Homepagina » Buitenaards » Australische vrouw licht tipje van de sluier op over haar ontmoetingen met aliens
Australische vrouw licht tipje van de sluier op over haar ontmoetingen met aliens

Australische vrouw licht tipje van de sluier op over haar ontmoetingen met aliens

Een Australische vrouw claimt dat ze iedere maand buitenaardse wezens bezoekt aan boord van een schip. Ze laat naar eigen zeggen haar DNA ‘upgraden’ om ‘half-alien’ te worden.

Judy Carroll (64) uit Brisbane herinnert zich niet altijd haar ontmoetingen met de zogeheten Greys, maar ze is er inmiddels wel aan gewend aan, vertelde ze aan het Australische magazine New Idea.

Carroll zegt al van kinds af aan te communiceren met de Greys, die volgens haar dunne lichamen, geen haar en traanvormige ogen hebben.

Puur wit

Op haar 30e stond ze naar verluidt voor het eerst oog in oog met een alien. Ze zei dat haar lichaam plotseling verlamd was en dat er drie buitenaardsen om haar heen stonden.

Ze vertelden haar dat ze moest leren mediteren om met hen in contact te blijven. Ze bezoekt de wezens nu geregeld aan boord van een buitenaards schip, waar alles ‘puur wit’ is.

Australische vrouw licht tipje van de sluier op over haar ontmoetingen met aliens

Judy Carroll (Facebook)

Jarenlang vertelde ze niemand over haar ervaringen, maar toen ze het haar man Charlie vertelde, zei hij dat hij een alien boven haar zag terwijl ze mediteerde.

Genezen

Carroll zei dat ze aan boord van het schip werkt aan mensen. Ze zou daar ook een leraar hebben, genaamd Maris, die haar in het verleden meerdere keren heeft genezen.

Ze zei dat ze vooral problemen ondervond rond haar keel. Dat was niet verrassend, zei ze, omdat ze half-Grey is en deze aliens geen bewegende kaken hebben.

Evolueren

Carroll legde uit dat ze voordat ze geboren werd de keuze had gemaakt om half-alien te zijn. “Dit ras heeft zich tot doel gesteld om mensen te genezen en ze te helpen evolueren,” zei ze.

Ze voegde toe dat ze zich niet kunnen opdringen aan de mensheid en dat mensen er klaar voor moeten zijn.

[MailOnline]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Loki schreef:

  Voor de critici.
  Het is makkelijk meteen kritiek te leveren zonder te begrijpen hoe zaken werken. Er zijn inderdaad mensen die goede contacten hebben en er legio mensen die continue zonder dat ze het merken opgehaald worden.
  Gebeurd vaak van kinds af aan. Dit gaat zo snel dat je niet eens de tijd hebt te reageren. Je hebt dus geen enkele tijd om iets te pakken om een fotootje te maken. De meeste critici begrijpen ook totaal niet wat er boven hun hoofdjes gebeurd en neem van mij aan dat als je er niet mee te maken hebt, dat je daar heel blij mee moet zijn. Ik wil niet zeggen dat mensen die er mee te maken hebben uitverkorenen zijn, maar het lijkt er wel heel erg op. Er wordt aan een deel van de mensen gesleuteld, zowel goedschiks als kwaadschiks. Maar dat hangt af met wie je te maken hebt. De meesten kunnen zich vaak niets meer herinneren, maar andere wie spiritueel beter begaafd zijn wel of flarden daarvan. Wie zijn lichaam goed kent ontdekt vaak plotselinge huidveranderingen of net geheelde verwondingen.

  Nogmaals wees blij als je er niet mee te maken hebt en spring niet meteen in de “niet waar” fase als iemand er iets over verteld of zegt.

  12 likes
  • YoYo schreef:

   Nee, ik neem niets van je aan, zeker niet zonder bewijs.
   Je klinkt net zo geloofwaardig als de vrouw uit het artikel.

   9 likes
   • Loki schreef:

    YoYo
    Dan hoop ik voor je, dat je het een keer meemaakt en op die manier die niet fijn is zoals ik in het begin heb meegemaakt als kind.. Dan zal je wel anders piepen.
    En die verwondingen waar ik het over heb, is bij mij nog steeds na 42 jaar op mijn voet te zien en de huid flinterdun. Ook kan ik je vertellen dat ze bepaalde DNA lijnen volgen en die volledig in de gaten houden.
    Zoals die vrouw verteld met goedaardige Greys te maken te hebben, wat haar geluk is, kun je ook met een ander Grey ras te maken hebben die niet zo goedschiks zijn. En zover ik weet zijn er veel soorten Grey’s, groot en klein.

