Homepagina » Buitenland » De EU verandert in volkerengevangenis. Niemand heeft op deze mensen gestemd en niemand kan van ze af komen
De EU verandert in volkerengevangenis. Niemand heeft op deze mensen gestemd en niemand kan van ze af komen

De EU verandert in volkerengevangenis. Niemand heeft op deze mensen gestemd en niemand kan van ze af komen

Dinsdag werd in Straatsburg gesproken over de aanstaande Brexit. Vicevoorzitter van de Europese Commissie Frans Timmermans impliceerde in zijn toespraak dat Europa zich in de onderhandelingen hard zal blijven opstellen.

Door het gedrag van dit soort ongekozen bureaucraten zien we nu wat de Europese Unie werkelijk is, reageerde Europarlementariër Nigel Farage.

“We hebben het hier over mensen zoals meneer Tusk, die [tijdens de Europese Raad] in Salzburg arrogant en ordinair gedrag vertoonde,” zei hij.

Niemand

“Maar dat is wat je krijgt als je een regeringsvorm ontwikkelt waarbij geen verantwoording afgelegd hoeft te worden,” vervolgde hij.

Niemand heeft op deze mensen gestemd en niemand kan van ze af komen, aldus Farage.

“Ze kunnen doen waar ze maar zin in hebben en deze club wordt steeds autoritairder door het stemrecht van Hongarije en Polen af te nemen,” zei hij.

Volkerkerker

Hij zei verder dat de centraliserende, autoritaire toon van de EU heel erg als de oude Sovjet-Unie begint te klinken.

De EU doet hem denken aan de Volkerkerker, de oude Oostenrijks-Hongaarse volkerengevangenis.

Vrij volk

Dat ook de Britse minister van Buitenlandse Zaken Jeremy Hunt de EU vergelijkt met de Sovjet-Unie, ziet Farage als een overwinning.

“Velen van jullie hier denken nog steeds dat wij een gijzelaar zijn en dat jullie een flinke som losgeld kunnen eisen,” besloot hij. “Dat zijn we niet. We zijn een vrij volk.”

Bekijk de video hieronder:

[europarl]


Vond je deze informatie goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

30 reacties

 1. Feitelijk zou je met een grote colonne getraliede bussen naar Brussel moeten rijden om vervolgens de hele nazi Europese Commissie op te pakken en ze in de bussen richting een psychiatrische kliniek moeten brengen, waar ze voor altijd behandeld en platgeschoten dienen te worden. Vervolgens zet je de tot zombie kadavers verworden stukken vlees achter het raam, waar iedereen kan zien waar dergelijke uitschot thuis hoort. Graag dan ook graag gelijk de hele club van het ECB Frankfurter gezwel er achteraan.

  Natuurlijk kun je nog beter gelijk het hele zaakje van een hoge klif duwen, maar dat zou het milieu te veel vervuilen.

  En laat duidelijk zijn, de Europese Commissie is niet meer dan een door de VS geleide afdeling, net als de ECB.

  Daardoor of zodoende is het Europees Parlement niet meer dan een club van nog grotere omhooggevallen politiek corrupte karkassen, die uiteindelijk heeft te dansen naar de pijpen van de EC, de psychopatenclub, die wederom schijt heeft aan werkelijk, iedereen.

  Het is zakken vullen, de vuile scepter zwaaien over de rug van het domme Europese slavenvolk en geheel Europa tot stoephoer maken van zionistisch Amerika, de satanisch kwaadaardige souteneur (Zeus).

  40 likes
  • 🤣😂 Goedzo, @ weg met ons, leef je maar uit…… Wat zal het rustig zijn als Farage daar weg gaat… Het is altijd goed om een luis in de pels te hebben dat houdt ze lekker bezig … Nee dan hier vandaag kereltje Pechtold opgestapt, eindelijk! In een normale samenleving hadden ze hem er allang uitgegooid , maar ja normaal is niet van deze tijd. Hij heeft het voor elkaar gekregen om z’n eigen partij naar de afgrond te brengen , nou dan ben je een geweldige politicus…Nu de rest nog!

   31 likes
  • Kan met niet van de indruk onttrekken dat “weg met ons” ook tot het Europese volk behoort. 🙂

   3 likes
   • @Rikk

    Maar dan wel tegen wil en dank. De EU had kunnen werken als de leugens en arrogantie niet hadden geregeerd, maar Brussel bewijst zelf dat de EU niet werkt en dan vooral doordat ze zich zo anti EU burgers gedraagt.

