus met zekerheid een compleet schertsverhaal en niets anders.

   Daarbij wordt niet door dat zooitje ongeregeld welks ons zogenaamd moet besturen cq beheren uitgemaakt of en wanneer er oorlog komt maar door hun broodheren.

   Ook u raad ik deel 1 van: Europa The last Battle aan welke een uurtje van uw tijd vergt en u helemaal op de hoogte brengt van de feiten, de échte feiten wel te verstaan!!! Gehele docu zijn 10 delen maar indien u deel 1 overleeft ben ik al erg blij!!

   En vertel het daarna aub verder……als u dat dan nog durft!!

   Gegroet,

   Gladiator

   0 likes
   • Nou, dan heb ik het kennelijk allemaal verkeerd geleerd; ik heb geleerd dat de EU, eigenlijk de EEG, is opgericht om oorlog te voorkomen door economische samenwerking te stimuleren. En het valt niet te ontkennen dat er tussen de aangesloten lidstaten geen oorlog is geweest; een unicum in de Europese geschiedenis. Zelfs al zou dat niet het doel geweest zijn, dan is het zeker een fraai bijproduct.

    Kennelijk heb ik het dan over de NAVO ook altijd verkeerd geleerd; ik heb altijd begrepen dat het een pact is waarbij de afspraak is dat als een van de leden wordt aangevallen dit als een aanval op alle leden wordt beschouwd, e.g. een casus belli voor al die andere leden. Dat de NAVO zich als aggressor heeft opgesteld in een aantal conflicten gedurende de laatste twee decennia zal ik overigens NIET ontkennen.

    1 likes
 11. Als een bedrijf schulden zou hebben van enkele tienduizenden Euro’s, dan word je failliet verklaart.

  Waarom zouden landen die miljoenen Euro en zelfs Miljarden (italië) Euro’s schulden hebben, dan niet failliet verklaart worden????
  Het politieke economische systeem is het zelfde als een gewoon bedrijf, ze hebben ook een BTW nummer en komen ook in het staatsblad. (belastingen zijn trouwens onwettig en staat gelijk aan diefstal)

  Dus is het vrij simpel, alles en iedereen is failliet, want die miljoenen laat staan miljarden Euro’s worden nooit of te nooit nog aangezuiverd…..en dan mogen ze nog meer gaan besparen in de gezondheidszorg of sociale engagementen om die banken-landen te redden, het is dweilen met de kraan open.

  2 likes
 12. Ook de monarchie met hun bedrijven, vastgoed en zwart werk naast hun uitkeringen en lid bilderberg en waarschijnlijk behorend tot een enge cult.

  1 likes
 13. Sinds de tijd dat Nederland als een multinational gezien wordt hebben we als burger geen inspraak meer?
  Bomen langs provinciale wegen weg, vliegvelden uitbreiden en noem maar op!

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronavirus

Goed nieuws: Coronavirus bestaat niet langer, zegt Italiaanse dokter

De vooraanstaande arts Alberto Zangrillo heeft gezegd ...

zweden

Zweden (geen lockdown) verrast iedereen met groei economie

Terwijl de economie in de meeste Europese ...