    Maar je hoeft mij natuurlijk niet te geloven, dus zal je heel veel geduld moeten hebben. Als ik er maar weet van heb en het ook bewust heb meegemaakt.

    5 likes
   • Joke schreef:

    Trusten

    0 likes
 • Jay schreef:

  Kleine moeite om dan een keer een fotootje te maken vóórdat je de publiciteit zoekt…

  13 likes
 • viswijn schreef:

  Tja, wie weet spreekt ze de waarheid, wie weet ook niet.
  Valt mee dat ze het niet over een ophande zijnde ‘disclosure’ heeft.

  2 likes
  • vrijheid schreef:

   Die zogenaamde deceptie van disclosure van Project Bluebeam met in alieninvasie zal zeker komen, ze zijn al druk bezig en vandaar ook de vele activiteiten rondom Antartica, google maar eens wat op you tube!

   2 likes
   • Peter schreef:

    Er wordt al lang met buitenaardsen gecomminiceerd.
    Dit gebeurt in nevada, amerika, area 51.
    De vice president van Rusland vertelde dat sommige legeronderdelen met buitenaardsen samenwerken.
    Wat ontvoeringen, betreft,misschien genetische manipulatie voor hen, en digitale vooruitgang voor ons.
    Misschien willen de overheden alles geheim houden uit angst voor het uitbreken van paniek.
    Vooral de religieuze instellingen zullen op hun grondvesten trillen, daar bekend zal worden, dat niet de aardse mens het enige schepsel is in het universum.
    Enfin,afwachten maar, of we in de komende tijd nog meer te horen en te Zien krijgen m.b.t. Aliens en Ufo’s.

    3 likes
    • Faye schreef:

     * Peter, als er al mensen zijn die buitenaardsen normaal vinden, zijn het de religieuzen wel. Jezus was ook niet van hier.

     1 likes
     • Peter schreef:

      Inderdaad,Jezus schijnt zelf gezegd te hebben, ik ben niet van deze aarde.
      Dus logisch gedacht, Jezus was een alien.
      Vertel jij dit de religieuzen maar eens.

      1 likes
     • Faye schreef:

      Ik hoef de religieuzen niets te vertellen, tenminste als ze niet bij de kudde horen die alles wat ze verteld wordt door een zichzelf op een voetstuk gezet hebbende autoriteit.
      Religieus in de breedste zin van het woord betekent zoeken naar zingeving, zoeken naar betekenisvolle verbindingen waarbij Hoger Ontwikkelde (geascendeerde) Wezens als Jezus niet uitgesloten worden, dat er een Hogere Macht centraal staat.
      Het kan ook worden gezien als een poging van de mens om zijn plaats in het Universum te bepalen en zijn bestaan daarin te verklaren, mystieke ervaringen opdoen en inzichten krijgen.
      De mens is in principe een religieus wezen, al dan niet praktiserend.
      Je begrijpt dat je die mensen niet snel een oor aan kan naaien. En volgzame gelovigen hoef ik dus niets te vertellen, iedereen moet overal zelf achter komen.

      0 likes
     • Faye schreef:

      correctie: tenminste als ze niet bij de kudde horen die alles wat ze verteld wordt door een zichzelf op een voetstuk geplaatst hebbende autoriteit, geloven.

      0 likes
  • Sergio schreef:

   Idd.; heb zo vaak in de afgelopen jaren gelezen over de “op hand zijnde disclosures” dat het niet meer leuk is.

   2 likes
 • maarten schreef:

  Hm…, maar ik zeg niet dat het niet waar is of kan zijn

  3 likes
 • Audrey schreef:

  Zulke onzin heb ik nog niet eerder gehoord….. Het lijkt wel of iedereen gek geworden is en onzin uitkraamt..
  Kunnen we die mensen niet op laten sluiten in de sleutel weggooien!..

