Binnenland

EU is blok aan ons been en strop om onze nek. Kamerlid legt uit waarom we er zo snel mogelijk uit moeten

Help anderen door dit artikel met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Lidmaatschap van de Europese Unie is als een blok aan ons been, een strop om onze nek. Dat schrijft Forum voor Democratie-voorman Thierry Baudet in De Telegraaf.

Door de open grenzen kunnen we onmogelijk greep krijgen op de ongecontroleerde immigratie, merkt hij op.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Daarnaast is de EU volgens hem ook vanwege puur economische redenen een blamage.

Eigen valuta

Zo wil de nieuwe regering in Italië een basisinkomen invoeren, de pensioenleeftijd verlagen en de belastingen terugschroeven.

Dat gaat een slordige 100 miljard euro kosten. Wij mogen dat geld gaan ophoesten want in het perverse euro-systeem wordt onverantwoord financieel beleid beloond via welvaartsoverdracht van Noord naar Zuid, aldus Baudet.

Het Kamerlid vindt dat we weer onze eigen valuta moeten gaan voeren. Hij stelt dat in het verleden tientallen muntunies zijn ontbonden en dat landen die eruit stapten in alle gevallen vrijwel gelijk een sterke groei doormaakten.

Angstbeelden

Nederlanders zijn bang gemaakt met beelden over ‘isolement’ en ‘handelsblokkades’, maar niets van die angstbeelden berust op waarheid, zegt hij.

Juist onze handelsambities kunnen we uitstekend realiseren buiten lidmaatschap om, vervolgt hij.

“Meer dan 10 jaar voer ik nu debatten over de EU en nog nooit ben ik zelfs maar één enkel steekhoudend argument ten faveure van lidmaatschap tegengekomen,” besluit Baudet.

[Telegraaf]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Christgalactic
Christgalactic
5 jaren geleden

Hoe kan het ook anders. Geheel de oprichting van de Eu is geworteld in nazi Duitsland, met aan de basis IG Farben. Welk goeds kan men daar van verwachten?
De eerste voorzitter van de Eu commissie betrof Walter Hallstein, een man waar op wiki te lezen staat dat deze man niet achter de nazi ideologie zou staan!?? Hoe wordt men in Gods naam luitenant, als je niet in deze ideologie zou geloven?
Namaste

weg met ons
weg met ons
5 jaren geleden

Alle politici die nog enigszins krediet hadden en misschien goede en oprechte bedoelingen hadden met de burgers in de EU van toen zijn deze stilaan allen vervangen door corrupte en door de cabal gecontroleerde puppets.

Hebben ze dat de burger uitgelegd dat het de bedoeling was dat wij hier zouden opdraaien voor andere landen, hadden ze ons verteld dat de grenzen open zouden gaan tot ver buiten de EU? Dacht men dat we met landen binnen de EU problemen zouden krijgen, dan was dat uiteindelijk nog maar het topje van de ijsberg, want niet alleen de problemen van deze landen zou op ons bord komen, maar ook de problemen van landen in het MO, Afrika en Azië.

Daarbij is de niet gekozen macht van de EU commissie duidelijk aanwezig en kan deze beslissen zonder daarover anderen te laten stemmen. Zij controleren en handelen bij wijze van onafhankelijke macht of zullen deze macht duidelijk achter gesloten deuren doen laten gelden. Handje klap en koehandel, en dat is waar de democratie leeft? Zo hebben de EU niet aan de burger verkocht en was de EU ergens altijd een ver-van-onze-bed show, maar dat is nu, zeker na de invoering van de euro, waarbij ze de helft van je geld mochten roven, duidelijk omgedraaid. De EU zet nu alle op alles, het is de dood of de gladiolen voor ze. En reken maar dat de burger de dood met gladiolen op zijn graf krijgt.