    11 likes
 2. Ze zijn idd door niemand gekozen en ze zijn door niemand weer weg te krijgen. Ben je dus als pilticus uiteindelijk uitgekotst door iedereen, dan kun je altijd nog je zakken vullen in Brussel. Pechtold en Rutte zullen uiteindelijk daar ook wel hun kont in het pluche laten zakken.

  26 likes
  • @ eksegese
   Ik geloof dat Pechtold commesaris van de Koning in Utrecht wordt ?
   Althans dat zag ik de afgelopen weken voorbij komen….Anders wachtgeld tot z’n pensioen ,mooi he hoe ze dat oplossen. De meeste mensen moeten zich maar zien te redden als ze bijna 60 zijn tot hun pensioen……

   26 likes
   • Commissaris natuurlijk,dom dom

    1 likes
    • idd. commissaris vd Koning is in feite ook zo’n zelfde positie, veel minder in the spotlights dan politici, je wordt benoemd in plaats van gekozen en niemand behalve de koning kan je daar weg krijgen, je hebt bepaalde macht, niet al te druk, een vorstelijk inkomen en niemand doet je wat. Zo wordt je beloond en gepamperd tot aan het graf, als je precies naar de pijpen danst van the deep state.
     Het befaamde banencarrousel.
     Een belangrijk ding is wel : zijn ziel is verkocht aan de duivel en die krijgt ie nooit meer terug.

     5 likes
    • ik meende dat ´commesaris´ cynisch bedoeld was )))

     1 likes
     • Het is voor mij een aannemelijk scenario. Pechtold heeft, naar ik mij herinner minstens 2 keer deelgenomen aan de Bilderberg conferentie. Als je daar uitgenodigd wordt lig je midden in het bed bij het centrum van de macht. Die functie past perfect in dat plaatje. Een kans om in de tweede kamer de macht over te nemen heeft hij zelf grondig verkloot.

      2 likes
     • @ jani
      Nee soms kan ik wel lachen om de hele zooi…. Maar dit was een tik fout 🤭

      1 likes
 3. Op de wat langere termijn zullen de Engelsen er achter komen (en inzien) dat de Brexit goed is geweest voor het land. Nu is het ff doorbijten maar daarna gaat de zon schijnen. 1 van de oorzaken van de Brexit is de islam. Veel Engelsen hebben inmiddels door dat de islam overal op deze aardkloot de boel verziekt. Syrische migrant waarschuwt in boek: Moslims zien integratie als verraad van de islam.

  28 likes
 4. Europa is door de deep state ingevoerd en zonder teveel tegenspartelen worden regels ingevoerd, die zonder inbreng van de bevolking worden ingebracht?

  12 likes
  • @ only you
   De grote vraag is natuurlijk of die deep state dit stel graaiende onbenullen in gedachte had….
   Het zijn juist deze mensen die de EU zo ongeloofwaardig maken…
   Vergis je niet, stel dat het wel degelijk een club sterke intellectuelen waren, dan hadden we een groter probleem..
   Nu zijn het voornamelijk zwakke visieloze figuren ,toch heb je meer kans dat het zichzelf opheft, jawel soms is domheid een uitkomst….

   6 likes
 5. Met een woord “geweldig” wat een speech… Farage weer op zijn best

  17 likes
 6. Nog schrijnender dan door Farage is weergegeven is het boek- een van de vele- van de auteur Bat Ye’or met de titel Europe, Globalization, and the coming universal caliphate. Het verworden van Europe tot Eurabie. Al in de jaren zeventig van de vorige eeuw bedacht en uitgevoerd. Over de ruggen van de burgers werden en worden dorpen en steden getransformeerd tot islamitische enclaves. Massa import van moslims uit Afrika en het Midden Oosten.
  Olie voor mensen.
  Daarom wordt er ook geen inhoudelijk debat gevoerd in het parlement omdat alle kritiek dient te worden gesmoord, zorgen van burgers “Waarom moet ik in een stad wonen met een moslimmeerderheid?” niet gehoord, critici van het vluchtelingenbeleid geridiculiseerd en weggezet als islamfoob, racist e.d.
  Bovenstaand boek geeft op een wetenschappelijke wijze door o.a. goede bronnenonderzoek inzicht hoe de Europese Unie vanaf de jaren zeventig bezig is om Europa te veranderen en de Joods Christelijke identiteit uit te wissen door massa import. Wat over het hoofd is gezien door al die jaren politieke verkwanseling van onze normen en waarden, cultuur, kunst en wetenschap is dat de islam niet compatibel is met andere geloven! Daarom kan er nooit een dialoog ontstaan tusse;deze geloven omdat de islam ervan uitgaat dat er maar een geloof is: de islam, de boodschap van allah doorgegeven aan mohammed. Alle andere geloven zijn vals. Een moslim die een niet moslim doodt is rechtvaardig in de ogen van de islam.
  De toekomst van het huidige Europa is al zichtbaar: een transformatie naar een islamdictatuur door op politieke en legitieme wijze een meerderheid in het politieke landschap te halen en vanuit daar de democratie te smoren. Op naar een shariasamenleving. Dit is trouwens ook al zichtbaar in de VS.
  De (huidige) politiek laat dit gebeuren en het proces is niet meer te stoppen. Kijk om u heen. Slappe bestuurders die gedreven door belachelijke correctheid, spindoctors, media en schuldgevoel vanuit WW II, de opinie belangrijker vinden dan de zorgen van u en mij.
  Het meest wrange is dat deze bestuurders niet juridisch aansprakelijk zijn en politiek onschendbaar zijn. Politiek gaat over lijken, alleen niet van henzelf maar van u en mij.