  2 likes
  • Anton50 schreef:

   En jij noemt jezelf normaal?
   Alles wat afwijkt moet maar gelijk uitgeschakeld, en/of opgesloten worden…
   Dan kunnen we ook wel een hoop ‘normale’ mensen wegwerken…

   5 likes
 • Maria schreef:

  Boven alles wat iedereen van een ander vindt, is het belangrijk wat je zelf vindt, want daar gaat het om. Ken uzelf en houd van uzelf. Ieder voor zich.

  5 likes
 • Elise49 schreef:

  2 grote Amerikaanse militaire basissen in Australië. Dichtbij Antarctica. Gedoe rondom polen. Hitler had daar al interesse in. Dat is waar het om gaat/draait. De rest is bijzaak.
  Volgens mij zijn ze de polen aan het neutraliseren met technologie. De deepstate is leidende gevende hierin. Climate change heeft te maken met de polen. Een cycli van ongeveer 258000 jaar die de precessie wordt genoemd. Deze cycli: aarde alle sterrenbeelden(dierenriem) doorlopen maken we dus nu mee. 2012 was het begin van deze cycli. We zijn van kosmische nacht naar kosmische dag gegaan. Technisch: we gaan van een tropisch tijdperk naar een siderisch(koud/nat) tijdperk of andersom. Agenda 21/30 eerste punt is: aarde zoveel mogelijk in oude staat terugbrengen.
  De aarde draait niet precies in het midden in een cirkel om de zon. Deze verandert steeds. Cyclische veranderingen v.d. baan en rotatie van de aarde en de staand vd aardas worden voornamelijk veroorzaakt door variaties in de aantrekkingskracht van de zon en de maan. (zie Milankovic-cycli/aarde werking wiki). De aarde zou dus nu dichterbij de zon kunnen gaan staan. Met alle gevolgen van dien.
  Als je goed oplet, dan zie je nu buiten vaak/veel cirkel winden/jes. Ze ontstaan van onderen. Dit heeft te maken met de pool veranderingen. De noordpool is de plus en de zuidpool de min. Doordat de zon nu dichterbij de aarde komt te staan. Komt er dus meer straling binnen via de polen. De zuidpool zorgt voor de zee en windstromingen. Als daar dus energie bijkomt of afneemt dan verandert ons weer. Als de noordpool(de plus) de overhand krijgt, dan krijg je een poolkering.
  Alle geloven en oude culturen weten van dit terugkerend fenomeen. Het veroorzaakt grote natuurrampen.
  Niet voor niks hielden ze de cycli bij via de zon,maan en sterrenkalenders. Telde men via dagen/jaren/eeuwen etc.
  Dit gaan ze niet aan de grote klok hangen, want dan wordt het sowieso een chaos onder mensen. De een gaat van alles doen wat god verboden heeft(10 geboden). De ander legt zich erbij neer en past zich aan en maakt het er het beste van. Krijg je dus 2 groepen en dat zie je nu al gebeuren/vormgeven. Een – groep en een + groep. Uitkomst is altijd +/hetzelfde.
  Voor mij is geloven in ufo’s hetzelfde als geloven in een bestaand geloof. Zo ook technologie(noodoplossing) vereren.
  Mijn geloof/kennis: Natuurwetten, de plus en de min energiewerking op alle vlakken. + en +=+, – en -=+, +en -=+, – en +=+. Deze kennis is overigens door alle geloven/culturen op hen manier beschreven. Er was een begin en er was een einde en die einde was ook weer een begin. Een grote + en – cycli.
  De agenda is vrijwel door alle landen ondertekend. Dus die gaat er komen. Moet wel, want de aarde zelf ondergaat grote veranderingen.
  Die 2 voorgaande oorlogen hadden hier al mee te maken. Puur voor overnames/industrialisering/technologie doorvoering. Gezellig samen een wk spelen met je grote vijand Rusland strookt niet. Nee, want het is puur om geld op te halen om er technologie van te maken/door te voeren. Geld/goud wat “verdwenen” is, zit in technologie. Ga maar eens onderzoeken wat RU betekent op de WK 2018poster van Saint Petrusburg. Wat de draak voorstelt enz. Allemaal voor de precessie, die de aarde zelf gaat doormaken. We zullen moeten gaan minderen op alle vlakken. Geestelijk kunnen we wel 1 worden. Das precies wat de oude culturen/geloven/astrologen al voorspeld hadden. Wat puur een logisch gevolg is op wat komen gaat.