De gehele EU is een totale farce en aanfluiting voor de burgers gebleken, met politici die in de pocket van de cabal zitten van de Bilderberg, de Rothschild, de VS en zijn zionisitische machthebbers, die bepalen wat er moet gebeuren in de EU en niet de kiezers of het parlement is het foute boel gebleken en een lijdensweg naar de ondergang die hoe dan ook zal komen. Zo werkt het m.i. in grote lijnen, alsof een maffiosi clan de hele club uiteindelijk aanvoert en met macht en geweld probeert de EU tegen de burgers in te zetten en deze te sturen en te beroven. De EU is alleen nog maar een paradijs voor criminelen en moordenaars, uitzuigers en opvreters die onder de noemer van vluchteling werden toegelaten en nu worden opgehaald onder de noemer van migranten.

Het ging al mis toen bleek dat tijdens de kunstmatig in gang gezetten crisis de noordelijke landen voor de ellende moesten opdraaien van de zuidelijke en werd Griekenland als failliet land op de benen gehouden door de noordelijke landen. Griekenland die bewust de EU in is gerommeld door de zionistische club Goldman Sachs, want dit land kon mooi als bodemloze roversput worden aangewend

En welke volgende crisis zal er komen als blijkt dat we nog meer hebben dan alleen Griekenland. Het rommelt in de verte, maar dat spektakel is voor later, die komt voor en na de kunstmatig in gang gezette 2.0 crisis. Nu is het alles weer hosanna en lijkt de hemel strak blauw, maar schijn bedriegt en zodra de vuige plannen van de cabal en de zionisten zich ontvouwen dan reken maar dat de klap heftiger is dan de crisis van 2017. Of men laat de boel doorgaan met als gevolg een stijgende inflatie of hyperinflatie. Maar ik denk dat een crisis voor ze meer brengt dan het opblazen van de prijzen alleen.

Te idioot, maar wij zijn de slaven van de cabal en zionisten en niemand roert zich, niemand schijnt het te interesseren zolang het hosanna en de lucht blauw is. Totdat het noodlot weer toeslaat en de zionisten de volgende klapper van de eeuw introduceren. Was de klapper eerst het failliet laten gaan met de nodige tamtam van Lehman Brothers bank, zal de volgende wel weer iets van die strekking moeten zijn om als katalysator te dienen. Uiteindelijk kan of wil men crisissen oplossen en dus kan men zo ook weer veroorzaken. Beetje moord en brand schreeuwen via de gecontroleerde mainstream media en de rapen zijn weer gaar.

De volgende crisis zal nog meer macht brengen voor de cabal en zionisten. Met nog meer onderdrukking en het uitkleden van de slaven. Het is een ziek spel, maar wel heel doeltreffend en lijkt een beetje op een zionistische kermis waar ze altijd prijsschieten en de attractie een lieve lust om uitbundig en vrolijk de éne na de andere sensatie mee te beleven. Die lui lachen het goyim recht in het gezicht uit. De door henzelf bedachte god, ergens bedacht in een eenzame hut, heeft zijn oogappeltjes en uitverkoren volk eigenhandig in boeken opgeschreven dat het ongelovige volk mag worden gebruikt, misbruikt en afgemaakt naar believen en behoeft. God stuurt zijn honden erop uit om als bloeddorstige beesten zich te kunnen vergrijpen aan minderwaardig volk wat god niet wilde schapen, maar wel moest, om te dienen als slaven voor de zionisten. Het is een duivels festijn die vaart onder zelf verzonnen hogere macht….God van de macht, het geld en de leugen…. Is een duivels plan van vele jaren oud, en waarschijnlijk niet eens zo oud als de weg naar Jeruzalem. Ik denk dat de ziekmakende religies, praktisch gezien bijna alle religies redelijk vers zijn en dichterbij in tijd verzonnen dan men ons wijsmaakt.