  9 likes
  • @Sven Jan Hendrik
   Je verhaal klopt helemaal …. Maar de menselijke geest is beperkt , ik denk niet dat iemand rekening gehouden heeft met de volgende gebeurtenissen ….
   Er kan een grote financiële crisis komen, wie onderhoud dan al die mensen?
   De zee die neemt en de zee die geeft, Nederland komt weer onder water met of zonder moslims , zonder onderscheid ..
   Komt er nog een oorlog, dan kan zelfs per ongeluk nog een bom op ons kleine landje vallen, ook zonder onderscheid des persoons…..
   En dan zijn er nog verschillende soorten kleine rampen…… En nee, natuurlijk gebeurt dit niet allemaal tegelijk .
   Maar de mens/ en die deze hele gang van zaken bedacht hadden/ hebben, hebben dit bedacht vanuit egoïstische motieven …. en ja het leven neemt soms een heel andere onverziene richting aan…..

   3 likes
  • @Sven Jan Hendrik

   Helemaal met je eens en ook haarzuiver beschreven. Ieder weldenkend mens zou bij dit schrijnende gegeven tranen in z’n ogen moeten krijgen en het uit moeten schreeuwen, maar het tegenovergestelde is waar en gaat deze ramp en ondergang van NL/EU verder met steun van de oorspronkelijke bevolking.

   Pas als de geest helemaal uit de fles is zal men er achterkomen wat men heeft aangericht door toe te staan en mee te werken met de politieke en bestuurlijke landverraders.

   1 likes
 7. Is er uberhaupt (nog) wel een Vrij Volk op aarde? De EU mag niet veel voorstellen maar het VK is niet veel beter. De Vrije Mens die zich Vrij over de aarde kan bewegen zonder uitingen van wederzijds geweld; voorlopig nog Utopia.

  10 likes
 8. ik ken ze niet, ja timmermans de huilebalk dan.
  ik wil ze ook niet kennen.
  wie ze zijn interesseert me niet het gajes.
  ik wil dat NL eruit gaat maar het gajes wat aan het bewind zal dit nooit toestaan.
  eruit gaan en afstand nemen kan en niet meer stemmen op het tuig van de richel hier.

  maar ja, dit is een droom van mij.

  8 likes
 9. Hier is maar een oplossing voor.

  https://www.youtube.com/watch?v=K6D9XeFvAD4

  1 likes
  • @Pinokkiocratie

   Hahaha, vette lol. Hopelijk binnenkort ook in het Brusselse theater. Maar de nazi’s daar hebben natuurlijk vast al de stormtroepen klaar staan om ze te beschermen.

   2 likes
  • @Jur

   Ze zullen tot alles in staat zijn, maar vooralsnog zie ik eerst nog hyperinflatie komen als grote bedreiging en daarna maar weer zien. Alles is mogelijk. Maar vrezen? In het ergste geval gaan we allemaal dood. De dood is een verlossing, dus, wat moeten we dan nog vrezen?

   3 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

jensen

Jensen: ‘Agenda 2030 wordt nu al uitgerold in Nederland, zonder dat je het ziet’

Wat zijn de plannen voor de komende ...

europarlementariër

Europarlementariër Sophie in ‘t Veld flink op haar nummer gezet: ‘Ik ben het een beetje beu, dat toontje’

Tweede Kamerleden en Europarlementariërs debatteerden maandagmiddag over ...