Homepagina » Propaganda » De EU is een lichaam zonder ziel, een lijk in ontbinding. Hoe overheid, media en onderwijs u klaarstomen voor dictatuur
De EU is een lichaam zonder ziel, een lijk in ontbinding. Hoe overheid, media en onderwijs u klaarstomen voor dictatuur

De EU is een lichaam zonder ziel, een lijk in ontbinding. Hoe overheid, media en onderwijs u klaarstomen voor dictatuur

Wereldwijd verliezen burgers en ondernemers het vertrouwen in onze overheden, regeringen en instituties.

Er wordt van land tot land een globalistische agenda uitgerold over al onze sectoren. Een agenda die burgers hun vrijheden ontneemt, die veel geld kost en die steeds hetzelfde stramien lijkt te hebben.

Momenteel vindt er een enorme paradigmaverschuiving plaats in de wereld.

Ja-knikkers

In onderstaande video spreekt Ronald Heister over indoctrinatie op scholen, in de media en door onze overheid.

Hij heeft historicus Robert Lemm, geloofsdeskundige Sonja Dahlmans en campagneleider Cultuur onder Vuur Hugo Bos te gast. Enkele highlights:

Het linkse onderwijs verandert kinderen in aangepaste ja-knikkers. De vrijheid om zelf te denken wordt afgenomen.

Toren van Babel

De Europese Unie is een soort laatste manifestatie van de Toren van Babel: een lichaam zonder ziel, een lijk in ontbinding. Europa is een heidense staat geworden.

De meerderheid van de Nederlanders is niet bewust. Zij zouden zich beter moeten informeren via alternatieve media.

De staat moet zich onthouden van indoctrinatie en rechts moet zich beter organiseren.

Bekijk de video hieronder:

[Blue Tiger Media]


Vind je dit leuk? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

14 reacties

 1. Bas van Stapelberg

  Af en toe verraden zij zichzelf met berichten in de media. Gisteren bv het bericht dat het van 2022 weer gunstig wordt om dan pas te gaan sparen??? Waar halen zij die wijsheid vandaan? Als er volgende week een wereldcrisis uitbreekt dan kunnen ze het een dag vantevoren nog niet voorspellen.

  9 likes
  • Ze (elite, illuminatie, sabbeteans) werken volgens een strak scenario dat al eeuwen oud is. Een aanrader om te lezen is het boek 13 satanische bloedlijnen van Robin de Ruiter of bv eens de video’s op Pateo.nl te bekijken. Bv Wholly science. Zou eigenlijk verplichte educatie moeten zijn voor iedereen. Dit klinkt communistisch, ik weet het, maar van levensbelang voor onze vrijheid.

   13 likes
 2. Enkele voorbeelden: Vandaag in het ed. De VN heeft een miljoenen tekort en schort vergaderingen etc op tot eind oktober.
  Brexit is niet voor niks uitgesteld tot eind oktober.
  Vele projecten in Nederland zijn uitgesteld naar einde oktober.
  Denk dat het tijd wordt om wat te gaan preppen. Als dat mogelijk is, want velen zitten al aan de grond.

  7 likes
  • Ha Elise, kijk ff op https://benjaminfulford.net/ , kun ook dus bij je lijstje zetten…….als het geschrevene waar is tenminste….

   1 likes
   • Ik geloof niet dat Trump een goeie is. Iedereen die aan de top staat is verdacht. Zitten er zelf middenin. De cabal is overal.
    Als dit gebeurt, dan is het, omdat het systeem bewust failliet is en dan krijgen burgers de schuld. Burgers geven elkaar de schuld.
    Het is algemeen bekend, dat de beurzen/banken(grootaandeelhouders/aandeelhouders) de dienst uitmaken in het geldsysteem. Ze trekken zelf de bedrijven leeg.(de ceo/NWO neemt de boel over) Dus minder productie, dus slechtere economie, hogere prijzen/meer belastingen, als gevolg. Geld bijdrukken is ook niet verstandig. Het gewone volk wordt dus bewust de nek omgedraaid. Waarschijnlijk ook, omdat de dollar gekoppeld is aan olie. Shell gaat over op groene energie. Dus hier is ook een macht verschuiving bezig.
    Lang geleden was er een filmpje te zien, waarbij buitenlandse militairen aan het oefenen waren(huis aan huis invallen) in de VS. Walmarts zijn omgebouwd tot een soort tussen gevangenis. FEMA kampen met duizenden lege lijkkisten. Ondergrondse steden/in bergen.
    Ze(de top) weten dondersgoed wat er gaat gebeuren, want anders neem je deze voorzorgs maatregelingen niet. Kost bergen met geld.
    Oh en waarom wil Trump een muur? Stel dat het systeem valt, dan wil je geen hordes mensen jouw kant op.

