Buitenaards

Australische vrouw licht tipje van de sluier op over haar ontmoetingen met aliens

Help door dit artikel met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Australische vrouw claimt dat ze iedere maand buitenaardse wezens bezoekt aan boord van een schip. Ze laat naar eigen zeggen haar DNA ‘upgraden’ om ‘half-alien’ te worden.

Judy Carroll (64) uit Brisbane herinnert zich niet altijd haar ontmoetingen met de zogeheten Greys, maar ze is er inmiddels wel aan gewend aan, vertelde ze aan het Australische magazine New Idea.

Carroll zegt al van kinds af aan te communiceren met de Greys, die volgens haar dunne lichamen, geen haar en traanvormige ogen hebben.

Puur wit

Op haar 30e stond ze naar verluidt voor het eerst oog in oog met een alien. Ze zei dat haar lichaam plotseling verlamd was en dat er drie buitenaardsen om haar heen stonden.

Ze vertelden haar dat ze moest leren mediteren om met hen in contact te blijven. Ze bezoekt de wezens nu geregeld aan boord van een buitenaards schip, waar alles ‘puur wit’ is.

Australische vrouw licht tipje van de sluier op over haar ontmoetingen met aliens
Judy Carroll (Facebook)

Jarenlang vertelde ze niemand over haar ervaringen, maar toen ze het haar man Charlie vertelde, zei hij dat hij een alien boven haar zag terwijl ze mediteerde.

Genezen

Carroll zei dat ze aan boord van het schip werkt aan mensen. Ze zou daar ook een leraar hebben, genaamd Maris, die haar in het verleden meerdere keren heeft genezen.

Ze zei dat ze vooral problemen ondervond rond haar keel. Dat was niet verrassend, zei ze, omdat ze half-Grey is en deze aliens geen bewegende kaken hebben.

Evolueren

Carroll legde uit dat ze voordat ze geboren werd de keuze had gemaakt om half-alien te zijn. “Dit ras heeft zich tot doel gesteld om mensen te genezen en ze te helpen evolueren,” zei ze.

Ze voegde toe dat ze zich niet kunnen opdringen aan de mensheid en dat mensen er klaar voor moeten zijn.

[MailOnline]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
35 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jay
Jay
5 jaren geleden

Kleine moeite om dan een keer een fotootje te maken vóórdat je de publiciteit zoekt…

maarten
maarten
5 jaren geleden

Hm…, maar ik zeg niet dat het niet waar is of kan zijn

viswijn
viswijn
5 jaren geleden

Tja, wie weet spreekt ze de waarheid, wie weet ook niet.
Valt mee dat ze het niet over een ophande zijnde ‘disclosure’ heeft.

Loki
Loki
5 jaren geleden

Voor de critici.
Het is makkelijk meteen kritiek te leveren zonder te begrijpen hoe zaken werken. Er zijn inderdaad mensen die goede contacten hebben en er legio mensen die continue zonder dat ze het merken opgehaald worden.
Gebeurd vaak van kinds af aan. Dit gaat zo snel dat je niet eens de tijd hebt te reageren. Je hebt dus geen enkele tijd om iets te pakken om een fotootje te maken. De meeste critici begrijpen ook totaal niet wat er boven hun hoofdjes gebeurd en neem van mij aan dat als je er niet mee te maken hebt, dat je daar heel blij mee moet zijn. Ik wil niet zeggen dat mensen die er mee te maken hebben uitverkorenen zijn, maar het lijkt er wel heel erg op. Er wordt aan een deel van de mensen gesleuteld, zowel goedschiks als kwaadschiks. Maar dat hangt af met wie je te maken hebt. De meesten kunnen zich vaak niets meer herinneren, maar andere wie spiritueel beter begaafd zijn wel of flarden daarvan. Wie zijn lichaam goed kent ontdekt vaak plotselinge huidveranderingen of net geheelde verwondingen.

Nogmaals wees blij als je er niet mee te maken hebt en spring niet meteen in de “niet waar” fase als iemand er iets over verteld of zegt.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

35
0
We lezen graag je reactie!x