CoronaBuitenland

‘De coronavaccins veroorzaken sterfte, er is geen andere verklaring’

Help door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

De Amerikaanse cardioloog en internist Peter McCullough spreekt zich al geruime tijd uit over de gevaren van de coronavaccins. Toch wordt er niet naar hem geluisterd. Hij roept mensen op om zich niet te laten vaccineren omdat het vaccin sterfte veroorzaakt.

“Ik heb hier uitgebreid onderzoek naar gedaan,” zei McCullough vrijdag in de PBD Podcast. “Er is geen andere verklaring voor het recordaantal sterfgevallen kort na vaccinatie.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

86 procent

De cardioloog verwees naar onderzoeken waarbij alle overlijdens zijn geanalyseerd. Veroorzaakte het coronavaccin de sterfgevallen of kon er een andere oorzaak worden aangewezen? “In 86 procent van de gevallen was er geen andere oorzaak,” zei McCullough.

Hij voegde toe dat de helft van de sterfgevallen zich binnen twee dagen na vaccinatie voordoet en 80 procent binnen een week.

Bingo

De sterfgevallen moeten worden uitgelegd. Het CDC, het Amerikaanse RIVM, heeft 24.000 meldingen van overlijdens na coronavaccinatie. McCullough vroeg presentator Patrick Bet-David of het CDC hier een rapport over moet publiceren. Ja, antwoordde hij.

Vervolgens vroeg hij aan Bet-David of hij het niet zorgwekkend vindt dat er nog geen rapport is opgesteld. “Waarom denk je dat er nog geen rapport is?” vroeg de cardioloog. “Omdat ze iets te verbergen hebben,” luidde het antwoord. “Bingo.”

4.9 120 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

WAAROM staan dit soort berichten niet in grote chocoladeletters op de voorpagina van ALLE kranten?

Natuurlijk weten WIJ de reden wel: er is al jaren lang geen eerlijke journalistiek meer.

De meeste (en dan heb ik het voor het gemak alleen even over de Nederlandse kranten) zijn in handen van twee grote mediaconcerns. Als ik het goed heb één grote in Nederlandse handen en de andere in Belgische handen. Correct me if I am wrong!

Vóór de Tweede Wereldoorlog (en waarschijnlijk al lang daarvoor) wisten ze al, dat propaganda één van de beste middelen is om het volk te bespelen.

Dat is natuurlijk een perfect concept, dat (zeker de afgelopen twee jaar) héél enthousiast is uitgevoerd.

ALS je een volk bang maakt en dan bedoel ik niet een heel klein beetje, maar ECHT doodsbang, dan kun je daar praktisch alles mee doen.

Bange mensen verliezen eigenlijk letterlijk hun verstand en zijn vervolgens zó te kneden, dat ze alles doen, wat er maar gezegd wordt.

Peter McCullough is een arts, die zéker bij ons een bekende is. Maar zijn geluid wordt natuurlijk niet gehoord bij de MSM. Hij is, samen met vele échte wetenschappers, ook al jaren persona non grata.

Alleen de wetenschappers, die hun ziel aan de duivel hebben verkocht, alleen maar voor geldelijk gewin, mogen dagelijks hun leugens uitbraken.

Even off topic:
Vanmiddag is er weer een uitzending van Ongehoord Nieuws en o, o, o wat hebben de linkse deugkneuzen daar een moeite mee.

ALLES wordt uit de kast gehaald om deze omroep te demoniseren.

Er zou geen tegengeluid mogelijk zijn. Wat een ongelooflijke arrogantie, als je bedenkt, dat ZIJ precies datzelfde al zo’n jaar of twee doen bij hun eigen programma’s.

Heeft iemand van jullie de afgelopen twee jaar bij programma’s als Jinek, Op1 en Margriet, EenVandaag en noem ze maar op, enig kritisch geluid gehoord?

Altijd waren het maar dezelfde smoelen van een aantal dierenartsen, die hun leugens mochten verkondigen.

Als ik het goed heb gelezen (het is natuurlijk nog erg vroeg) komen vanmiddag Flavio Pasquino, Raisa Blommesteijn en Thierry Baudet in de uitzending.

Dat wordt dus vuurwerk (en dan in de goede zin van het woord).

O ja, het nieuwe boek van Thierry (het Coronabedrog) is vorige week in één spurt op nummer 1 op de bestsellerslijst terechtgekomen.

WAT zullen de druiven zuur zijn!

Ellie
Ellie
2 jaren geleden

de helft van de sterfgevallen vindt binnen 2 dagen plaats en 80 procent binnen een week. Dus 130%sterfgevallen?????

Exegese
Exegese
2 jaren geleden

Negeren, negeren, negeren wat moet je er anders mee ?

!!!strijder!!!
!!!strijder!!!
2 jaren geleden

Dat wisten wij WAPPIE,s nog niet????

Back to top button
45
0
We lezen graag je reactie!x