    1 likes
    • Ik ben het met U eens, overigens zal ik wel met nieuwsgierigheid deze maand zien verlopen.
     En inderdaad je komt alleen maar aan de top als je chanteerbaar bent.
     Preppen zie ik ook niet zitten want ik denk dat de aankomende crisis behoorlijk lang zal gaan duren en dan ben je ook niet veilig als ze zien dat je wat hebt. ‘Ze’ in dit geval dus ook je buren etc.

     1 likes
 3. google: uitgesteld eind oktober 2019 en je krijgt vele berichten. Dit heeft wel degelijk met het financieel systeem te maken. Er is wel degelijk iets gaande!

  4 likes
 4. Donderdag 24 oktober 2019, dan is het precies 90 jaar geleden, dat de beurscrash van donderdag 24 oktober 1929 begon.

  4 likes
  • Ook interessant: lees eens wiki de oktoberrevolutie(Rusland). Bewust gecreëerd(staat er letterlijk)! Daarna volgde een burgeroorlog. Vrijwel elke branche is of gaat staken. Als het in Amerika begint, dan krijgen wij er ook last van. Of andersom.(mede door connectie/overnames beurzen).

   0 likes
 5. “Klaarstomen voor dictatuur” ? Dit bericht is zeker van 30 jaar geleden toen de EU dictatuur nog niet zo zichtbaar was?
  En dan zijn er nog steeds van die stumperds die je oproepen om te gaan stemmen of de gecontroleerde alternatieve internet media te lezen. Erbij zeggend dat ‘we’ niet wakker zijn 😀

  3 likes
 6. Wellicht hebben wij ons allemaal vergist en heeft de verkeerde Hitler de oorlog gewonnen!

  3 likes
 7. In deze tijd is het belangrijk dat men bij zichzelf de innerlijke kracht vind die aanwezig is zowel bewust of onbewust om deze onzekere tijden jezelf te blijven, de grote verandering is aanstaande in alles en zal zich over alles uitstorten, ,als men er angst voor heeft zal het negatieve gevolgen hebben zowel individuel en economische , inderdaad de EU een lichaam zonder Ziel , nou ja ziel het is meer een dualistische Ziel,waar alles zich in bevind,door toedoen van de mens zelf, Verandering zijn nodig maar zolang ze zijn gericht op het eigen belang en het financiële wat straks niet meer houdbaar is, zal men op eigen innerlijke kracht zelf verder moeten schipperen, en al het mooie wat daarin aanwezig is naar boven dienen te halen, zie het maar als diep zee duiken , daar vind men de mooiste creaties van leven,wat in iedereen aanwezig is ,wat dat betreft is de mens daarin gelijk , en een soort eenheid erin, maar het bewustzijn is nog niet genoeg doordrongen ervan en daarom zal het roerige tijden worden . zowel geestelijk als economische vlak. zullen vele instorten als men niet gebruik maakt van de innerlijke kracht ,,eigenlijk de kracht van Liefde.

  3 likes
 8. De grootste criminelen schuilen zich in de ECB om dmv geldontwaarding de elite in het zadel te houden?

  1 likes
 9. Een soort jaren 30 komt terug om in richting van 40 45 uit te komen,maar dan op een andere manier.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

zweden

Zweden (geen lockdown) verrast iedereen met groei economie

Terwijl de economie in de meeste Europese ...

regering

‘Regering, RIVM en media moeten vervolgd worden voor dood door schuld’

Eén van de meest opvallende zaken in ...