Gezinusk
Gezinusk
5 jaren geleden

Ja wat moet je er van zeggen. Het is in ieder geval duidelijk dat met de open grenzen de controle is weggevallen en dat ze dat euvel zogenaamd denken op te vangen door een keer per jaar een grote politie actie te organiseren waar onder meer Duitsland en België aan meewerken. Met veel tom tom worden dergelijke acties op het journaal gebracht. De vangst, een paar dozijn mensen waarvan het merendeel Oost Europeaan. Arme criminelen waarbij ze zelfs een zakkenroller van de trein in Amsterdam hebben geplukt! Geweldige vangst jongens en tot de volgende keer.., maar enfin,

Hier draait de EU niet op natuurlijk. Laat staan dat ze het een worst interesseert wat er binnen komt. Daar valt vast ook wel weer een slaatje uit te slaan. Nee die draait alleen maar op en voor de multinationals en privatenbanken, omdat het zo het meest winstgevend is. Als er een land niet wil meewerken om wat voor reden dan ook? Zijn zij het die de druk op de ketel zetten. Achter de schermen aan de stoelpoten van tegen stribbelaars zagen. Het effect ervan zie je meteen op de Main Stream Media. Neem Italië!

Een prachtig land die sinds ze bij de EU betrokken zijn kort word gehouden. Het IMF en zijn Trojka zitten er boven op. Dat Amerika nou zo nodig de PNAC agenda, het Project of the New American Century moest uitvoeren waardoor Italië overspoeld werd met vluchtelingen kon Italië niets aan doen, maar het zit wel met de gebakken peren. Het gevolg, de italianen pikken het niet meer. Te minste dat bleek onlangs uit de verkiezingsuitslag waar onder meer de vijfsterrenbeweging een grote partij werd. Een coalitie wilde smeden die al snel werd kapotgemaakt. En wie o wie zullen daar achter zitten…

NOS teletekst berichtte eerder;

”De Italiaanse president Mattarella heeft de voormalige IMF-topfunctionaris Cottarelli gevraagd een nieuwe regering te vormen. Die moet het land in ieder geval tot begin volgend jaar leiden. Dan komen er opnieuw verkiezingen. De benoeming van Cottarelli zal op weerstand stuiten van de partijen die een regeerakkoord hadden gesloten: de Lega en de Vijfsterrenbeweging. Die zien in Cottarelli een lid van de gevestigde orde. Ze zullen zijn benoeming in het parlement proberen te blokkeren.”

Daarnaast meldt NOS teletekst zojuist;

”De politieke crisis in Italië, waar het vormen van een regering is mislukt, heeft geleid tot verliezen op de
beurzen in Europa. De hardste klappen vielen in Italië zelf, maar ook op het Damrak was de stemming somber. Omdat Italië nu als een risicovolle investering geldt, stijgen de rentes op Italiaanse staatsobligaties, zowel de kortlopende als langlopende.”

Zo ziet u maar weer. Ze pompen de angst er weer goed in bij de mensen. Hadden die vervelende Italianen maar anders moeten stemmen want nu lopen ze financieel harde klappen op met de boodschap dat de andere landen ook schade opgelopen hebben. Dankzij die Italiaanse stemgerechtigden is er flinke schade! En al die italianen die dachten met de verkiezingsuitslag eindelijk wat ging veranderen, niet dus. Een voormalig medewerken van het IMF word binnenkort gestationeerd en met de vriendelijke groeten van de Trojka. Zo spelen ze het keer op keer. Degenen die er achter zitten, de privatenbankiers die de Trojka in feite bezitten.

Frans2
Frans2
5 jaren geleden

[ Het Kamerlid vindt dat we weer onze eigen valuta moeten gaan voeren. Hij stelt dat in het verleden tientallen muntunies zijn ontbonden en dat landen die eruit stapten in alle gevallen vrijwel gelijk een sterke groei doormaakten. ]

Nou dan wil ik terug naar 1400 toen elk graafschap nog zijn eigen gulden had met eigen wisselkoersen.
Dan krijgen we een stuk of tien nieuwe valuta in Nederland en dus een tien keer grotere groei dan met één soort gulden. Je wilt er toch niet aan denken dat je als Amsterdammer dezelfde munt moet delen met de armlastige Maastrichter of Terneuzer? /s

Back to top button
30
0
We lezen graag je reactie!x