  2 likes
  • koekoek schreef:

   @Elise49
   Hoe kom jij aan die onzin?

   3 likes
  • Vincent Robbesom schreef:

   Nou sorry hoor, maar een hoop ware feiten noemen en dan afsluiten met de flauwekul dat we geestelijk wel 1 kunnen worden.. da’s dan weer jammer. Zonder ons is het idd ook tijd voor een klimaat verandering, zo gaat het al sinds het afkoelen van ons bolletje, ik denk ook niet dat we er veel aan kunnen doen behalve onszelf aanpassen, iets waar we overigens goed in zijn en de enige reden waarom we er uberhaubt nog zijn eigenlijk.

   Onze rotzooi uitstoot en andere vervuiling terug brengen is zowiezo een broodnodige zaak.

   Maar mensen geestelijk 1.. vroeger leek me dat logisch, nu geloof ik daar echt totaal niet meer in.. kijk eens om je heen..men had het 30 jaar geleden al over ‘geestelijk ontwaken’, ‘nieuwe tijdskinderen’ en het ‘aquarius tijdperk’ om maar wat te noemen.. wishfull thinking..we zijn niet in staat om ons ego en individualisme te laten schieten en te denken als 1 soort en onze verantwoordelijkheid te nemen voor het welzijn van andere soorten. helaas, dat zeker..

   0 likes
 • Rene schreef:

  nee, jullie snappen het niet Aliens plakken niet aan een beeldchip, ouderwets foto papier lukt ook niet daar geven ze te veel licht voor.
  je kan alleen een afbeelding maken van een alien met een potlood en papier in combinatie met de teken-scils van een driejarige

  2 likes
 • Pia van de Winden schreef:

  Ik denk wel dat er een gedegen onderzoek zou moeten plaatsvinden naar mensen die zijn ontvoerd. Maar dit verhaal vind ik wel een beetje sensationeel. Het lijkt er meer op dat deze mevrouw en ook anderen met ditzelfde verhaal, graag de sensatie opzoeken. Ik geloof er derhalve dus niets van.

  2 likes
 • John schreef:

  Loki heeft geen ervaringen met buitenaardsen, zijn fantasie is op hol geslagen.
  Niemand op deze aardkloot is ooit ontvoerd of wat dan ook door aliens omdat ze niet bestaan.

  1 likes
  • Michaël schreef:

   Waarschijnlijk is hij Loki momenteel ontvoerd, want ik had hem die vraag gesteld hierboven of ie nog ontvoerd weordt en hij heeft nog niet geantwoord …..

   1 likes
  • Maria schreef:

   Je mag vinden wat je wilt maar spreek alleen voor jezelf aub. ‘Niemand’ omvat iedereen maar daar hoor ik niet bij. Vriendelijk dank.

   0 likes
 • Vincent Robbesom schreef:

  Nou, dat is toch geweldig!!! Er is vast een onpartijdige reporter met bescheiden camera die een maandje met haar mee wil lopen en al het gehocuspocus voor eens en voor altijd naar de realiteit wil helpen! Hebben we eindelijk weer eens iets anders om op te focussen naast oorlogsdreiging.

  Of is het soms toch BS?

  1 likes
 • marcelleke schreef:

  Op naar volgend hoofdstuk …

  1 likes
 • rob schreef:

  Wat paddo,s en je ziet de raarste figuren…ha ha

  1 likes
 • Vincent Robbesom schreef:

  ‘ Aliens zijn demonen’, ‘ kijk maar eens op youtube’ mensen sinds wanneer zijn we zo slordig aan het omspringen met onze feiten checks? ‘de waarheid’ haal je toch niet van youtube?! Daar vind je wat je zoekt omdat er altijd wel mensen zijn met dezelfde redenering als jijzelf.. leuk, maar dat maakt het nog niet waar..

  1 likes
 • henk schreef:

  Ze zullen er best wel zijn, maar ik hoef ze niet.

  0 likes
 • x

  Check Also

  buschauffeur

  Buschauffeur ‘moet verplicht DNA afstaan’ na kritisch YouTube-filmpje

  De Almeerse buschauffeur Jason Wolmuis is naar ...

  victoria

  Compleet doorgeslagen: Victoria wil wet om ‘complotdenkers’ te kunnen arresteren

  In de Australische deelstaat Victoria wordt deze ...

  >